21. Diego Biseswar
- ΑποστόληςΑ
-
BlackFriday
- buffalobill4
Re: 21. Diego Biseswar
Το πρόβλημα του μπισε δεν είναι ούτε παικτικο ούτε σωματικό φέτος. Εινσι ξεκάθαρα mental. Δεν ξέρω από που προκλήθηκε, όμως αυτό το επαναλαμβανόμενο "χάνω την μπάλα κ σηκώνω χέρια σταματώντας κσι διαμαρτυρομενος για φάουλ" εινσι η πρώτη χρονιά που μας το δείχνει.
Κατά γενική ομολογία οι προηγούμενοι προπονητές του είχαν βρει το κουμπί του. Ερχόμενος σταθερά από τον πάγκο για μισή σεζόν κ από Φλεβάρη κ μετά όντας καταλύτης.
Ούτε την μπάλα ξέχασε ούτε το ραθυμο στυλ του άλλαξε φέτος.
Κατά γενική ομολογία οι προηγούμενοι προπονητές του είχαν βρει το κουμπί του. Ερχόμενος σταθερά από τον πάγκο για μισή σεζόν κ από Φλεβάρη κ μετά όντας καταλύτης.
Όση, αναμφισβήτητα μεγάλη, ποιότητα κι αν έχει, ποτέ του δεν είχε αυτό το mentality, του "αγωνιστή"...
Δεν θα ξεχάσω ένα ματς στο Καυτανζόγριο, που τον έβγαλε ο Βλάντο στο ~30', επειδή έκανε τα ίδια, τότε...
Ίσως επειδή ο μπαμπάς του τον βάφτισε Ντιέγκο, ο ίδιος δείχνει να πιστεύει ότι είναι ΚΑΙ ο Μαραντόνα...
Στα μάτια μου, όλες οι κινήσεις του, μέσα στο γήπεδο, ως και ο τρόπος που τρέχει, σε κείνον παραπέμπουν...
Το έχω ξαναγράψει παλιότερα...Αν ο προπονητής δεν του βρει κίνητρο να πεισμώσει, πολύ πιθανά "τον χάνει"...
Δεν θα ξεχάσω ένα ματς στο Καυτανζόγριο, που τον έβγαλε ο Βλάντο στο ~30', επειδή έκανε τα ίδια, τότε...
Ίσως επειδή ο μπαμπάς του τον βάφτισε Ντιέγκο, ο ίδιος δείχνει να πιστεύει ότι είναι ΚΑΙ ο Μαραντόνα...
Στα μάτια μου, όλες οι κινήσεις του, μέσα στο γήπεδο, ως και ο τρόπος που τρέχει, σε κείνον παραπέμπουν...
Το έχω ξαναγράψει παλιότερα...Αν ο προπονητής δεν του βρει κίνητρο να πεισμώσει, πολύ πιθανά "τον χάνει"...
-
Panagos612
ενα καλο κινητρο για τον μαγο μπισε θα ηταν ενα συμβολαιο 1+1+1 και οχι τα συμβολαια τριετιας που μοιραζει ο γιωργακης σε οποιον λεει καλημερα, πρεπει να αλλαξει νοοτροποια η ομαδα ωστε οι παιχτες να παιζουν για την ανανεωση του συμβολαιου και οχι να εχουν ψυχολογια δημοσιου υπαλληλου οτι για 3 χρονια οτι και να γινει θα ειμαι αρχηγος
Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα αυτό το μενταλ έδειξε. Μόνο ο Λουτσεσκου και αυτός όχι κατευθείαν κατάφερε να διαφοροποιήσει λίγο τον τρόπο του.buffalobill4 έγραψε:Το πρόβλημα του μπισε δεν είναι ούτε παικτικο ούτε σωματικό φέτος. Εινσι ξεκάθαρα mental. Δεν ξέρω από που προκλήθηκε, όμως αυτό το επαναλαμβανόμενο "χάνω την μπάλα κ σηκώνω χέρια σταματώντας κσι διαμαρτυρομενος για φάουλ" εινσι η πρώτη χρονιά που μας το δείχνει.
Δεν θα ξεχάσω χαρακτηριστικά παραδείγματα επί Ίβιτς που η ομάδα πίεζε για γκολ νίκης και αυτός έπεφτε κ έκανε τον τραυματια,έκοβε τον Ρυθμό, έδινε ανάσες στους αντιπάλους και οι συμπαίκτες του να δυσφορούν.
Το παιδί είναι από τους καλύτερους τεχνίτες που έχουν περάσει. Η τεχνική του κατάρτιση είναι στο πιο τοπ επίπεδο που υπάρχει,απλά βλέπει το ποδόσφαιρο από την δική του ιδιοσυγκρασία η οποία είναι πολύ μακριά από την δική μας.
Ένας παίκτης που στα 28 του είχε αντοχές 38χρονου ( σήμερα παρεπιπτόντως είναι ίσως στο καλύτερο σημείο απ' τη μέρα που ήρθε) κάτι που δείχνει πολλά.
Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με την εποχή Λουτσεσκου είναι η αγωνιστική πειθαρχία σε σχέση με φέτος.
Φέτος ο μπισεσβαρ πιο πολύ μιλάει κ διαμαρτύρεται παρά παίζει μπάλα. Αν ο προπονητής δεν του τα κόψει αυτά χαιρι δεν υπάρχει
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Εμείς περιμένουμε τον καλό μπισε και αυτός μας δουλεύει.
Είναι και αυτη η ψεύτικη τσαντίλα όταν κάνει μαλακια που δεν την αντέχω.
Κερκίδα και το καλοκαίρι αντίο.
Είναι και αυτη η ψεύτικη τσαντίλα όταν κάνει μαλακια που δεν την αντέχω.
Κερκίδα και το καλοκαίρι αντίο.
- navigator11
Πλέον προκαλεί σκέψεις να μη θέλεις να τον ξαναδείς εντεκάδα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι σκατα του συμβαίνει.
- giwrgos04dex