Simba είμαι σιγουρος οτι ο Ραμος έχει μεγαλυτερο βυσμα με την διοικηση της Ρεαλ ,για ερωτική σχέση τον βλεπω και παίζει στην Ρεαλ ,ο Τζαβελινιο απλως δεν κάνει . Εγω ήδη μασάω την τσίχλα μου ,για τον Γιωργαρο εβριζα την ΠΑΕ οταν η γάτα η Γκοντσαρεβα τον είχε κόψει , αριστερο μπακ της κακιας ωρας ήταν ,στοπερ για να γινεις σε αυτη την ηλικια πρέπει να εισαι πολυ μεγάλος παικτης ,δεν γινεσαι στα γεραματα. Εναν παίκτη ήθέλα να έρθει περσι ,ήρθε ο Βαρέλα και κάνει και αυτός τις κουτσουκελες του, φέτος προτεινα ενα αριστερο μπακ Βραζιλιανακι στο παιχνίδι του μεγιστου Τζελα και ταξίδεψε για άλλες πολιτείες ... απο εδω και πέρα θα ευχομαι τα καλύτερα στον γαύρο ... Γκαντέμης τραβηξτε μου ενα μπαν για κανα εξαμηνο και θα σηκωσουμε κανα κατσαρόλι. Κορδελακι και στείλτε τον στο καλό .simba έγραψε:Καποιοι μπερδευουν τα δακρυα με θαυματα,
αλλοι την ανθρωπινη ηλιθιοτητα με ψεκασμους,
αλλοι τις σκιες στο φεγγαρι με ελληνικα συμβολα,
αλλοι τις βαρκες κατατρεγμενων με παγκοσμιες συνωμοσιες εναντιον της χωρας,
αλλοι την ελλειψη ποιοτητας ή τα λαθη με δολο και στησιματα...
Χεστηκα για τον τζαβελλα, αλλα εν ετει 2016, αυτα δεν τα λες δημοσια, ο,τι πιθανη διαφορα υπαρχει (οπως αυτα π ανεφερε ενας φιλος πιο πανω) τη λυνεις εσωτερικα και ωραια, δεν ειμαστε στο τοπικο ουτε στη Μπουργκινα Φασο..
Κατσε πληρωνε τωρα 1μυριο (μια μεταγραφη μειον)![]()
Εκτος και αν εχεις κασετες υπερκοριου απο Θωμαιδη, οποτε μια χαρα, ισα που βγαινουμε και κερδισμενοι στα δικαστηρια, με διαφυγοντα κερδη.
Υ.Γ.
Ναι αλλα ο Αγγελος...Κουγια θεε, μπες στην ΠΑΕ
Υ.Γ.
Κατ και panpan για σας![]()
http://www.goal.com/en/news/14312/featu ... rgio-ramos
https://www.google.gr/search?q=sergio+r ... 80&bih=846
https://www.youtube.com/watch?v=iPdkqvUE9uw
https://www.youtube.com/watch?v=iGXmH-obWrM
https://www.youtube.com/watch?v=hgGpJpPmZPE
31.Γιώργος Τζαβέλλας
-
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Αυτό που με απογοητεύει μεσα στην ανείπωτη χαρά μου που παίρνει πούλο ο ρουφιάνος ψευτοαρχηγός είναι το γεγονός οτι αυτό συμβαίνει συγκυριακά (λόγω αγωνιστικής εμφάνισης και σχολίων για Ίβιτς κι ενώ τον είχανε ανανεώσει προ διμήνου) κι οχι ως ακαριαια αντιδραση ενός οργανισμου που νιώθει ΠΑΟΚ σε κατι θεατρινίστικο,δολοπλόκο και γλοιώδες,αντίθετο με τις αρχές και τα ιδανικα που ο Όμιλος πρεσβευει.
Josey,Μακάρι αδερφε να τους αφησει και τα χρηματα π χρειάζονται, περα απ'το ελευθερο πεδιο δρασης
Τοτε να πούμε οτι ναι, τους δείχνει εμπιστοσυνη, έμπρακτα.
Ναι, τι φαγωμαρες, (ως επι το πλείστον) διαφορετικες οπτικες ή απλα διαφωνίες πανω σε λεπτομερειες..
απλα λόγω του απροσωπου χαρακτ. ενος φορουμ πολλα παρεξηγουνται ή διογκώνονται..
Και έτσι οπως τα λες στο τελος, σ'αυτο το κατι καλυτερο προσδωκουμε ολοι, μακαρι ναμαστε ενωμενοι, χωρις κολλήματα σε πρόσωπα..
