Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
παοκαρα23

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Dimg4 έγραψε:
παοκαρα23 έγραψε:Δεν ηταν γιατι πολυ απλα ηξερε οτι ολο αυτο προεκυψε.δεν ηταν αποτελεσμα καποιου σχεδιου το οποιο ειχε στησει η ΠΑΕ.
Τι ειναι αυτα που γραφεις ρε φιλε?δεν βλεπεις;;Δηλαδη επρεπε να υπογραψει η παε συμφωνητικο με τον κοσμο οτι θα ειναι πρωτη για να την πιστεψει??? καλη ιδεα..
τι σημαινει ηξερε οτι προεκυψε?οταν διωχνεις 15 παικτες και φερνεις 5,οταν ριχνεις το μπατζετ απο 15εκ στα 6,7,οταν φερνεις για προπονητη τον ΑΑ ενω ειχες τον Στεφενς,μαλλον δεν πας για να παρεις το πρωταθλημα.. Με αγγελο η ομαδα εριχνε τριαρες και ηταν πρωτη αλλα ο κοσμος ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ. Ελεος με τα αλλοθι παντα. κανεις δεν εδωσε αλλοθι..εξηγουσα τους λογους που κατα τη γνωμη μου προεκυψε αυτη η κατασταση.δεν ειπα μπραβο στον κοσμο που δεν πατουσε γηπεδο.ισα ισα που οταν οι περισσοτεροι Ιανουαριο-Φεβρουαριο κραζαν την ομαδα εγω φωναζα για τον κοσμο που την αφηνει απροστατευτη.
το υφος σου δεν μ αρεσει καθολου ρε φιλε..εχω αρχισει να πιστευω οτι μερικοι νομιζετε οτι το φορουμ ειναι πεδιο βολης του συμφορουμιτη..γιατι το να διαφωνεις ειναι θεμιτο οταν ομως σ ενα διαδικτιακο μερος χωρις αμεση επαφη οπου η επικοινωνια γινεται μεσω γραπτου λογου αντι να εισαι προσεκτικος στις εκφρασεις σου εισαι προκλητικα εριστικος μονο να διαφωνησεις ουσιαστικα δεν θελεις..
και οποιος καταλαβε καταλαβε..
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

K_geo έγραψε:ο κόσμος όμως φέτος που ο ΠΑΟΚ είχε αποτελέσματα (όσο καιρό τα είχε τελοσπάντων) δεν ήταν εκεί.....

και αυτό, είναι γεγονός....

προσοχή. δεν μεταφέρω ευθύνες εκεί, αλλά κάνω μια παρατήρηση. 8-)
Το οποίο απλώς σημαίνει ότι η απουσία του κόσμου οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, διαφορετικούς ίσως για τον καθένα «απόντα».
Άλλος δεν γούσταρε Αναστασιάδη.
Άλλος δεν γούσταρε Σαλπιγγίδη.
Άλλος ήθελε όραμα.
Άλλος ήθελε αλήθεια.
Άλλος ήθελε να φύγουν οι βάζελοι.
Άλλος ήθελε να παίζουν ΠΑΟΚτσάκια.
Άλλος ήθελε να παίζουν ξένοι.
Άλλος ήθελε να φύγουν όλοι και να έρθουν άλλοι.
Άλλος χαλιέται όταν δεν βλέπει 3-0 στο 10΄ και δεν του αρέσει να κράζει.
Άλλος δεν του αρέσει που κράζουν οι... άλλοι.
Άλλος δεν έχει τα φράγκα. Στην Ελλάδα του 2015 ζούμε, με συνεχείς μειώσεις αποδοχών, με αλματώδη άνοδο ανεργίας, αύξηση εξόδων. Ειδικά για την επαρχία (που είναι μεγάλο μέρος του κόσμου) κοστίζει η μετακίνηση πολύ περισσότερο από πέντε χρόνια πριν.
Άλλος έχει τα φράγκα, αλλά έχει αλλάξει προτεραιότητες.
Άλλος περίμενε την τελευταία αγωνιστική για να πάει στη «φιέστα».
κλπ κλπ.

