Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
και όμως. μπορεί και να πιάνει.
δεν τον βλέπω να ξαναεκλέγεται... 

Πες το κι έγινε!kataramenos5 έγραψε:Μετα βαλε Ντάισελμπλουμ

Και επειδή σέβομαι και την επιθυμία του Ντίνου, νομίζω ότι βρήκα την κατάλληλη φωτογραφία.
- Dinos_Liverpool
- ΑποστόληςΑ
Θέλω να ευχαριστήσω τους 73 συμφορουμίτες που επέλεξαν να απαντήσουν στο κλειδωμένο poll. Το 88% δείχνει μία πολύ σημαντική τάση υπεράσπισης της απόφασης του προπονητή (κάτι που δεν θα έπρεπε να τρομάζει κανέναν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), άρα τα Τουντορόσκυλα αρχίζουν σιγά-σιγά να δείχνουν τα δόντια τους!
Θέλω επίσης να ζητήσω ειλικρινή συγνώμη από τους
chris.paok.mytilene
paoktzis
logios
sporos123
nikolasf
eorptol
Thracian
john4serres
aformes
Thanix
kataramenos5
που επωνύμως, άλλοι ευγενικά, άλλοι όχι και τόσο, καταδίκασαν την ύπαρξη του τόπικ και προκάλεσαν το κλείδωμά του. Πλην όσων το έκαναν ήδη, θα παρακαλούσα να έχω την ολοκληρωμένη επιχειρηματολογία τους, λαμβάνοντας υπόψιν ότι το θέμα συζητείτο ΗΔΗ στο τόπικ του προπονητή, χωρίς αυτό να ενοχλεί κάποιον.
Τέλος, προαναγγέλω την αποχώρησή μου από το φόρουμ, τουλάχιστον μέχρι να ανακληθούν οι προσβλητικές εκφράσεις που διάβασα και που δεν έχω σκοπό να αναδείξω.
ΥΓ: Ούτε εγώ δεν πρόλαβα να ψηφίσω, γμτ.
ΥΓ2: Χαρήκατε που θα φύγω, ε; Πριτς! Εδώ θα είμαι, μέχρι να μας χωρίσει το μπαν, ο θάνατος ή η γυναίκα μου (με πιθανότερο το τρίτο).

Θέλω επίσης να ζητήσω ειλικρινή συγνώμη από τους
chris.paok.mytilene
paoktzis
logios
sporos123
nikolasf
eorptol
Thracian
john4serres
aformes
Thanix
kataramenos5
που επωνύμως, άλλοι ευγενικά, άλλοι όχι και τόσο, καταδίκασαν την ύπαρξη του τόπικ και προκάλεσαν το κλείδωμά του. Πλην όσων το έκαναν ήδη, θα παρακαλούσα να έχω την ολοκληρωμένη επιχειρηματολογία τους, λαμβάνοντας υπόψιν ότι το θέμα συζητείτο ΗΔΗ στο τόπικ του προπονητή, χωρίς αυτό να ενοχλεί κάποιον.
Τέλος, προαναγγέλω την αποχώρησή μου από το φόρουμ, τουλάχιστον μέχρι να ανακληθούν οι προσβλητικές εκφράσεις που διάβασα και που δεν έχω σκοπό να αναδείξω.
ΥΓ: Ούτε εγώ δεν πρόλαβα να ψηφίσω, γμτ.

ΥΓ2: Χαρήκατε που θα φύγω, ε; Πριτς! Εδώ θα είμαι, μέχρι να μας χωρίσει το μπαν, ο θάνατος ή η γυναίκα μου (με πιθανότερο το τρίτο).
- desperando
- Επικοινωνία:
πιστευω οτι αντι για πολ καλυτερο ηταν να γινει ενα τοπικ με καταγεγραμμενη την θεση του καθενος στο θεμα πειθαρχιας για να μπορει να χρεισιμοποιηθει στο μελλον σε πιθανα προβληματα της ομαδας.
τι θα πει για παραδειγμα ο ντεσπεραντο μετα την ηττα απο τους κροατες ενω πριν το ματς στηριζε την αποφση τουντορ?
θα κανει κωλοτουμπα?
τι θα πει για παραδειγμα ο ντεσπεραντο μετα την ηττα απο τους κροατες ενω πριν το ματς στηριζε την αποφση τουντορ?
θα κανει κωλοτουμπα?
Στέφανε από εμένα συγνώμη αλλά είπα απλά την άποψή μου δημοκρατικά και ψήφισα. Συνεχίζω να λέω την άποψή μου και την τεκμηριώνω¨
Η κριτική σε θέματα τακτικής δικαιολογημένη ή μη από ειδήμονες ή άσχετους έχει να κάνει με το dna του οπαδού. Τί οπαδικό φόρουμ θα ήμασταν άλλωστε αν δεν "τσακωνόμασταν" για την κατάρτιση της ενδεκάδας, το σύστημα, τις αλλαγές ή οτιδήποτε άλλο;; Τροφή του οπαδού.
Για μένα όμως το θέμα της πειθαρχίας είναι θέμα αρχής. Όταν κρίνω ένα προπονητή πρέπει να είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες εκτελούν σαφώς τις εντολές του. Άλλωστε στο πρόσφατο και όχι μόνο παρελθόν η έλλειψη πειθαρχίας ήταν ένας από τους παράγοντες - μεταξύ και άλλων το παραδέχομαι- για την όχι και τόσο επιτυχημένη πορεία της ομάδας.
Σε θέματα λοιπόν αρχής δεν σηκώνει κριτική πιστεύω. Τώρα δεν έβρισα, απλά είπα την γνώμη μου!! Δεν θα ήθελα να εγκαταλείψεις το φόρουμ!
Άλλωστε γουστάρουμε το νέο σου άβαταρ!!!!!

