Massimo Cancellieri
- Μπαρκαρούτσος
Re: Massimo Cancellieri
Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Όταν ο Κατσίβελης κάποια στιγμή είχε σερί κακών επιλογών και αστοχίας, θα τον κρατούσα στον πάγκο 6-7 λεπτά να βάλω σερί τον Παπαδάκη.
Βέβαια, εγώ δεν είμαι προπονητής και ίσως κατέληγα να χάσω με -15.
Βέβαια, εγώ δεν είμαι προπονητής και ίσως κατέληγα να χάσω με -15.
- kataramenos5
Σ αυτο ανφερομαι KalamarGiannis οπως και στη χρησιμοποιηση του Κρουζερ για 38 λεπτα.Ισως επρεπε να παμε με λιγο small ball στο δευτεροsn0ufel4 έγραψε:Μοναδική ένσταση ότι ο Παπαδάκης έπρεπε να παίξει παραπάνω κ να πάρει σουτ
ΥΓ Εννοειται οτι κανουμε και λιγο χαβα.Το μπασκετ που ξερουμε και αντιλαμβανομαστε ειναι μια τριχα απ το μουσι του Μασιμο .
Νομίζω πως τα φάουλ του Ρέινολντς έκαψαν το small ball γιατί ο Ιταλός θεωρεί πως στην πεντάδα για να το παίξει πρέπει να έχει οπωσδήποτε Ρέινολτς ή Κατσίβελη και κυρίως Μπάρτλευ. Ισως φοβήθηκε μην φορτωθεί φάουλ στις αλλαγές στην άμυνα και ο Κατσίβελης και μείνει από άσους, ίσως ο Περσίδης δεν τον έπεισε καθόλου όσο έπαιξε μέχρι τότε.
Η κριτική στον Καντσελιέρι γενικά φέτος (φυσικά δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα παιδιά και ειδικά στον kat) είναι σαν να ψάχνεις ψύλους στα άχυρα. Αυτο που έχει πετύχει με αυτό το μπάτζετ εχει λιγοτερες πιθανότητες από το να πιάσεις το τζόκερ με τέσσερα ευρώ.
- kataramenos5
Κοιτα ,τοσα χρονια που ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ εμαθα δυο πραματα
α)Ο ΠΑΟΚτσης θελει λιγο ιντριγκα .Αμα λες συνεχεια ποσο καλος ειναι ο μουσιας κλπ δε θ ασχοληθεί .
β) Οποιοσδηποτε παικτης η προπονητης παιζει στον ΠΑΟΚ πρεπει ν ακουσει το μπινελικι του αλλιως δεν αποδιδει οσο μπορει.Νομος.
α)Ο ΠΑΟΚτσης θελει λιγο ιντριγκα .Αμα λες συνεχεια ποσο καλος ειναι ο μουσιας κλπ δε θ ασχοληθεί .
β) Οποιοσδηποτε παικτης η προπονητης παιζει στον ΠΑΟΚ πρεπει ν ακουσει το μπινελικι του αλλιως δεν αποδιδει οσο μπορει.Νομος.
- KalamarGiannis
η αλήθεια είναι ότι τη στιγμή που έβγαλε τον Παπαδάκη, διαφώνησα μέσα μου κι εγώ.
Του κλέψαν μπάλα με φάουλ. δεν ήταν λάθος του παίκτη. και μέχρι τότε είχε κάνει παπάδες. θεωρώ ότι είχε ανάσες για ένα δίλεπτο ακόμα,να βάλει ένα σουτ ακόμα, και το οποίο ίσως ξεθόλωνε κάπως τον Κατσίβελη...
ψύλλοι στ άχυρα όμως, πραγματικά ο Μαέστρο κάνει φανταστικά πράγματα, έχει βάλει τις σωστές βάσεις ώστε οι παίκτες του να κάνουν φανταστικά πράγματα. Και έχει απαιτήσεις σε κάθε μία φάση να κάνουν το ιδανικό, χτυπιέται όπως κάτι Μπαρτζώκες που έχουν απαιτήσεις από superstar εκατομμυρίων...τόση αξία τους δίνει. Και οι παίκτες το ξέρουν, το δέχονται, το αγκαλιάζουν και ανταποκρίνονται. Από ασφαλείς πληροφορίες από τον οργανωτή μας άσσο αυτά.
Του κλέψαν μπάλα με φάουλ. δεν ήταν λάθος του παίκτη. και μέχρι τότε είχε κάνει παπάδες. θεωρώ ότι είχε ανάσες για ένα δίλεπτο ακόμα,να βάλει ένα σουτ ακόμα, και το οποίο ίσως ξεθόλωνε κάπως τον Κατσίβελη...
