Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν μπορουσα να γραψω μετα το χ στο Λεβαδειακο. Ηταν και ο τροπος που χασαμε απο το βαζελο στο μπασκετ...ποσα να αντεξει ενας ανθρωπος

Για μενα ο Τουντορ ΔΕ φταιει καθολου για το χ. Ισως θα επρεπε αφου δεν μπορουσαμε να παραξουμε καθολου, να βαλει Μπερμπατοφ νωριτερα και να αρχισουμε τις γιομες. Αυτο σκεφτομουνα κατα τη διαρκεια του αγωνα.

Για μενα και το εχω ξαναγραψει ο Τζιολης δεν μπορει να παιξει αμυνα. Απλα δεν μπορει. Οσο και αν τον πιστευα κι εγω για πισω. Ειναι απαρεδεκτο ολη η αμυνα μας να μη μπορει να παιξει εναν Μαντζιο. Να φαινεται σαν τον Ζλαταν. Ελεος ρε παιδια. Δεν σας εβλεπε καν ο Μαντζιος τη δευτερα. Νομιζω δεν του πηραν μπαλα ουτε μια φορα. Μα ουτε μια.

Στο κεντρο. Εχω μεγαλη καψουρα στον Κατσε αλλα δεν ηταν καλος στο ματς. Αντιθετα ο Τσιμιροτ ειναι παστα μεγαλου παικτη. Με το που εδινε την πασα αμεσως ξεμαρκαριζοτανε. Επαιρνε την μπαλα και αμεσως γυρνουσε προσωπο μπροστα και εψαχνε τη σωστη προωθημενη πασα. Δεν νομιζω να ξαναβγει απο την ενδεκαδα.

Ο Μακ αφαντος. Ο Λεοβατς επισης. Ο Ροντριγκες κακος. Ο Τζιολης μετριος. Ο Κατσε κακος. Ε πως να κερδισουμε ρε παιδια.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

[quote="chrisg4"]Η ομάδα είχε δυο βασικά προβλήματα. Έτρωγε εύκολα γκολ και δυσκολευόταν να σπάσει κλειστές άμυνες όπως η χθεσινή. Το πρώτο κουτσα στραβά το έλυσε βάζοντας τον μέτριο αλλα σοβαρό και σταθερό Μαλεζά και παίζοντας και λίγο πιο κλειστά. Το δεύτερο οφείλονταν κυρίως στο ότι δεν είχαμε παίχτες να απειλήσουν από τον άξονα. Νομίζω με Cimirot κατά το ήμισυ το λύσαμε το πρόβλημα. Αν του φέρουν και ένα καλο δεκάρι η ομάδα στον δεύτερο γύρο θα παίξει καλύτερα.

Συμφωνώ σε όλα...
Στο μόνο που του καταλογίζω είναι οτι με 3 χαφ κανένα επιτελικό και 3 αμυντικούς, θα μπορούσε να παίξει με ροντρίγκεζ-κων.νίδης
Ο λέοβατς είναι πιο αμυντικογενείς και καταστρέφει την μια πλευρά. Επίσης και ο Μυστακίδης θα μπορούσε να παίξει, μια χαρά τα πήγε με Ντορντμούντ
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

buffalobill4 έγραψε:Δεν μπορουσα να γραψω μετα το χ στο Λεβαδειακο. Ηταν και ο τροπος που χασαμε απο το βαζελο στο μπασκετ...ποσα να αντεξει ενας ανθρωπος

Για μενα ο Τουντορ ΔΕ φταιει καθολου για το χ. Ισως θα επρεπε αφου δεν μπορουσαμε να παραξουμε καθολου, να βαλει Μπερμπατοφ νωριτερα και να αρχισουμε τις γιομες. Αυτο σκεφτομουνα κατα τη διαρκεια του αγωνα.

