14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
-
- thanos-xanthi
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
κρεμασε τη φανελα απο το Γεναρη κιολας
αστο, μονο ποδοσφαιριστη δε θυμιζεις
κι αυτο απο καποιον που σε ηθελε πισω, και δεν εχει καμια εμπαθεια
αλλα περισυ και φετος, το απολυτο μηδεν!!!
δε κανεις για ΠΑΟΚ, αιγινιακο κι αμα
αστο, μονο ποδοσφαιριστη δε θυμιζεις
κι αυτο απο καποιον που σε ηθελε πισω, και δεν εχει καμια εμπαθεια
αλλα περισυ και φετος, το απολυτο μηδεν!!!
δε κανεις για ΠΑΟΚ, αιγινιακο κι αμα
Όχι φίλε μου, τώρα θα κάτσουμε όλοι να τον λουστούμε μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Αυτό ντε που πανηγυρίζαμε όλοι όταν υπέγραφε με 500 μέχρι τα 36 του και μετά εξασφαλισμένη θέση στη διοίκηση. Γερά Σάλπι, μην ακούς τίποτα.
εγώ πάλι πήρα τηλέφωνο στη Νικολούλη για να τον βρειavenger_4 έγραψε:Φιλότιμος, έτρεξε, βοήθησε αμυντικά.
της έδωσα και στοιχεία, ότι μετά τις 9 θα είναι σε ένα γήπεδο του Κισινάου
.... δεν τον βρήκε, ΑΦΑΝΤΟΣ λέει
χωρίς πλάκα νομίζω ότι ήταν σκια του εαυτού του (και δεν έχω καμία εμπάθεια με το παιδί)
- pisakaipoupoula
Κρέμασέ τα ή πήγαινε στο εξωτερικό, δε γίνεται μονίμως να παίζουμε με 10 επειδή είσαι παοκτσάκι από κούνια...οι περισσότεροι σε συμπαθούμε, όλοι σε λατρέψαμε, όλοι ξέρουμε το ήθος σου αλλά πλέον κατάλαβε ότι μόνο ζημιά κάνεις
- john4serres
Το ξαδερφακι μου να βάλω που είναι 7ετων καλύτερα θα παίξει. Ποιος σαλπιγιδης ρε ? Θα μας κοροϊδεύει και ο Αλέφαντος !!!!
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Εν έτη 2014 ο Τάκης αριστερό εξτρεμ ...
Ας με ξυπνήσει κάποιος όνειρο ζω .
Ας με ξυπνήσει κάποιος όνειρο ζω .
Αποθέωσε το παιδί το ηθικό το καλό μας το παλικάρι μη του δημιουργηθούν ψυχολογικά !!!
Εδώ και 3 χρόνια μακράν ο χειρότερος παίκτης, χθες πάλι χαλούσε ότι πήγαινε να γίνει καλό.
Και ο καλύτερος Έλληνας προπονητής τον βάζει αριστερά!!!!!!!!!!
Εδώ και 3 χρόνια μακράν ο χειρότερος παίκτης, χθες πάλι χαλούσε ότι πήγαινε να γίνει καλό.
Και ο καλύτερος Έλληνας προπονητής τον βάζει αριστερά!!!!!!!!!!
- Μπαρκαρούτσος
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/6949 ... podosfairo
"Υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο"
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης παραδέχθηκε ότι υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο μιλώντας σε εκπομπή του "BBC" και εξηγώντας ότι είναι ενοχλημένος από αυτό.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις στην εκπομπή "World Football" του "BBC World Service" με αφορμή την πρεμιέρα της Super League, η οποία είχε ως θέμα τη διαφθορά στη χώρα μας.
"Η διαφθορά στο ποδόσφαιρο είναι φαινόμενο που έχουμε δει παντού στην Ευρώπη και ισχύει το ίδιο και με την Ελλάδα. Δεν είναι όμορφη κατάσταση και σαν αθλητής και ποδοσφαιριστής είναι πολύ ενοχλητικό. Πρέπει να σταματήσει, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο", τόνισε αρχικά ο διεθνής επιθετικός.