ψύλλοι στ άχυρα όμως, πραγματικά ο Μαέστρο κάνει φανταστικά πράγματα, έχει βάλει τις σωστές βάσεις ώστε οι παίκτες του να κάνουν φανταστικά πράγματα. Και έχει απαιτήσεις σε κάθε μία φάση να κάνουν το ιδανικό, χτυπιέται όπως κάτι Μπαρτζώκες που έχουν απαιτήσεις από superstar εκατομμυρίων...τόση αξία τους δίνει. Και οι παίκτες το ξέρουν, το δέχονται, το αγκαλιάζουν και ανταποκρίνονται. Από ασφαλείς πληροφορίες από τον οργανωτή μας άσσο αυτά.
- kataramenos5
Καλο προαισθημα δεν εχω,κατι με τρωει ,ομως αυτα που λεει 0:28-2:30 δε γινεται να ναι τυχαια.Δε μπορει ρε φιλε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Σάββατο βράδυ, κάθισε με την οικογένειά του και ένα ζευγάρι φίλων σε γνωστό μπαρ της πόλης, πίσω από τον Ναό της Σοφίας.
Κεντρικός δρόμος για όσους πήγαιναν στον Ναό, για την τελετή της Αναστάσεως, πολύς κόσμος σταματούσε, τον χαιρετούσε και του ζητούσε να βγούνε φωτογραφίες.
Δεν χάλασε το χατήρι σε κανέναν, όσο και αν η όλη φάση φαινόταν σε εμάς ως κουραστική και από κάποια στιγμή και μετά εκνευριστική - αφήστε ρε τον άνθρωπο να πιει το ποτό του, μου ήρθε να φωνάξω.
Πάντα χαμογελαστός, πάντα ευγενικός, σίγουρα μετάνιωσε που βγήκε σε τόσο κεντρικό σημείο της πόλης, αλλά δεν πτοήθηκε. Συνέχιζε να χαιρετάει τον κόσμο που σταματούσε μπροστά του, με το χαμόγελό του, και να δέχεται να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζητούσε (σχεδόν όλοι).
Λίγο πριν τις 12:00, μαζί με την οικογένειά του και την παρέα του, ξεκίνησαν και αυτοί για τον Ναό της Σοφίας (ή κάπου προς τα εκεί).
Πάνω από όλα Άνθρωπος.
Τιμή μας που σε βλέπουμε στο τιμόνι της ομάδος μας.
Καλή επιτυχία σήμερα.
Κεντρικός δρόμος για όσους πήγαιναν στον Ναό, για την τελετή της Αναστάσεως, πολύς κόσμος σταματούσε, τον χαιρετούσε και του ζητούσε να βγούνε φωτογραφίες.
Δεν χάλασε το χατήρι σε κανέναν, όσο και αν η όλη φάση φαινόταν σε εμάς ως κουραστική και από κάποια στιγμή και μετά εκνευριστική - αφήστε ρε τον άνθρωπο να πιει το ποτό του, μου ήρθε να φωνάξω.
Πάντα χαμογελαστός, πάντα ευγενικός, σίγουρα μετάνιωσε που βγήκε σε τόσο κεντρικό σημείο της πόλης, αλλά δεν πτοήθηκε. Συνέχιζε να χαιρετάει τον κόσμο που σταματούσε μπροστά του, με το χαμόγελό του, και να δέχεται να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζητούσε (σχεδόν όλοι).
Λίγο πριν τις 12:00, μαζί με την οικογένειά του και την παρέα του, ξεκίνησαν και αυτοί για τον Ναό της Σοφίας (ή κάπου προς τα εκεί).
Πάνω από όλα Άνθρωπος.
Τιμή μας που σε βλέπουμε στο τιμόνι της ομάδος μας.
Καλή επιτυχία σήμερα.
Σήμερα 4η (Τετάρτη) στις 20:15, στο καλαθοσφαιρικό ανακτορικό Παλατάκι της Πυλαίας, ο γνωστός Ιταλός Μαέστρος θα διευθύνει την ορχήστρα των βιρτουόζων του, στην κλασσική 4η Συμφωνία, "Η Μελωδία της Ασπρόμαυρης Ευτυχίας".
Το υπερθέαμα θα σας μείνει αξέχαστο!
Το υπερθέαμα θα σας μείνει αξέχαστο!
- BlackMagicPAOK
Στο Α ημίχρονο μας πήρανε και τα σωβρακα.
Φάγαμε 49 πόντους σε τελικό, στην έδρα μας!!
Η απόλυτη καταστροφή.
Ο κόουτς δεν κατάφερε ούτε να ανακόψει τον ρυθμό τους (με ταιμ, με εντολή για φάουλ, με κάποιο τσαλεντζ), ούτε να μετριάσει τα 3π των Βάσκων.
Στο Β ημίχρονο το ζον-πρες είχε αποτέλεσμα.
Αλλά πλέον μας πρόδωσαν οι αντοχές.