Για μενα και το εχω ξαναγραψει ο Τζιολης δεν μπορει να παιξει αμυνα. Απλα δεν μπορει. Οσο και αν τον πιστευα κι εγω για πισω. Ειναι απαρεδεκτο ολη η αμυνα μας να μη μπορει να παιξει εναν Μαντζιο. Να φαινεται σαν τον Ζλαταν. Ελεος ρε παιδια. Δεν σας εβλεπε καν ο Μαντζιος τη δευτερα. Νομιζω δεν του πηραν μπαλα ουτε μια φορα. Μα ουτε μια.

Στο κεντρο. Εχω μεγαλη καψουρα στον Κατσε αλλα δεν ηταν καλος στο ματς. Αντιθετα ο Τσιμιροτ ειναι παστα μεγαλου παικτη. Με το που εδινε την πασα αμεσως ξεμαρκαριζοτανε. Επαιρνε την μπαλα και αμεσως γυρνουσε προσωπο μπροστα και εψαχνε τη σωστη προωθημενη πασα. Δεν νομιζω να ξαναβγει απο την ενδεκαδα.

Ο Μακ αφαντος. Ο Λεοβατς επισης. Ο Ροντριγκες κακος. Ο Τζιολης μετριος. Ο Κατσε κακος. Ε πως να κερδισουμε ρε παιδια.
Δεν ηθελα να το πω αλλα...οταν εκανε ο Λεβαδιακος επιθεση με επιανα να αναρωτιεμαι αν παιζουμε με λιγοτερους παικτες. Και δεν εννοω οτι ενας συγκεκριμενος παικτης ηταν κακος. Η αμυνα γενικος ηταν καλη.

Εχουμε εδω και ΠΟΛΑ χρονια τωρα που ειμαστε πολυ κακοι αμυντικα και δε μιλαω για ομαδικη λειτουργια αλλα σε ατομικο επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

buffalobill4 έγραψε:Δεν μπορουσα να γραψω μετα το χ στο Λεβαδειακο. Ηταν και ο τροπος που χασαμε απο το βαζελο στο μπασκετ...ποσα να αντεξει ενας ανθρωπος

Δεν ηθελα να το πω αλλα...οταν εκανε ο Λεβαδιακος επιθεση με επιανα να αναρωτιεμαι αν παιζουμε με λιγοτερους παικτες. Και δεν εννοω οτι ενας συγκεκριμενος παικτης ηταν κακος. Η αμυνα γενικος ηταν καλη.

Εχουμε εδω και ΠΟΛΑ χρονια τωρα που ειμαστε πολυ κακοι αμυντικα και δε μιλαω για ομαδικη λειτουργια αλλα σε ατομικο επιπεδο. Οι παικτες μας ειναι μετριοι σε κοψιματα 1ον1, μετριοι τακτικα δηλ. τοποθετησεις στο χωρο κτλ(πχ Κατσε τρεχει τρεχει και μονιμος απο πισω κυνηγαει), μετριοι στο ψηλο παιχνιδι, πανικοβαλονται ευκολα χωρις λογο, κτλ κτλ
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Και αλλο φαουλ με ροντριγκεζ.17 οι θλασεις.ΙΕΚ προπονητικης..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Κάθε χρόνο έχουμε 20-25 θλασεις εδώ και 5-6 χρόνια και το σχόλιο είναι ΙΕΚ προπονητικης ; το πνεύμα του τουντορ ήταν τα προηγούμενα χρόνια;

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

το 1/3 των θλασεων φετος ειναι απο λαθη δικα του..οπως του ροντριγκες προχτες.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Συγνώμη,ο παίκτης δεν έχει στοματάκι να πει ότι δεν μπορεί αλλο?αν τον ρωτάει και τον απαντάει οτι μπορεί να παίξει ο τουντορ τι φταίει?εγω δεν ξέρω κανέναν προπονητή να του λεει παίκτης οτι δεν μπορεί να παίξει και ο προπονητής να τον εχει μέσα με το ζόρι,ας δούμε και αυτό το σενάριο πριν λιθοβολήσουμε κάποιον.Εγω θα τον κατηγορήσω για κάτι συγκεκριμένο ,οτι είμαστε ποιο ακίνδυνη ομαΔα στα στημένα ,κάτι που για εμένα θα έπρεπε να δουλευτεί περισσότερο ,ίσως και ν βγουν κάποιες κομπίνες παραπανω
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

gergeo4 έγραψε:το 1/3 των θλασεων φετος ειναι απο λαθη δικα του..οπως του ροντριγκες προχτες.
Που το ξέρεις ότι φταίει ο τουντορ για τις θλασεις είσαι στα αποδυτήρια;

Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

συμφωνώ με τα στημένα αλλά θεωρώ ότι είναι και θέμα μη σταθερού εκτελεστή αυτών.

κατα τα άλλα αν υπάρχει κάπου ευθύνη του Τούντορ για τον τραυματισμό του Γκάρυ είναι στο ότι έχει πάρει πάρα πολλά λεπτά απο Ιούλιο μέχρι σήμερα, όπως και ο Τζιόλης βέβαια που όμως δεν έβγαλε (γερός να είναι, φτου φτου σκόρδα κτλ κτλ) κάποιο θέμα.

όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:Συγνώμη,ο παίκτης δεν έχει στοματάκι να πει ότι δεν μπορεί αλλο?αν τον ρωτάει και τον απαντάει οτι μπορεί να παίξει ο τουντορ τι φταίει?εγω δεν ξέρω κανέναν προπονητή να του λεει παίκτης οτι δεν μπορεί να παίξει και ο προπονητής να τον εχει μέσα με το ζόρι,ας δούμε και αυτό το σενάριο πριν λιθοβολήσουμε κάποιον.Εγω θα τον κατηγορήσω για κάτι συγκεκριμένο ,οτι είμαστε ποιο ακίνδυνη ομαΔα στα στημένα ,κάτι που για εμένα θα έπρεπε να δουλευτεί περισσότερο ,ίσως και ν βγουν κάποιες κομπίνες παραπανω
Έτσι είναι όπως και για τα στημένα έχουμε θέμα εκεί αλλά να χρεώνουμε και τις θλασεις στον τουντορ;

Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Πλεον ειμαι βεβαιος οτι μιλαμε για επιδειμια. Καθε συγκριση με προηγουμενες χρονιες ακομα και με την χρονια του Δωνη ειναι αστεια. Θα ηθελα να γραψω πως αισθανομαι πραγματικα για το επιπεδο του προπονητικου team αλλα θα το αποφυγω σεβομενος το φορουμ. Δεν υπαρχουν δικαιολογιες. Διαχειριση τρομου απο τον προπονητη που ειναι ο βασικος decision maker αρα και ο βασικος υπευθυνος.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

αυτο ακριβώς..
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

eorptol έγραψε:
gergeo4 έγραψε:το 1/3 των θλασεων φετος ειναι απο λαθη δικα του..οπως του ροντριγκες προχτες.
Που το ξέρεις ότι φταίει ο τουντορ για τις θλασεις είσαι στα αποδυτήρια;

δεν χρειαζεται εχω ματια κ βλεπω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Διαχείριση τρόμου τι άλλο θα διαβάσουμε θεωρίες συνομωσιας ίντριγκες. ....κραξιμο γιατί δεν κάνει ροτεισον κράξιμο και όταν κάνει ροτεισον από τα ίδια άτομα. ....η νίκη στο Ντόρτμουντ πρέπει να έγινε πριν 10 χρόνια την ξεχασαμε :):)
Για το θέμα των θλασεων ας συγκριθουμε με ομάδες που παίξαμε ίδια περίπου παιχνίδια για να δούμε αν έχουν και αυτοί αντίστοιχο πρόβλημα

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”