"Για να πω την αλήθεια, ως παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έχω υπάρξει μάρτυρας στημένου ή αμφιλεγόμενου αγώνα. Είμαι τυχερός πάνω σ' αυτό, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο".
"Υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο"
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης παραδέχθηκε ότι υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο μιλώντας σε εκπομπή του "BBC" και εξηγώντας ότι είναι ενοχλημένος από αυτό.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις στην εκπομπή "World Football" του "BBC World Service" με αφορμή την πρεμιέρα της Super League, η οποία είχε ως θέμα τη διαφθορά στη χώρα μας.
"Η διαφθορά στο ποδόσφαιρο είναι φαινόμενο που έχουμε δει παντού στην Ευρώπη και ισχύει το ίδιο και με την Ελλάδα. Δεν είναι όμορφη κατάσταση και σαν αθλητής και ποδοσφαιριστής είναι πολύ ενοχλητικό. Πρέπει να σταματήσει, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο", τόνισε αρχικά ο διεθνής επιθετικός.
"Για να πω την αλήθεια, ως παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έχω υπάρξει μάρτυρας στημένου ή αμφιλεγόμενου αγώνα. Είμαι τυχερός πάνω σ' αυτό, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο".
Ε βέβαια με τον ΠΑΟΚ είναι πάντα όλα καθαρά.RoMaN έγραψε: "Για να πω την αλήθεια, ως παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έχω υπάρξει μάρτυρας στημένου ή αμφιλεγόμενου αγώνα. Είμαι τυχερός πάνω σ' αυτό, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο".
Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο βλέπεις ότι τον ΠΑΟΚ τον παίζουν πάντα 50-50, δεν τον στήνουν ποτέ και έχει πάρει όλα όσα άξιζε στο κωλοπρωτάθλημά σας, τίποτε λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς αρχηγέ της παε ΠΑΟΚ.
Αφού το λέει καθαρά: "ως παίκτης του ΠΑΟΚ". Όσο όμως έπαιζε με τον βάζελο το είχε φάει η αδικία το παιδί.
Ρε συ Σαλπιγγίδη, αφού κατάφερες να αγανακτήσεις και εμάς τους πρώην υποστηρικτές σου, τί μένει να πει κανείς.
Άντε, παιδί μου, ξεκίνα να βρεις καμμιά ομάδα σιγά-σιγά, γιατί δύσκολα σε βλέπω μέχρι το 2017 με τα αυτογκόλ που βάζεις...
Ρε συ Σαλπιγγίδη, αφού κατάφερες να αγανακτήσεις και εμάς τους πρώην υποστηρικτές σου, τί μένει να πει κανείς.
Άντε, παιδί μου, ξεκίνα να βρεις καμμιά ομάδα σιγά-σιγά, γιατί δύσκολα σε βλέπω μέχρι το 2017 με τα αυτογκόλ που βάζεις...
Προφανώς και δεν το έχετε καταλάβει.
«Ως παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έχω υπάρξει μάρτυρας στημένου ή αμφιλεγόμενου αγώνα».
ή
«Τα κάλπικα πέναλτυ και τις αποβολές υπέρ του βάζελου τα έζησα στο πετσί μου».
«Ως παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έχω υπάρξει μάρτυρας στημένου ή αμφιλεγόμενου αγώνα».
ή
«Τα κάλπικα πέναλτυ και τις αποβολές υπέρ του βάζελου τα έζησα στο πετσί μου».
Αδερφέ όπως και να το μεταφράσεις, τέτοιο πράγμα, αθλητής του πολύπαθου από αδικίες και σφαγές ΠΑΟΚ απαγορεύεται ρητά να το ξεστομίσει.