7.Omar El Kaddouri

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: 7.Omar El Kaddouri

Δημοσίευση από Napoli4 »

Και ο Καντουρι και ο Σβαμπ είναι πολύ καλοί παικτες και μακάρι να μείνουν.

Αλλα η ομαδα θελει το κάτι παραπάνω για να κάνει πρωταθλητισμο. Αν η αλλαγή του κάθε Μισιτς/Ολιβειρα είναι ο Σβαμπ ή ο Καντουρι, τοτε θα μιλάμε για ομαδα πρωταθλητισμου.

Να περιμένουμε από τον Καντουρι να παιζει σε όλα τα ματς, να οργανώνει, να παιζει αμυνα, να έχει νουμερα, ειναι άδικο. Η ομαδα του νταμπλ είχε πολυφωνία. Όταν δεν έπαιζε ο Πριγιο εβγαινε μπροστα ο Ματος. Όταν δεν έπαιζε ο Ματος εβγαινε μπροστα ο Καντουρι.

Πρέπει να πάρουμε καλούς παικτες αλλά και να κρατήσουμε τους καλύτερους μας. Και ο Καντουρι ανήκει στους τελευταίους.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

black death έγραψε:
Miles έγραψε:Ο Καντουρί δεν είναι καλύτερος του Σβαμπ ως κεντρικός χαφ.
Συμφωνω. Εκτος αν εχουν 6αρι απο πισω, οποτε μπορει και να ειναι. Αλλιως δεν εχει την απλοτητα και την πειθαρχια που θελει η θεση. Δηλαδη στην ομαδα του λουτσου θα ταιριαζε πιο πολυ ο σβαμπ σαν 8αρι.
Ο Λουτσέσκου δεν υπολόγιζε ο ένας να παίζει άμυνα και ο άλλος επίθεση, ήθελε να έχουν και οι δύο ισορροπία στο παιχνίδι τους αμυντικά/επιθετικά (άσχετα αν Κάνιας/Βέρνμπλουμ ήταν καθαρά 6άρια), και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι το σωστό στο 4231.
black death

Δημοσίευση από black death »

Miles έγραψε: Ο Λουτσέσκου δεν υπολόγιζε ο ένας να παίζει άμυνα και ο άλλος επίθεση, ήθελε να έχουν και οι δύο ισορροπία στο παιχνίδι τους αμυντικά/επιθετικά (άσχετα αν Κάνιας/Βέρνμπλουμ ήταν καθαρά 6άρια), και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι το σωστό στο 4231.
Ναι, ναι. Για να το διευκρινισω εννοουσα 6αρι πισω απο δυο οχταρια, αντι για δεκαρι μπροστα τους.
ligontakis4

Δημοσίευση από ligontakis4 »

Salvador Allende έγραψε:
@lignotakis4 1) Πάμε την α,β: όποιος αξιολογεί ένα παίκτη με κριτήρια που είναι διαφορετικά από τα δικά σου δεν σημαίνει ότι είναι ψεύτης.
2) Έχεις βάλει τον Καντουρί top4 και top3 τη στιγμή που συγκεντρώνει σε πάνω από ένα ματς το 3% -10% των ψήφων. Στο ματς με τριπολιτσά έχει 3 ψήφους μάλιστα και μπαίνει αυτόματα 3αδα. Μου έκανες τα κριτήρια σκόνη, ωραίος. Αν θες να επαληθεύσεις τη μέθοδο αυτή που διάλεξες κάνε και μια έρευνα να δούμε σε πόσα ματς είναι ο Αντρίγια τοπ3 π.χ. ή κάποιος άλλος παίκτης με εμφανές θετικό πρόσημο μέσα στη χρονιά.
3) Έστω ότι ο Καντουρί είναι σταθερά στους τοπ της ομάδας, ο Καντουρί ήταν στους τοπ σε 9 ματς (πρωταθλήματος, η Ευρώπη κάηκε) μεταξύ Νοέμβρη-Μάρτη. Αυτό το θεωρείς κατόρθωμα για έναν παίκτη που έχει (+ζητάει) συμβόλαιο στο μύριο?

