Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
εγώ θυμάμαι έναν.... BANE PRELEVIC.....PAOK1LIFE έγραψε:O Maximovic είναι μία μεταγραφή που την ξεκίνησε ο βαζελος πρώτος και μετά από μία μεταγραφική περίοδο μπήκε και ο ΠΑΟΚ , αλλά στο τέλος την τελείωσε αυτός που την ξεκίνησε γιατί ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να πληρώσει λεφτά στην ομάδα του και μετά να μπει σε δημοπρασία, για παίχτη με μηδέν μεταπολιτική προοπτική στην ηλικία , στην θέση και στο στυλ που παίζει.
Εγώ ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ για ένα και βασικό λόγο ιστορικό και στατιστικό . Είναι RED STAR γέννημα θρέμμα. Δεν θυμάμαι να ήρθε ποτέ Σέρβος παίχτης RED ΣΤΑΡ στον ΠΑΟΚ.
Το θέμα ΠΑΟΚ - Μαξίμοβιτς επικοινωνιακά όμως το έπαιξαν δύο συγκεκριμένα ΜΜΕ. Το ένα πρώτο έβγαλε το θέμα, μέσω Αθηναίου δημοσιογράφου, το άλλο μμε μάλιστα είχε πάθει ΑΜΟΚ επιμένοντας και λέγοντας ΡΗΤΑ ότι "θα παίξει οπωσδήποτε στον ΠΑΟΚ, το θέμα είναι πότε".
Δεν έχει ξαναυπαρξει τέτοιου είδους άστοχη, ανόητη και επικίνδυνη διαχείριση μίας υποτιθέμενης ειδησης για μεταγραφή. Μόνο μια φορά τη δεκαετία του 80 τα σπορ του βορρά είχαν βγάλει πρωτοσέλιδο "ήρθε χθες ο (δε θυμάμαι όνομα) παικταρας. Προσγειώθηκε στο Μακεδονία και αποθεώθηκε". Και την άλλη μέρα έβγαλαν "δεν ήρθε τελικά ο τάδε".
Ναι, εκείνο ήταν χειρότερο.
Αλλά συνδέοντας τις τελείες ανάμεσα στο ποιες ομάδες εμπλέκονταν, ποιοι μάνατζερ και ποιοι δημοσιογράφοι το πρώτο αποκάλυψαν και ποιοι το γιγαντωσαν το θέμα, δε μπορεί παρά να θεωρούμε ότι εκτέθηκε κόσμος...
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε θεωρώ ότι εκτέθηκε γιατί δεν είναι υποχρεωμένη να πάρει κανέναν συγκεκριμένο παίκτη
Δεν έχει ξαναυπαρξει τέτοιου είδους άστοχη, ανόητη και επικίνδυνη διαχείριση μίας υποτιθέμενης ειδησης για μεταγραφή. Μόνο μια φορά τη δεκαετία του 80 τα σπορ του βορρά είχαν βγάλει πρωτοσέλιδο "ήρθε χθες ο (δε θυμάμαι όνομα) παικταρας. Προσγειώθηκε στο Μακεδονία και αποθεώθηκε". Και την άλλη μέρα έβγαλαν "δεν ήρθε τελικά ο τάδε".
Ναι, εκείνο ήταν χειρότερο.
Αλλά συνδέοντας τις τελείες ανάμεσα στο ποιες ομάδες εμπλέκονταν, ποιοι μάνατζερ και ποιοι δημοσιογράφοι το πρώτο αποκάλυψαν και ποιοι το γιγαντωσαν το θέμα, δε μπορεί παρά να θεωρούμε ότι εκτέθηκε κόσμος...
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε θεωρώ ότι εκτέθηκε γιατί δεν είναι υποχρεωμένη να πάρει κανέναν συγκεκριμένο παίκτη
έλα equalizer σ έχω!
Ζαν Κλωντ Παγκάλ λεγόταν! ένας μαυρούκος με ράστα ήταν!!!!
Ζαν Κλωντ Παγκάλ λεγόταν! ένας μαυρούκος με ράστα ήταν!!!!
Ω ναι! Για κάποιον ανεξήγητο λόγο μου έχει μείνει στη μνήμη , όπως μένουν κάποια πράγματα στα παιδιά!
