Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Τώρα, ήρθε στο προσκήνιο και η πρόταση της Σαμπντόρια. Η ομάδα της Γένοβα δίνει στον ΠΑΟΚ 2,8 εκατ. ευρώ και παράλληλα 25% μεταπώλησης στον Δικέφαλο.
Οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» αρνήθηκαν και στους Ιταλούς, καθώς υπολογίζουν στον νεαρό φιλόδοξο αμυντικό, τον οποίο άλλωστε θα εντάξουν στο δυναμικό τους το καλοκαίρι
Metrosport
Οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» αρνήθηκαν και στους Ιταλούς, καθώς υπολογίζουν στον νεαρό φιλόδοξο αμυντικό, τον οποίο άλλωστε θα εντάξουν στο δυναμικό τους το καλοκαίρι
Metrosport
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tupac την Δευ 14 Ιαν 2019, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ντιμ επειδη δεν καταλαβαινω ουτε εγω την εκφραση και δεν την εχω ξανακουσει, μπορεις να εξηγησεις; δηλαδη θα εχουμε μονιμο χαμογελο;Dimg4 έγραψε:Καντε τατουαζ τ χαμογελο λεει. Που σε μπερδεψε?prax έγραψε:ρε μαγκες συγνωμη κιολλας.. το πρωτο υστερογραφο του μαχο σχετικα με το καλο κ το κακο, τι φαση? ειδα δεν το εδωσε κανεις σας σημασια..
-
paokpantou
καλη λευτερια! προλαβαινει το πρωταθλημα??Macho έγραψε:Κύριοι με ένα τηλέφωνο στο χέρι είμαι και την Ισπανίδα τρελοπαοκι (και σε ενδιαφέρουσα) γυναίκα μου να φωνάζει ωωω ΠΑΟΚΑΡΑ. Λίγο υπομονή
Dim στον χαφ δίνουμε λεφτά. Λεφτά ομως
Εγώ παπά μου αυτή τη Σίλβα ξέρω μόνοprist64 έγραψε:Adrien Silva
shmeivste to
https://www.hellomagazine.com/imagenes/ ... lva--z.jpg
SM-G965F
- navigator11
Φυσικά. Προετοιμαστείτε για ευχάριστα, λέει. Μικρό καλάθι μέχρι να έχουμε ανακοινώσεις, βέβαια. Το χαμόγελο χαμόγελο αλλά κι ο κώλος καλυμμένοςNapoli4 έγραψε:Ντιμ επειδη δεν καταλαβαινω ουτε εγω την εκφραση και δεν την εχω ξανακουσει, μπορεις να εξηγησεις; δηλαδη θα εχουμε μονιμο χαμογελο;Dimg4 έγραψε:Καντε τατουαζ τ χαμογελο λεει. Που σε μπερδεψε?prax έγραψε:ρε μαγκες συγνωμη κιολλας.. το πρωτο υστερογραφο του μαχο σχετικα με το καλο κ το κακο, τι φαση? ειδα δεν το εδωσε κανεις σας σημασια..
Αν ερθει αυτος κερναω τσιπουρα ολο το φορουμprist64 έγραψε:Adrien Silva
shmeivste to
Adrien Silva θα μας τρελανετε. Επαιζε Sporting... Μπρανκο Αγγλια... δεν εχει συμμετοχη.... εχει μια βαση για δανεικος μαλλον αμα ειναι μεταγραφη θα τρελαθω τελειως. Οπως και να εχει ειναι τεραστια μεταγραφη αν αληθευει

Thanks Navi!navigator11 έγραψε:Φυσικά. Προετοιμαστείτε για ευχάριστα, λέει. Μικρό καλάθι μέχρι να έχουμε ανακοινώσεις, βέβαια. Το χαμόγελο χαμόγελο αλλά κι ο κώλος καλυμμένοςNapoli4 έγραψε:Ντιμ επειδη δεν καταλαβαινω ουτε εγω την εκφραση και δεν την εχω ξανακουσει, μπορεις να εξηγησεις; δηλαδη θα εχουμε μονιμο χαμογελο;Dimg4 έγραψε: Καντε τατουαζ τ χαμογελο λεει. Που σε μπερδεψε?
-
paokpantou
-
Dimg4
Νομιζω την αναλυουμε λιγο παραπανω απο οτι πρεπει μαγκες. Απλα εννοει θα χαμογελασουμε αρκετες φορεςNapoli4 έγραψε:Ντιμ επειδη δεν καταλαβαινω ουτε εγω την εκφραση και δεν την εχω ξανακουσει, μπορεις να εξηγησεις; δηλαδη θα εχουμε μονιμο χαμογελο;Dimg4 έγραψε:Καντε τατουαζ τ χαμογελο λεει. Που σε μπερδεψε?prax έγραψε:ρε μαγκες συγνωμη κιολλας.. το πρωτο υστερογραφο του μαχο σχετικα με το καλο κ το κακο, τι φαση? ειδα δεν το εδωσε κανεις σας σημασια..
-
giliopoulos