1-οταν λες οτι δεν υπαρχει καντουρι απο το ματς με αιτχοβεν μεχρι το ματς με γαυρο ειναι μεγαλο ψεμα.

2- στο ματς με γαυρο που εκανε την μαγικη ασιστ ειναι τοπ4 και εχει παρει μονο 12 απο τις 255 ψήφους , δηλ εχει παρει μονο το 3% αλλα επαιξε μπαλαρα και εβγαλε και μαγικη ασιστ, στο ματς με αρη εχει παρει 38 απο 249 ψηφους, δηλ περιπου 14% που ειναι χαμηλο αλλα επαιξε μπαλαρα ... παντα αυτος που ξεχωριζει κανει σκουπα και οι αλλοι παιρνουν τα ψυχουλα αλλα η τετραδα ειναι τετραδα οσο και αν ποναει σε καποιους που εχουν να τον δουν απο το ματς με αιτχοβεν :lol:

3)ο αντριγια που κολαει? ειδες κανεναν να πει οτι ο καντουρι ειναι ο καλυτερος παιχτης της ομαδας?

4) α τωρα αρχισαμε να βγαζουμε και μηνες?δεν μετραει ο οκτωμβριος ο σεπτεμβριος και η ευρωπη? εγω λεω να βγαλουμε τους μηνες που τα παει καλα και να βαλουμε αυτους που εφαγε παγκο για να μας λες οτι εχουμε να τον δουμε απο αιτχοβεν :lol:
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

1- Ρε πασά μου, 9 ματς έχει παίξει ο άνθρωπος από νοέμβρη μέχρι ΚΑΙ τον μάρτη. Με βάση αυτά που εσύ πόσταρες. Έκανε τραγικά λάθη, με Ομόνοια (που στοίχισε πρόκριση, επέτρεψε μου), Απόλλων Σμύρνης πάλι πένταλτι, στο 3-2 με ατρόμητο μαρκάρει με τα μάτια στο 2ο γκολ τους, όταν τα ματς στραβώνανε ήταν κάτω των προσδοκιών.

2,4- Δεν ξέρω αν είσαι παλαιοημερολογίτης ή αν δε διαβάζεις αυτά που γράφω αλλά τα ματς με γαύρο και ρούλη έγιναν ΑΠΡΙΛΙΟ. Πως να σου το θέσω ότι άλλο μάρτιος άλλο απρίλιος, άλλο οκτώβρης άλλο νοέμβρης. Τι δεν καταλαβαίνεις? Εσύ κρίνε τον κι από πέρσυ, εγώ λέω ότι είναι πολύ κατώτερος των προσδοκιών από Νοέμβρη μέχρι Μάρτη. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΕΙΠΑ, ξεκίνα από εκεί. Χίλιες φορές να είμαι εμπαθής με κάποιον παίκτη παρά με την ανάγνωση.

3- Διάβασε ξανά και ξανά τι λέω. Τι άλλο να πω, δλδ ο ουρανός είναι μπλε, το σύννεφο είναι άσπρο, έλεος
ligontakis4

Δημοσίευση από ligontakis4 »

