Blackgr4 έγραψε:Το ζητούμενο είναι πως ο Ντέλιας θα έπρεπε ήδη να έχει ανανεώσει και να αμείβεται με συμβόλαιο αντάξιο των όσων προσφέρει.
Το να παίρνει λιγότερα από τον Τόμας Μουργκ και τον Αλί Σαμάττα, στα δικά μου μάτια πάντα είναι από λάθος μέχρι και γελοίο.
Εκτός από αυτό, έχεις με το ζόρι έναν χρόνο για να τον πείσεις να ανανεώσει. Διαφορετικά σε έναν χρόνο από τώρα θα τον χάσεις γιατί "θα τον έχανες ελεύθερο" όπως υποθέτω πως θα διαβάσουμε.
Όσο για τα ταλέντα γενικά.
Πρώτον πρέπει να μάθεις να κερδίζεις από αυτούς περισσότερα πράγματα αγωνιστικά. Δεν έχει καμία λογική να παίζουν λίγους μήνες και να φεύγουν, να μην προλαβαίνεις να τους δεις ή έστω να φεύγουν μετά από 1 χρόνο.
Με το που τους βάζεις και βλέπεις πως τραβάνε, θα πρέπει αμέσως να τους κάνεις νέο συμβόλαιο πολλών ετών.
Ότι έκανε ο γαύρος με τους Κωστούλα και Μουζακίτη.
Ο Κουλιεράκης έπαιξε 2 γεμάτες χρονιές μέχρι να μην δέχεται να ανανεώσει.
Έπαιξε και άλλη μία νωρίτερα στον ΠΑΟΚ Β.
Αργήσαμε τόσο πολύ, που το παιδί κατάλαβε πως θα βρει συμβόλαιο για πλάκα σε ανώτερο πρωτάθλημα και δεν θα έμενε αν δεν περνούσαμε στο Ch.L. όπως και έγινε.
Δεύτερον, τα χρήματα που σου φέρνουν αυτές οι πωλήσεις, πρέπει να τα εκμεταλλεύεσαι ποιοτικά. Να μην φεύγει ο κάθε Τζόλης και να ιδρώνεις μέχρι να βρεις σοβαρό εξτρέμ. Να μην φεύγει ο Κουλιεράκης για να έρθει ο Κόλεϊ..
Υ.Γ. Αν ήμουν Ντέλιας, δεν θα έμπαινα καν σε συζητήσεις περί ανανέωσης αν δεν έπαιρνα το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα.
Αυτά που προσφέρει εντός αλλά και ΕΚΤΌΣ γηπέδων, δεν θυμάμαι πότε είδα να τα προσφέρει άλλος παίκτης μας σε αυτό το επίπεδο.
Όπου και να γυρίσω το κεφάλι μου βλέπω πιτσιρικάδες με φανέλες Κωνσταντέλιας. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.
Συμφωνώ απόλυτα. Τα ανέλυσες πολύ καλύτερα απ'οτι τα έγραφα εγώ σε διάφορα τόπικ.
Να προσθέσω μόνον έναν απο τα πιο σημαντικούς παράγοντες που είναι το
Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον πουλήσεις ΠΡΙΝ απο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Ούτε καν οικονομικός. Αν πάει η Εθνική Ελλάδας με τον Κωνσταντέλια 10άρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και τελευταία να βγεί στον όμιλο η αξία του θα έχει αυξηθεί κατα κόρυφα. Όσο παίζει στην Εθνική, ακόμη και στα προκριματικά (Ελλάδα, Σκωτία, Λευκορωσία, Δανία) που ξεκινούν το Σεπτέμβριο η αξία του ανεβαίνει.
Μέχρι τότε ο παίκτης ελπίζουμε να είναι στον ΠΑΟΚ, με προυπόθεση να έχει το καλύτερο συμβόλαιο στην Ομάδα. Όπως έγραφα εδώ και μήνες.
Εντωμεταξύ, αν έρθει η Μπαρτσελόνα ή μια άλλη κορυφαία ομάδα με μια πρόταση, να πάμε όλοι μαζί να το ξεπροβοδήσουμε το παληκάρι.
Υ.Γ. Αν θέλουμε να το επεκτήνουμε στην αιτία που δεν έχει προσφερθεί ακόμη ένα καλύτερο συμβόλαιο στον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή Γιάννη Κωνσταντέλια όπως τότε στον Κουλιεράκη, που καταλίγουμε? Επιτρέπεται να κάνουμε κριτική στην Οικονομική Πολιτική της ΠΑΕ ΠΑΟΚ?