Ολυμπιακοί & Παραολυμπιακοί Αγώνες - Paris 2024

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ολυμπιακοί Αγώνες Paris 2024

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

scarsick έγραψε:https://www.in.gr/2024/08/02/sports/olympiakoi-agones/olympiakoi-agones-2024-ti-apanta-doe-meta-ti-diamaxi-pou-ksespase-gia-ti-symmetoxi-tis-imani-kelif/

Οποτε μεχρι καποιοι να πατε να κανετε οι ιδιοι τεστ χρωμοσωματων στην Αλγερινη αθλητρια, καλο ειναι να μην προβαινετε σε χαρακτηρισμους.
Είσαι πολύ επιθετικός και δεν χρειάζεται. Τα μέλη του φόρουμ δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει, πληροφορούνται από τα ΜΜΠ. Ό,τι διαβάζουν το σχολιάζουν. Δεν βγάζουν γνωματεύσεις, ούτε αποφασίζουν, την άποψή τους λένε. Αν η άποψη στηρίζεται σε λανθασμένη πληροφόρηση, μην μέμφεσαι τα μέλη αλλά τους παραπληροφορητές.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

figurehead4 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Εμένα μπορεί κάποιος από όλους αυτούς που μιλάνε για "προσβολή" να μου εξηγήσει τι το προσβλητικό είχε η εικόνα;
Μέχρι τώρα ούτε ένας δεν έχει πει "είναι προσβλητικό γι'αυτόν και γι'αυτόν τον λόγο".
Sorry που επανέρχομαι στην πουστροτελετή, αλλά μόλις χθες διάβασα τις εξυπνάδες των υπερασπιστών της και μου ήρθε κάπως.

Ας απαντήσω με ένα παραδειγμα. Βγαίνει κάποιος στο Mega και αναπαριστά τη φωτογραφία του Ιβάν πάνω στο άλογο με το πρωτάθλημα αγκαλιά. Αντί του Ιβάν όμως υπάρχει ένας τρελός από την Πάνια ή ένας καραβλαχος σαν τον τράμπακούλα του Χάρι Κλυν και αντί για κύπελλο ένα ομοίωμα πέους.
Εμεις θα εκραγουμε και θα ζητήσουμε το λογο Αυτοί θα έχουν εκ των προτέρων βρει κάποια άλλη παρόμοια φωτογραφία, για να συνεχίσουν το τρολαρισμα.
Τα νεύρα μας θα είχαν τσιτώσει, με τους πιο θερμοαιμους να είναι έτοιμοι να ανταποδωσουν στην πρώτη ευκαιρία
Και όλα αυτά στο πλαίσιο της.. ανεκτικότητα και της συμπερίληψης;

Δεύτερο παράδειγμα. Παίρνει ένας φίλος σου μια χαρακτηριστική φωτογραφία του γάμου σου ή μια φωτογραφία των γονιών σου και στη θέση της γυναικας/ μάνας σου βάζει μια μαϊμού και στη δική σου/πατέρα σου ο, τι εσύ θεωρείς γελοίο. Τη στέλνει σε όλους τους φίλους σου και γελάνε μαζί σου, αλλά όταν του την πεις σου δείχνει μια παρόμοια και κάνει τον ανηξερο. Οπότε γελάνε περισσότερο μαζί σου

Ειναι προσβλητικό για καθε Χριστιανό αυτό που έγινε και ακόμη πιο προσβλητικό να συζητιέται το αν είχε αυτό το σκοπό ο καραγκιόζης που το σχεδίασε.

Όσο για την υπόνοια του τι είναι ο Χριστός και γιατί να αντιδρά κάνεις έτσι, όλοι εσείς οι καλοί και ανεκτικοί άνθρωποι, που απεχθανεστε τους διαχωρισμούς και το μίσος, σας παρακαλώ αποδεχτείτε πως για κάποιους κατά τη γνώμη σας κατώτερους, αφού γράφτηκε πως ανήκουν στο μεσαίωνα, διαβάζουν ελεύθερη ώρα και πολλές ακόμη... ανεκτικές προσβολές, πως κάποιος σαν εμενα μπορει πιο εύκολα να μου διακωμωδουν τη μάνα ή τον πατέρα, πάρα το Χριστό.

Ελευθερία σημαίνει να έχεις εσύ το δικαίωμα να μην κάνεις κι εσύ το ίδιο κι ακόμη ακόμη να με θεωρείς εμένα ηλιθιο Δικαίωμα σου.
Ελευθερία δεν σημαίνει ότι μπορείς να με προσβαλλεις στα μούτρα και μετά να υποτιμάς τη νοημοσύνη μου αναμένοντας την αντίδραση μου για να... δείξεις και το πόσο φανατικός είμαι και πως εγώ φέρνω διαμάχες.
Ευτυχώς έβαλες στη θέση της την "πουστροτελετη" (αχ αυτή η χριστιανική αγάπη για τον συνάνθρωπο, με κάνει να δακρυζω) με ματσοποστ ρεψιματος και τριχωτού στέρνου.
Να μας πεις μόνο και ποιος ήταν ο φωτογράφος του μυστικού δείπνου και τι σχέση έχουν τα τρανς άτομα με τις μαϊμούδες.
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Είσαι πολύ επιθετικός και δεν χρειάζεται .
Εικόνα
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Μπουρμπου- Αναστασιαδου εκτες στον τελικο κωπηλασιας
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

JohnDag έγραψε:Το πρόβλημα είναι ότι τα αποτελέσματα του τεστ δεν τα είδε κανένας άλλος πέρα από αυτούς.