Salvador Allende έγραψε: Που ήταν ο Καντουρί μετά το ματς με Αιντχόβεν μέχρι το 2-0 με γάυρο?
Salvador Allende έγραψε: εγώ λέω ότι είναι πολύ κατώτερος των προσδοκιών από Νοέμβρη μέχρι Μάρτη. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΕΙΠΑ, ξεκίνα από εκεί.
το 2-0 με γαυρο ειναι 18 απριλιου, και εσυ τωρα μας λες μαρτιο , οκ κοψε λιγο ακομα απο εδω κοψε λιγο ακομα απο εκει κοντα εισαι στον φεβρουαριο που ειχε φαει παγκο :lol: αλλα ακομα και σε αυτο το διαστημα που εσυ τον εψαχνες στην νικολουλη ο καντουρι εκανε κανα 9 ματς στο τοπ4, η δεν βλεπεις την ομαδα καθε αγωνιστικη η κατι αλλο παιζει...
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Όσο ειρωνεύεσαι τόσο πιο σοβαρά θα σου απαντάω.
3 ματς έπαιξε ο ΠΑΟΚ τον Απρίλιο πριν το 2-0 με γάβρο. Ήττα βάζελος, Κούλα κύπελλο νίκη εκτός, Χ με τριπολιτσά. Από αυτά, ο Καντουρί διακρίθηκε που?
Από εκεί και πέρα, στα ματς με γαβρο και ρούλη συμφωνούμε ότι έχει καταλυτική παρουσία στο παιχνίδι μας.

Αφού όμως σου αρέσει να παίζεις τον αστυνόμο Σαϊνη και να ψάχνεις μαγισσάκια εκεί που δεν υπάρχουν, αξιολόγησε εσύ τον Καντουρί με το δικό σου τρόπο σκέψης. Θέλω πολύ να το δω αυτό. Ζωγράφισε το κιόλας στην τελική, μαζί σου. Δώστου και 2 χαρτιά για να μείνει, μη σου τον πάρουν.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ρε Σαλβατόρ, όταν ποσταρεις 5 νουμερα και καταλήγεις πως ο Σάσα είναι καλύτερος του Καντουρι, λογικό είναι να υπάρξει αντιδραση.

Περσι και φετος που έπεσε το επιπεδο της ομαδας, ο Καντουρι ξεχωρίζει σαν την μύγα μεσ'το γάλα.

Αξίζει συμβολαιο του μυριου; Οχι, γιατί του λείπει η σταθερότητα, γιατί είναι ευπαθής στους τραυματισμους, γιατί δεν έχει σαφή ρόλο.

Αλλα ειναι ενα χρήσιμο εργαλείο για κάθε προπονητη. Μπορει να παιξει σε αρκετές θέσεις, εχει φοβερή τεχνική, μπορει να βοηθησει και σε ποδοσφαιρο κατοχής και σε παιχνίδια που θα παίξεις αμυνα, βλέπει γηπεδο και είναι εμφανώς παικτης τοπ επιπέδου για το ελληνικό πρωτάθλημα. Και στην τελική είναι αήττητος νταμπλουχος με σημαντικό ρόλο στην ομαδαρα που ειχαμε τότε.

Αν είναι φυγει ο Καντουρι για να ερθει ο Σάσα και ο καθε Σάσα, καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί. Ο ΠΑΟΚ ισοβαθμεί με τον αρη και κράζουμε τους παικτες ενώ αυτοί έχουν θεοποιήσει την ομαδα τους. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Τα στατιστικά είναι καλά, και έχουν την χρησιμότητα τους, αλλά δεν μπορείς να κρίνεις μονο απο αυτα.
Μονο στα νουμερα ο Ροντριγκο ηταν ο καλυτερος μπακ της Πορτογαλίας, αλλα σε μια ομαδα με απαιτήσεις όπως ο ΠΑΟΚ, μπορει να μην κάνει ούτε για αναπληρωματικος.

Οπότε η άποψη "τα νουμερα δείχνουν πως ειναι χειρότερος, βρες μου νουμερα που να δείχνουν κάτι αλλο" είναι απόλυτη και λανθασμενη. Εκτός αυτού, δεν αφήνει περιθώρια συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Νάπολι, τα νούμερα είναι απλά ενδείξεις ανάμεσα σε άλλες. Τα νούμερα που ανέφερα ήταν αυτά που γράφονται στο σαιτ της σουπα λιγκ δηλαδή δίνουν κάποιες βασικές ενδείξεις σχετικά με την απόδοση του κάθε παίκτη.

