88. Marcos Antonio
- figurehead4
Re: 88. Marcos Antonio
Πω πω πω, τι παίχτης. Τι επαφές είναι αυτές, τι επιλογές κάθε φορά... Τι ταχύτητα... Τι να πεις
Σιγα σιγα αρχιζει και δειχνει καποια πραγματα. Ειμαι αισιοδοξος οτι απο εδω και περα θα παιξει σημαντικο ρολο.
- ΑποστόληςΑ
- Kabamaru11
Παροτι τον εβαλε παλι στο 10,εκανε κ παλι κινησεις deep lying playmaker,πολυ καλος,ευφυης,τρομερη περιστροφη,παιζει και φαινεται για την ομαδα,μπαινει πολυ ομαλα στο συνολο και μονο καλυτερο Μαρκαντωνη θα βλεπουμε.
Τοσο αυτος οσο και ο Μειτε,πρεπει να παραμεινουν και την νεα χρονια,μαζι με Οζντοεφ,Χαρη και ακομα εναν (Σβαμπ,Δαρελα),θα ειμαστε και παλι δυνατοι.
Τοσο αυτος οσο και ο Μειτε,πρεπει να παραμεινουν και την νεα χρονια,μαζι με Οζντοεφ,Χαρη και ακομα εναν (Σβαμπ,Δαρελα),θα ειμαστε και παλι δυνατοι.
- kataramenos5
Με ψηλό πρέπει να κάνει ζευγάρι στα χαφ αυτός, γιατί θα χάνουμε πολύ στα εναέρια, αν και πιστεύω ότι η θέση του είναι πιό πίσω και να προωθείτε με συνδυασμούς
Δεν νομίζω ότι του ταιριάζει η θέση 10. Εκεί θέλεις παίχτη με κουβάλημα μπάλας, προσωπικές ενέργειες κοντά στην περιοχή, μια απρόβλεπτη πάσα. Αυτά τα έχει μόνο ο Κωνσταντέλιας. Είναι σαν τον Μουργκ, μόνο για ομαδικό ποδόσφαιρο, όταν όμως αυτό μπλοκάρεται, εκεί μπροστά θέλεις το κάτι παραπάνω, την ατομική ενέργεια.
Αλάνθαστος όπως κάθε φορά... Μακάρι να μπορεί να μείνει, νομίζω είναι ένα επιπεδο πάνω από όλους τους μέσους
- AlxNeapoli1
Στην αρχη δεν τον πίστευα, αλλά τελικά ειναι 1 ταχύτητα πάνω από όλους. Αυτός θα τους μπερδεψει και θα παρουμε το πρωτάθλημα.
Νομίζω πως είναι ενα επίπεδο πάνω από όλους τους μέσους που έχουν φορέσει τη φανέλα μας..Hayate έγραψε:Αλάνθαστος όπως κάθε φορά... Μακάρι να μπορεί να μείνει, νομίζω είναι ένα επιπεδο πάνω από όλους τους μέσους
Με μια δυο αμφιβολίες , από αυτούς που θυμάμαι τουλάχιστον. Τετράτζε , Σκαρτάδος ίσως , πλην όμως άλλα τα χρόνια τότε , άλλου είδους μπάλα.
Στο ντέρμπι με βαζελο νομίζω πρέπει να ξεκινήσει μαζί με Μειτε και Οζντοεφ
Ειδικά με την κουλα η απόδοση του θα είναι βαρομετρο
Ειδικά με την κουλα η απόδοση του θα είναι βαρομετρο
- john4serres
Εφόσον η Φλαμένγκο ενδιαφέρεται αρκετά για τον Βραζιλιάνο, δεν αποκλείω μια τριγωνικη πωληση.
Θα χασουμε τον παικτη αλλα θα "βγαλουμε" καποια χρηματα.
Θα χασουμε τον παικτη αλλα θα "βγαλουμε" καποια χρηματα.