Η κριτική σε θέματα τακτικής δικαιολογημένη ή μη από ειδήμονες ή άσχετους έχει να κάνει με το dna του οπαδού. Τί οπαδικό φόρουμ θα ήμασταν άλλωστε αν δεν "τσακωνόμασταν" για την κατάρτιση της ενδεκάδας, το σύστημα, τις αλλαγές ή οτιδήποτε άλλο;; Τροφή του οπαδού.
Για μένα όμως το θέμα της πειθαρχίας είναι θέμα αρχής. Όταν κρίνω ένα προπονητή πρέπει να είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες εκτελούν σαφώς τις εντολές του. Άλλωστε στο πρόσφατο και όχι μόνο παρελθόν η έλλειψη πειθαρχίας ήταν ένας από τους παράγοντες - μεταξύ και άλλων το παραδέχομαι- για την όχι και τόσο επιτυχημένη πορεία της ομάδας.
Σε θέματα λοιπόν αρχής δεν σηκώνει κριτική πιστεύω. Τώρα δεν έβρισα, απλά είπα την γνώμη μου!! Δεν θα ήθελα να εγκαταλείψεις το φόρουμ!
Άλλωστε γουστάρουμε το νέο σου άβαταρ!!!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ενοχλέι η έκφραση μιας γνώμης , πάνω σε οτιδήποτε , έστω κ αν είναι ένα poll. Εχουμε να κρύψουμε κάτι ?
Σίγουρα αυτούς που δεν μπορώ (κ δεν θέλω ) να καταλάβω είναι τους "κλείστε το ρε". Αν δεν σας αρέσει ένα τόπικ , τα πράματα είναι απλά. Δεν το διαβάζετε. Τόσο απλά !
Σίγουρα αυτούς που δεν μπορώ (κ δεν θέλω ) να καταλάβω είναι τους "κλείστε το ρε". Αν δεν σας αρέσει ένα τόπικ , τα πράματα είναι απλά. Δεν το διαβάζετε. Τόσο απλά !
- Dinos_Liverpool
100% σατυρικό poll , που πέτυχε το σκοπό του, αλλά δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε άλλο. Απλά πράγματα.
Ούτε παρεξηγήσεις, ούτε τίποτε άλλο.
Υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί στα σοβαρά ότι έχει απόλυτο δίκιο ο προπονητής; Ε, δεν νομίζω!
Στέφανε, συνεχίζουμε, σε παρακαλώ πολύ, χωρίς παράπονα για τη στάση ορισμένων φίλων.
Άιντε έχουμε και αγώνα σήμερα!
Ούτε παρεξηγήσεις, ούτε τίποτε άλλο.
Υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί στα σοβαρά ότι έχει απόλυτο δίκιο ο προπονητής; Ε, δεν νομίζω!
Στέφανε, συνεχίζουμε, σε παρακαλώ πολύ, χωρίς παράπονα για τη στάση ορισμένων φίλων.
Άιντε έχουμε και αγώνα σήμερα!
- Dinos_Liverpool
Παραθέτω με κανονικό χρώμα στο ΥΓ2 του Στέφανου, για όποιον "ψάρωσε" με την δήθεν αποχώρησή του...stephanos έγραψε:...
ΥΓ: Ούτε εγώ δεν πρόλαβα να ψηφίσω, γμτ.![]()
ΥΓ. Εάν με πεις "καρφί", Στέφανε, τότε... θα έχεις δίκιο!
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Ακομα εδω ειναι αυτος?
Ντινο θα μας ησουν χρησιμος...(η κουκουλα σου λειπει)
Συλλογος Γερμανοτσολιαδων Πμανια.
ΥΓ Ολο νεες τεχνικες σκαρφιζεστε ,ακου ασπρο χρωμα,αλήτες.
Ντινο θα μας ησουν χρησιμος...(η κουκουλα σου λειπει)
Συλλογος Γερμανοτσολιαδων Πμανια.
ΥΓ Ολο νεες τεχνικες σκαρφιζεστε ,ακου ασπρο χρωμα,αλήτες.