Ενδείξεις σε βάθος ας πούμε θα ήταν να συλλέγαμε όχι μόνο περισσότερα νούμερα/στατιστικά που μόνο επί πληρωμή πλατφόρμες μπορούν να προσφέρουν, αλλά να βλέπαμε τις κινήσεις του παίκτη στο γήπεδο, την ψυχολογία του, τις φιλοδοξίες του, συμβόλαια κ.α. κ.α. κ.α.

Άλλο να λες όμως ότι αυτές οι ενδείξεις που χρησιμοποίησα, οι βασικές, δεν είναι αρκετές κι άλλο να σπεκουλάρεις, να ισοπεδώνεις και να λες ότι δε σημαίνουν τίποτα. Γιατί σίγουρα σημαίνουν κάτι.

Δεν πρότεινα σε καμία φάση τον Σάσα -και τον κάθε Σάσα- για να έρθει. Έγραψα κάτι τέτοιο? Πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα ας πούμε όταν έχω αναφέρει άλλους 6 παίκτες του πρωταθλήματος που παίζουν στην ίδια θέση? Πως θα αποκτήσουν τα νούμερα αξία αν δεν τα συγκρίνεις? Ο berse ήταν αυτός που πρώτος σύγκρινε κάποια νούμερα του Καντουρί με του Σβαμπ. Εγώ τον σύγκρινα με παίκτες άλλων ομάδων.

Μία γαμημένη σύγκριση έκανα για να καταλήξω ότι μπορούμε να βρούμε παίκτες σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Ναι μπορεί να μην είναι Καντουρί στο εγκεφαλικό κομμάτι αλλά θα έχουν άλλες αρετές. Εκεί κατέληξα. Εγώ θέλω ξυλοκόπο τρεχαντήρι στο 6,8 τι να κάνουμε τώρα.

Αλλά κάποιοι επικεντρώσανε στις υπαρκτές αδυναμίες της μεθόδου που χρησιμοποίησα χωρίς καν να πουν άποψη επί του θέματος! Πρώτοι στη γκρίνια και στην ειρωνεία, τελευταίοι στην εύρεση εναλλακτικών. (προφανώς και δεν πάει σε σένα αυτό)
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Salvador Allende έγραψε: Εγώ θέλω ξυλοκόπο τρεχαντήρι στο 6,8 τι να κάνουμε τώρα.
Να μην πάμε στο άλλο άκρο τώρα, ξυλοκόπο τρεχαντήρι, γιατί θα έχουμε άλλα προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Salvador Allende έγραψε:Νάπολι, τα νούμερα είναι απλά ενδείξεις ανάμεσα σε άλλες. Τα νούμερα που ανέφερα ήταν αυτά που γράφονται στο σαιτ της σουπα λιγκ δηλαδή δίνουν κάποιες βασικές ενδείξεις σχετικά με την απόδοση του κάθε παίκτη.

Ενδείξεις σε βάθος ας πούμε θα ήταν να συλλέγαμε όχι μόνο περισσότερα νούμερα/στατιστικά που μόνο επί πληρωμή πλατφόρμες μπορούν να προσφέρουν, αλλά να βλέπαμε τις κινήσεις του παίκτη στο γήπεδο, την ψυχολογία του, τις φιλοδοξίες του, συμβόλαια κ.α. κ.α. κ.α.

Άλλο να λες όμως ότι αυτές οι ενδείξεις που χρησιμοποίησα, οι βασικές, δεν είναι αρκετές κι άλλο να σπεκουλάρεις, να ισοπεδώνεις και να λες ότι δε σημαίνουν τίποτα. Γιατί σίγουρα σημαίνουν κάτι.

Δεν πρότεινα σε καμία φάση τον Σάσα -και τον κάθε Σάσα- για να έρθει. Έγραψα κάτι τέτοιο? Πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα ας πούμε όταν έχω αναφέρει άλλους 6 παίκτες του πρωταθλήματος που παίζουν στην ίδια θέση? Πως θα αποκτήσουν τα νούμερα αξία αν δεν τα συγκρίνεις? Ο berse ήταν αυτός που πρώτος σύγκρινε κάποια νούμερα του Καντουρί με του Σβαμπ. Εγώ τον σύγκρινα με παίκτες άλλων ομάδων.