Υπάρχει ένα θέμα αξιοπιστίας δε νομίζεις;

Ειδικά όταν μιλάμε για αποκλεισμό αθλήτριας εν μέσω διοργάνωσης πριν τον τελικό.

Σα να βγαίνει η ΟΥΕΦΑ πριν το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και να λέει:

- Βινι, Κροος και Μπελιγχαμ αποκλείονται από τον τελικό γιατί βρέθηκαν ντοπε.
- Ωραία, δεκτό δώστε μας τα αποτελέσματα από το τεστ.
- Δεν χρειάζεται, το λέμε εμείς άρα ισχύει.

Κατανοείς το παράλογο του θέματος;
Πιστεύεις σοβαρά ότι δεν τα έδειξαν στην αθλήτρια και την ομοσπονδία της ;
xrisitsapa

scarsick έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:
Σε ποιο ανάλογο άρθρο είδες τις εξετάσεις; Είδες μήπως του Κεντερη;
Έκανε τεστ ο Κεντέρης;
Δεν έκανε τεστ. Αποκλείστηκε λόγω του ότι δεν προσήλθε στην ώρα του για τεστ, άρα για θέμα κανονισμών.
Παρόμοιοι κανονισμοί προβλέπουν μια αθλήτρια να έχει μέχρι Χ αποτέλεσμα στις εξετάσεις για τεστοστερόνη ή να έχει το αντίστοιχο χρωμόσωμα, αλλιώς αποκλείεται, για λόγους ισονομίας.

Μήπως να διαλέξουμε ποιους κανονισμούς θα τηρούμε και ποιους όχι ;;
spiridoula

Ο Αναστασακης ειναι αθλητης της σφυροβολιας και αποκλειστηκε απο τον τελικο. Ζητησε συγγνωμη απ' αυτους που τον πιστεψαν. Αν ειναι δυνατον
Άβαταρ μέλους
scarsick

xrisitsapa έγραψε:
Δεν έκανε τεστ. Αποκλείστηκε λόγω του ότι δεν προσήλθε στην ώρα του για τεστ, άρα για θέμα κανονισμών.
Α εγώ τα ξέρω, εσύ ρώτησες αν είδε το τεστ του Κεντέρη.
spiridoula

Παπακωνσταντινου- Γκαιδατζης χαλκινο μεταλλιο στην κωπηλασια
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

xrisitsapa έγραψε:
JohnDag έγραψε:Το πρόβλημα είναι ότι τα αποτελέσματα του τεστ δεν τα είδε κανένας άλλος πέρα από αυτούς.

Υπάρχει ένα θέμα αξιοπιστίας δε νομίζεις;

Ειδικά όταν μιλάμε για αποκλεισμό αθλήτριας εν μέσω διοργάνωσης πριν τον τελικό.

Σα να βγαίνει η ΟΥΕΦΑ πριν το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και να λέει:

- Βινι, Κροος και Μπελιγχαμ αποκλείονται από τον τελικό γιατί βρέθηκαν ντοπε.
- Ωραία, δεκτό δώστε μας τα αποτελέσματα από το τεστ.
- Δεν χρειάζεται, το λέμε εμείς άρα ισχύει.

Κατανοείς το παράλογο του θέματος;
Πιστεύεις σοβαρά ότι δεν τα έδειξαν στην αθλήτρια και την ομοσπονδία της ;
Δεν πιστεύω σε τίποτα όταν στηρίζεται στο he said, she said.

Ας δημοσίευαν τα αποτελέσματα του ιατρικού τεστ ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία.

Επίσης εύλογα προκύπτει και το εξής ερώτημα.

Στις προηγούμενες διοργανώσεις της ΙΒΑ πως έπαιρνε μέρος; Εκεί δεν έκαναν τεστ;

Δηλαδή για πέντε χρόνια, όσο δεν κέρδιζε μετάλλια όλα ωραία όλα καλά. Και το 2023 μόλις κέρδισε την Ρωσίδα στον ημιτελικό έκαναν τεστ και απεφάνθησαν ότι «είναι άντρας που παριστάνει την γυναίκα» (κατά δήλωση του προέδρου της ΙΒΑ).

Ωραία και τα προηγούμενα 5 χρόνια τι έκανες σαν ομοσπονδία;
spiridoula

Κοντου-Φιτσιου χαλκινο μεταλλιο στην κωπηλασια
Άβαταρ μέλους
scarsick

Κρίμα, άλλα 20-30μ να είχαν θα έπαιρναν το ασημένιο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλπάζει η Ελλάδα του Κούλη. Σύντομα θα έρθει και το χρυσό.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μιλήσαμε για θρησκείες, μιλάμε για φυλετικές διακρίσεις, περιμενω αύριο-μεθαύριο να μιλήσουμε για αριστερούς και δεξιούς!

Τρέμε Κοινωνία Ώρα Μηδέν :mrgreen:
Εικόνα
xrisitsapa

scarsick έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:
Α εγώ τα ξέρω, εσύ ρώτησες αν είδε το τεστ του Κεντέρη.
Μάλλον δεν παρακολούθησες τη συζήτηση…το ρώτησα γιατί με ρώτησε αν είδα το τεστ της αθλήτριας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”