Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εισαι ο Α..... (Ονομα)?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 09 Μαρ 2016, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

kataramenos5 έγραψε:Εισαι ο Α..... (Ονομα)?

Πες οχι
Οχι φίλος
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

ΟΚ .Εγω εκανα λαθος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλησπέρα στην παρέα κι από του λόγου μου...Μετά τις πρωινές καταρρακτώδεις βροχές, ο ήλιος μόλις έσκασε μύτη!!!

Ο δεύτερος σκέτος, παγωμένος και αχτύπητος που ήταν απαραίτητος μετά από έναν 2ωρο ύπνο πριν το γραφείο κοντεύει να τελειώσει ήδη!!!

Θα μου άρεσε κι εμένα πολύ να γνωρίσω αρκετούς φίλους από δω μέσα, άλλωστε το έχω αποδείξει προσπαθώντας να δημιουργήσω συναντήσεις και πετυχαίνοντας το ήδη 2 φορές, μία στην Αθήνα μάλιστα γνωρίζοντας τον Νικόλα και μία στην Τουμπάρα γνωρίζοντας άλλα 3 αδέρφια από εδώ μέσα!!!

Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλες και να γνωριστούμε περισσότεροι παιδιά, αφού μία γνωριμία δεν κάνει ποτέ κακό σε κανέναν, ίσα ίσα μάλιστα μπορεί να εξελιχθεί σε μία καλή φιλία!!! Μέχρι και τον @Dimg4 έχω καλέσει να πιούμε έναν καφέ και να τα πούμε από κοντά μήπως και μετά την γνωριμία μας "τα βρούμε" επιτέλους, άσχετα αν αυτός ο κακός (στην συγκεκριμένη περίπτωση) Ντίνος μου έσβησε το εν λόγω ποστ που περιείχε αυτήν την πρόσκληση-πρόταση, σχεδόν αναίτια (τελείως αναίτια δηλαδή επιμένω, κατά την προσωπική μου άποψη)!!!

Έχω ήδη ξαναπεί ότι το πρώτο ΠΣΚ του Απρίλη θα είμαι Αθήνα για ομαδικούς αγώνες bowling Α' Εθνικής κατηγορίας του Ομίλου στον οποίο είμαι προσωπικά πρόεδρος και προπονητής της ανδρικής ομάδας!!! Μπορούμε να κανονίσουμε μία συνάντηση, ειδικά το Σάββατο μετά τις 15:00-16:00 που θα έχω ελεύθερο χρόνο μέχρι το βράδυ και να γνωριστούμε με όσους θέλουν κάτι παρόμοιο...Στο χέρι μας είναι να το κανονίσουμε ακόμα κι από τώρα!!!

Υ.Γ. Η συνάντηση μας με τον πάτερ και το μεσημεριανό μας γεύμα στις Σέρρες δεν "προσμετράται" μιας κι η πρώτη μας γνωριμία ως συμφορουμίτες έγινε στην Τούμπα κι αυτή ακολούθησε ως συνάντηση γνώριμων φίλων πλέον!!!

Υ.Γ. 2...Πω πω ρε πστ μου...πάλι σεντόνι βγήκαν οι σκέψεις μου...sorry παιδιά... :oops:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Καλησπέρα !!!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Γκοραν σε φόρουμ είμαστε ,δεν είναι υποχρεωτικο να είμαστε όλοι φίλοι εδω μεσα.Μην τα παίρνεις όλα προσωπικα 8-)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τίποτα δεν παίρνω προσωπικά, μάλλον το αντίθετο κατάλαβες φίλε...Αν το έκανα δεν θα ζητούσα να γνωριστώ με κάποιους, ειδικά με αντιπαρατιθέμενους μου εδώ μέσα!!! ;)

Υ.Γ. Καλησπέρα Νικόλα...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ρε μυαλο δε βαζετε.Μην ανεβαζετε στο web προσωπικες πληροφοριες.

Γρηγορη.. Μιλας Πολυ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάντως η δική μου εμπειρία από την ημέρα που συναντηθήκαμε εν Αθήναις είναι πολύ καλή! Και οι 11 είμασταν ο ένας καλύτερος από τον άλλο, χωρίς υπερβολή. Και είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να μάθουμε περισσότερα πράγματα για μας, που δεν τα γνωρίζαμε.
Ευχαρίστως θα είμαι στην επόμενη εν Αθήναις συνάντηση.
Η πρώτη κουβέντα του Αποστόλη όταν ο Σουρμε του είπε ότι μιλάει μαζί μου στο τηλέφωνο:

"Α, αυτός ο μλκς είναι;"

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε:Ρε μυαλο δε βαζετε.Μην ανεβαζετε στο web προσωπικες πληροφοριες.

Γρηγορη.. Μιλας Πολυ.
Ναι, συμφωνώ, αλλά ίσως δεν δίνω και τις ακριβείς πληροφορίες πάντα... ;)

Τα "καλά" κανονίζονται με e-mails και τηλέφωνα...αφού... :roll:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Για μένα, μόνο μέσω e-mail/username θα βρεις πολλά, δόξα τω Θεό τίποτα περίεργο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Σεσημασμενος :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Καφενείο

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pgetsos έγραψε: Η πρώτη κουβέντα του Αποστόλη όταν ο Σουρμε του είπε ότι μιλάει μαζί μου στο τηλέφωνο:
"Α, αυτός ο μλκς είναι;"
:mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Πέδρο, πρώτα ρώτησα τον Γιώργο με ποιον μιλάει, γιατί δεν σηκώνουν όλοι το βαρύ, πνευματώδες χιούμορ μου. Όταν με είπε ότι μιλάει με σένα, τότε εξεφράσθην...φιλικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Άντε ρε Σουρμε, κανόνισε κάνα καφέ! Εξάμηνο πέρασε! Έχω και κάτι ανέκδοτα να πω στον παππού!

Άσχετο, kostamanoli σου έστειλα το κινητό μου τελικά; Δε θυμάμαι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν ήταν Samsung μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το έχει πάρει και το χρησιμοποιεί κιόλας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”