Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ερχεται εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Κι άλλο? Αφού πήραμε τον Αιγύπτιο
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Η μεγαλύτερη μου ευχαρίστηση αυτή την μεταγραφική περίοδο είναι ότι όντως οι ΑΡΔ δεν ξέρουν τίποτα και γράφουν π@π@ριες....Στο τέλος θα πέσουν μέσα μόνο στον Ουάρντα και αυτό επειδή έκανε δηλώσεις ο απερχόμενος Κωστούλας από Αγρίνιο μεριά....Για Ενρίκε πλέον δεν είμαι σίγουρος μιας και ότι βγαίνει είναι από τους ΑΡΔ εδώ....Λέτε να κλείνει Καρταμπια ο Μιχελ;;;; Δεν νομίζω να ήταν τόσο δύσκολες οι διαπραγματεύσεις για Ενρίκε αλλά για να δούμε....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ωραίες εποχές με τα αποκλειστικά ρεπορταζ να χαμε να λεγαμε
Ολα βγήκαν εδω ωρες πριν
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Koιμουνται ακομα οι μπλε το εχουμε τεντωσει το θεμα λεμε.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Kαλημερα παιδια :D
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ξεραιλα με δεκα νοματαιους στις μεταγραφες
ειναι δυνατον ρε Μιχελ να ολοκληρωνεις τις υποθεσεις χωρις να παρει κανενας μυρωδια
ειναι δυνατον να ξεκαθαριζεις νωρις νωρις τις μεταγραφες
πως θα παρουνε ειδησεις οι μεροκαματιαρηδες αρδ
πως θα βγουνε τα αποκλειστικα και τα πρωτοσελιδα
με τι κλικ θα παρουν καμια διαφημιση τα κωλοσαιτ τους
σε τι κοσμο θα φερουμε το παιδι μας
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε μετά τις μεταγραφές πότε πήγε ο Μίχελ στην Γαλλία.

Σύμφωνα με τα "ρεπορτάζ" πήγε,χθες,προχθές,το Σάββατο,την Κυριακή ή είναι εκεί από την περασμένη εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

tzelas έγραψε:Πέρα της ηλικίας (που ο Cartabia είναι 24 και ο Henrique στα 27) υπάρχει άλλος λόγος που προτιμάμε τον Cartabia την στιγμή που ο Henrique έχει μεγαλύτερη συχνότητα στο σκοράρισμα και στις ασσίστ :?
ότι έχει γεμάτες χρονιές σ αυτή την ηλικία στο ίσως καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. και αν εκεί κατάφερε να έχει αυτά τα όχι και αμελητέα στατιστικά, εδώ θα έκανε παπάδες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

PaokPatraG4 έγραψε:Η μεγαλύτερη μου ευχαρίστηση αυτή την μεταγραφική περίοδο είναι ότι όντως οι ΑΡΔ δεν ξέρουν τίποτα και γράφουν π@π@ριες....Στο τέλος θα πέσουν μέσα μόνο στον Ουάρντα και αυτό επειδή έκανε δηλώσεις ο απερχόμενος Κωστούλας από Αγρίνιο μεριά....Για Ενρίκε πλέον δεν είμαι σίγουρος μιας και ότι βγαίνει είναι από τους ΑΡΔ εδώ....Λέτε να κλείνει Καρταμπια ο Μιχελ;;;; Δεν νομίζω να ήταν τόσο δύσκολες οι διαπραγματεύσεις για Ενρίκε αλλά για να δούμε....
Για Leonardo Sousa όμως??? ;) 8-) :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Περιμενουμε αρθρο σημερα. "Δεν πηγε στην Γαλλια ο Μιχελ!"

Που ειναι ο Σλοβακος; Και θα πεταχτει η σπορτντει(φτου) και θα πει "Εφυγε ο Μιχελ, εξαφανισμενος εδω και τρεις μερες, επιβεβαιωση "
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

goran 64 έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Η μεγαλύτερη μου ευχαρίστηση αυτή την μεταγραφική περίοδο είναι ότι όντως οι ΑΡΔ δεν ξέρουν τίποτα και γράφουν π@π@ριες....Στο τέλος θα πέσουν μέσα μόνο στον Ουάρντα και αυτό επειδή έκανε δηλώσεις ο απερχόμενος Κωστούλας από Αγρίνιο μεριά....Για Ενρίκε πλέον δεν είμαι σίγουρος μιας και ότι βγαίνει είναι από τους ΑΡΔ εδώ....Λέτε να κλείνει Καρταμπια ο Μιχελ;;;; Δεν νομίζω να ήταν τόσο δύσκολες οι διαπραγματεύσεις για Ενρίκε αλλά για να δούμε....
Λες να πήγε Βελιγράδι το γατονι να συναντήσει Βουκα για να κλείσει άλλον Βραζιλιάνο;;;;
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Αυτο που ξεπερνα κ την πιο πτωχη λογικη παντως με τους ''ρεπορτερς'' ειναι πως ενω ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ποιοι ειναι οι στοχοι κ γραφουν οτι τους κατεβει, μοοοολις βγει το ονομα λες κ ειναι μπροστα στις συνομιλιες ξαφνικα..ξερουν κ ποσά, ξερουν ειδικους ορους, αν ο παιχτης ζητησε να κατουραει μονος του κ δε συμμαζευεται...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Περα απο την πλακα μπορει να ειχε προταθει με 110 χιλιαρικα στην Βεροια πριν 3 χρονια.
Το θεμα ομως ειναι οτι ο παιχτης βελτιωθηκε σε σχεση με τοτε, εδειξε πραγματα σε κορυφαιο επιπεδο, οποτε η οποια συγκριση απο τους ΑΡΔ ειναι γελοια.

Με την ιδια λογικη και ο Λουκας το καλοκαιρι του 2013 εκανε 700 χιλιαρικα και το καλοκαιρι του 2016 εκανε 20 εκατομμυρια. Δεν ειδα να βγαινει κανα τετοιο ρεπορταζ στην Αγγλια. Μαλλον χαζοι ειναι οι Αγγλοι...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

PaokPatraG4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Λες να πήγε Βελιγράδι το γατονι να συναντήσει Βουκα για να κλείσει άλλον Βραζιλιάνο;;;;
Γιατί??? Δεν του το χεις??? ;)
Σήμερα επιστρέφει το Βραζιλιανάκι της Παρτιζάν από την άδεια του... 8-)
Υπογράφει κι έρχεται... :opaokara: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 17 Ιαν 2017, 11:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”