Αυτό το «ο κόσμος δεν πάει γιατί...» και ακολουθεί ΜΙΑ εξήγηση ποτέ δεν το κατάλαβα. Ο καθένας που αναφέρει ΜΙΑ αιτία, μιλάει για τον εαυτό του, δεν είναι δυνατό να εκπροσωπεί ΟΛΟ τον κόσμο.

Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να κάνει ο Σαββίδης «έρευνα αγοράς» επί τούτου. Και ποιούς να ρωτήσει δηλαδή; Τους θαμώνες στις καφετέριες, τους έχοντες διαρκείας που δεν πατάνε στο γήπεδο :oops: , τους παλιούς κατόχους που δεν ανανέωσαν, τους ακροατές των ραδιοφωνικών σταθμών :lol: , ποιούς;
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Μπανε δεν επιτεθηκα σε κανεναν,η αναλυση κ η συγκριση που εκανε ο καρελιας ειναι ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ αν θελεις να συγκρινεις τοτε κανε σωστη συγκριση,μολις τον ρωτησα για μερικα σημεια συγκρισης εκανε τον θιγμενο,πλακα μας κανεις κ εσυ?
Σωστοτατη η αναλυση του αλλα επελεξε κομματια που φυσικα κ ειμαστε σε δυσχερη θεση,αποψη μου ειναι οτι αν θελεις να συγκρινεις να συγκρινεις στα παντα,μην πετας ενα αυτοι ειναι καλυτεροι εκει κ τερμα ο παπας.....
Ο κοσμος στην Τουμπα κ γενικα ο οπαδος του ΠΑΟΚ κατευθυνεται ευκολα απο μετρ του ειδους.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Υπαρχει οπαδος του ΠΑΟΚ που να μην πιστωνει στον ιβαν ολα αυτα που εχει κανει για την ομαδα;
Μπαλα θα δουμε,ομαδα θα φτιαξουμε,ενα αγωνιστικο πλανο θα επικοινωνησουν στον κοσμο;
Δε παει αλλο ρε μπου,δε μπορει ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη να συγκρινεται αγωνιστικα με πορδες τριπολες,ατρομητους,γιαννενα και ξανθες και να υστερει απο τον χρεοκοπημενο βαζελο.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ο κοκκαλης πιο πολλα χρονια παιδευοταν κ ειχε μαζι του ολο τον κρατικο μηχανισμο
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Τον παράτησαν οι Γαυροι κ αυτονα όπως εμεις τον Ιβαν;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

