27. Magomed Ozdoev
Re: 27. Magomed Ozdoev
Να περιμένετε στη σειρά κύριε
Έχω καπαρωσει Οζντοεφ μια ώρα αφότου ακούστηκε ως φήμη το όνομα του
Έχω καπαρωσει Οζντοεφ μια ώρα αφότου ακούστηκε ως φήμη το όνομα του
- Σουριναμέζος
Το καλοκαίρι οι περιγραφές έλεγαν για έναν παίκτη τύπου Μαουρίτσιο αλλά μέχρι τώρα θα τον περιέγραφα περισσότερο ως έναν ποιοτικότερο και πιο εγκεφαλικό Σάκχοφ (is it just me?)
- Μπαρκαρούτσος
Νομίζω ότι συμφωνώ. Γίνεται συχνά fox in the box εκεί που δεν το περιμένεις και του αρέσει να σουτάρει. Πέρσι είχε 5 γκολ, φέτος έχει 5 γκολ ήδη.
-
Daskalos_4
Ακυρο ρε παιδια αλλα μου εχει ξεφύγει καποιο επεισόδιο, γνωριζει κανεις γιατι εχει να αγωνιστεί με την Εθνική του απο το Euro 2020 ενω μεχρι τοτε ηταν βασικος;
- Σουριναμέζος
Μάλλον γιατί η εθνική του μετά το Euro 2020 (που έγινε το 2021) έχει αποβληθεί από όλες τις διοργανώσεις και τα τελευταία 2 χρόνια έχει δώσει όλα κι όλα 9 φιλικά παιχνίδιαDaskalos_4 έγραψε:Ακυρο ρε παιδια αλλα μου εχει ξεφύγει καποιο επεισόδιο, γνωριζει κανεις γιατι εχει να αγωνιστεί με την Εθνική του απο το Euro 2020 ενω μεχρι τοτε ηταν βασικος;
- figurehead4
Ειχα δευτερες σκεψεις απο τις πρωτες του εμφανισεις. Αλλα παιχνιδι με παιχνιδι βελτιωνοτανε και τωρα εχει φτασει σε επιπεδο που δεν θυμαμαι καλυτερο χαφ στην ομαδα εδω και παραπολυ καιρο….
-
Daskalos_4
Αυτό δεν είναι κεφάλι ρε φίλε. Rocket Launcher είναι. Συνέχισε δυνατά. Θέλω μετά από πολλά χρόνια κεντρικός μας μέσος να γράψει διψήφιο αριθμό γκολ. Εσύ μπορείς. Καλά στο ακυρωθέν offside γκολ του Μπράντον ο τρόπος που φέρνει τη μπάλα μπροστά είναι αδιανότητος.
- ΑποστόληςΑ