Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- PaokPatraG4
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Η μεγαλύτερη μου ευχαρίστηση αυτή την μεταγραφική περίοδο είναι ότι όντως οι ΑΡΔ δεν ξέρουν τίποτα και γράφουν π@π@ριες....Στο τέλος θα πέσουν μέσα μόνο στον Ουάρντα και αυτό επειδή έκανε δηλώσεις ο απερχόμενος Κωστούλας από Αγρίνιο μεριά....Για Ενρίκε πλέον δεν είμαι σίγουρος μιας και ότι βγαίνει είναι από τους ΑΡΔ εδώ....Λέτε να κλείνει Καρταμπια ο Μιχελ;;;; Δεν νομίζω να ήταν τόσο δύσκολες οι διαπραγματεύσεις για Ενρίκε αλλά για να δούμε....
Ωραίες εποχές με τα αποκλειστικά ρεπορταζ να χαμε να λεγαμε
Ολα βγήκαν εδω ωρες πριν
Ολα βγήκαν εδω ωρες πριν
- Kostas_Peraia4
- thanos-xanthi
ξεραιλα με δεκα νοματαιους στις μεταγραφες
ειναι δυνατον ρε Μιχελ να ολοκληρωνεις τις υποθεσεις χωρις να παρει κανενας μυρωδια
ειναι δυνατον να ξεκαθαριζεις νωρις νωρις τις μεταγραφες
πως θα παρουνε ειδησεις οι μεροκαματιαρηδες αρδ
πως θα βγουνε τα αποκλειστικα και τα πρωτοσελιδα
με τι κλικ θα παρουν καμια διαφημιση τα κωλοσαιτ τους
σε τι κοσμο θα φερουμε το παιδι μας
ειναι δυνατον ρε Μιχελ να ολοκληρωνεις τις υποθεσεις χωρις να παρει κανενας μυρωδια
ειναι δυνατον να ξεκαθαριζεις νωρις νωρις τις μεταγραφες
πως θα παρουνε ειδησεις οι μεροκαματιαρηδες αρδ
πως θα βγουνε τα αποκλειστικα και τα πρωτοσελιδα
με τι κλικ θα παρουν καμια διαφημιση τα κωλοσαιτ τους
σε τι κοσμο θα φερουμε το παιδι μας
Ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε μετά τις μεταγραφές πότε πήγε ο Μίχελ στην Γαλλία.
Σύμφωνα με τα "ρεπορτάζ" πήγε,χθες,προχθές,το Σάββατο,την Κυριακή ή είναι εκεί από την περασμένη εβδομάδα.
Σύμφωνα με τα "ρεπορτάζ" πήγε,χθες,προχθές,το Σάββατο,την Κυριακή ή είναι εκεί από την περασμένη εβδομάδα.
ότι έχει γεμάτες χρονιές σ αυτή την ηλικία στο ίσως καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. και αν εκεί κατάφερε να έχει αυτά τα όχι και αμελητέα στατιστικά, εδώ θα έκανε παπάδες.tzelas έγραψε:Πέρα της ηλικίας (που ο Cartabia είναι 24 και ο Henrique στα 27) υπάρχει άλλος λόγος που προτιμάμε τον Cartabia την στιγμή που ο Henrique έχει μεγαλύτερη συχνότητα στο σκοράρισμα και στις ασσίστ
Για Leonardo Sousa όμως???PaokPatraG4 έγραψε:Η μεγαλύτερη μου ευχαρίστηση αυτή την μεταγραφική περίοδο είναι ότι όντως οι ΑΡΔ δεν ξέρουν τίποτα και γράφουν π@π@ριες....Στο τέλος θα πέσουν μέσα μόνο στον Ουάρντα και αυτό επειδή έκανε δηλώσεις ο απερχόμενος Κωστούλας από Αγρίνιο μεριά....Για Ενρίκε πλέον δεν είμαι σίγουρος μιας και ότι βγαίνει είναι από τους ΑΡΔ εδώ....Λέτε να κλείνει Καρταμπια ο Μιχελ;;;; Δεν νομίζω να ήταν τόσο δύσκολες οι διαπραγματεύσεις για Ενρίκε αλλά για να δούμε....

