Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Από όλες τις παπαριες που γράφει το εν λόγω ινστα δεν θα μου φαινόταν παράξενο αν όντως ψαχνόμαστε να πουλήσουμε τον πασχαλακη, κάτι που ενισχύεται και από την απόκτηση ζιφκοβιτς και το προμοσιον που του γίνεται, προσωπική εκτίμηση ε.
Αν και δεν είναι τέλειος, είναι πολύ καλός και δικό μας παιδί. Συμφωνώ.Napoli4 έγραψε:Παλιό θέμα, θα μου πείτε τι το σκαλίζω, αλλά... για μένα ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κινηθεί για την απόκτηση του Σταφυλίδη. Τον χάσαμε αμαχητί ενώ γούσταρε να παίξει σε εμας (από αυτά που έχω καταλάβει). Τώρα θα είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο για μία ακόμα θέση στο ρόστερ, δε θα είχαμε θέμα με τις δηλώσεις παικτών, ενώ θα δίναμε και την ευκαιρία στον Γιαννούλη να διεκδικήσει τη θέση του με λιγότερη πίεση.
Πιστεύω είναι από τα μεγάλα λάθη του φετινού καλοκαιριού.
Κάνεις δεν ξέρει τίποτα εκτός από τον φερευρα τον μπρανκο και τον Γιωργάκη μην δίνεται σημασία το συγκεκριμένο σιτε στο ινστα έλεγε ότι μίλησε με μπραχιμι ο ίδιος και του απάντησε ότι συζητάει με τν Π.Α.Ο.Κ έλεος παιδιά οι μεταγραφές θα είναι εδώ στην ώρα τους ηρεμήστε.Το ποιοι θα κοπούν θα βγει επίσημα από την παε είτε αύριο είτε την πέμπτη που θα φύγει η ομάδα λίγο πίστη κ εμπιστοσύνη δεν βλάπτει.
- paokovios1974
Η ώρα που λες όμως ότι θα είναι οι μεταγραφές εδώ είναι μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για το 2ο στάδιο της προετοιμασίας, μετά φεξε μου και γλίστρησα.
Paok-transfer-priests.gr εγω εκει μπαινω ειναι το ποιο αξιοπιστο
Αυτο που λες ειναι αντιφατικό αν εχουν λογικη και βαζεις κ πηγή δεν ειναι Πάπας.paokovios1974 έγραψε:Κι εμένα με αρέσουν οι παπάδες αρκεί να έχουν λογικοφανεια και να προσδιοριζιυν πηγή, να είναι καθώς πρέπει παπάδες και όχι ότι να ναι η και για τρολαρισμα ακόμα. Αν είναι έτσι το γεμίζω και γω το τοπικ 100 σελίδες σε 3 ώρες με αυτά που θα γράψω.aquila έγραψε:Απορώ πραγματικα με τα παρακάλια για μπαν. Τη στιγμη μαλιστα που το εργαλειο υπαρχει αν θεωρείτε καποιον παπατζη και ειναι το ignore.
Ignore κι αφήστε εμας που μας αρεσουν οι παπάδες να τους απολαμβάνουμε. Γιατι να στερηθούμε εμεις οταν μπορουμε ολοι να ειμαστε ευχαριστημένοι;
Ignore και win win
Σιγα μη ζητήσουμε και αδεια εξάσκησης επαγγέλματος δημοσιογράφου για να μπορει να γράψει καποιος εδω μεσα.
Αυτη ειναι η έννοια του παπά οτι μπορει να γράψει κατι καποιος που ειναι φήμη κ δεν ειναι εξακριβωμένο. Αν ειναι ψέμα θα αποδειχθεί κι αν στο τελος δεν σ αρεσει ignore.
Και χίλιες σελίδες να γεμίσεις αν σ εχω στο ignore δε θα τις βλέπω.
Αν εγω βλεπω κατι σ ενα κανάλι που μ αρεσει εχεις δικαίωμα εσυ να μου το στερήσεις επειδη δεν αρεςει σ εςενα ενω μπορεις να αλλάξεις καναλι η να το φιλτράρεις;
Μπορεις να το κρίνεις αν θελεις οχι να ζητάς μπαν.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αυτός ο Σλιτι που γράφτηκε φαίνεται πολύ καλός παίκτης. Ψαγμένη επιλογή αν ψαχνόμαστε για εξτρέμ,πράγμα δύσκολο νομίζω.
Τον 24χρονο Πορτογάλο φορ https://www.transfermarkt.com/andre-per ... ler/358177 της Πόρτο, έχει στοχεύσει το δίδυμο Μπράνκο - Φερέιρα! Οι διαπραγματεύσεις με τους Δράκους βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αναμένεται η πλήρης συμφωνία μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου του Βορρά!