Panpan, κλαιω

Τοτε να πούμε οτι ναι, τους δείχνει εμπιστοσυνη, έμπρακτα.
Ναι, τι φαγωμαρες, (ως επι το πλείστον) διαφορετικες οπτικες ή απλα διαφωνίες πανω σε λεπτομερειες..

Και έτσι οπως τα λες στο τελος, σ'αυτο το κατι καλυτερο προσδωκουμε ολοι, μακαρι ναμαστε ενωμενοι, χωρις κολλήματα σε πρόσωπα..
Panpan, κλαιω

- PaokPatraG4
Εγω δεν μπορω να πω οτι χαιρομαι ακριβως γιατι ο Ιβαν δεν ασχολειται με την ομαδα στιβαρα...τωρα που ειναι και προεδρος η θα επρεπε να ειναι συνεχεια διπλα στην ομαδα και να την επιβλεπει η θα πρεπει να εμπιστευτει επιτελους τεχνικο διευθυντη και προπονητη χωρις να χρειαζεται συνεχεια επικοινωνιες με skype και αλλα συναφη μεσα κοινωνικης δικτυωσης...Και επειδη τον Ιβιτς δεν τον βλεπω να μενει και αυτος για πολυ το πιο σωστο μετα απο αυτο το περιστατικο να φωναξει τον Ιβιτς και εμπρακτη στηριξη...κλειστο συμβολαιο για 3 χρονια και η ομαδα σε αυτον.....αλλιως παλι τα ιδια θα εχουμε θα φυγει ο Ιβιτς θα φυγει ο Mvp και δεν θα εχει αλλαξει τιποτα...απλα μια στιγματισμενη χρονια επι εποχης Ιβαν
Αυτη ειναι η αληθεια. Δυστυχως.CCCP έγραψε:Οσον αφορα το αγωνιστικο...εμενα δε μου αλλαζει κανεις γνωμη οτι στο πρωτο γκολ ο Τζαβελλας καθετε και δεν κανει τιποτα.Το εγραψα ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο λαιβ θρεντ χωρις ριπλει χωρις τιποτα.
Επισης συνεχίζετε να ξεχνατε το τραγικο λαθος που κανει στο Α ημιχρονο που πουλαει τη μπαλα και παραλιγο να φαει κοκκινη καρτα.
Στα παπαρια μου αν ηταν ηθελημένη η οχι η μειωμενη αποδοση, η αποδοση του ηταν για να μη παιξει ξανα ετσι κι αλλιως και ειναι αποδεδηγμενα σκατα χαρακτηρας με λαμογιοσχεσεις με τους γλοιωδης ΑΡΔ. Σιγα μην κατσω να ασχοληθω αν στηθηκε η οχι η αν επρεπε να τα πει ο Ιβιτς η οχι.
Αντι να κλαίμε την καταντια μας που τετοιοι παικτες οχι μονο φορανε τη φανελα του ΠΑΟΚ αλλα περνουν και περιβραχιωνια εμεις αχολουμαστε με το αν ειναι λιγο η πολυ λαμογιο ο τζαβελλας.
Αλλα τι να λεμε τωρα, εχουμε χωρτασει παικταραδες και ΜΒΠ τα τελευταια χρονια και ΝΑΑΑΑΑ το κλαμα οταν φευγουν. Για τον ΠΑΟΚ δεν φενεται να κλαιει κανεις.
ΠΑΟΚ κατω απο ολους.
Εγώ Γιωργάκη ξέρω πως άντρας που περιμένει τον φίλο του να χωρίσει για να την πέσει στην γκόμενα του,δεν έχει μπέσα ρε μάγκα...δεν φοράει παντελόνια...δεν σε εμπιστεύομαι ρε μάγκα...σε τίποτα...
Τώρα το είδα, μιλάμε είναι απίστευτο!Bono. έγραψε:Μία νέα λήψη του 3ου γκολ. Απ' το 1.59 και νομίζω ότι βοηθάει να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Δείτε την.
http://www.novasports.gr/podosfairo/ell ... D7prfmLTIW
Ειλικρινά θέλω σχόλιο από αρκετούς που λέγαν ότι στο τρίτο Δεν υπάρχει ευθύνη
Μιλάμε αφήνει ΞΕΚΆΘΑΡΑ τη μπάλα, ούτε κίνηση!!!
