black death έγραψε:Πάντως για να τα λέμε και όλα:
Ζούμε για να δούμε έναν ΠΑΟΚ που αυτές τις ομάδες θα τις σφυροκοπάει μες στην Τούμπα.
Το ιδιο σκεφτόμουν όταν διάβασα την φράση αυτή..
Κατέληξα και είμαι άκρως πεπεισμένος ότι έχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό, σε 2 περίπου χρόνια από σήμερα.
Στην επόμενη λοιπόν «βαριά/χοντρή στραβή» που θα γίνει στο αγωνιστικό, επιβάλλεται να βγεί ο Ιβάν και να δηλώσει απερίφραστα, είναι τελεσήδικη απόφασή του, οτι ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή για τα επόμενα τουλάχιστον 5 χρόνια και αυτός έιναι ο Χούμπ Στέφενς.- τελεία και παύλα.-
Είναι η πιο σύντομη και εγγυημένη περίπτωση να κάνει ο ΠΑΟΚ επιτέλους την υπέρβαση, στηριζόμενος και έχοντας ως θεμέλιο τον προπονητή του.
Να δημιουργήσει επιτέλους ΟΜΑΔΑ με μέταλο πραγματικό και συνεχές, όχι συγκυριακό, όπως μέχρι σήμερα (με μοναδική εξαίρεση ίσως την ΟΜΑΔΑ του ΄70).
ΟΜΑΔΑ τέτοια που γενιές ΠΑΟΚτσήδων ονειρεύτηκαν/-ονται.
Τότε να δείς γούστα, τότε να δεις κοράκια να εκτείθενται, γαύροι να απολύουν προέδρους, βιτρίνες της ΤΟΥΜΠΑΣ να αποκτούν περιεχόμενο, οπαδοί να είναι σε απόγνωση (οικονομική) επειδή η ΟΜΑΔΑΡΑ τους στο Τσαμπιόνι σταματημό δεν θά ΄χει και οι εκδρομές όλο και θα πληθαίνουν, ο ολοκαίνουριος ΝΑΟΣ να χτίζεται εν μία νυκτί, διότι τα μιλιούνια θα σκοτώνουν για ένα εισητήριο και πρέπει κάποιος (Ιβάν) με κάποιο τρόπο να τα σταματήσει.
Και το λέω σήμερα μετά από μία εντός έδρας ήττα. Έλα όμως που μετά από το σημερινό μάτς σιγουρεύτικα ποια είναι η διαφορά του Χούμπ από όλους τους άλλους προπονητές που κατά καιρούς πέρασαν από την ΠΑΟΚΑΡΑ;...
Ένα θα πώ και όποιος κατάλαβε (βαριέμαι τις αναλύσεις, άλλωστε επί μέρους και κατα καιρούς έχει διατυπωθεί το σύνολο των σκέψεών μου από αρκετά αδέρφια εδω μέσα):
-η ευφυία,
-η διαφορά φιλοσοφίας και θεώρησης «των πραγμάτων»,
-καθώς και η νοοτροπία μερικών ανθρώπων (βλ. Χούμπ),
όταν είναι ακατανόητη για κάποιους, τότε αυτή εκλαμβάνεται άλλες φορές ως ανοησία, κάποιες άλλες ως «τουριστική συμπεριφορά» και στην καλύτερη των περίπτώσεων ως αδυναμία.
Αν δεν έχουμε όμως υπομονή και δεν μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος, τότε είμαστε καταδικασμένοι να τα ξαναζούμε εσαεί.
Εγώ θεωρώ ταπεινά, οτι κάτι έμαθα και για την θέση μου αυτή θα κριθώ από τον χρόνο, είτε έτσι/είτε αλλλιώς...όπως όλοι μας άλλωστε...
ΥΓ: Αυτά τα γράφει κάποιος, που αν ανατρέξετε στις δημοσιεύσεις του, από την μέρα που άρχισαν οι αγώνες του ΠΑΟΚ με τιμονιέρη τον Χούμπ, δεν έχω σχολιάσει ποτέ τις επιλογές του προπονητή.
Περίμενα υπομονετικά, και μετά από διάστημα 7 μηνών εκφράζω την συγκεκριμένη άποψη.