Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Ειλιρινα ρε σεις τι σημασια εχει το ποσο θα τον παρουμε κ ποτε ληγει κ με ποσα θα ρθει? τι φαση με αυτο παλι.. Δηλαδη αν τον παιρναμε με 3 μυρια θα ηταν παικταρας κ τωρα επειδη τον κλεινεις 6 μηνες πριν ληξει το συμβολαιο ειναι χαλια? λες κ παιζει ρολο αυτο
- These users thanked the author george188 for the post (total 5):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, eorptol1, paok apo epilogi, Newgen9, Gregk19262000
- Unpsofable78
Σαφώς και όνομα που δεν ενθουσιάζει. Ειδικά μετά τους χρησμούς του πάτερ για Gabri Martinez.
Στα θετικά ή κλήση του από τον Γκράχαμ Ποτερ στην Εθνική Σουηδίας.
Έχει τρομερό 1vs1 και εξαιρετική ταχύτητα. Και εάν αυτό ήταν διαπραγματευσιμο λόγω του επιπέδου του Σουηδικού πρωταθλήματος, οι εμφανίσεις του κόντρα στην Εθνική μας και την Γαλλία, απέναντι σε έναν παίκτη όπως ο Κουντε, το επιβεβαιωνουν.
Στο γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν καθιερώθηκε στην Μάλμε υπάρχει το ελαφρυντικό της παρουσίας του Νανασι.
Οσον αφορά τις αναλύσεις για τα νούμερα του σε γκολ ασίστς θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ο παίκτης έχει χρησιμοποιηθεί κυριολεκτικά σε όλες τις θέσεις, εκτός αυτών της τετράδας αμυντικών και του τερματοφυλακα.
Εάν αναλογιστουμε το ότι η καλή του θέση είναι αυτή του LW τότε τα στατιστικά του (μόνο σε αυτή την θέση) είναι :
43 ματς
10 γκολ
6 ασίστς
Εγώ το μόνο που θέλω είναι να τον έχει εγκρίνει ο Λίσι.
Στα θετικά ή κλήση του από τον Γκράχαμ Ποτερ στην Εθνική Σουηδίας.
Έχει τρομερό 1vs1 και εξαιρετική ταχύτητα. Και εάν αυτό ήταν διαπραγματευσιμο λόγω του επιπέδου του Σουηδικού πρωταθλήματος, οι εμφανίσεις του κόντρα στην Εθνική μας και την Γαλλία, απέναντι σε έναν παίκτη όπως ο Κουντε, το επιβεβαιωνουν.
Στο γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν καθιερώθηκε στην Μάλμε υπάρχει το ελαφρυντικό της παρουσίας του Νανασι.
Οσον αφορά τις αναλύσεις για τα νούμερα του σε γκολ ασίστς θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ο παίκτης έχει χρησιμοποιηθεί κυριολεκτικά σε όλες τις θέσεις, εκτός αυτών της τετράδας αμυντικών και του τερματοφυλακα.
Εάν αναλογιστουμε το ότι η καλή του θέση είναι αυτή του LW τότε τα στατιστικά του (μόνο σε αυτή την θέση) είναι :
43 ματς
10 γκολ
6 ασίστς
Εγώ το μόνο που θέλω είναι να τον έχει εγκρίνει ο Λίσι.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 3):
- Rexaris, Newgen9, Logistis
-
dimitris7777
Υπάρχει ένα βίντεο στο ματς με την εθνική Ελλάδος που ο Αλί περνάει 4 Έλληνες....και ενώ χαίρεσαι για την ενέργεια του.....βλέπεις και την αντίδραση του Χατζηδιάκου που ήταν ο τελευταίος από τους τέσσερεις και μια κρυάδα την τρως.....για τον μελλοντικό μας στόπερ....
https://www.sfina.gr/paok-otan-o-tacha- ... eis-video/
https://www.sfina.gr/paok-otan-o-tacha- ... eis-video/
- These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 2):
- vasgias, Gregk19262000
Εμενα με ενθουσιαζει ο συγκεκριμενος παικτης.Ταχυτητα,τριπλα και αντε να τον πιασεις! Μου θυμιζει τον Σαμπρι.
Ελουστοντο,Σανταμαρια και Αλι θεωρω οτι στα χαρτια ειναι πολυ καλες προσθηκες.
Ελουστοντο,Σανταμαρια και Αλι θεωρω οτι στα χαρτια ειναι πολυ καλες προσθηκες.