Τεράστια ντροπή
Σε πρώτη εκτίμηση πίστεψα ότι ο καράφλας τον σπρώχνει... όταν το είδα σε αργή κίνηση με έζωσαν τα φίδια!!!!pgetsos έγραψε:Τώρα το είδα, μιλάμε είναι απίστευτο!Bono. έγραψε:Μία νέα λήψη του 3ου γκολ. Απ' το 1.59 και νομίζω ότι βοηθάει να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Δείτε την.
http://www.novasports.gr/podosfairo/ell ... D7prfmLTIW
Ειλικρινά θέλω σχόλιο από αρκετούς που λέγαν ότι στο τρίτο Δεν υπάρχει ευθύνη
Μιλάμε αφήνει ΞΕΚΆΘΑΡΑ τη μπάλα, ούτε κίνηση!!!
Τεράστια ντροπή

http://nvcdn.forthnet.gr/novasports/STO ... OMHTOS.mp4
Δεξι κλικ, ταχυτητα 0.5 ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΡΕ! ΕΝΑΣ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΡΕ!
Δεξι κλικ, ταχυτητα 0.5 ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΡΕ! ΕΝΑΣ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΡΕ!
- PaokPatraG4
Αδέρφια δεν είναι αστεία πράγματα αυτά....Εάν τα δει εισαγγελέας αυτά τα πράγματα πάμε φουλ Β εθνική για δυσφήμιση του αθλήματος με τα καραγκιοζιλικια του συγκεκριμένου...βγήκε και μίλησε και ο Ιβιτς για στημενους παίχτες και έχουμε γίνει ρεζίλι της κοινωνίας.....πωπωπω το βλέπω και το ξαναβλεπω και δεν θέλω να πιστέψω ότι έχουν γίνει αυτά....

Τι να λεμε παιδια.
Πραγματικα οσο βλεπω και ξαναβλεπω τις φασεις δεν ξερω ποια πρεπει να ειναι η αντιδραση της ΠΑΕ απεναντι στον ποδοσφαιριστη.
Ειναι ξεκαθαρες οι φασεις και δεν χωρανε αμφισβητηση. Ηλιθιοι δεν ειμαστε, ματια εχουμε και βλεπουμε.
1. Ο αντιπαλος ειναι διπλα του τον βλεπει και δεν παει καν να τον εμποδισει να παρει την κεφαλια η οποια καταληγει σε γκολ.
2. Αφηνει ξεκαθαρα τον ποδοσφαιριστη να βγει μπροστα του, στην πραγματικοτητα παει αυτος απο πισω του!!! και ενω βλεπει πως η μπαλα ερχεται πανω του. Τον αφηνει να σουταρει εκει οπου θα βρεθει ο Κανιας και θα κανει το χερι-πεναλτι.
3.Αφηνει ξακαθαρα την μπαλα να περασει απο μπροστα του. Στην ουσια πραγματικα αποφευγει την μπαλα!!! Πεφτει μονος του κατω και στην ουσια στην συνεχεια δεν κανει καν κινηση να κοψει τον Παπαδοπουλο.
Δεν γινεται να μην τα βλεπουν ολοι αυτα που αναφερω ειναι ξεκαθαρα. Οσο κι αν δεν θελω να το πιστεψω κι γω αυτο που βλεπω δεν με αφηνει να μην πω οτι ο Τζαβελλας εκανε επιτηδες λαθη.
Το θεμα ειναι οτι με μια απλη προβολη του βιντεο πραγματικα μπορει να μπλεξει η ιδια η ομαδα...
Πραγματικα οσο βλεπω και ξαναβλεπω τις φασεις δεν ξερω ποια πρεπει να ειναι η αντιδραση της ΠΑΕ απεναντι στον ποδοσφαιριστη.
Ειναι ξεκαθαρες οι φασεις και δεν χωρανε αμφισβητηση. Ηλιθιοι δεν ειμαστε, ματια εχουμε και βλεπουμε.
1. Ο αντιπαλος ειναι διπλα του τον βλεπει και δεν παει καν να τον εμποδισει να παρει την κεφαλια η οποια καταληγει σε γκολ.
2. Αφηνει ξεκαθαρα τον ποδοσφαιριστη να βγει μπροστα του, στην πραγματικοτητα παει αυτος απο πισω του!!! και ενω βλεπει πως η μπαλα ερχεται πανω του. Τον αφηνει να σουταρει εκει οπου θα βρεθει ο Κανιας και θα κανει το χερι-πεναλτι.
3.Αφηνει ξακαθαρα την μπαλα να περασει απο μπροστα του. Στην ουσια πραγματικα αποφευγει την μπαλα!!! Πεφτει μονος του κατω και στην ουσια στην συνεχεια δεν κανει καν κινηση να κοψει τον Παπαδοπουλο.
