71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Ο Γλύκος είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Θα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερο, όπως θα μπορούσαμε να έχουμε έναν καλύτερο για κάθε άλλη θέση. Δεν νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα στη θέση αυτή.
- kataramenos5
Ρομαν μη του δινεις σημασια του Bigbaby.Μπασκετικος ειναι και προσπαθει να διαλυσει την ποδοσφαιρικη ομαδα για να γεμισει επιτελους το παλατακι.

- Παλαιολόγος
RoMaN έγραψε:http://www.transfermarkt.com/panagiotis ... eler/26582
Φέτος σε 36 αγώνες ως τώρα (3137 λεπτά), έχει φάει 22 γκολ, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν (0 γκολ) σε 20 αγώνες.
Το πόσα σουτ του έγιναν δεν μπορώ να το βρω, σχωρνάτε με.
Πέρσι σε 19 αγώνες κράτησε ανέπαφη την εστία σε 10 αγώνες και έφαγε 14 γκολ.
http://www.transfermarkt.com/panagiotis ... saison=ges
Γενικά στον Π.Α.Ο.Κ., σε 170 αγώνες έχει 74 φορές κρατήσει το 0 και έχει φάει 142 γκολ.
Εγώ θα έλεγα, όχι άσχημα...
τα στατιστικα στην θεση τερματος δεν λενε παντα την αληθεια,αν παιζει η ομαδα σου σαν την γατα με το ποντικι την αντιπαλο συχνα,ποσες φασεις δεχεσαι ;
το θεμα ειναι να πεις σε κανονικες φασεις για γκολ ποσες φορες απετρεψε και ποσες προκαλεσε ο ιδιος προβλημα και σε ποια ματς
σημαντικο και το τελευταιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 06 Μαρ 2017, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα μπορουσαμε αραγε? Ποσες φορες εχουν γινει μεγαλες μεταγραφες με λεφτα για τερματοφυλακα? Γιατι εκτος κι αν ειναι καποιος εμπαθης με το Γλυκο, για να φερεις τερματοφυλακα που θα ειναι ξεκαθαρα ενα επιπεδο πανω θες λεφτα οχι παπαριες.KOSTAS54 έγραψε:Ο Γλύκος είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Θα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερο, όπως θα μπορούσαμε να έχουμε έναν καλύτερο για κάθε άλλη θέση. Δεν νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα στη θέση αυτή.
Ερχεται τετοιος τερματας στην Ελλαδα?
Ειναι διατεθημενοι να δωσουνε τοσα λεφτα για τερματοφυλακα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Τρί 07 Μαρ 2017, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
και επειδή πρέπει να τα λέμε όλα
εδώ έφερες τέρματα απ το καμπιονατο για βασικό και δεν είναι ούτε το αριστερό αρκιντι του γλυκού.
εδώ έφερες τέρματα απ το καμπιονατο για βασικό και δεν είναι ούτε το αριστερό αρκιντι του γλυκού.
Ο Μπρκιτς τρωει παγκο για πταισματα σε σχεση μ αυτά που κανει ο Γλυκος.Και τη νοοτροπια του παναη την ξερουμε χρονια τωρα,απο τις εξευτελιστικες δηλωσεις του για 5αδες εως τις καθυστερησεις που κανει με κάθε λιμο στην Τουμπα.Ελπιζω τα λαθη να σταματησουν εδώ γιατι εχουμε κι ένα κυπελλο να σηκωσουμε.Μη μας το ξαναστερησει.Ksenitemenos4 έγραψε:τι λε ρε παιδι μου, που επρεπε να ειναι κερκιδα μετα τις 'απανωτες γκαφες'.....ανθρωπο που εχει ακουσει τα χιλια μυρια εδω και χρονια αλλα δουλευει σκληρα και βελτιωνεται ωστε να κανουμε ολοι κωλοτουμπες μη φοβασαι τη νοοτροπια του...Sekeris4 έγραψε:Αν σε ελεγαν γλυκιτς θα ησουν στην κερκιδα μετα τις απανωτες γκαφες.Ελπιζω να είναι λαθη και όχι τιποτα σοβαροτερο.Σε κάθε περιπτωση το καλοκαιρι χρειαζομαστε τερματοφυλακα με νοοτροπια πρωταθλητη.
