Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Τίποτα ακόμη φίλε. Για το γάμο του Thanix...ασ' το καλύτεραfidel έγραψε:αδελφια για να μην διαβαζω ασκοπα τα σπαμ ποστ τι εξελίξεις εχουμε στο θεμα προπονητη?
Stavros Kolkas Ρε μαλάκα εδώ πάω να φέρω προπονητή που δεν δούλεψε πουθενά, πρέπει να ασχοληθώ και με αυτό πρωί πρωί;
Στο Facebook... Ε ρε και να έρθει ο Μοντέλα
Στο Facebook... Ε ρε και να έρθει ο Μοντέλα
- PaokPatraG4
Ελπιζω μονο να μην ειναι επιλογη Αρνεσεν ο Τουντορ και να τον ακηρωσε ο Σαββιδης...Αν δεν εχουμε ανακοινωση εντος της ημερας,αντε βια αυριο δεν νομιζω τελικα να προχωρησει του Κροατη.
- GiorgosAtha
Το κύπελλο με την Χάιντουκ να υποθέσω ότι το πήρε στο Playstation αφού δεν δούλεψε πουθενα?klainmein έγραψε:Stavros Kolkas Ρε μαλάκα εδώ πάω να φέρω προπονητή που δεν δούλεψε πουθενά, πρέπει να ασχοληθώ και με αυτό πρωί πρωί;
Ο ΓΧ που στήριζες ρε γελοίε θεωρώντας σωστό να του δωθεί ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή που είχε δουλέψει πριν τον ΠΑΟΚ?
ΑΪ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ! ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 12 Ιουν 2015, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
επιμένω στο πόλο μπλουζάκι γιατί μου πήρε ώρες να βρω μια φωτο αυτουνού που να το φοράει:

Fidel ξαναμπές Τετάρτη 17 Ιουνίου, δεν υπάρχει τίποτα.

Fidel ξαναμπές Τετάρτη 17 Ιουνίου, δεν υπάρχει τίποτα.
-
panpangr77
Προσωπικα παιδιά προτιμώ τον Tudor απο τον Μοντέλα , ο τύπος στην Φιορεντινα δεν καταφερε τιποτα σε σχέση με το roster που είχε στα χέρια του. αποτυχία σκέτη. Το μόνο κακό είναι οτι ως παίκτης και αμυντικό χαφ του 1,93 δυσκολα θα γλιτώσουμε απο να μην παίζουν μαζί Τζιολης-Νομποα . Η ο ενας πρέπει να παίζει ή ο άλλος. Το ότι εχει κοουτσαρει μονο την Χαιντουκ δεν με ενδιαφερει καθόλου ,στην διαχειριση του παιχνιδιου τι κάνει ,προπονηση στην ομαδα πια κάνουν άλλοι στο τεχνικο team.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Παρ 12 Ιουν 2015, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάντως ο Μοντέλλα σαν γνήσιος Ιταλός, πόλο μπλουζάκι στον πάγκο δεν φοράει.....αφήστε που οι Ιταλοί ΑΡΔ που είναι χειρότεροι από τους δικούς μας, όλο και κάποια φήμη θα είχαν βγάλει 
- Panos Fanfaras
Έ όχι και τίποτα ο Μοντέλλα. Την Φιορεντίνα την είχε σταθερά στην τετράδα της Serie A τα τελευταία τρία χρόνια. Πέρσι έχασε στον τελικό κυπέλλου και φέτος έφτασε ημιτελικά Europa και αποκλείστηκε από τη Σεββίλη. Η Φιορεντίνα έπαιξε πολύ ωραία μπάλα με τον Μοντέλλα στον πάγκο και αυτός θα ήταν ιδανική περίπτωση, αν και το αποκλείω να είναι αυτός που θα έρθει.panpangr77 έγραψε:Προσωπικα παιδιά προτιμώ τον Tudor απο τον Μοντέλα , ο τύπος στην Φιορεντινα δεν καταφερε τιποτα σε σχέση με το roster που είχε στα χέρια του. αποτυχία σκέτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panos Fanfaras την Παρ 12 Ιουν 2015, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μετά το σχόλιο του λατρεμένου Σταυρου ο οποιος μάλλον πιστεύω πλέον ότι είναι ο ΠΑΟΚ τα έχουμε δει όλα.
Ο Τουντορ ήρθε χτες στη Θεσσαλονίκη μαζι με τον Αρνενσεν. Αλλα αφού δεν κάνει στον σταυρο στον ριζλα η στον οποιονδήποτε ΠΑΟΚτση μάλλον δεν θα κλείσει, η και να κλείσει θα φροντίσουμε σαν λαος να τον φάμε ώστε να έρθει ο ΓΧ για να έχουμε να κράζουμε. Γιατί ο ΠΑΟΚτσης αγαπάει την νικη πρώτα και όχι την ομάδα του.
