Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
northend4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από northend4 »

Dimitris_L4 έγραψε:
northend4 έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Χτες το μεσημέρι, προέκυψε η πληροφορία πως ο Σουηδός επιθετικός κατευθύνεται στο «Στάδιο του Φωτός» αφού Ρεν και Σάντερλαντ τα βρήκαν σε όλα με φόντο την μεταγραφή του. Μάλιστα, εκεί ο Τοϊβόνεν θα έβρισκε έναν παλιό του γνώριμο, τον Ντικ Άντβοκατ με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Αϊντχόφεν.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους ιθύνοντες της Σάντερλαντ δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια ενώ και ο Άντβοκατ απέφυγε τεχνηέντως να σχολιάσει το παραμικρό για την επικείμενη μεταγραφή του Τοϊβόνεν.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα sunderlandecho.com: "Η Ρεν θέλει να απαλλαγεί από τον Τοϊβόνεν και το υψηλό του συμβόλαιο, έχοντας ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ - ωστόσο- να εξετάζει το ενδεχόμενο δανεισμού του και όχι την εξ' ολοκλήρου απόκτησή του, ο παίκτης συνδέθηκε άμεσα με την Σάντερλαντ (σ.σ. δεν υφίσταται οικονομικό πρόβλημα)..."

Μένει -λοιπόν- να φανεί τις επόμενες ώρες αν η συμφωνία των δυο συλλόγων βρίσκεται όντως σε προχωρημένο στάδιο, καθώς από χθες δεν υπάρχει καμία... φωνή από τις εμπλεκόμενες πλευρές.
χοντρος24
Φιλε Δημήτρη το δημοσίευμα της sunderlandecho υπάρχει απο χθες βραδυ εδω,σελ 240. Όχι οτι το ανέβασα εγω ουτε που με ενδιαφέρει, αλλα εαν μας δίνει το 24 κατι που γράφεται στο Paokmania μια ημέρα πριν τότε τί ασχολούμαστε μαζί τους;
δεν το ειδα φιλε...σορυ..
Μην μασάς φιλε μου, εγω σε αυτούς (24) ήθελα να την πω, όχι σε εσένα. :D
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

http://www.calcionews24.com/atalanta-bo ... 56073.html

εδω λεει οτι κλεινει στον παοκ δανεικος με 600 χιλιαρικα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τον δινει για να παρει τον μποριελο.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

niks έγραψε:Διαβασα για κατι σχολια των Σαντερλαντιστων, και ελεγαν πως ο Τοιβονεν ειναι αναπληρωματικος του Ελμαντερ. Αυτος που επαιξε εναντιον μας ειναι;
Ισχυει κατι τετοιο;

(Πολυ ησυχια παντως)
Ναι, ο Ελμάντερ είναι αυτοσ που έπαιξε εναντίον μας και είναι βασικός.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κατι μου λέει ότι θα πάρουμε και σεντερ μπακ και σεντερ φορ. :roll: 8-)

10 αρι joshua, δεν θα πάρουμε. έτσι. πείσμα. :lol: για την ώρα τουλάχιστον.

πάντως κάτι ακόμα που περιμένω να δω τις τελευταίες ημέρες, είναι και το ποιοι θα πάνε για δανεικοί. και πού.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως απο ολους οσους ακουστηκαν ο μαυρουκος ισως τρακαρει περισσοτερο με τον Κλαους απο οποιονδηποτε αλλον και βεβαια επουδενι δεν θεωρω οτι μπορει να του παρει την θεση στην εντεκαδα,οπως επισης σε σχεση με τον Τοιβονεν δεν εχει καθολου στοιχεια χαφ ουτε καν περιφερειακου επιθετικου κατι που για μενα κανει ακομα πιο επιτακτικη την αναγκη αποκτησης επιπλεον παικτη μεσοεπιθετικα.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Αν πάρουμε φορ και μετά την δήλωση του Τούντορ οτι αναγκαστικά έβαλε Μακ κορυφή γιατι δεν είχε άλλον, πιστέυω ο Κουλούρης θα πάει δανεικός.
slowcrow