-
καλα ενταξει πταισματα του μπρκιτς αλλα λαθαρες του γλυκου...που με τον μπρκιτς τρωμε δυο τρια γκολ οποτε παιζει...εδω σταματαει η λογικη...υπαρχει εμφανης εμπαθεια
υγ. η συγκριση με τον κλαους ειναι τελειως αστοχη, ο ενας εχει πτωτικη πορεια ενω ο αλλος ειναι καθε χρονο και καλυτερος με αποκορυφωμα τη φετινη χρονια...ειμαι περιεργος πραγματικα τι τερμα εχετε στο μυαλο σας καποιοι οταν λετε με τοση ανεση να φερουμε καλυτερο, και μαλιστα με ποσα λεφτα και τι ρισκο μπορεις να φερεις ενα τετοιο τερμα...εχει περασει καθε καρυδιας καρυδι απο το τερμα του ΠΑΟΚ και μας φαινεται λιγος ο γλυκος τωρα....αλλα τον ψυχακια χακομπο τον πηγαιναμε με τα χιλια...
υγ. η συγκριση με τον κλαους ειναι τελειως αστοχη, ο ενας εχει πτωτικη πορεια ενω ο αλλος ειναι καθε χρονο και καλυτερος με αποκορυφωμα τη φετινη χρονια...ειμαι περιεργος πραγματικα τι τερμα εχετε στο μυαλο σας καποιοι οταν λετε με τοση ανεση να φερουμε καλυτερο, και μαλιστα με ποσα λεφτα και τι ρισκο μπορεις να φερεις ενα τετοιο τερμα...εχει περασει καθε καρυδιας καρυδι απο το τερμα του ΠΑΟΚ και μας φαινεται λιγος ο γλυκος τωρα....αλλα τον ψυχακια χακομπο τον πηγαιναμε με τα χιλια...
ο Γλυκος εχει τεραστιο πλεονεκτημα σε σχεση με τον Μπρκτς τουλαχιστον στην ταχύτητα των ποδιών και αυτό φαίνεται απο τις αρκετές φορές που (είτε με καλό είτε με όχι τοσο καλό διώξιμο) εχει απομακρύνει την μπάλα ΕΞΩ απο την περιοχή μας.
κατα τα αλλα οκ. κρινω πολυ υπερβολικά μερικά σχόλια αλλά θεωρώ ότι είναι και λόγω μερικών λαθών που εχουν προκύψει μαζεμένα στα τελευταία ματς.
τέλος, η άποψη μου ειναι πολλάκιε εκφρασμένη και θεωρώ ότι ναι, ο ΠΑΟΚ ίσως το καλοκαίρι θα πρέπει να δει τι γίνεται με το 1. αν και απο αυτά που ακούω (τα πολλά) και που βλεπω (τα λιγα) ο νεαρός Σιαμπάνης ειναι ενα ενδιαφέρον...προτζεκτ που δεν πρέπει να το αμελούμε...
κατα τα αλλα οκ. κρινω πολυ υπερβολικά μερικά σχόλια αλλά θεωρώ ότι είναι και λόγω μερικών λαθών που εχουν προκύψει μαζεμένα στα τελευταία ματς.
τέλος, η άποψη μου ειναι πολλάκιε εκφρασμένη και θεωρώ ότι ναι, ο ΠΑΟΚ ίσως το καλοκαίρι θα πρέπει να δει τι γίνεται με το 1. αν και απο αυτά που ακούω (τα πολλά) και που βλεπω (τα λιγα) ο νεαρός Σιαμπάνης ειναι ενα ενδιαφέρον...προτζεκτ που δεν πρέπει να το αμελούμε...

- PAOK_Antarctica
Ούτε Γλύκος, ούτε Χακόμπο. Σκάσε 2-3 μύρια για αγορά τερματά που παίζει βασικός σε σοβαρή ομάδα και θα δούμε αν θα είναι καλύτερος ή χειρότερος.
Δεν υπάρχουν καλύτεροι τερματοφύλακες από τον Παναή που να μην είναι ο Νόιερ; Μην τρελαθούμε κιόλας.
Καλός είναι ο Γλύκος, εγώ είπα ο καλύτερος Έλληνας τερματάς. Ο ΠΑΟΚ όμως χρειάζεται καλύτερο από αυτό.
Δεν υπάρχουν καλύτεροι τερματοφύλακες από τον Παναή που να μην είναι ο Νόιερ; Μην τρελαθούμε κιόλας.