παοκαρα23 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
παοκαρα23 έγραψε:Δεν ηταν γιατι πολυ απλα ηξερε οτι ολο αυτο προεκυψε.δεν ηταν αποτελεσμα καποιου σχεδιου το οποιο ειχε στησει η ΠΑΕ.
Τι ειναι αυτα που γραφεις ρε φιλε?δεν βλεπεις;;Δηλαδη επρεπε να υπογραψει η παε συμφωνητικο με τον κοσμο οτι θα ειναι πρωτη για να την πιστεψει??? καλη ιδεα..
τι σημαινει ηξερε οτι προεκυψε?οταν διωχνεις 15 παικτες και φερνεις 5,οταν ριχνεις το μπατζετ απο 15εκ στα 6,7,οταν φερνεις για προπονητη τον ΑΑ ενω ειχες τον Στεφενς,μαλλον δεν πας για να παρεις το πρωταθλημα.. Με αγγελο η ομαδα εριχνε τριαρες και ηταν πρωτη αλλα ο κοσμος ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ. Ελεος με τα αλλοθι παντα. κανεις δεν εδωσε αλλοθι..εξηγουσα τους λογους που κατα τη γνωμη μου προεκυψε αυτη η κατασταση.δεν ειπα μπραβο στον κοσμο που δεν πατουσε γηπεδο.ισα ισα που οταν οι περισσοτεροι Ιανουαριο-Φεβρουαριο κραζαν την ομαδα εγω φωναζα για τον κοσμο που την αφηνει απροστατευτη.
το υφος σου δεν μ αρεσει καθολου ρε φιλε..εχω αρχισει να πιστευω οτι μερικοι νομιζετε οτι το φορουμ ειναι πεδιο βολης του συμφορουμιτη..γιατι το να διαφωνεις ειναι θεμιτο οταν ομως σ ενα διαδικτιακο μερος χωρις αμεση επαφη οπου η επικοινωνια γινεται μεσω γραπτου λογου αντι να εισαι προσεκτικος στις εκφρασεις σου εισαι προκλητικα εριστικος μονο να διαφωνησεις ουσιαστικα δεν θελεις..
και οποιος καταλαβε καταλαβε..
Οποτε θεωρησες καλη ιδεα να απαντησεις με ειρωνικες μπλε ατακες. Αν δε θελετε νσ σας απαντουν πειτε το για νσ προσπερναμε τα ποστ σας. Δε σε εβρισα ρε φιλε χαλαρωσε φορουμ ειναι
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Αδερφε ο μπανε μπανε το σεναριο που θετεις για 5 παιχταραδες σε προηγούμενο σου ποστ ειναι απολυτως θεμιτο αλλα ταυτοχρονα και ουτοπικο με τις μεχρι σημερα συνθηκες...και εξηγουμε...

Και εγω θα ηθελα να κυκλωφωρω στην αθηνα με δυο κεφαλια απο την καυλα και να τους κανω καζουρα. Και εγω θα ηθελα οχι 5 αλλα 10 παιχταραδες στην ομαδα αλλα...εδω υπαρχει ενα τεραστιο αλλα...

Εχεις εναν μεγαλομετοχο που ανελαβε ενα καταχρεωμενο σωματειο με πολυ βαρια ιστορια και με πολυ ιδιαιτερους οπαδους. Εχεις εναν μεγαλομετοχο που εκανε τεραστια λαθη λογω αμπαλοσυνης και ασχετωσυνης με τον χωρο του ποδοσφαιρου...εχει πεταξει στην χεστρα 50 μυρια...δεν στηριχθηκε ποτε απο τον κοσμο...θελει να μας πληρωσει και τα χρεη...βλεπεις οτι εχει την φλογα μεσα του...

Φανταζεσαι αυτον τον ανθρωπο να τον αγκαλιασει ο κοσμος?
Φανταζεσαι να φτασει ιουλιος και να δει οτι πωληθηκαν 20.000 διαρκειας?
Εδω με ανυπαρκτα διαρκειας και στηριξη εφερε στεφενς, στοχ, νατχο, λουκας, κοστα, νομποα και με 40 μυρια χρεη στο κεφαλι να τον βαραινουν...
εσυ πιστευεις οτι με φην αποπληρωμη των χρεων που αυτο ειχε ως αρχικο σκοπο δεν θα βαλει τα διπλασια απο οτι εβαλε μεχρι σημερα? Για μενα τα καλυτερα τωρα ερχονται...ΑΑΛΛΑ ας τον αγκαλιασουμε μια φορα να του δειξουμε οτι ξερεις κατι ρε ιβαν??? Εκανες τεραστια λαθη αλλα εμεις ειμαστε διπλα σου!!! Στο οτι εκανε τραγικες επιλογες σε προσωπα κανεις μας δεν το αμφισβητει...ομως θα μαθει απο τα λαθη του που θα παει...ττο οτι εχω εναν προεδρο χωσαδα και οχι καβουρια για μενα μετραει πιο πολυ...εεγω σου λεω οχι γιατι ξερω κατι αλλα επειδη τον πιστευω σαν μεγαλομετοχο και χωσαδα οτι οταν τελειωσει με τα χρεη το καλοκαιρι θα βαρεθουμε να τρεχουμε αεροδρομια...εδω θα ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παοκαρα23, dimg4, ήρεμα παρακαλώ. δεν ξαναπροειδοποιώ.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