- Shivaspace
πάντως το να κάνεις δηλώσεις προβάροντας την φανέλα της επόμενης ομάδας ενώ έχεις ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις ..πιστεύω δείχνει κακή νοοτροπία, φανταστείτε να το είχε κάνει αυτό πάικτης του ΠΑΟΚ, ούτε που θα ξανακάθονταν στον πάγκο. Αλήθεια είναι κάτι που συνηθίζεται ή μόνο στον βάζελο συμβαίνει.. το ίδιο έχει γίνει και με τον μπερνάρ
Για το θεμα του Μαξιμοβιτς
Ποιοι το συντηρουσαν?
Τιποτα τυχαιοι?
Οχι
Αμα αυτοι π ενημερωνονται με SMS μεσα απο την ΠΑΕ, συντηρουν ενα θεμα τοσο καιρο κ η ΠΑΕ δεν τους διαψευδει ή δεν τους κοβει το βηχα,
για μενα εχει εκτεθει κ η ιδια π το αφηνε να εξελιχθει
Σε αλλα κ αλλα θεματα, βγαζουν τις διαρροες κ διαψευδουν θεματα εν τη γεννεση τους
Οποτε εγω προσωπικα δεν δεχομαι οτι δεν υπηρχε τιποτα με τον Μαξιμοβιτς, το εβγαλε ο ΑΡΔ απο το μυαλο του κ η ΠΑΕ απλα αδιαφορουσε
Το ιδιο δεν γινεται τωρα με Μισιτς κ Πετκοβιτς, εμμεσα κ αμεσα?
Πρωτοσελιδο για τον ενα κ αρθρο με ονοματεπωνυμα για τον αλλο
Ποιοι το συντηρουσαν?
Τιποτα τυχαιοι?
Οχι
Αμα αυτοι π ενημερωνονται με SMS μεσα απο την ΠΑΕ, συντηρουν ενα θεμα τοσο καιρο κ η ΠΑΕ δεν τους διαψευδει ή δεν τους κοβει το βηχα,
για μενα εχει εκτεθει κ η ιδια π το αφηνε να εξελιχθει
Σε αλλα κ αλλα θεματα, βγαζουν τις διαρροες κ διαψευδουν θεματα εν τη γεννεση τους
Οποτε εγω προσωπικα δεν δεχομαι οτι δεν υπηρχε τιποτα με τον Μαξιμοβιτς, το εβγαλε ο ΑΡΔ απο το μυαλο του κ η ΠΑΕ απλα αδιαφορουσε
Το ιδιο δεν γινεται τωρα με Μισιτς κ Πετκοβιτς, εμμεσα κ αμεσα?
Πρωτοσελιδο για τον ενα κ αρθρο με ονοματεπωνυμα για τον αλλο
Το Πάσχα μπαίνουν οι μπουλντόζες στον Βοτανικό και τον Αύγουστο γίνονται τα εγκαίνια. Γήπεδο για τον τουρκο-βάζελο με κρατική χρηματοδότηση, δηλαδή με χρήμα το οποίο θα δώσουμε εμείς!
Α ξέχασα, παραχωρούν το γήπεδο της Λεωφόρου το οποίο όπως λένε έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από τον Βοτανικό, ο οποίος και θα αναβαθμιστεί χάρις στο νέο γήπεδο. Βέβαια το "Απ. Νικολαϊδης" έχει στην περιφέρειά του μόνο μια λεωφόρο, την Αλεξάνδρας, και τα υπόλοιπα που το περιβάλλουν είναι 3 στενά από τα οποία ίσα που χωράει να περάσει ένα αυτοκίνητο.
Χορηγία του κράτους η μισή ΟΠΑΠ-Αρένα, δωρεάν παραχώρηση στον γαύρο το πλήρως αναβαθμισμένο λόγω Ο.Α. 2004 Καραϊσκάκης. Με την Τούμπα τί γίνεται; Ούτε για ενοικίαση του Καυταντζογλείου συζητά το κράτος με αφαίρεση βέβαια των εργασιών αναβάθμισης γιατί έγινε ερείπιο, παρά μόνο με κάποιες αραιές δηλώσεις του Βρούτση, ούτε και τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου μας. Σίγουρα θα βρεθούν αρχαία από τον τύμβο και οι όποιες εργασίες θα πάνε στο διηνεκές.
