8. Amr Warda

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 8. Amr Warda

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μακαρι να χα την αισιοδοξια σου ρε Ντιμ. Ισως φταιει βεβαια κι ο καημος του Σικα που μας καιει τοσα χρονια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:
george188 έγραψε:
bersekeros έγραψε:Αν έχει το μυαλό στο κεφάλι...νομίζω ότι είναι πολύ πιο καλός ποδοσφαιριστής από τον καλό πάλαι ποτέ Μπίσε.

Έχει τρεξίματα και αντοχές που δεν ξέρω ειλικρινά, εάν είχε ποτέ στην καριέρα του ο Μπίσε.
Τον μπισε στα καλά του δεν τον φτάνει. Μακάρι στην 4η του ευκαιρία πάντως να πάει καλά, έχει ξεκινήσει σοβαρά
Το τρεξιμο που εκανε ο Ουαρντα χθες, ο "καλος" μπισε δεν το εκανε στη ζωη του. Η χθεσινη εμφανιση ηταν εκπληκτικη
Ισχύει. Πολλά τρεξίματα χθες αλλά και γενικά.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και οχι μονο τρεξιμο, το εκπληκτικο ηταν οτι ενω ετρεχε ασταματητα, δεν εκανε και λαθη στο μοιρασμα της μπαλας. Κρατημα, πασα, αλληλοκαλυψη... φοβερος!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.
Κυκλοφόρησε σε γνωστή σελίδα του φβ αυτή η φώτο.

Εύχομαι να είναι μουφα Εικόνα
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ωραίος ο Αμρ, τι θες μωρό μου από Σαλονίκη; Ότι θες πες μου να το κατεβάσω
:D
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

τα τάπερ να πας πίσω
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Patron έγραψε:Ωραίος ο Αμρ, τι θες μωρό μου από Σαλονίκη; Ότι θες πες μου να το κατεβάσω
:D
Στα φρύδια μας φίλε, άμα θέλει να κατεβάσει και τρίγωνα Πανοράματος ή γαλακτομπούρεκα σε κανένα γνωστό πρόσωπο. (άμα δεν είναι fake το παραπάνω....που εγώ προς τα εκεί κλίνω...)

Στο γήπεδο και στις προπονήσεις να είναι σοβαρός...χωρίς καταχρήσεις στην προσωπική ζωή και να κοιμάται νωρίς.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Το παλικάρι έχει προφανώς προσόντα ...

προχθές έδειξε ένα ακόμα δείγμα από αυτά τα προσόντα ...

το βασικό που με ανησυχεί με αυτόν όπως και με τον Μούργκ είναι ο χρόνος που δίνει την πάσα ... κρατάει εκπληκτικά την μπάλα ... σχεδόν κολλάει επάνω του ... θα ήθελα η συνέχεια να γίνεται στους σωστούς χρόνους ...

βασικά το θέμα αυτό των σωστών χρόνων στην πάσα το έχουν όλοι σχεδόν οι μεσοεπιθετικοί μας ... Ουάρντα, Μούργκ και Ζίφκο. Θα έλεγα ότι καλύτερος μακράν όλων σε αυτό το θέμα είναι ο Τζόλης ... το θέμα αυτό είναι θέμα που βελτιώνεται και αυτό είναι το θετικό ... είναι και θέμα προπονητή και δουλειάς ...

Πάντως εάν μείνει συγκεντρωμένος και γουστάρει μιλάμε για σπουδαία μεταγραφή ...
george188

Δημοσίευση από george188 »

Dimg4 έγραψε:
george188 έγραψε:
bersekeros έγραψε:Αν έχει το μυαλό στο κεφάλι...νομίζω ότι είναι πολύ πιο καλός ποδοσφαιριστής από τον καλό πάλαι ποτέ Μπίσε.

Έχει τρεξίματα και αντοχές που δεν ξέρω ειλικρινά, εάν είχε ποτέ στην καριέρα του ο Μπίσε.
Τον μπισε στα καλά του δεν τον φτάνει. Μακάρι στην 4η του ευκαιρία πάντως να πάει καλά, έχει ξεκινήσει σοβαρά
Το τρεξιμο που εκανε ο Ουαρντα χθες, ο "καλος" μπισε δεν το εκανε στη ζωη του. Η χθεσινη εμφανιση ηταν εκπληκτικη
Συμφωνώ σ αυτό Dimg4 για αυτό και είπα ότι έχει ξεκινήσει πολύ σοβαρά. Αν είναι το μυαλό του εντός γηπέδου θα βοηθήσει πολύ, απλά ο μπισε στα καλά του ήταν μεγάλη καψούρα
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Αν κρατήσει το μυαλό του στο πάνω κεφάλι είναι ικανός για μεγάλα πράματα .
Σήμερα έδωσε τρομερή ενέργεια, ήταν ο βασικός υπεύθυνος για το ρυθμό του αγώνα και συνέδεσε πολύ όμορφα τις γραμμές . Δε θεωρώ ότι έκανε κατάχρηση μπάλας και επιπλέον είχε κ τος στιγμές του να σκοράρει .
Για μένα MVP
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ο καλύτερος δεν καταλαβαίνει τίποτα...
Η καλύτερη κίνηση της ομάδας για φέτος κρατάει μπάλα μοιράζει τρέχει μαρκαρει πολυ καλος...μακάρι να συνεχίσει έτσι
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

bersekeros έγραψε:
bersekeros έγραψε:

Είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός...
και παικταράς μεγάλος, μαγικός!

Είσαι θεός, ασπρόμαυρος θεός...
και χρήσιμος....απείρως σημαντικός!

Είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός.
Είσαι θεός, αρχαίος αιγυπτιακός!

Είσαι θεός, τρελός και θεοπάλαβος....
Και ευτυχώς.... που ήρθες πίσω τελικώς!

Ξανά μανά για να το εμπεδώσουμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Επειδή προσέχουμε για να έχουμε, νομίζω ότι απαιτείται μια εκτενής κουβέντα με το προπονητικό τιμ, που θα του εξηγηθούν αναλυτικά οι λόγοι της αλλαγής του.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Απο τους καλυτερους και χθες,δειχνει να του ταιριαζει η θεση ,το συστημα και ο ρολος,που του εδωσε ο Παμπλο.
Επισης φαινεται απελευθερωμενος στο παιχνιδι του,σε σχεση με τα παλια.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.
Κυκλοφόρησε σε γνωστή σελίδα του φβ αυτή η φώτο.

Εύχομαι να είναι μουφα Εικόνα
Στο 2021 που πλεον μπορω να σου φτιαξω στο photoshop να ομολογεις οτι σκοτωσες 40 ατομα, μεταφερετε στο τοπικ του Ουαρντα μια τετοια βλακεια ενω το παιδι ως τωρα ειναι αψογος. Αντι να διατηρησουμε την καλη κατασταση, φυτιλιαζουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”