νομιζω οτι πρεπει ο κουλουρης να παει δανεικος, να σκληρηνει λιγο, να βαλει και κανα γκολ και να επιστρεψει η ψυχολογια του.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

klainmein έγραψε:
A, αν μιλάς για πώληση Σκόνδρα ΟΚ. Μόνο εμένα μου είναι συμπαθής ο Σκόνδρας; ΟΚ γνωστές οι αδυναμίες του αλλά είναι παίχτης που θα παίξει όσο μπορεί και θα παλέψει κάθε φορά...
Επιτέλους είμαστε δύο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

«Στον ΠΑΟΚ ο Μποάκιε»
Με το ένα πόδι στην Τούμπα βρίσκεται ο Ρίτσμοντ Μποάκιε καθώς ο ΠΑΟΚ προτίθεται να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη με την Αταλάντα για το δανεισμό του για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί.

Διάβασε περισσότερα στο: «Στον ΠΑΟΚ ο Μποάκιε» | Superleague & ΠΑΟΚ | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Μακάρι να βοηθήσει
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

joshua έγραψε:Με δεδομενο παντως οτι εχουμε επικεντρωθει στην αποκτηση επιθετικου,οσο περναει ο καιρος τοσο μειωνονται οι πιθανοτητες για καποια επιπλεον κινηση.Περιεργη μεταγραφικη περιοδος με αναμεικτα συναισθηματα.Αν μου ελεγαν αρχες καλοκαιριου οτι στις 2 απο τις 3 θεσεις που καιγομαστε θα καταληγαμε με Μαλεζα και Πελκα θα εβαζα η τα γελια η τα κλαματα και μενω να ελπιζω οτι θα μας δικαιωσουν κυριως οι Ζαιρο,Τσιμιροτ,Χαρισης και Σαμπο.Ο Λεοβατς θα βοηθηςει αρκετα και τελος δεν πιστευω στους Ροντριγκεζ,Κοροβεςη και Αντονις, ο τελευταιος θα χρειαστει πολυ χρονο.Ο Ολσεν προς το παρον αποτελει ερωτηματικο.
Κάπου εκεί είμαι κι εγώ.
Νομίζω σφίξαμε λίγο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Παντως απο ολους οσους ακουστηκαν ο μαυρουκος ισως τρακαρει περισσοτερο με τον Κλαους απο οποιονδηποτε αλλον και βεβαια επουδενι δεν θεωρω οτι μπορει να του παρει την θεση στην εντεκαδα,οπως επισης σε σχεση με τον Τοιβονεν δεν εχει καθολου στοιχεια χαφ ουτε καν περιφερειακου επιθετικου κατι που για μενα κανει ακομα πιο επιτακτικη την αναγκη αποκτησης επιπλεον παικτη μεσοεπιθετικα.

Συμφωνω απολυτα,και αν θες την αποψη μου ο τυπος ερχετε καθαρα ως αναπληρωματικος.
Με ολες αυτες τις αποχωρησεις πιστευω οτι θα παρουμε και αλλον επιθετικο με πιθανοτερο εναν επιτελικο που τοσο πολυ θελεις και εσυ.
Τουλαχιστον αυτο λεει η λογικη.
Δε ξερω εχω αρχισει και μπερδευομαι λιγο.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Δεν ξέρω αν την τελευταία μέρα θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ , και όχι ο Αρνεσεν , να συμμετέχει στο πάρε δώσε, λόγω φυσικά πρωταθλήματος και χώρας.
Το έχουμε άλλωστε γράψει πολλές φορές για την δήλωση για 31/08 λήξη μετεγγραφών.
slowcrow

απο το twitter ενος δημοσιογραφου του οικονομιδη :

"400.000 οι απολαβές του Μποάκι, 4 εκατ. ευρώ η option αγοράς του @PAOK_FC , μόνη διαφορά ένα 50αρικο στο loan fee της Αταλάντα (250 ζητάει)."

παντως αν ισχυει, να πληρωσουμε 4 μυρια option πρεπει να κανει παπαδες, 20 γκολ μινιμουμ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”