Α ξέχασα, παραχωρούν το γήπεδο της Λεωφόρου το οποίο όπως λένε έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από τον Βοτανικό, ο οποίος και θα αναβαθμιστεί χάρις στο νέο γήπεδο. Βέβαια το "Απ. Νικολαϊδης" έχει στην περιφέρειά του μόνο μια λεωφόρο, την Αλεξάνδρας, και τα υπόλοιπα που το περιβάλλουν είναι 3 στενά από τα οποία ίσα που χωράει να περάσει ένα αυτοκίνητο.
Χορηγία του κράτους η μισή ΟΠΑΠ-Αρένα, δωρεάν παραχώρηση στον γαύρο το πλήρως αναβαθμισμένο λόγω Ο.Α. 2004 Καραϊσκάκης. Με την Τούμπα τί γίνεται; Ούτε για ενοικίαση του Καυταντζογλείου συζητά το κράτος με αφαίρεση βέβαια των εργασιών αναβάθμισης γιατί έγινε ερείπιο, παρά μόνο με κάποιες αραιές δηλώσεις του Βρούτση, ούτε και τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου μας. Σίγουρα θα βρεθούν αρχαία από τον τύμβο και οι όποιες εργασίες θα πάνε στο διηνεκές.
football my friend και εγώ θυμάμαι στο σκάκι και στο πόλο . Μιλάμε για ποδόσφαιρο.zoomgr έγραψε:εγώ θυμάμαι έναν.... BANE PRELEVIC.....PAOK1LIFE έγραψε:O Maximovic είναι μία μεταγραφή που την ξεκίνησε ο βαζελος πρώτος και μετά από μία μεταγραφική περίοδο μπήκε και ο ΠΑΟΚ , αλλά στο τέλος την τελείωσε αυτός που την ξεκίνησε γιατί ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να πληρώσει λεφτά στην ομάδα του και μετά να μπει σε δημοπρασία, για παίχτη με μηδέν μεταπολιτική προοπτική στην ηλικία , στην θέση και στο στυλ που παίζει.
Εγώ ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ για ένα και βασικό λόγο ιστορικό και στατιστικό . Είναι RED STAR γέννημα θρέμμα. Δεν θυμάμαι να ήρθε ποτέ Σέρβος παίχτης RED ΣΤΑΡ στον ΠΑΟΚ.
Τώρα θα βρεθούν, θα τοποθετηθούν, θα γίνουν summon με ιεροτελεστία, δεν ξέρουμε. Οτι θα υπάρξουν όμως είναι στανταράκι.Γερασίμου έγραψε: Με την Τούμπα τί γίνεται; Ούτε για ενοικίαση του Καυταντζογλείου συζητά το κράτος με αφαίρεση βέβαια των εργασιών αναβάθμισης γιατί έγινε ερείπιο, παρά μόνο με κάποιες αραιές δηλώσεις του Βρούτση, ούτε και τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου μας. Σίγουρα θα βρεθούν αρχαία από τον τύμβο και οι όποιες εργασίες θα πάνε στο διηνεκές.
καλά ειρωνίες δεν χρειάζονται περί..πόλο και σκάκι. αφενός δεν υπάρχει λόγος, αφετέρου δημιουργείς τζάμπα ένταση και τρίτον δεν είσαι και ενημερωμένος. Εντελώς πρόχειρα και αυθόρμητα μου έρχεται στο μυαλό ο Ιβάν Γιούρισιτς, μάλιστα πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ.πρωην παίχτης του ερυθρού αστέρα φυσικάPAOK1LIFE έγραψε:football my friend και εγώ θυμάμαι στο σκάκι και στο πόλο . Μιλάμε για ποδόσφαιρο.zoomgr έγραψε:εγώ θυμάμαι έναν.... BANE PRELEVIC.....PAOK1LIFE έγραψε:O Maximovic είναι μία μεταγραφή που την ξεκίνησε ο βαζελος πρώτος και μετά από μία μεταγραφική περίοδο μπήκε και ο ΠΑΟΚ , αλλά στο τέλος την τελείωσε αυτός που την ξεκίνησε γιατί ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να πληρώσει λεφτά στην ομάδα του και μετά να μπει σε δημοπρασία, για παίχτη με μηδέν μεταπολιτική προοπτική στην ηλικία , στην θέση και στο στυλ που παίζει.