77. Khaled Narey
Re: 77. Khaled Narey
Καλεντ σου κλεβουν τα νουμερα μεγαλε.
Φοβερη πρωτη επαφη. Μπραβο για τα νουμερα που γραφεις!
Φοβερη πρωτη επαφη. Μπραβο για τα νουμερα που γραφεις!
Πως γινεται για το ΠΟΚ οποια κοντρα ή στραβοκλοτσια να μαπινει στο ενεργητικο του παικτη σαν γκολ/ασιστ και οταν μιλαμε για παικτες μας παντα να ισχυει το απόλυτο του ορισμού τις στατιστικής;
- ΑποστόληςΑ
- episimos73
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
- episimos73
Ξανασκέψου το!ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν είμαι τζογαδόρος.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελικα αξιζε η αναμονη και ευτυχης φορμαριστηκε μετα τον τραυματισμο του στην καλυτερη δυνατη περιοδο.
- O Teleutaios Savourai
Ατσουμπαλος ξεατσουμπαλος , ατριπλος,ατεχνος...σε αυτή την ομάδα που δυσκολεύεται στα νούμερα είναι σημαντικός.
Ειδικότερα τώρα που η ομάδα έδεσε και γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους,με αποτέλεσμα να παίζει πάρα πολύ χωρίς την μπάλα και με τις διαγώνιες κινήσεις του σαν κρυφός επιθετικός
Ειδικότερα τώρα που η ομάδα έδεσε και γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους,με αποτέλεσμα να παίζει πάρα πολύ χωρίς την μπάλα και με τις διαγώνιες κινήσεις του σαν κρυφός επιθετικός
- ToMousiTouCrespo
O Teleutaios Savourai έγραψε:Ο ορισμός του τίμιου ποδοσφαιριστή.
Θα ήθελα να τον κρατήσουμε.

Μέχρι το 26 έχει συμβόλαιο!
- john4serres
Σύμφωνα με το transfermarkt έχει 26 ασίστ τις δυο τελευταίες σεζόν (Ντίσελντορφ και ΠΑΟΚ)
Μπορει για την τεχνικη του να μην επεσα εξω αλλα για τα νουμερα που θα εγραφε πουλια στον αερα επιασα...
Παντως θα μου επιτρεψεις Τζος μου να γινω λιγο σασταλεγακιας και να θυμηθω οταν ο Ρενε ειχε ανεβασει καποια βιντεο που ειχε κανει για τον Ναρει, οταν ειχε βγει οτι τελικα ερχεται και αρκετοι μαζι κι εσυ γκρινιαζαν για το τι καλο υπαρχει μεσα σε αυτα τα βιντεο.
Ειλικρινα οτι καλο ειχα δει προσωπικα μεσα σε εκεινα τα βιντεο, το εχω δει φετος στο χορτο ισως και παραπανω.
Συνεχης κινησης χωρις την μπαλα προς καθε κατευθυνση, πραγμα που η ομαδα δεν το επαιρνε καθολου απο τα εξτρεμ.
Ειλικρινα οτι καλο ειχα δει προσωπικα μεσα σε εκεινα τα βιντεο, το εχω δει φετος στο χορτο ισως και παραπανω.
Συνεχης κινησης χωρις την μπαλα προς καθε κατευθυνση, πραγμα που η ομαδα δεν το επαιρνε καθολου απο τα εξτρεμ.