obanebane έγραψε:Υπαρχει οπαδος του ΠΑΟΚ που να μην πιστωνει στον ιβαν ολα αυτα που εχει κανει για την ομαδα;
Μπαλα θα δουμε,ομαδα θα φτιαξουμε,ενα αγωνιστικο πλανο θα επικοινωνησουν στον κοσμο;
Δε παει αλλο ρε μπου,δε μπορει ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη να συγκρινεται αγωνιστικα με πορδες τριπολες,ατρομητους,γιαννενα και ξανθες και να υστερει απο τον χρεοκοπημενο βαζελο.
για μισο ρε μπανε

δηλ αντε και εγινε το πλανο
εγινε και το....παικταραδες και προπονηταρα..(για μενα αυτο δεν λεει τιποτα γιατι στο χορταρι μπορει να δουμε αλλα ειναι ομως ενα προσημο θετικο)

εγινε και ο ....γκαμαω....τεχνικος δ
μας εφυγε και ο .......14.... :twisted: :twisted: :lol: :lol:

και σκαει ο πρωτος αγωνας με την ραπιντ βιεννης και οι αυστριοβαζαλοι βγαζουν τα λειζερ

ερχετε και ο μηνας δεκεμβριογεναρης και κατι παει στραβα ρε παιδι μου

εσυ τι πιστευεις οτι το μιζεροκραξιμο θα εχει βγει σε μεγαλο ποσοστο απο την ζωη μας???

οτι το πεσιμο στον......κλαους ....δεν θα γινει γιατι...............μας ντροπιαζει που δεν μαχετε σαν ΠΑΟΚ και οτι δεν παιζει αναλογα με αυτα που περνει

και μην μου πεις οτι δεν θα την ακουσει καποιος που θα τον δει καποιος αλλος σε καποιο μπαρακι με καποια βοτκα στο χερι????

ασε που βρεχει χιονισει ο τζιολης και ο γλυκος απο καποιους ....ψαγμενους....θα την ακουνε στεροφωνικα στο διηνεκες
Άβαταρ μέλους
obanebane

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Αδερφε ο μπανε μπανε το σεναριο που θετεις για 5 παιχταραδες σε προηγούμενο σου ποστ ειναι απολυτως θεμιτο αλλα ταυτοχρονα και ουτοπικο με τις μεχρι σημερα συνθηκες...και εξηγουμε...

Και εγω θα ηθελα να κυκλωφωρω στην αθηνα με δυο κεφαλια απο την καυλα και να τους κανω καζουρα. Και εγω θα ηθελα οχι 5 αλλα 10 παιχταραδες στην ομαδα αλλα...εδω υπαρχει ενα τεραστιο αλλα...

Εχεις εναν μεγαλομετοχο που ανελαβε ενα καταχρεωμενο σωματειο με πολυ βαρια ιστορια και με πολυ ιδιαιτερους οπαδους. Εχεις εναν μεγαλομετοχο που εκανε τεραστια λαθη λογω αμπαλοσυνης και ασχετωσυνης με τον χωρο του ποδοσφαιρου...εχει πεταξει στην χεστρα 50 μυρια...δεν στηριχθηκε ποτε απο τον κοσμο...θελει να μας πληρωσει και τα χρεη...βλεπεις οτι εχει την φλογα μεσα του...