Μία γαμημένη σύγκριση έκανα για να καταλήξω ότι μπορούμε να βρούμε παίκτες σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Ναι μπορεί να μην είναι Καντουρί στο εγκεφαλικό κομμάτι αλλά θα έχουν άλλες αρετές. Εκεί κατέληξα. Εγώ θέλω ξυλοκόπο τρεχαντήρι στο 6,8 τι να κάνουμε τώρα.

Αλλά κάποιοι επικεντρώσανε στις υπαρκτές αδυναμίες της μεθόδου που χρησιμοποίησα χωρίς καν να πουν άποψη επί του θέματος! Πρώτοι στη γκρίνια και στην ειρωνεία, τελευταίοι στην εύρεση εναλλακτικών. (προφανώς και δεν πάει σε σένα αυτό)
Το οτι μπορούμε να βρούμε παικτες σε χαμηλότερη τιμή είναι δεδομένο. Το οτι κάποια χαρακτηριστικά τα πληρώνεις παραπάνω (πχ τεχνική, ταχυτητα) ειναι επίσης δεδομένο.

Και ένας παικτης στυλ Σάσα βρίσκεται σχετικά εύκολα (λέμε τωρα). Το θεμα ειναι, ο ΠΑΟΚ εχει όντως αναγκη έναν παίκτη που είναι απλα κοφτης και τρεχαντηρι;

Εγω θα πω όχι. Ο ΠΑΟΚ, σαν μεγάλη ομάδα θελει ΟΛΟΙ του οι χαφ να έχουν κάποια αγωνιστικα στανταρ. Και θα προτιμούσα να βρω έναν πιο ταχυδυναμικο Καντουρί ή Μαουρισιο, παρα έναν πιο τεχνιτη Σάσα. Γιατι απλούστατα ο ΠΑΟΚ στα περισσότερα ματς καλείται να δημιουργήσει.

Με την ίδια λογική, ο ΠΑΟΚ ψαχνει αμυντικούς που μπορούν να παίξουν με την μπάλα κάτω, και οχι ξυλοκόπους. Ξυλοκοπους βρισκεις εύκολα. Ο Κυριάκος ο Παπαδόπουλος, μια χαρα παικτης ειναι. Αλλα αν παίζεις συνέχεια με την αμυνα στην μεσαία γραμμή θα πελαγώσει. Στον Άρη ίσως φαίνεται παικταρας, σε εμας όχι.

Και για να επιστρέψω στον Καντουρι, θα σου πω πως την κλειστή ντρίμπλα του Καντουρι δεν την έχει άλλος μεσος στη σούπαλιγδ. Μόνο φορτουνης και ισως βαλμπουενα.
Και η κλειστή ντρίμπλα ειναι απαραίτητη όταν έχεις την αμυνα στο κέντρο, και οι αλλοι πιέζουν για να βγάλουν αντεπίθεση. Το decision-making του Καντουρι; Επίσης το βρίσκεις δυσκολα. Έφυγε ο Μαουρισιο που ήταν στα ίδια επίπεδα και η ομαδα εχει πρόβλημα σε ματς που είναι το φαβορί.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Μαουρισιο,είναι με διαφορά ο καλύτερος παίχτης του Βαζελου, σε ένα ροστερ χαμηλής δυναμικής η αλήθεια είναι.
Όποιος είδε το ματς τους με τον Άρη, θα κατάλαβε.
Οκ το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά οποιοσδήποτε άλλος να είχε βγει,δεν θα υπήρχε αυτή η εικόνα,μετά.
Μιλάμε για κατάρρευση.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Στο καλό και να μας γράφεις
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

ελ καντουρι συμβολαιο 800 χιλ ευρω.
ΣΒΑΜΠ συμβολαιο 370 χιλ ευρω.

Που πας καημενε καραμητρο; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους