Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Εδω εισαι λαθος.Θ4 ειναι ο ΠΑΟΚ,επειδη καποιοι δε τη σεβονται,δε φταιει καμια παε και μαε..
-
Εγώ πάντως την κυριακή είδα μια 4 γεμάτη ασφυκτικά, να φωνάζει και προσπαθεί, μέχρι τέλους, να σπρώξει την ομάδα. Μακάρι να ήταν έτσι και στις άλλες θύρες. Η 5 και η 6 ακολούθησαν δύο τρεις φορές. Αν δεν ήταν και η 4, θα μπαίναμε στην Τούμπα και θα ψαχνόμαστε, νομίζοντας ότι έχει αρχίσει η λειτουργιά της κυριακής στην εκκλησιά, να βρούμε ψιλά, να αγοράσουμε κανά κερί ν' ανάψουμε.
Όχι...Απλά ευλογάει τα μούσια του, που αυτός κρατάει τον Άμπελ, ενώ άλλοι διώχνουν τον Ζιντάν, νομίζω.... 

Αυτός ο Γιωργάκης καταστροφή σκέτη αν δεν ήταν αυτος και ήταν στην θέση του π.χ ο Νίκος αντί για τρία κύπελλα ένα πρωτάθλημα και ένα κλεμμένο θα είχαμε τούς διπλάσιους τίτλους μάλλον.....
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλο πράγμα είπες στο προηγούμενο σχόλιο. Τι ακριβώς περιμένεις να κάνει η θύρα 4; Face control; Έλεγχο εισιτηρίων; Να πέσει ξύλο μεταξύ αγνώστων που δηλώνουν ΠΑΟΚ; Υπήρχε ενισχυμένη ασφάλεια security; Έγιναν διπλοί έλεγχοι εισιτηρίων με ταυτότητα; Σε ευρωπαϊκά ματς γτ δε γίνεται τέτοιο μπάχαλο; Εγώ κι εσύ θα τα βάλουμε με κάθε μπερδεμένο που θυμάται τον ΠΑΟΚ όταν παίζει με γαύρο; Στην τελική όσοι έχουν πληρώσει εισιτήριο δικαιούνται ασφαλή είσοδο στο γήπεδο. Αρμόδια λοιπόν είναι η ΠΑΕ. Εκτός αν υπάρχει συμφωνία με τους οργανωμένους ότι αυτοί έχουν την ευθύνη σε εισόδους-τουρνικέ οπότε να τα χώσουμε σε αυτούς συγκεκριμένα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δηλαδή αν πάω Παλατάκι και σπάω καρέκλες, ευθύνεται η ΚΑΕ ή εγώ που είμαι τριμαλάκας;
- PAOK_Antarctica
- john4serres
Ευτυχώς βρήκαμε τον υπεύθυνο και δω για την πτώση της ομάδας, όλα καλά με τους υπόλοιπους..να μη ξεχάσει ο μπάνε να ρθει παλατάκι μαζι με γαλατσόπουλο να πάρουμε κανα αυτόγραφο
- PAOK_Antarctica
Περιμένω τα στοιχεία ότι αυτός έκανε το σκάουτινγκ κ έφερε τους παιχτες .....
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΣυμφωνώPAOK_Antarctica έγραψε:Ο καθένας ο,τι θέλει καταλαβαινει
Ο,τι του φανεί του λωλοστεφανη δλδ
-
Το εννοείς;;PAOK_Antarctica έγραψε:Ευχαριστούμε για τους παικταραδες στο μπάσκετ.

- kataramenos5
Ειμαστε σιγουροι οτι τους εφερε αυτος.?PAOK_Antarctica έγραψε:Ευχαριστούμε για τους παικταραδες στο μπάσκετ.
Πολλα του χω σουρει του Γιωργη για τη μπαλα
αλλα εδω....