- navigator11
Αυτοί stochώμα κ μεις στη φυλακή, ένα πράγμα η φάση. Για κει πάει η δουλειά, μου φαίνεται!jibbie έγραψε:νεκρα και σημερα.
- paokovios1974
Λάθος κάνεις aquila για το ignore και το ξέρεις, επίσης προσποιείσαι δεν ξέρω για ποιο λόγο ότι δεν καταλαβαίνεις την διαφορά του καφενειακου παπά από τους παπάδες των σαιτ, όπου και γι αυτούς γίνεται ο λόγος, το τι θα πω εγώ και συ είναι αυτονόητο ότι δεν θέλει πτυχίο δημοσιογράφιας, εάν όμως φοράει τον μανδύα ενός σαιτ υποτίθεται ότι προέρχεται από δημοσιογράφο που τηρεί κανόνες δεοντολογίας σωστά?
αντεχει stochρονο και δε τσαλακωνει λαιμαιnavigator11 έγραψε:Αυτοί stochώμα κ μεις στη φυλακή, ένα πράγμα η φάση. Για κει πάει η δουλειά, μου φαίνεται!jibbie έγραψε:νεκρα και σημερα.

να ναι καλα ο ΠΟΡΚΑΡΟΣ που μου δινει τροφη για wyscout

Χαχαχα οτι ναναι. Δηλαδη μονο το βρισιμο ειναι για μπαν. Αν δεν εχεις ικανοτητα να διακρινεις μεταξυ ενθουσιασμου και γελοιας προσπαθειας να τραβαει προσοχη, κοροιδευωντας ολους εδω μεσα που περιμενουν καποιο νεο τοτε εισαι κι εσυ μια απο τα ιδια.invincible έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας κουράζει αυτά που γράφει το παλικάρι από πάνω? Τον έχετε μπανάρει 100 φορές ενώ δεν βρίζει και δεν προσβάλει κανένα. Το ξέρετε προσωπικά? Μπορεί να έχει θέματα άγχους, ανησυχίας και λοιπά ψυχολογικά και αυτό που κάνει τον χαλαρώνει. Ξέρετε ο καθένας εδώ μέσα τι κουπί τραβάει στην προσωπική του ζωή από ένα ψευδώνυμο και ένα άβαταρ? Τι τον κάνετε ομαδικό ιντερνετικό μπουλινκ αυτόν και μερικούς άλλους?Mauricio-8- έγραψε:Σήμερα βγαίνει όνομα αύριο είναι εδώ και υπογράφει.
Ξέρετε την ηλικία του? Εντάξει βγαίνει κάποιος και λέει αύριο κλείνει παίχτης ή κλείνει ο τάδε ... ε και ? Δηλαδή να τον τιμωρούμε επειδή σπέρνει θετική ενεργεία και ενθουσιασμό ? Σε τι μπορεί να βλάψει την ΠΑΕ αυτό ? Μόνο καλό μπορεί να την κάνει να τρέξει κάποιος από τον ενθουσιασμό του και να αγοράσει ένα παραπάνω διαρκείας γιατί πίστεψε οτι θα έρθει ο Ιμπραίμοβιτς ή τον Πόρκυ και τον Μαουρίσιο και τον καθένα. Έλεος ... είστε υπερβολικοί νομίζω..... στην ζωή έχει πιο σοβαρά πράγματα απο το να ασχολείστε με το ανώνυμο ποστ του κάθε ένα σε ένα φόρουμ και θεοποιήτε ανώνυμους που πέσανε μέσα σε μεταγραφές ή να κράζετε όσους προσπαθούν να σας τραβήξουν την προσοχή ....
…και μόλις μαθαίνω ότι υπάρχει συμφωνία με την Πόρτο για την παραχώρηση και του Σέρτζιο Ολιβέιρα! Το κακό είναι ότι σ’ αυτήν την περίπτωση, θα δοθεί ως αντάλλαγμα πέραν χρηματικού ποσού που ακούγεται πως θα ‘ναι περί τα 1,5 εκατ. ευρώ και ο Λέο Ζαμπά, κρατώντας ο ΠΑΟΚ κι ένα ποσοστό μεταπώλησης…
Μαθε να γραφεις Φερειρα σωστα πρωτα και μετα γραφε τις μπουρδες σου. Εχει γινει το φορουμ πεδιο μασκοτMauricio-8- έγραψε:Προσπαθούμε πάρα πολύ για Παλίνια!Εχούνε ξεφύγει τα ποσά που προσφέρει ο ΠΑΟΚ!Ισως αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή να μιλάμε για την ποιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας μας!έχουνε πέσει στο τραπέζι και ανταλάγματα εκτος απο τα πολλά χρήματα!Τον θέλει πάρα πολύ ο Φερέυρα τον παίκτη!Μέχρι το Βράδυ αναμένονται οριστικές εξελίξεις!