Μην μασάς φιλε μου, εγω σε αυτούς (24) ήθελα να την πω, όχι σε εσένα.Dimitris_L4 έγραψε:δεν το ειδα φιλε...σορυ..northend4 έγραψε:Φιλε Δημήτρη το δημοσίευμα της sunderlandecho υπάρχει απο χθες βραδυ εδω,σελ 240. Όχι οτι το ανέβασα εγω ουτε που με ενδιαφέρει, αλλα εαν μας δίνει το 24 κατι που γράφεται στο Paokmania μια ημέρα πριν τότε τί ασχολούμαστε μαζί τους;Dimitris_L4 έγραψε:Χτες το μεσημέρι, προέκυψε η πληροφορία πως ο Σουηδός επιθετικός κατευθύνεται στο «Στάδιο του Φωτός» αφού Ρεν και Σάντερλαντ τα βρήκαν σε όλα με φόντο την μεταγραφή του. Μάλιστα, εκεί ο Τοϊβόνεν θα έβρισκε έναν παλιό του γνώριμο, τον Ντικ Άντβοκατ με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Αϊντχόφεν.
Μέχρι στιγμής κανείς από τους ιθύνοντες της Σάντερλαντ δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια ενώ και ο Άντβοκατ απέφυγε τεχνηέντως να σχολιάσει το παραμικρό για την επικείμενη μεταγραφή του Τοϊβόνεν.
Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα sunderlandecho.com: "Η Ρεν θέλει να απαλλαγεί από τον Τοϊβόνεν και το υψηλό του συμβόλαιο, έχοντας ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ - ωστόσο- να εξετάζει το ενδεχόμενο δανεισμού του και όχι την εξ' ολοκλήρου απόκτησή του, ο παίκτης συνδέθηκε άμεσα με την Σάντερλαντ (σ.σ. δεν υφίσταται οικονομικό πρόβλημα)..."
Μένει -λοιπόν- να φανεί τις επόμενες ώρες αν η συμφωνία των δυο συλλόγων βρίσκεται όντως σε προχωρημένο στάδιο, καθώς από χθες δεν υπάρχει καμία... φωνή από τις εμπλεκόμενες πλευρές.
χοντρος24