Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
-
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Mitsotakis έτσι όπως ρωτάς μάλλον ξέρεις και την απάντηση. Δεν μας την λες και εμάς;
Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά από τη στιγμή που αποκτήθηκε έξτρα ξένος και έπρεπε πάντα να μένει ένας από τους πέντε εκτός αποστολής, η ομάδα αποδιοργανωθηκε,δεν ξέρω αν είναι τυχαίο γεγονός,πιθανόν και να είναι,δεν γίνεται όμως να το παραβλέψουμε.
Κρίμα, γιατί η ομάδα φάνταζε απόλυτο φαβορί για όλους τους τίτλους και με αυτή την αλλαγή εικόνας,δεν φαίνεται να υπάρχει φώς στο τούνελ.
Κρίμα, γιατί η ομάδα φάνταζε απόλυτο φαβορί για όλους τους τίτλους και με αυτή την αλλαγή εικόνας,δεν φαίνεται να υπάρχει φώς στο τούνελ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καταρχάς μην με αποκαλείς έτσι ...george188 έγραψε:Mitsotakis έτσι όπως ρωτάς μάλλον ξέρεις και την απάντηση. Δεν μας την λες και εμάς;
Κατά δεύτερον όχι δεν την ξέρω την απάντηση , αλλά πολύ αφήνουν υπονοούμενα εδώ μέσα και ξέρεις τι λένε ;
Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται , παύει να είναι σύμπτωση..
Μακάρι η ομάδα να κερδίσει καθαρά σήμερα και να πάρει στο τέλος το πρωτάθλημα και να βγω εγώ ο μ@λ@κ@ς..
Αλλά η αίσθηση μου είναι ότι κάτι συμβαίνει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Σάβ 19 Μαρ 2022, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DikefalosG4 την Κυρ 20 Μαρ 2022, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σόρρυ για το nickname.Mitsospaoki4 έγραψε:Καταρχάς μην με αποκαλείς έτσι ...george188 έγραψε:Mitsotakis έτσι όπως ρωτάς μάλλον ξέρεις και την απάντηση. Δεν μας την λες και εμάς;
Κατά δεύτερον όχι δεν την ξέρω την απάντηση , αλλά πολύ αφήνουν υπονοούμενα εδώ μέσα και ξέρεις τι λένε ;
Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται , παύει να είναι σύμπτωση..
Μακάρι η ομάδα να κερδίσει καθαρά σήμερα και να πάρει στο τέλος το πρωτάθλημα και να βγω εγώ ο μ@λ@κ@ς..
Αλλά η αίσθηση μου είναι ότι κάτι συμβαίνει..
Από εκεί και έπειτα το πολλοί δεν μ λέει τίποτα
-
- PAOK_NORTH_ARMY
Μπορεί να μου
Εξηγήσει κάποιος από τη στιγμή που δε παίζει ο ουντρις, για ποιο λόγο αφήσαμε έξω και τον Μπαρνς;
Απογοητευτικη εικόνα δυστυχώς.
Εξηγήσει κάποιος από τη στιγμή που δε παίζει ο ουντρις, για ποιο λόγο αφήσαμε έξω και τον Μπαρνς;
Απογοητευτικη εικόνα δυστυχώς.
Τέλος οι ελπίδες...
Κρίμα..
Ντεφορμαρισμα την χειρότερη στιγμή της χρονιάς.
Ας δουλέψουν οσο γίνεται να στοχεύσουν στους δύο ακόμα τίτλους που παίζονται
Κρίμα..
Ντεφορμαρισμα την χειρότερη στιγμή της χρονιάς.
Ας δουλέψουν οσο γίνεται να στοχεύσουν στους δύο ακόμα τίτλους που παίζονται
Τι σκατα συμβαινει ρε πουστη μου αλλη μια χρονια στο τελος της σεζον και εχουμε εικονα διαλυσης;
Γιατι δεν παιζει ο Ουντρις και ο Μπαρνς σημερα;
Γιατι δεν παιζει ο Ουντρις και ο Μπαρνς σημερα;
- thomas Murg
χωρίς να ξέρω κάτι υποψιάζομαι ότι τραυματίστηκε στην προθέρμανση
- potamda
- Bet Guru 2023
Η ομάδα πραγματικά είναι αγνώριστη, έχει καταρρεύσει....
Πρέπει ο Καλμαζιδης να μας εξηγήσει τι έχει συμβεί. Δεν μπορεί απλά να περνάμε φάση ντεφορμαρισματος.
Πρέπει ο Καλμαζιδης να μας εξηγήσει τι έχει συμβεί. Δεν μπορεί απλά να περνάμε φάση ντεφορμαρισματος.
Μα μπηκε στο πρωτο σετ σε καποια φαση ο Ουντρις για πολυ λιγο.thomas Murg έγραψε:χωρίς να ξέρω κάτι υποψιάζομαι ότι τραυματίστηκε στην προθέρμανση