15. William Troost-Ekong
-
Re: 15. William Troost-Ekong
Λοιπον δεν ξέρω τι συμβόλαιο εχει και για ποσα χρονια αλλα απ οτι έχω καταλαβει ειναι μεγαλο. Βρειτε τροπο να τον ξεφορτωθειτε γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι στο τελος. Και μαθετε επιτέλους να κανετε μεταγραφές.
Νομιζω οτι πλεον η αμυνα πρεπει να ειναι Κετζιορα με Κουλιερακη. Δεν μπορει το παλικαρι. Και δεν μπορει εδω και μηνες. Για την ακριβεια ποτε δεν μπορεσε με την φανελα του ΠΑΟΚ.
Ένα κράμα Ρουντ Κνολ, Βιβιάν και Κουμαλο θα ήταν λιγότερο επικίνδυνο από τον συγκεκριμένο.
-
Φιλε η ομαδα εχει αμυνα ταμαμ για 3-5-2 με μιχαηλιδη, κουλιε και κεντζιορα. Βεβαια με λουτσεσκου δεν θα το δουμε ουτε στον υπνο μας αυτο.icue έγραψε:Νομιζω οτι πλεον η αμυνα πρεπει να ειναι Κετζιορα με Κουλιερακη. Δεν μπορει το παλικαρι. Και δεν μπορει εδω και μηνες. Για την ακριβεια ποτε δεν μπορεσε με την φανελα του ΠΑΟΚ.
- figurehead4
Ρε φίλε λέγαμε για υπομονή, ΟΚ λογικό για σέντερ μπακ, αλλά αν είναι να βγάλουμε το χτικιό με τις μαλακίες σου, ας κάτσεις στον πάγκο να κάνεις υπομονή εσύ. Δηλαδή Κεντζιόρα και ξερό ψωμί λέμε
Το λάθος στο δεύτερο γκολ δε δικαιολογείται
Κρέμασε οποιοδήποτε σχέδιο ίσως είχε η ομάδα για το β ημίχρονο
Κρέμασε οποιοδήποτε σχέδιο ίσως είχε η ομάδα για το β ημίχρονο
- ΑποστόληςΑ
Είχε δώσει δείγματα και στο Aberdeen ότι είναι σε κακό φεγγάρι. Κουρασμένος ήταν, σε κακή απόδοση ήταν, το γιατί επελέγη αυτός αντί του Kedziora, άγνωστον.
Σαν πολλα εγκληματικα λαθη δεν εχει κανει τελευταια?? Μηπως ηρθε η ωρα να φαει παγκο?
Οσο για αυτους που μου το συγκριναν με Ινγκασον ουτε για αστειο. Ακομα και ο κακος για πολλους περσινος Ινγκασον (γελαω) δυο κλασεις ανωτερος. Και μη μου πειτε οτι κ ο Βαρελα ετσι ηταν οταν ξεκινησε. Τωρα ειναι τραγικος δεν εξεταζουμε αν θα παιξει μπαλα σε δυο χρονια.
Οσο για αυτους που μου το συγκριναν με Ινγκασον ουτε για αστειο. Ακομα και ο κακος για πολλους περσινος Ινγκασον (γελαω) δυο κλασεις ανωτερος. Και μη μου πειτε οτι κ ο Βαρελα ετσι ηταν οταν ξεκινησε. Τωρα ειναι τραγικος δεν εξεταζουμε αν θα παιξει μπαλα σε δυο χρονια.