Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
εγω γιατι πιστευω οτι ακομα δεν ακουστηκε το ονομα αυτου που ηρθε? ειμαι υπερβηολικα καχυποπτος?

o Ατρόμητος;K_geo έγραψε:παιδιά σε μια στιγμή που πολλές ομάδες διεθνώς ψάχνουν προπονητή, ακόμα δε περισσότερο, ο βασικός σου ανταγωνιστής ψάχνει και αυτός, είναι οξύμωρο να περιμένουμε την παε να μας δίνει στοιχεία με τις κινήσεις της. ούτε η μαν.γιουν είμαστε να κανουμε Poll με το ποιον θέλουμε ουτε τπτ.
ανακοίνωση μόνο όταν κλείσει. αυτό είναι το σωστό πιστεύω...
- GiorgosAtha
Kourde... για να σε βοηθήσω...
Με πόλο μπλουζάκι της ομάδας που προπονεί...

Αν κάνεις search στο internet μόνο τέτοια μπλουζάκια φοράει... και πουκάμισα.
Με πόλο μπλουζάκι της ομάδας που προπονεί...

Αν κάνεις search στο internet μόνο τέτοια μπλουζάκια φοράει... και πουκάμισα.
Και macron μπλουζάκια στις φωτό που ανέβασες ε? Που είναι ο slidar να κάνει τον συσχετισμό

Ρε σεις πέρα από την πλακα, να στείλουμε ένα μπουκαλάκι νερο και κανένα σάντουιτς στον Πετρουλακη που είναι συνδεδεμένος 3 μέρες 24 ώρες σαν ο "1 επισκέπτης" θα μας πάθει τπτ και θα τρέχουμε

παίδες εγώ σαν παίχτη τον θυμάμαι και τα λίγα βίντεο απο χθες που βλέπω της Χάϊντουκ...
αν είναι σαν προπονητής όπως ήταν σαν παίχτης, τότε σίγουρα μπορεί να κάνει όμορφα πράγματα....
το σίγουρο είναι ότι έχει εμπειρίες,παραστάσεις και ...κονε που δίνουν αισιοδοξία...
αν είναι σαν προπονητής όπως ήταν σαν παίχτης, τότε σίγουρα μπορεί να κάνει όμορφα πράγματα....
το σίγουρο είναι ότι έχει εμπειρίες,παραστάσεις και ...κονε που δίνουν αισιοδοξία...
το είπα και χθες.Thanix έγραψε:Ρε σεις πέρα από την πλακα, να στείλουμε ένα μπουκαλάκι νερο και κανένα σάντουιτς στον Πετρουλακη που είναι συνδεδεμένος 3 μέρες 24 ώρες σαν ο "1 επισκέπτης" θα μας πάθει τπτ και θα τρέχουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το 1 επισκέπτης που φαίνεται συνεχώς είναι σφάλμα του φόρουμ. απο χθες μάλιστα με πληροφόρησαν ότι οι επισκέπτες ήταν σε αριθμό εξαιρετικά μεγάλο...
σκέψου τι έχει να γίνει το καλοκαίρι εδω μέσα...
Ειναι ολοφανερο οτι ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ ο κ.Τουντορ.Θανιξ κανε τα κονε σου και χαλασε την συμφωνια...
- GiorgosAtha
Ξέρει κανείς γιατί σε μια συνέντευξη τύπου έκλαψε?
Γιατί για να λέμε και του στραβού το δίκιο... μόνο φλώρο δεν τον έλεγες.

Γιατί για να λέμε και του στραβού το δίκιο... μόνο φλώρο δεν τον έλεγες.

- pagotatzis
Ok σε όλα thanix
Αν και λίγο μπέρδεμα
Αλλα άλλο να λες "καλημέρα Παοκια που από σημερα έχουμε προπονητή "
Και άλλο εγω είπα οτι ξέρω μονο οτι ήρθε ο Αρνεσεν με προπονητή !
Και αν ειναι ο Τουντορ που εννοούσες ήρθε η στιγμή να μας το πεις .
Αφού ήρθε έφυγε και μαλλον δεν θα ξανάρθει
Αν και λίγο μπέρδεμα
Αλλα άλλο να λες "καλημέρα Παοκια που από σημερα έχουμε προπονητή "
Και άλλο εγω είπα οτι ξέρω μονο οτι ήρθε ο Αρνεσεν με προπονητή !
Και αν ειναι ο Τουντορ που εννοούσες ήρθε η στιγμή να μας το πεις .
Αφού ήρθε έφυγε και μαλλον δεν θα ξανάρθει
σωστος ο παγοτατζης κ γω αυτο ειπα.ας πει εστω αν εννοουσε τον τουντορ .μονο αυτο δηλαδή ελεος.
Αν καποιος βγαζει το ψωμι του κοροϊδευοντας τον κοσμο δεν σημαινει οτι πρεπει να το σεβαστω. Να πεινασει οποιος βγαζει το ψωμι του με ψεματα.simba έγραψε: Και στην τελικη, ΟΚ, πρεπει να βγαλουν και το ψωμι τους, οπως κανουμε ολοι μας ε?
αδελφια για να μην διαβαζω ασκοπα τα σπαμ ποστ τι εξελίξεις εχουμε στο θεμα προπονητη?