Μετά που έμαθα για Τουντορ έκατσα και ψάχτηκα να δω τι έχει κάνει κτλ και ναι αν με ρωτήσετε τον θεωρώ κατάλληλο για τον ΠΑΟΚ. Σε 3 χρονια προπονητικής πηρε κύπελλο και είναι μονο 37. Αλλα μάλλον η μπαρτσελονα, η γιουβε, η πορτο, η μπενφικα και ΑΠΕΙΡΕΣ ακόμα μεγάλες ομάδες που πλέον εμπιστεύονται νεαρούς προπονητές είναι για τα σκυλιά. Ο γουαρντιολα είχε προπονήσει τα μικρά της ομάδας και την δεύτερη ομάδα, ο Κοντε είχε προπονήσει την Αερετσο πριν, o montela την κατανια, ο μουρινιο την λειρια και είναι κουραστικό να αναφέρω άλλους τόσους που πετυχαν. Αλλα εμείς είπαμε αφού δεν αρέσει σε εμάς ατομικά θα κράξουμε. Θέλω εγώ τον μπολονι, αν δεν έρθει αυτός δεν κάνει κανένας.
ΠΑΟΚ 2015
ΧΡΕΗ 0
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΠ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΠ
ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
Παλικαρια ειλικρινά λυπάμαι που έφτασα να δω τον ΠΑΟΚ χωρίς προβλήματα και να έχουμε να κράζουμε για τα παραπάνω.
ΥΓ Σταυρακα καρντασι μου - Σελεμπριτι της πολης μας διάλεξε ποιον θέλεις να ΦΕΡΕΙΣ και ενημέρωσε την ΠΑΕ. και αν δεν στον φέρουν ξες εσύ...δεν κάνει τακτική και δεν έρχεται στις προπονήσεις!
Δεν θα συμμετέχω στην μιζέρια σας, εγώ βλέπω φως στον ΠΑΟΚ και θα στηρίξω όπως έκανα όταν έπαιζε στην ομάδα μας ο ραιαν καπαγιαννιδης και χρωστούσαμε τα πιγκαλ από τις τουαλέτες!
Ο Τουντορ ήρθε χτες στη Θεσσαλονίκη μαζι με τον Αρνενσεν. Αλλα αφού δεν κάνει στον σταυρο στον ριζλα η στον οποιονδήποτε ΠΑΟΚτση μάλλον δεν θα κλείσει, η και να κλείσει θα φροντίσουμε σαν λαος να τον φάμε ώστε να έρθει ο ΓΧ για να έχουμε να κράζουμε. Γιατί ο ΠΑΟΚτσης αγαπάει την νικη πρώτα και όχι την ομάδα του.
Μετά που έμαθα για Τουντορ έκατσα και ψάχτηκα να δω τι έχει κάνει κτλ και ναι αν με ρωτήσετε τον θεωρώ κατάλληλο για τον ΠΑΟΚ. Σε 3 χρονια προπονητικής πηρε κύπελλο και είναι μονο 37. Αλλα μάλλον η μπαρτσελονα, η γιουβε, η πορτο, η μπενφικα και ΑΠΕΙΡΕΣ ακόμα μεγάλες ομάδες που πλέον εμπιστεύονται νεαρούς προπονητές είναι για τα σκυλιά. Ο γουαρντιολα είχε προπονήσει τα μικρά της ομάδας και την δεύτερη ομάδα, ο Κοντε είχε προπονήσει την Αερετσο πριν, o montela την κατανια, ο μουρινιο την λειρια και είναι κουραστικό να αναφέρω άλλους τόσους που πετυχαν. Αλλα εμείς είπαμε αφού δεν αρέσει σε εμάς ατομικά θα κράξουμε. Θέλω εγώ τον μπολονι, αν δεν έρθει αυτός δεν κάνει κανένας.
ΠΑΟΚ 2015
ΧΡΕΗ 0
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΠ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΠ
ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
Παλικαρια ειλικρινά λυπάμαι που έφτασα να δω τον ΠΑΟΚ χωρίς προβλήματα και να έχουμε να κράζουμε για τα παραπάνω.
ΥΓ Σταυρακα καρντασι μου - Σελεμπριτι της πολης μας διάλεξε ποιον θέλεις να ΦΕΡΕΙΣ και ενημέρωσε την ΠΑΕ. και αν δεν στον φέρουν ξες εσύ...δεν κάνει τακτική και δεν έρχεται στις προπονήσεις!
Δεν θα συμμετέχω στην μιζέρια σας, εγώ βλέπω φως στον ΠΑΟΚ και θα στηρίξω όπως έκανα όταν έπαιζε στην ομάδα μας ο ραιαν καπαγιαννιδης και χρωστούσαμε τα πιγκαλ από τις τουαλέτες!