Περιμενουμε αρθρο σημερα. "Δεν πηγε στην Γαλλια ο Μιχελ!"
Που ειναι ο Σλοβακος; Και θα πεταχτει η σπορτντει(φτου) και θα πει "Εφυγε ο Μιχελ, εξαφανισμενος εδω και τρεις μερες, επιβεβαιωση "
Που ειναι ο Σλοβακος; Και θα πεταχτει η σπορτντει(φτου) και θα πει "Εφυγε ο Μιχελ, εξαφανισμενος εδω και τρεις μερες, επιβεβαιωση "
- PaokPatraG4
Λες να πήγε Βελιγράδι το γατονι να συναντήσει Βουκα για να κλείσει άλλον Βραζιλιάνο;;;;goran 64 έγραψε:Για Leonardo Sousa όμως???PaokPatraG4 έγραψε:Η μεγαλύτερη μου ευχαρίστηση αυτή την μεταγραφική περίοδο είναι ότι όντως οι ΑΡΔ δεν ξέρουν τίποτα και γράφουν π@π@ριες....Στο τέλος θα πέσουν μέσα μόνο στον Ουάρντα και αυτό επειδή έκανε δηλώσεις ο απερχόμενος Κωστούλας από Αγρίνιο μεριά....Για Ενρίκε πλέον δεν είμαι σίγουρος μιας και ότι βγαίνει είναι από τους ΑΡΔ εδώ....Λέτε να κλείνει Καρταμπια ο Μιχελ;;;; Δεν νομίζω να ήταν τόσο δύσκολες οι διαπραγματεύσεις για Ενρίκε αλλά για να δούμε....![]()
![]()
- Vet_eranos
Αυτο που ξεπερνα κ την πιο πτωχη λογικη παντως με τους ''ρεπορτερς'' ειναι πως ενω ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ποιοι ειναι οι στοχοι κ γραφουν οτι τους κατεβει, μοοοολις βγει το ονομα λες κ ειναι μπροστα στις συνομιλιες ξαφνικα..ξερουν κ ποσά, ξερουν ειδικους ορους, αν ο παιχτης ζητησε να κατουραει μονος του κ δε συμμαζευεται...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ
-
Περα απο την πλακα μπορει να ειχε προταθει με 110 χιλιαρικα στην Βεροια πριν 3 χρονια.
Το θεμα ομως ειναι οτι ο παιχτης βελτιωθηκε σε σχεση με τοτε, εδειξε πραγματα σε κορυφαιο επιπεδο, οποτε η οποια συγκριση απο τους ΑΡΔ ειναι γελοια.
Με την ιδια λογικη και ο Λουκας το καλοκαιρι του 2013 εκανε 700 χιλιαρικα και το καλοκαιρι του 2016 εκανε 20 εκατομμυρια. Δεν ειδα να βγαινει κανα τετοιο ρεπορταζ στην Αγγλια. Μαλλον χαζοι ειναι οι Αγγλοι...
Το θεμα ομως ειναι οτι ο παιχτης βελτιωθηκε σε σχεση με τοτε, εδειξε πραγματα σε κορυφαιο επιπεδο, οποτε η οποια συγκριση απο τους ΑΡΔ ειναι γελοια.
Με την ιδια λογικη και ο Λουκας το καλοκαιρι του 2013 εκανε 700 χιλιαρικα και το καλοκαιρι του 2016 εκανε 20 εκατομμυρια. Δεν ειδα να βγαινει κανα τετοιο ρεπορταζ στην Αγγλια. Μαλλον χαζοι ειναι οι Αγγλοι...
Γιατί??? Δεν του το χεις???PaokPatraG4 έγραψε:Λες να πήγε Βελιγράδι το γατονι να συναντήσει Βουκα για να κλείσει άλλον Βραζιλιάνο;;;;goran 64 έγραψε:Για Leonardo Sousa όμως???PaokPatraG4 έγραψε:Η μεγαλύτερη μου ευχαρίστηση αυτή την μεταγραφική περίοδο είναι ότι όντως οι ΑΡΔ δεν ξέρουν τίποτα και γράφουν π@π@ριες....Στο τέλος θα πέσουν μέσα μόνο στον Ουάρντα και αυτό επειδή έκανε δηλώσεις ο απερχόμενος Κωστούλας από Αγρίνιο μεριά....Για Ενρίκε πλέον δεν είμαι σίγουρος μιας και ότι βγαίνει είναι από τους ΑΡΔ εδώ....Λέτε να κλείνει Καρταμπια ο Μιχελ;;;; Δεν νομίζω να ήταν τόσο δύσκολες οι διαπραγματεύσεις για Ενρίκε αλλά για να δούμε....![]()
![]()

Σήμερα επιστρέφει το Βραζιλιανάκι της Παρτιζάν από την άδεια του...

Υπογράφει κι έρχεται...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 17 Ιαν 2017, 11:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.