το υφος σου δεν μ αρεσει καθολου ρε φιλε..εχω αρχισει να πιστευω οτι μερικοι νομιζετε οτι το φορουμ ειναι πεδιο βολης του συμφορουμιτη..γιατι το να διαφωνεις ειναι θεμιτο οταν ομως σ ενα διαδικτιακο μερος χωρις αμεση επαφη οπου η επικοινωνια γινεται μεσω γραπτου λογου αντι να εισαι προσεκτικος στις εκφρασεις σου εισαι προκλητικα εριστικος μονο να διαφωνησεις ουσιαστικα δεν θελεις..Dimg4 έγραψε:Τι ειναι αυτα που γραφεις ρε φιλε?δεν βλεπεις;;Δηλαδη επρεπε να υπογραψει η παε συμφωνητικο με τον κοσμο οτι θα ειναι πρωτη για να την πιστεψει??? καλη ιδεα..παοκαρα23 έγραψε:Δεν ηταν γιατι πολυ απλα ηξερε οτι ολο αυτο προεκυψε.δεν ηταν αποτελεσμα καποιου σχεδιου το οποιο ειχε στησει η ΠΑΕ.
τι σημαινει ηξερε οτι προεκυψε?οταν διωχνεις 15 παικτες και φερνεις 5,οταν ριχνεις το μπατζετ απο 15εκ στα 6,7,οταν φερνεις για προπονητη τον ΑΑ ενω ειχες τον Στεφενς,μαλλον δεν πας για να παρεις το πρωταθλημα.. Με αγγελο η ομαδα εριχνε τριαρες και ηταν πρωτη αλλα ο κοσμος ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ. Ελεος με τα αλλοθι παντα. κανεις δεν εδωσε αλλοθι..εξηγουσα τους λογους που κατα τη γνωμη μου προεκυψε αυτη η κατασταση.δεν ειπα μπραβο στον κοσμο που δεν πατουσε γηπεδο.ισα ισα που οταν οι περισσοτεροι Ιανουαριο-Φεβρουαριο κραζαν την ομαδα εγω φωναζα για τον κοσμο που την αφηνει απροστατευτη.
και οποιος καταλαβε καταλαβε..