Δεν γινεται να μην τα βλεπουν ολοι αυτα που αναφερω ειναι ξεκαθαρα. Οσο κι αν δεν θελω να το πιστεψω κι γω αυτο που βλεπω δεν με αφηνει να μην πω οτι ο Τζαβελλας εκανε επιτηδες λαθη.
Το θεμα ειναι οτι με μια απλη προβολη του βιντεο πραγματικα μπορει να μπλεξει η ιδια η ομαδα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 01 Δεκ 2016, 02:03, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μηπως αλλαζει πορεια λιγο η μπαλα,χτυποντας στο ποδι του Μυστακιδη ,οταν κανει τη σεντρα ο παικτης του ατρομητου,για αυτο κανει να παει αριστερα πρωτα ο Τζαβελλας και μετα απο εκει πεφτει οντως μονος του,ενω θα μπορουσε να τη διωξει κατευθειαν με το καλο του ποδι το αριστερο και να μη γινει στο γκολ ουτε τετοια καραμπολα.
Επισης αφηνοντας την μπαλα στην σεντρα που γινεται,χωρις να επιλεξει να τη διωξει,γινεται πολυ επικινδυνη αυτη και με το ζορι ισα που προλαβαινει ο Ματος και τη διωχνει και γινεται επειτα η καραμπολα
Επισης αφηνοντας την μπαλα στην σεντρα που γινεται,χωρις να επιλεξει να τη διωξει,γινεται πολυ επικινδυνη αυτη και με το ζορι ισα που προλαβαινει ο Ματος και τη διωχνει και γινεται επειτα η καραμπολα
- PaokPatraG4
Στο πέναλτι του Κανιας πείτε μου ότι δεν πάει εσκεμμένα πίσω από τον επιθετικό γιατί θα τρελαθουμε βραδιατικα....είναι μπροστά του και με το που φτάνει η μπάλα παει και κρύβεται μόνος του πίσω από τον επιθετικό χωρίς να κάνει κίνηση καν ο επιθετικός να πάρει καλύτερη θέση ή κάνω λάθος;;;;;
- PAOK_Antarctica
Αποφασίστε, τελικά στήθηκε ή όχι ο Τζαβέλλας;CCCP έγραψε:Οσον αφορα το αγωνιστικο...εμενα δε μου αλλαζει κανεις γνωμη οτι στο πρωτο γκολ ο Τζαβελλας καθετε και δεν κανει τιποτα.Το εγραψα ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο λαιβ θρεντ χωρις ριπλει χωρις τιποτα.
Επισης συνεχίζετε να ξεχνατε το τραγικο λαθος που κανει στο Α ημιχρονο που πουλαει τη μπαλα και παραλιγο να φαει κοκκινη καρτα.
Στα παπαρια μου αν ηταν ηθελημένη η οχι η μειωμενη αποδοση, η αποδοση του ηταν για να μη παιξει ξανα ετσι κι αλλιως και ειναι αποδεδηγμενα σκατα χαρακτηρας με λαμογιοσχεσεις με τους γλοιωδης ΑΡΔ. Σιγα μην κατσω να ασχοληθω αν στηθηκε η οχι η αν επρεπε να τα πει ο Ιβιτς η οχι.
Αντι να κλαίμε την καταντια μας που τετοιοι παικτες οχι μονο φορανε τη φανελα του ΠΑΟΚ αλλα περνουν και περιβραχιωνια εμεις αχολουμαστε με το αν ειναι λιγο η πολυ λαμογιο ο τζαβελλας.
Αλλα τι να λεμε τωρα, εχουμε χωρτασει παικταραδες και ΜΒΠ τα τελευταια χρονια και ΝΑΑΑΑΑ το κλαμα οταν φευγουν. Για τον ΠΑΟΚ δεν φενεται να κλαιει κανεις.
ΠΑΟΚ κατω απο ολους.
Γιατί μέχρι χθες "Ορίστε μέχρι και ο Ίβιτς είπε εμμέσως ότι κάποιοι παίχτες στήνονται" και "καθάριζε τον βόθρο Βλάνταν" ενώ σήμερα "ο Ίβιτς δεν είπε ποτέ ότι στήθηκε παίκτης" και "δεν έχει σημασία αν στήθηκε ή όχι αλλά..."
Αν το πρόβλημα είναι ότι ο Τζαβέλλας δεν είναι καλός παίκτης (ελπίζω να) καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν είναι ευθύνη του Τζαβέλλα που βρέθηκε βασικός στον ΠΑΟΚ.