Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
giapas

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από giapas »

Οι οπαδοί της αεκ είναι πολιτισμένοι και καλλιεργημενοι, ο αφρός της σύγχρονης αθηναϊκής κουλτούρας. Το αξίζουν!!!!

Αποστολη προτιμάς πεταλο μαζί με την εκλεπτυσμένη πλεμπα ή κοντά στο πρυτάνειο;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

giapas έγραψε:H aekαρα είναι καλύτερη ομάδα και αξίζει το πρωτάθλημα.
Κρίμα είναι να ηττηθεί αύριο ο ΑΡΗΣ και να χαθεί τέτοιο πρωτάθλημα για την ΑεΚαρα.

Επίσης , δε ξέρω αν σας το είπα αλλά του χρόνου θα έχω διαρκείας στην οπαπαρινα ( με τον Αποστόλη).
Μπραβο ρε giapas κανε τον κουλα μπας και μπουμε ομιλους ΤΣ Λ. του χρονου
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

θέλω να πω κάτι

κάτι σημαντικό..
το χω στο μυαλό μου όλη τη μέρα
θέλω να το μοιραστώ

ΠΑΟΚ ΡΕ!!

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μαλακες χτυπάει η καρδιά μου γρήγορα όλη μέρα.
Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.

Μου έρχονται φλασμπακ από το ματς με τον οσκαρικό του γαύρου και το ματς με το γκολ του Βαρελα το 2018. Και στα δύο ήμουν γήπεδο και ήμουν από τους τελευταίους που αποχώρησαν. Περίμενα καποιο θαύμα μέχρι την τελευταία στιγμή χωρίς να πιστεύω ότι θα γίνει αλλά πιστευοντας σε κάποια θεία δικη. Με θυμάμαι να κάθομαι στο καρεκλακι στην 4 ανέκφραστος με τους λίγους που είχαν παραμείνει και να σκέφτομαι " ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ". Θυμάμαι τον απίστευτο πόνο που κουβαλούσα για μήνες και τις φορές που μου ανέβηκε η πίεση και έφτασα στα πρόθυρα του εγκεφαλικού με τις μαλακίες που άκουγα από χαρτιά και αριανους.

Δεν θα την παλέψω άλλη φορά.

Πουτανα μοίρα μας το χρωστάς γαμω το στανιό μου, μας το χρωστάς.

Ο,τι και να γίνει αύριο, ήταν όλοι παλικάρια. Από τον προπονητή και τους παίκτες μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο που ήρθε να δει έναν αγώνα ΠΑΟΚ-Κηφισια μια Κυριακή μεσημέρι.

ΠΑΟΚ γαμω το σπίτι μου, ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

22 ωρες ακομα για το 4ο μας πρωταθλημα.
το πιο ακρως τρελο και ασπρόμαυρο απολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsou την Σάβ 18 Μάιος 2024, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Να αρχίσετε να συνηθίζετε ότι η ομάδα πια κερδίζει και χάνει τίτλους. Ο αυριανός δεν θα είναι ο τελευταίος, είτε συμβεί το ένα είτε το άλλο.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Εμένα οι αϋπνίες εδώ και τρεις μέρες με έκαναν να ξυπνήσω μόλις τώρα μεσάνυχτα μετά τον μεσημεριανό ύπνο. Άντε τώρα να κλείσει πάλι μάτι.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αδέρφια ξημερώνει η μέρα που όλοι περιμέναμε.

Χαρείτε το, ζήστε το με τη καρδιά σας, να ξέρετε πως εμείς είμαστε αυτοί, που όλη η Ελλάδα παραδέχεται ως η καλύτερη ομάδα και δίνουμε ραντεβού πρώτα στην Τούμπα και μετά στον Λευκό Πύργο!

Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου, να έχει αντιληφθεί ΌΛΟΣ ο οργανισμός ΠΑΟΚ, πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει αν στηριχθεί πραγματικά η ομάδα και ο προπονητής.

Ελπίζω να πήραν το μάθημα τους από το 19 και από Δευτέρα να μην ξαναδούμε τα ίδια λάθη.

Χτίστε επάνω σε αυτό που ΉΔΗ έχετε στα χέρια σας, έτσι ώστε να μην είναι το αυριανό μία απλή παρένθεση, αλλά να γίνει η κανονικότητα μας.