Δεν αγωνίστηκαν ούτε δευτερόλεπτο Περσίδης και Ιατρίδης.
Ευεργέτης ο Ιταλός, αλλά σήμερα, στο Α ημίχρονο, μάλλον ήταν θεατής..
Η απόλυτη καταστροφή.
Ο κόουτς δεν κατάφερε ούτε να ανακόψει τον ρυθμό τους (με ταιμ, με εντολή για φάουλ, με κάποιο τσαλεντζ), ούτε να μετριάσει τα 3π των Βάσκων.
-
- Επικοινωνία:
Με αυτό το "κοντό" και όχι μεγάλης ποιότητας ρόστερ κατάφερε και διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο χάνοντας το ένα λεπτό πριν το τέλος και έχοντας μια διαιτησία με περίεργα -στα κρίσιμα σημεία - σφυρίγματα απέναντι σε μια ομάδα σαφώς πιο ποιοτική,με δέκα ισάξιους παίκτες και 6πλασιο budget!Μακάρι να μείνει και η ομάδα να χτιστεί πάνω στην φιλοσοφία του με περισσότερα και ποιοτικότερα υλικά.
Και στα τελευταία 3 λεπτά η ομάδα βραχυκύκλωσε και επιθετικά και αμυντικά, περίμενα καλύτερη αντίδραση από τον πάγκο, ίσως έπρεπε να κρατήσει μέσα τον πιο ζεστό παίκτη, τον Γκραντισον. Αλλά ο βασικότερος λόγος που φτάσαμε μέχρι τον τελικό είναι ο Ιταλός. Να μείνει εδώ για χρόνια.BlackMagicPAOK έγραψε:Στο Α ημίχρονο μας πήρανε και τα σωβρακα.
Η απόλυτη καταστροφή.
- BlackMagicPAOK
Ναι, να πούμε και για τα τελευταία 3 λεπτά.
Ειχαμε ταιμ άουτ αλλά ο κόουτς δεν τα εκμεταλευτηκε. Δεν τα πήρε όταν παιζόταν η κούπα.
Τα πήρε προς το τέλος (νομίζω ο Ιταλός τα ζήτησε), όταν απλά παίζαμε για την νίκη. Πήρε ένα και στο
81-80!! Κάτι ανέφερε και στην συνέντευξη, ότι "νικήσαμε, αλλά δεν πήραμε την διαφορά" έχει κάποια αξία η νίκη;;
Και ίσως θα έπρεπε να ρισκάρουμε ένα 3π,όταν πλέον είχε πάει στο +4 (από το 3π του Φρει), να το ξαναπάμε δηλ στην " ισοπαλία".
Τέλος, μου έκανε εντύπωση αυτό που είπε ο κόουτς, ότι δεν μπορείς να προσαρμοστεί εύκολα στο να κυνηγάς κάποια διαφορά! Ότι κάνεις συνεχώς... προσθαφειρεσεις.. (λέτε έτσι να την πάτησε η Σολέ;)
Κανονιμα, στην έναρξη του αγώνα έπρεπε τον ταμπλό να γράψει 0-7 και έτσι να ξέρουν όλοι τι ακριβώς ισχύει στην εξέλιξη του αγώνα
Ειχαμε ταιμ άουτ αλλά ο κόουτς δεν τα εκμεταλευτηκε. Δεν τα πήρε όταν παιζόταν η κούπα.
Τα πήρε προς το τέλος (νομίζω ο Ιταλός τα ζήτησε), όταν απλά παίζαμε για την νίκη. Πήρε ένα και στο
81-80!! Κάτι ανέφερε και στην συνέντευξη, ότι "νικήσαμε, αλλά δεν πήραμε την διαφορά" έχει κάποια αξία η νίκη;;
Και ίσως θα έπρεπε να ρισκάρουμε ένα 3π,όταν πλέον είχε πάει στο +4 (από το 3π του Φρει), να το ξαναπάμε δηλ στην " ισοπαλία".
Τέλος, μου έκανε εντύπωση αυτό που είπε ο κόουτς, ότι δεν μπορείς να προσαρμοστεί εύκολα στο να κυνηγάς κάποια διαφορά! Ότι κάνεις συνεχώς... προσθαφειρεσεις.. (λέτε έτσι να την πάτησε η Σολέ;)
Κανονιμα, στην έναρξη του αγώνα έπρεπε τον ταμπλό να γράψει 0-7 και έτσι να ξέρουν όλοι τι ακριβώς ισχύει στην εξέλιξη του αγώνα

- kataramenos5
Μια σου μεινε.Δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια .kataramenos5 έγραψε:Αντε μουσατε μεχρι κι Αντετοκουμπο σου φερανε.
Αμα δε σηκωσεις 2 κουπες φετος δρομο.