δεν ειπα κατι διαφορετικο εγωsourmenetes έγραψε:Η προετοιμασια ξεκιναει σε 20 μερες.ποσο νορμαλ σας φαινεται ενας καλος παικτης να ερθει τοσο νωρις στο ελλαντα;;;laska4 έγραψε:κάτι μου λέει όσο καθυστερεί η υπόθεση εξτρέμ , καταλήγουμε σε τριτο -τέταρτη επιλογή
:ugeek: :ugeek: :ugeek:
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
9 Ι-Ο-Υ-Ν-Ι-Ο-Υ.sourmenetes έγραψε:Η προετοιμασια ξεκιναει σε 20 μερες.ποσο νορμαλ σας φαινεται ενας καλος παικτης να ερθει τοσο νωρις στο ελλαντα;;;laska4 έγραψε:κάτι μου λέει όσο καθυστερεί η υπόθεση εξτρέμ , καταλήγουμε σε τριτο -τέταρτη επιλογή
Δε λένε να το καταλάβουν...
ειπα φιλαρακι οτι δεν θα παρουμε παιχτη ;;;Hermann έγραψε:9 Ι-Ο-Υ-Ν-Ι-Ο-Υ.sourmenetes έγραψε:Η προετοιμασια ξεκιναει σε 20 μερες.ποσο νορμαλ σας φαινεται ενας καλος παικτης να ερθει τοσο νωρις στο ελλαντα;;;laska4 έγραψε:κάτι μου λέει όσο καθυστερεί η υπόθεση εξτρέμ , καταλήγουμε σε τριτο -τέταρτη επιλογή
Δε λένε να το καταλάβουν...
ΝΑ διαβαζετε , να καταλαβαινετε και ΜΕΤΑ να σχολιαζετε !!!
Ούτε εμείς αναφερθήκαμε σε κάτι τέτοιο. Απλώς πολλοί εδώ νομίζουν ότι ο υπερπαίκτης εξτρέμ πρέπει να έρθει Θεσσαλονίκη πριν τη προετοιμασία. Όχι, η πρώτη μας επιλογή (λέω εγώ) δε θα έρθει πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, γιατί πολύ απλά θα περιμένει καλύτερη πρόταση.
-
[quote="laska4"
ειπα φιλαρακι οτι δεν θα παρουμε παιχτη ;;;
ΝΑ διαβαζετε , να καταλαβαινετε και ΜΕΤΑ να σχολιαζετε !!![/quote]
Σου ειπαν, οτι ειπες τέτοιο πράγμα???
ειπα φιλαρακι οτι δεν θα παρουμε παιχτη ;;;
ΝΑ διαβαζετε , να καταλαβαινετε και ΜΕΤΑ να σχολιαζετε !!![/quote]
Σου ειπαν, οτι ειπες τέτοιο πράγμα???
100%μαζι σου ...Hermann έγραψε:Ούτε εμείς αναφερθήκαμε σε κάτι τέτοιο. Απλώς πολλοί εδώ νομίζουν ότι ο υπερπαίκτης εξτρέμ πρέπει να έρθει Θεσσαλονίκη πριν τη προετοιμασία. Όχι, η πρώτη μας επιλογή (λέω εγώ) δε θα έρθει πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, γιατί πολύ απλά θα περιμένει καλύτερη πρόταση.
Και εγώ πιστεύω θα πάρουμε έναν παίχτη ταλαντούχο (τρίτο τέταρτη επιλογή)που εννοούσα και το μπαμ μπουμ μετά
Φυσικά κ μπορεί να κοιτάζουν αλλού.στην τριτοτεταρτη επιλογή πήγαινε το σχόλιο μου. Μπορεί να μην καταλαβαίνω σωστά αυτό που λες. Φαντάζομαι δεν εννοούσες λοιπόν ότι 9 Ιουνίου αργήσαμε για την πρώτη κ δεύτερη επιλογή οπότε θα συμβιβαστούμε με τριτοτεταρτες.laska4 έγραψε:ειμαι ενας αλλος ζω σε παρανοια ..barlow4 έγραψε:αντιλαμβανεσαι την παρανοια του θεματος 9-6-2019 ετσι?laska4 έγραψε:κάτι μου λέει όσο καθυστερεί η υπόθεση εξτρέμ , καταλήγουμε σε τριτο -τέταρτη επιλογή
δεν το θεωρεις φυσιολογικο στις διαπραγματευσεις οταν καθυστερει κατι να κοιταζουν και αλλου;;
επισης , οταν σε λενε εδω και δυο βδομαδες κλεινει το εξτρεμ ..
συν το οτι ο σαββιδης ειπε 25 θα ειναι ολοι εδω αρα μενουν 2 βδομαδες
Επίσης αδερφέ ο Γιώργης είπε 25.Εχουμε 16 μέρες ως τότε.Ασε που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάνει του είδους τις δηλώσεις.
Το νόημα barlow είναι αυτo που λες ...δεν το εξήγησα σωστά ..πάσο δικό μου λάθος ... βερνμπλουμ περίπου τέτοια εποχή βγήκε και λίγο πιο πριν και είδαμε ποτέ έκλεισε...
- zarathustra79
Το νόημα είναι οτι το ξεχειλώσαμε χωρίς καν να ξέρουμε για ποιον παίκτη συζητάμε. Ας έρθει με το καλό ο παίκτης που ειναι να έρθει και να μας καλύπτει κ ας είναι η τριακοστή επιλογή στη λίστα. Και τότε το συζητάμε αν κάτι πήγε στραβά ή όχι. Τώρα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
Η μεγάλη διαφορά φέτος σε σχέση με όλα τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι φέτος θα κινηθούμε σχεδόν αποκλειστικά για αγορά παικτών και όχι για ελεύθερους, τουλάχιστον μέχρι να καλύψουμε το 80% του ρόστερ.
-
Nομιζω παντως οτι περιμενουμε να αδειασει θεση ξενου για να ανακοινωσουμε Σιλβα.Ηδη ειμαστε 5+1
Αλ ταμαρι παικτης για λεβαδιακους. Απλα γρηγορος. Μοιαζει με το Γιαννιωτα. Ασε που κανει κατι ραμαζανια και μενει νηστικος για κανενα μηνα. Ο γαυρος της Κυπρου ψαχνει να τον πουλησει σε κανενα θυμα. Μακρια.
- black_star_ninja
Μαουρισιο, ματος, ενρικε, ροντριγκο και Ζαμπα (ο οποίος ειναι μικρός). Μου διαφεύγει κάποιος; Ουαρντα, χατσεριδης και σαχοφ αποχαιρετούν.spiridoula έγραψε:Nομιζω παντως οτι περιμενουμε να αδειασει θεση ξενου για να ανακοινωσουμε Σιλβα.Ηδη ειμαστε 5+1