Καλός είναι ο Γλύκος, εγώ είπα ο καλύτερος Έλληνας τερματάς. Ο ΠΑΟΚ όμως χρειάζεται καλύτερο από αυτό.
-
δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν καλυτεροι, αυτο ελειπε...το θεμα ειναι εαν δεχτουν να ερθουν ,ποσο θα κοστισουν και εαν αποτελει προτεραιοτητα αυτη τη στιγμη μια τετοια μεγαλη επενδυση...και επειδη για μενα η θεση του τερματοφυλακα ειναι περιεργη και χρειαζεται και αρκετη υπομονη και στηριξη, εχω τις επιφυλαξεις μου κατα ποσο δεν θα καψουμε μια μεγαλη επενδυση σε δυο μηνες...
- navigator11
Σώωωπααααα καημένε τώρα! Λασπολογίες ...Ksenitemenos4 έγραψε:καλα ενταξει πταισματα του μπρκιτς αλλα λαθαρες του γλυκου...που με τον μπρκιτς τρωμε δυο τρια γκολ οποτε παιζει...εδω σταματαει η λογικη...υπαρχει εμφανης εμπαθεια
- NapolitanosG4
Νομιζω πως η φαση που κανει την μαλακια και μετα το βγαζει ειναι η σημαντικοτερη της καριερας του. Με το κλιμα ηδη ασχημο απο τα προηγουμενα ματς αν το τρωγαμε ισα που εβγαινε αλλαγη απο το κραξημο που θα ετρωγε.
Το κακο εδω περα ειναι πως 8 καλες εμφανισεις και 2-3 εξαιρετικες ισοδυναμουν με μια ασχημη η οποια ειναι αρκετη για να στραβωσει το κλιμα. Για Ελλαδα παντως ειναι καλος, οταν ξεπερασουμε τα ορια του χωριου βλεπουμε...
Υ.γ. Δεν μπορω να μην αναφερω εναν μαλακα που ειχα διπλα μου και απο την προθερμανση του εβριζε την μανα. Κοντεψαμε να τσακωθουμε προσπαθοντας να τον κανουμε να καταλαβει οτι τα πουστλικια την ωρα του αγωνα ζημια κανουν, ενω για σπασιμο αποθεωνα τον Γλυκο συνεχεια. Στο ημιχρονο δε, κραξιμο σε ιβιτς, σαββιδη που του τρωνε τα λεφτα κτλ. Η φαση ειναι οτι μετα το ματς δεν χειροκροτησε καν..του χαλασε το γλυκο μαλλον.
Γαμω την μιζερια σας προπονηταραδες της κερκιδας!
Υ.γ.2 προς αποφυγη παρεξηγησης δεν αναφερομαι σε κανενα σχολιο του φορουμ
Το κακο εδω περα ειναι πως 8 καλες εμφανισεις και 2-3 εξαιρετικες ισοδυναμουν με μια ασχημη η οποια ειναι αρκετη για να στραβωσει το κλιμα. Για Ελλαδα παντως ειναι καλος, οταν ξεπερασουμε τα ορια του χωριου βλεπουμε...
Υ.γ. Δεν μπορω να μην αναφερω εναν μαλακα που ειχα διπλα μου και απο την προθερμανση του εβριζε την μανα. Κοντεψαμε να τσακωθουμε προσπαθοντας να τον κανουμε να καταλαβει οτι τα πουστλικια την ωρα του αγωνα ζημια κανουν, ενω για σπασιμο αποθεωνα τον Γλυκο συνεχεια. Στο ημιχρονο δε, κραξιμο σε ιβιτς, σαββιδη που του τρωνε τα λεφτα κτλ. Η φαση ειναι οτι μετα το ματς δεν χειροκροτησε καν..του χαλασε το γλυκο μαλλον.
Γαμω την μιζερια σας προπονηταραδες της κερκιδας!
Υ.γ.2 προς αποφυγη παρεξηγησης δεν αναφερομαι σε κανενα σχολιο του φορουμ
Είναι δυνατόν να μην χειροκροτησει; και είναι Παοκτσης αυτός; που δεν χαίρετε νίκη επί του ακατονομαστου; όχι Ρε φίλε δεν είναι ΠΑΟΚ.... Οπαδός του Καμορα ραπτοπουλου μυρτσου ναι......