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗ ΤΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ αρειανός...
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Με τόσα προβλήματα στο κεφάλι φέτος, σκέφτομαι μόνο ότι αύριο η μέρα θα ναι η πιο λαμπρή στην ιστορία του ΠΑΟΚ! Δε με πιάνει ύπνος, δεν μπορώ να μην σκέφτομαι τι μας περιμένει...

Λαός και ομάδα θα δώσουμε απαντήσεις σε όλους όσοι πίστευαν ότι θα μας σταματήσουν με ...πορδές και πριμ.

ΠΑΟΚ μπορείς και θα 'σαι ο Πρωταθλητής!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Χθες το παιζα ανετος "σλα μωρε κερδισουμε χασουμε η ομαδα εκανε σουπερ σεζον, νιωθω πρωταθλητής". Σημερα δεν μπορω να ηρεμησω απο την ανυπομονησια. Θελω να κοιμηθω τωρα και να ξυονησω αυριο στις 10 το βραδυ να πανηγυρισω κατευθειαν!
Ε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ τι μας κανεις!
Μ χει καρφωθει στο μυαλο γρηγορο δικο μας γκολ στο πρώτο 10λεπτο...
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Λιγες ωρες έμειναν. Τι μας περιμένει αύριο; Ένα ακόμα πρωτάθλημα; Μια μεγάλη απογοήτευση; Μια ευκολη νίκη; Μια ευκολη ήττα; Μια δύσκολη νίκη; Μια δύσκολη ήττα; Τι στο διάολο μας περιμένει αύριο; Ακόμα και τώρα που απορώ δεν ξέρω αν θα ήθελα να μάθω αυτή εδώ την στιγμή τι θα γίνει άμα ξαφνικα εμφανίζονταν καποιος από το μέλλον και προσφερόταν να μου πει τι έγινε αύριο (ωραίο παράδοξο το «τι έγινε αύριο»

Όπως και να έχει παιδια, ήρεμα, η υγεία πάνω απολα. Θα ήθελα να πω, ένα παιχνίδι είναι, το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι πολλά παραπάνω. Παρόλα αυτά θα το πω είναι ένα παιχνίδι στην τελικη.

Φοβάμαι θα μπω την Δευτέρα και οι μισοί θα λείπουν(ή λείπουμε) μιας και είμαστε πολλοί εδώ κάποιας ηλικίας!

Τι θα προτιμούσατε; Νίκη δικη μας και νίκη της ΑΕΚ, η ήττα δικη μας και ήττα της ΑΕΚ; Για κάποιο λόγο κου αρέσει το δεύτερο. Έτσι κάπως πιο τραγικό, πιο ΠΑΟΚ κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Αγ Πνεύματος τη Δευτέρα στη Γερμανία κ χαίρομαι που η γυναίκα κανόνισε ολοήμερη εκδρομή στα κάστα της Βαυαρίας μην μπω στο τριπάκι.

ΥΓ: Κάπου στη βάση του μυαλού μου κλωθογυρνάει πως Μελ κ Πανουργιάς πάνε για τη μπάζα του αιώνα στα στοιχηματζίδικα.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Είμαι σε απόλυτη ηρεμία, σίγουρος οτι η ΠΑΟΚΑΡΑ θα μας κάνει αύριο τη χάρη.
Δεν εχω ανοίξει κανένα δημοσίευμα που να υποδαυλίζει την τοξικότητα. Δεν άνοιξα ραδιόφωνα. Δεν με ενδιαφέρει η άποψη για το ματς κανενός, ούτε των φίλα προσκείμενων στην ομάδα δημοσιογράφων, μπλογκερς κλπ...
Εχω απόλυτη πίστη στην ομάδα, γιατί είμαι γεμάτος φέτος από τις στιγμές που μου χάρισεκαι δεν θα αφήσω κανέναν να μου χαλάσει την θετική προδιάθεση και την γλυκιά αγωνία της προσμονής.

Θα ανηφορίσουμε κι αύριο στην Τούμπα για να ζήσουμε από κοντά νέες ανεπανάληπτες στιγμές ΠΑΟΚτσηδικου μεγαλείου.
Ηρεμήστε αδέρφια συνοπαδοί και απολαύστε τις στιγμές.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όσοι είστε Θεσσαλονίκη, απόλυτη προσοχή. Τι φοράτε, πού γυρνάτε, τι γράφετε στα social (ειδικά αν φαίνεται η μάπα σας).

Κανείς νοσοκομείο, κανείς δικαστήριο. Το νου σας!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”