kataramenos5 έγραψε:Λαθη σαν το χθεσινο γινονται(ισως αιφνιδιαστηκε απ το γυρισμα του αμυντικου) λαθη σαν αυτο με το τειχος προχθες δε γινονται απο επαγγελματιες.Οπως και να χει ακομα κι εγω που του χω συρει αρκετα μετα την Ξανθη αηδιασα μ αυτο που γινεται στο γηπεδο.Οτι κι αν εκανε ακουγες μονιμα "τι κανεις ρε μλκ Γλυκο?" και η ψυχολογια στα ταρταρα.
Συμφωνώ. Κι εγώ βρήκα απαράδεκτη εκείνη την ... έμπνευση στη συγκεκριμένη φάση. Από αυτό μέχρι τη μανία καταδίωξης σε βάρος ενός παίχτη, που έχει, το θέλουν δεν το θέλουν κάποιοι, εξελιχθεί σημαντικά, όντας στον ΠΑΟΚ, υπάρχει τεράστια απόσταση! Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος όμως είναι, που έχει συμβεί ή θα συμβεί αυτό. Οπότε η μόνη λύση είναι η δουλειά και η διαρκής βελτίωση.
BigBaby, ας περιμένουμε λίγο να κατακάτσει η σκόνη από τη σεληνιασμένη ως τώρα πορεία του Πρίγιοβιτς. Που εγώ εύχομαι όχι μόνο να συνεχίσει έτσι αλλά να βάζει από 2 γκολ σε κάθε ματσάκι μέχρι να πωληθεί! Αλλά, επειδή φαντάζει κάπως δύσκολο να συνεχιστεί αυτό που κάνει στο διηνεκές, ας είμαστε χαλαροί. Να κόψουμε τότε αντιδράσεις, αν κάνει 3-4 ασφαιρους αγώνες λχ, χάνοντας και κανένα ... άχαστο!