Απλά επειδή βλέπουμε ότι δεν έχει «καλά» νούμερα, ο τισουνταλι είχε έρθει με double double που λένε και οι μπασκετικοί σε γκολ και ασίστ
Να μου πουν τα παιδιά πως μπορώ να ανοίξω εγώ το θρεντ του Σομαλου Νευμαρ
Να μου πουν τα παιδιά πως μπορώ να ανοίξω εγώ το θρεντ του Σομαλου Νευμαρ
- These users thanked the author GianD for the post (total 6):
- Unpsofable78, Casual, Woodman73, giaxxo, Gregk19262000, Logistis
Σε ο,τι αφορά το πόσο μπαλάτος είναι, μπροστά του ο Ντεσπόντοφ μοιάζει άσχετος με το ποδόσφαιρο
Όμως σε ο,τι αφορά τακτική, τελειώματα, μοίρασμα, εκεί ούτε κάποια ιδιαιτερη εικόνα έχουμε (άρα μάλλον δεν υπάρχει), ούτε τα στατιστικά τον βοηθούν να μας πείσει
Αναμένουμε. Με σωστό ρόλο, υποταγή σε αυτό που ζητά ο κοουτς, σωστή τοποθέτηση και εκμετάλλευσή του, θα είναι χρήσιμη προσθήκη σε μια θέση που εδώ και χρόνια πονάμε.
Όμως σε ο,τι αφορά τακτική, τελειώματα, μοίρασμα, εκεί ούτε κάποια ιδιαιτερη εικόνα έχουμε (άρα μάλλον δεν υπάρχει), ούτε τα στατιστικά τον βοηθούν να μας πείσει
Αναμένουμε. Με σωστό ρόλο, υποταγή σε αυτό που ζητά ο κοουτς, σωστή τοποθέτηση και εκμετάλλευσή του, θα είναι χρήσιμη προσθήκη σε μια θέση που εδώ και χρόνια πονάμε.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- Rexaris, Azrael, Unpsofable78, Logistis
- paokovios1974
Είναι φανερό ότι το χρήμα που ούτως η άλλως όπως έχω αναλύσει δίνεται με το σταγονόμετρο θα πέσει σε Γιαννούλη και φορ.
Ειλικρινά θα είμαι υπέρ ευχαριστημένος αν ισχύει.
Αναβαθμίση στα στόπερ αναβάθμιση η αριστερή πλευρά και ένα πολύ πιο γρήγορο κέντρο με την πινελιά του Ντελια.
Τα αγοραζω
Ειλικρινά θα είμαι υπέρ ευχαριστημένος αν ισχύει.
Αναβαθμίση στα στόπερ αναβάθμιση η αριστερή πλευρά και ένα πολύ πιο γρήγορο κέντρο με την πινελιά του Ντελια.
Τα αγοραζω
- loukas karadimos
Βλέπω πρωτοσέλιδο
Με «αλί» «μπαμπά» και τους σαράντα κλέφτες βρήκε….Λισι…
Λυπηθείτε μας ρε…
Με «αλί» «μπαμπά» και τους σαράντα κλέφτες βρήκε….Λισι…
Λυπηθείτε μας ρε…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Πέμ 09 Ιούλ 2026, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά αυτός ο Αλί ήταν που είχε κάνει εντύπωση στο φόρουμ το ποσό της αμοιβής του, όταν βρέθηκε αντίπαλος μας. Ήταν πολύ χαμηλή η αμοιβή του, ας το ξεθάψει ενα τσαλαλάκι. Δύο φορές απορούσαν όλοι για αμοιβές. Μια ο Αλί και η δεύτερη ένας Τέιλορ Βραζιλιάνος μπακ με 5 χιλιάδες ευρώ κόστος μεταγραφής. Ψάξτε το μάγκες.
Ωπα ωπα Σομαλος ειναι; Και ελεγα τι μου θυμιζει. Εχει παιξει σε ταινια ρε αυτος με Τομ Χανκς, Captain Phillips.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 09 Ιούλ 2026, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε σεις στην πρώτη σελίδα του φόρουμ γράφει εδώ και μέρες
ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΏΝ ΤΗΣ ΤΟΎΜΠΑΣ Ο ΣΑΝΤΑΜΑΡΙΑ
Τι γίνεται γιατί δεν μπαίνει μέσα να ησυχάσουμε;
Ανετα μετα απο αγωνα με την χαρτινηloukas karadimos έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 20:00 Βλέπω πρωτοσέλιδο
Με «αλί» «μπαμπά» και τους σαράντα κλέφτες βρήκε….λισι…
Λυπηθιετε μας ρε…
- These users thanked the author Azrael for the post (total 3):
- loukas karadimos, eorptol1, paok apo epilogi
Προκύπτει και το ζήτημα:
Σαν πολλά εξτρεμοδεκάρια δεν μαζεύονται;
Ταισον, Αλι, Σορετίρε, Ντέλιας, Πέλκας, Χατσίδης, Ζίφκοβιτς, Ντεσπόντοφ, αλλά και Μπαλντε αλλά και Μπέρδος
Ή τόσα θέλουμε;
Ταισον, Αλι, Σορετίρε, Ντέλιας, Πέλκας, Χατσίδης, Ζίφκοβιτς, Ντεσπόντοφ, αλλά και Μπαλντε αλλά και Μπέρδος
Ή τόσα θέλουμε;
Χασαμε τα κλειδια.gk.box16 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 20:01 Ρε σεις στην πρώτη σελίδα του φόρουμ γράφει εδώ και μέρες
Αν συνεχισουμε να χανουμε 1 παικτη καθε αγωνα παιζει και να μην φτανουνEqualizer έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 20:02 Προκύπτει και το ζήτημα:
Ή τόσα θέλουμε;