Όλη η ομάδα έχει αποκτήσει φοβία: μην ρισκάρω στην πάσα, μην ρισκάρω στην ντρίπλα γιατί στο αμυντικό τρανσίσιον είμαστε τραγικοί. Όταν έχεις Σβαμπ και Αουγκούστο και Ντάντας στα χαφ, όλοι φοβούνται μην τυχόν και χαθεί η μπάλα και τρέχουν πίσω να καλύψουν τις αργοκαρούτες.renegade έγραψε:Έχεις ένα παιδί που το κύριο προσόν του είναι η τρίπλα και οι εμπνεύσεις της στιγμής...δεν είναι ο Σαλάχ να τον βάλεις να κολλάει το σώμα του στον αντίπαλο αμυντικό.
Δώστου την ελευθερία να κατέβει να πάρει την μπάλα από πιο χαμηλά, άστον να κουβαλήσει την μπάλα και μην δημιουργείς φοβίες μην τυχόν και χαθεί η μπάλα. Στην ανάγκη να υποστήριξη από πίσω.
Εεεε αν δεν τον ευνουχίσεις πνευματικά...μια -δυο-τρεις θα την βρει την πάσα στον Τάισον ή απέναντι στον ζιφκο για το εύκολο γκολ
7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Ντελιας έπαιξε 10, γιατί ήθελε πρεσινγκ.
Εαν έκανε χθες τα χιλιόμετρα του μικρού ο Ταισον, σήμερα θα τρώγαμε κολυβα με συνταγή βραζιλιάνικη.
Εαν έκανε χθες τα χιλιόμετρα του μικρού ο Ταισον, σήμερα θα τρώγαμε κολυβα με συνταγή βραζιλιάνικη.
παιχταρά τον ανεβάζουν κάποιοι, παιχταρά τον κατεβάζουν
το παιδί είναι ένα μεγάλο ταλέντο.
ΤΑΛΕΝΤΟ
παιχταράς θα γίνει ίσως κάποτε
ας φέρει έναν τίτλο στον σύλλογο και μετά θα τον αποθεώσω
το παιδί είναι ένα μεγάλο ταλέντο.
ΤΑΛΕΝΤΟ
παιχταράς θα γίνει ίσως κάποτε
ας φέρει έναν τίτλο στον σύλλογο και μετά θα τον αποθεώσω
Μμμ
150 για το γήπεδο
20 για προπονητικό
20 για το φετινό μπάτζετ
10 για του χρόνου
10 για του παραχρονου
Και ποσοστό μεταπώλησης
210 και 49%
150 για το γήπεδο
20 για προπονητικό
20 για το φετινό μπάτζετ
10 για του χρόνου
10 για του παραχρονου
Και ποσοστό μεταπώλησης
210 και 49%
- Mitsospaoki4
- Moderator
20+ και αυτό με προϋποθέσεις.
Δεν ξέρω αν έμαθες και εσύ κάτι, αλλά δεξιά αριστερά ακούγεται για πρόταση σύντομα..
Δεν ξέρω αν έμαθες και εσύ κάτι, αλλά δεξιά αριστερά ακούγεται για πρόταση σύντομα..
Αν έρθουν χρήματα που θα μπουν για παίκτες καλώς να γίνει η πώληση . Ειδάλλως όχι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Νομοτελειακά η πώληση θα γίνει.
Αν ειδικά πάρουμε όντως το ποσό των 15 τότε η περίφημη αυτάρκεια θα έχει επιτευχθεί και μαζί με τα 4 που έχουν εξοικονομηθεί από τις αποχωρήσεις εγώ περιμένω να επενδυθούν σε 4-5 έμπειρους 11δατους παίκτες άνω των 26-27 με συμβόλαιο 1εκ+ για να χτυπήσεις πρωτάθλημα χθές. Όχι στο μέλλον. Χθές.
Αν ειδικά πάρουμε όντως το ποσό των 15 τότε η περίφημη αυτάρκεια θα έχει επιτευχθεί και μαζί με τα 4 που έχουν εξοικονομηθεί από τις αποχωρήσεις εγώ περιμένω να επενδυθούν σε 4-5 έμπειρους 11δατους παίκτες άνω των 26-27 με συμβόλαιο 1εκ+ για να χτυπήσεις πρωτάθλημα χθές. Όχι στο μέλλον. Χθές.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η Σάλτζμπουργκ πάντως , δεν είναι ομάδα που κάνει τόσο μεγάλα ανοίγματα.prist64 έγραψε:12 δινουνε
15 και ποσοστο θελουμε
θα παρει λιγο καιρο
Νομίζω πάνω από 10μυρια δεν έχει δώσει ποτέ για αγορά.
Επίσης θα πρέπει να απαιτηθεί ποσοστό μεταπώλησης.
- ΑποστόληςΑ
Εφόσον ο παίκτης έχει περιθώρια εξέλιξης είναι λάθος να τον δώσουμε τώρα. Αν κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη η αξία του μπορεί να διπλασιαστεί.
Ούτως ή άλλως η ΠΑΕ έχει το καρπούζι και το μαχαίρι, αφού δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του.
Ούτως ή άλλως η ΠΑΕ έχει το καρπούζι και το μαχαίρι, αφού δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του.
-
Η Σαλτζμπουργκ νομιζω ανηκει στη Red Bull.Mitsospaoki4 έγραψε:Η Σάλτζμπουργκ πάντως , δεν είναι ομάδα που κάνει τόσο μεγάλα ανοίγματα.prist64 έγραψε:12 δινουνε
15 και ποσοστο θελουμε
θα παρει λιγο καιρο
Νομίζω πάνω από 10μυρια δεν έχει δώσει ποτέ για αγορά.
Επίσης θα πρέπει να απαιτηθεί ποσοστό μεταπώλησης.
Αν ναι τοτε και 20 και 30 μπορει να τα δωσει.-
"Ευκαιρια" μας ειναι να πουληθει (που δεν το
προτιμω) κι ενας παιχτης μας σε υψηλη τιμη
μονο αν ειναι να επενδυθουν αυτα τα εσοδα
κι οχι να καλυψουν σπασμενα αλλων χρονων!