Επειδή βλέπουμε ρε συ παοκοβιε οτι γίνεται δουλεια αμαρτία είναι να μην δίνεις εξτρα οθηση στην ομαδα για να γίνει καλυτερηpaokovios1974 έγραψε:Ace παλι την ιδια συζητηση να κανουμε για τι χρειαζομαστε?Αυτονοητο δεν τα ξαναλεμε.Sera η παρουσια του Αγγελου εμενα προσωπικα μου λεει οτι εχουμε λαβει τα μετρα μας αγωνιστικα για να τους χτυπησουμε εμεις,οποιος θελει το πιστευει οποιος θελει δεν το πιστευει.Ειναι αναγκη ομως και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να δωσουμε την ωθηση στην ομαδα μας ειτε κανουμε μεταγραφες ειτε οχι ειτε ερθουν ονοματα ειτε οχι,εμεις πρεπει περιβαλουμε αυτην την ομαδα που χτιζεται με αγαπη και να ειμαστε σιγουροι οτι θα μας το ανταποδωσει.
Να σε ρωτήσω εγώ λοιπόν κάτι. Ας υποθέσουμε λοιπόν οτι πρώτη αγωνιστική ΠΑΟΚ - Καλλονή 0-0 (δεν λέω 0-1). Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 0-0 . Τρίτη αγωνιστική ποια η πιθανότητα για στοργή και προδέρμ?paokovios1974 έγραψε:Ace παλι την ιδια συζητηση να κανουμε για τι χρειαζομαστε?Αυτονοητο δεν τα ξαναλεμε.Sera η παρουσια του Αγγελου εμενα προσωπικα μου λεει οτι εχουμε λαβει τα μετρα μας αγωνιστικα για να τους χτυπησουμε εμεις,οποιος θελει το πιστευει οποιος θελει δεν το πιστευει.Ειναι αναγκη ομως και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να δωσουμε την ωθηση στην ομαδα μας ειτε κανουμε μεταγραφες ειτε οχι ειτε ερθουν ονοματα ειτε οχι,εμεις πρεπει περιβαλουμε αυτην την ομαδα που χτιζεται με αγαπη και να ειμαστε σιγουροι οτι θα μας το ανταποδωσει.
εμενα αν δεν ερθει τελικα αλλος παιχτης, η ερθει ακομα κανενας παιχτης-στοιχημαpaokovios1974 έγραψε: η παρουσια του Αγγελου εμενα προσωπικα μου λεει οτι εχουμε λαβει τα μετρα μας αγωνιστικα για να τους χτυπησουμε εμεις,οποιος θελει το πιστευει οποιος θελει δεν το πιστευει.
+1 και απο μενα... Πάντα έβλεπα τον Άγγελο με μικρο μπατζετ, και μίγμα νεαρών και παλαιμάχων (φθηνοί όλοι τους) να κανει καλές ομάδες και πάντα πίστευα οτι αν του δοθούν τα κατάλληλα εφόδια (μπατζετ και υλικό) θα κανει θαύματα (με τη βοήθεια της Παναγίας πάνταthanos-xanthi έγραψε:εμενα αν δεν ερθει τελικα αλλος παιχτης, η ερθει ακομα κανενας παιχτης-στοιχημα
μου λεει οτι επιβεβαιωνεται αυτο που λεγαμε οταν τον προσλαβανε
οτι μπηκε σαν ασπιδα, για να μην εχουμε χειροτερα
να κανει ομαδα με μικρο μπατζετ, με πιτσιρικια, και χωρις να εχει απαιτησεις για μεταγραφες..
astronaut έγραψε:Έλα να έρχεται ο Μπεν Χατίρα να γουστάρουμε κέντρο με
Μαντούρι (βγαίνει απ'το γαϊδούρι) - Κάτσε
Μακ - Μάρτενς - Χατίρα
οι οποίοι θα υποστηρίζονται από τον πυραυλοκίνητο Κίτσιου & τον μπουκαδόρο (ως γνήσιος Ρουμάνος) Ρατ
Γίνονται άνετα, απ ότι βλέπουμε μέχρι στιγμής.thanos-xanthi έγραψε: αυτα δε γινονται σε ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ
σε 3 διοργανωσεις θα παιζουμε
+1926desperando έγραψε:τα κραταω τα ποστ σας και θα τα ξεθαψω κατα τον νοεμβριο - δεκεμβριο.
οσο γι αυτο που λες τσε για τις τιτικες ειναι το πιο αντιποδοσφαιρικο επιχειρημα που υπαρχει.
οποιον δεν γουσταρουμε τον λεμε τιτικα.
ποδοσφαιριστες χρειαζομαι που να ξερουν να παιζουν μπαλα και να εχουν ταλεντο,ουτε παλεστες,ουτε κωλομαγκες,ουτε τρελους.
desperando έγραψε:τα κραταω τα ποστ σας και θα τα ξεθαψω κατα τον νοεμβριο - δεκεμβριο.
οσο γι αυτο που λες τσε για τις τιτικες ειναι το πιο αντιποδοσφαιρικο επιχειρημα που υπαρχει.
οποιον δεν γουσταρουμε τον λεμε τιτικα.
ποδοσφαιριστες χρειαζομαι που να ξερουν να παιζουν μπαλα και να εχουν ταλεντο,ουτε παλεστες,ουτε κωλομαγκες,ουτε τρελους.