Φανταζεσαι αυτον τον ανθρωπο να τον αγκαλιασει ο κοσμος?
Φανταζεσαι να φτασει ιουλιος και να δει οτι πωληθηκαν 20.000 διαρκειας?
Εδω με ανυπαρκτα διαρκειας και στηριξη εφερε στεφενς, στοχ, νατχο, λουκας, κοστα, νομποα και με 40 μυρια χρεη στο κεφαλι να τον βαραινουν...
εσυ πιστευεις οτι με φην αποπληρωμη των χρεων που αυτο ειχε ως αρχικο σκοπο δεν θα βαλει τα διπλασια απο οτι εβαλε μεχρι σημερα? Για μενα τα καλυτερα τωρα ερχονται...ΑΑΛΛΑ ας τον αγκαλιασουμε μια φορα να του δειξουμε οτι ξερεις κατι ρε ιβαν??? Εκανες τεραστια λαθη αλλα εμεις ειμαστε διπλα σου!!! Στο οτι εκανε τραγικες επιλογες σε προσωπα κανεις μας δεν το αμφισβητει...ομως θα μαθει απο τα λαθη του που θα παει...ττο οτι εχω εναν προεδρο χωσαδα και οχι καβουρια για μενα μετραει πιο πολυ...εεγω σου λεω οχι γιατι ξερω κατι αλλα επειδη τον πιστευω σαν μεγαλομετοχο και χωσαδα οτι οταν τελειωσει με τα χρεη το καλοκαιρι θα βαρεθουμε να τρεχουμε αεροδρομια...εδω θα ειμαστε.

Εγω δεν εχω παψει να τον στηριζω ουτε θα παψω να το κανω,απλα γραφω τα αυτονοητα οτι ο κοσμος για να στηριξει θελει να τον κανεις να ονειρευτει.
Ο κοσμος περυσι στηριξε την ομαδα;
Εγω νομιζω πως ναι μεχρι που ως δια μαγειας εγινε μπαχαλο.
Ξαναλεω οτι περυσι ο ΠΑΟΚ ειχε απεναντι του τον καλυτερο γαυρο των τελευταιων πολλων χρονων χωρις καμια υπερβολη.
Δε γινεται απο το περυσινο ροστερ να πας σε ροστερ με τον κλαους μπροσταρη,ξενερωνει ο αλλος δεν το καταλαβαινεται ρε παιδια;
Άβαταρ μέλους
obanebane

abg12d34 Αυτα παντα θα υπαρχουν,σιγουρα θα χρειαστει και καλυτερη διαχειρηση απο εμας τους οπαδους αλλα πρεπει ο ΠΑΟΚτσης παλι σε κατι να πιστεψει.
Η πιο ευκολη λυση, φερε 2 μαμημενους παιχταραδες λατινους να αναστεναξει η τουμπα να παει ο κοσμος να δει μπαλιτσα να γουσταρει.
Εδωσε του κοσμου τα λεφτα σε βορειοευρωπαιους αναλατους,αναλατοι παιχτες αναλατη ομαδα αναλατοι εμεις που τη βλεπουμε.
Δεν υπαρχει ομαδα δεν υπαρχει παθος δε γυαλιζει το ματι κανενος δε παλευει κανενας ολοι φλωροι ειναι,μονο ο κλαους εχει φωτια μεσα του και πανε να τον φλωρεψουνε και αυτον.
Ολοι βολευτηκαν στα φραγκακια τους και στα @@ τους.
Θελει εναν μπροσταρη δυνατο η ομαδα να εχει ορεξη να εχει παθος να κανει ονειρα και να τα μεταδωσει ολα αυτα στους παιχτες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Κοιταξτε τι γινεται στη πυλαια ρε παιδια,μεχρι και οι σκαλες εχουν γεμισει.
Διψαει ο ΠΑΟΚτσης για τιτλους και πραγματικα μεγαλες ομαδες σε ολα τα τμηματα.
Ειμαστε μεγαλος συλογος και πρεπει να εχουμε τις ομαδες που μας αρμοζουν,δεν αντεχετε η μετριοτητα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Πολλα συν στο μπανε
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ζηλεύεις;Άμα ζηλεύεις ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”