71. Brandon Thomas Llamas

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gika

Re: 71. Brandon Thomas Llamas

Δημοσίευση από gika »

Tolaros έγραψε:Τον Τζίμα όχι, δεν τον θέλω για τρίτο. Δεν έχει νόημα να παίξει 5 αγώνες τη χρονιά. Καλύτερα αλλού και να πάρει περισσότερο χρόνο, είτε στον ΠΑΟΚ Β, είτε δανεικός.
ΑΝ είναι για τρίτος. Άμα στο σύλλογο τον πιστεύουν και για 2ο, εγώ τους εμπιστεύομαι , εννοείται να μείνει στην πρώτη ομάδα.
Δεν μπορεί ο Τζήμας να έρθει 17 χρονών και να είναι δεύτερος. Και τρίτος ποιος θα είναι πίσω από τον Τζήμα; Να βάλουμε κανένα 14χρονο να ετοιμάζεται;

Ο ΠΑΟΚ θέλει δύο φορ επιπέδου "βασικού". Τώρα ειδικά με τις 5 αλλαγές, φορ που τρέχει και φτύνει πνευμόνι θα γίνεται αλλαγή στο 60'. Μαζί με κάρτες, τραυματισμούς και τα σχετικά, και το τρίτο φορ θα παίρνει χρόνο συμμετοχής. Ας μη κρίνουμε από φέτος που δεν έχουμε Ευρώπη. Αν του χρόνου ξαναφτάσουμε στους 8 πιστεύεις δεν θα βρει αρκετό χρόνο ο τρίτος φορ;

Και για μένα ο τρίτος φορ δεν πρέπει καν να είναι ο Τζήμας. Να είναι ο Κούτσιας, να το καταλάβω. Τζίμας για τέταρτος, όπου και όταν, και να ψηθεί ένα χρόνο ως βασικός στον ΠΑΟΚ Β', να μεγαλώσει, να δυναμώσει.

Είναι κρίμα να κάψουμε αυτά τα παιδιά. Η διαχείριση του Κωνσταντέλια ήταν πολύ καλύτερη από την διαχείριση του Τζόλη.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

joshua έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:Αν το συμβολαιο του,δεν ειναι πανω απο 3-4 κατοσταρικα,θα τον ηθελα κ του χρονου,σε μια θεση κρυφοεννιαριου,για τρελη πιεση,οχι για βασικος,αλλα για ρολιστας,ειναι τιμιοτατος.
Να μην φερουμε δηλαδη πισω τον Κουτσια η να μην βαλουμε τον Τζιμα στη πρωτη ομαδα για να εχουμε τριτο φορ τον Τομας?
Ο Μπραντον αυτη την στιγμη ειναι πολυ πιο ετοιμος και πιο ταχυδυναμος απ' τον Κουτσια..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλυτερα να μην πω τι ειναι...Νομιζω ωρες ωρες οτι καπως ετσι σκεφτονται και στη ΠΑΕ και αντι να ανεβαινει η ομαδα,πεφτει...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Jos, κι εγώ αν ήμουν προπονητής και με ένοιζε μόνο το σήμερα, κι εγώ Τόμας θα προτιμούσα από Κούτσια.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Εσυ θεωρεις οτι ο Κουτσιας μπορει να τρεχει και να μαρκαρει και να αφηνει πνευμονι οπως ο Τομας ??
Εγω τον μικρο με ενα μπλαζε υφακι τον θυμαμαι οσο επαιξε στον ΠΑΟΚ και σιγουρα οχι τοσο δυναμικο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Πέμ 19 Ιαν 2023, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Δεν ειπα κατι τετοιο,ειπα για κρυφοεννιαρι,δλδ πισω απο τον επιθετικο,αρα θα τον κατηγοροποιουσα στους μεσοεπιθετικους σαν μια ακομα λυση,μπορει να παιξει καλλιστα και αριστερο εξτρεμ,εχει τα στοιχεια.
Για φορ του χρονου,θα κρατουσα Νελσονα,μια μεταγραφη δανεικου με οψιον απο τωρα για 1,5 χρονο συν τον Κουτσια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν το συνεχιζω γιατι ειναι και λιγο ακομψο μετα απο μια σημαντικη νικη να περναμε τη μερα κραζοντας εναν παικτη που στο κατω κατω εβαλε και γκολ.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

δεν έχω ιδέα πως θα εξελιχθεί ο κουτσιας , ελπίζω να είναι λίρα 100 ,αλλά αυτήν την στιγμή στον Βόλο περνάει απαρατήρητος. Για ποιον λόγο υπάρχει η πεποίθηση ότι στον ΠΑΟΚ θα έκανε κάτι διαφορετικό;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Έχει κάτι παιδάκια στον στίβο της ομάδας που τρέχουν πολύ περισσότερο...να τα βάλουμε φορ για να πιέζουν τα αντίπαλα στόπερ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Tolaros έγραψε:Τον Τζίμα όχι, δεν τον θέλω για τρίτο. Δεν έχει νόημα να παίξει 5 αγώνες τη χρονιά. Καλύτερα αλλού και να πάρει περισσότερο χρόνο, είτε στον ΠΑΟΚ Β, είτε δανεικός.
ΑΝ είναι για τρίτος. Άμα στο σύλλογο τον πιστεύουν και για 2ο, εγώ τους εμπιστεύομαι , εννοείται να μείνει στην πρώτη ομάδα.
Στον ΠΑΟΚ β΄ θα παίζει όταν δεν θα παίζει στην πρώτη ομάδα σαν τρίτος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:Jos, κι εγώ αν ήμουν προπονητής και με ένοιζε μόνο το σήμερα, κι εγώ Τόμας θα προτιμούσα από Κούτσια.
Γιατί;
Δεν θα έβαζε 5 γκολ ο Κούτσιας;
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Ο Κούτσιας (625' συμμετοχής) στον Βόλο πάντως έχει 3 γκολ και ο βαψομαλλιάς (555' συμμετοχής) 5. Δεν λέει και πολλά αυτό αλλά δεν πρέπει να περάσει και στο ντούκου. Ο Κούτσιας είναι ένας φέρελπις (που ακόμα δεν έχει δείξει τίποτα, μόνο ταλέντο) και αμείβεται με 250Κ €. Τα ίδια λεφτά παίρνει και ο Τόμας και διαχρονικά είναι ένα φορ που τα νούμερά του λένε ότι βάζει 7-8 γκολ τη σεζόν.

Ως εκ τούτου στην παρούσα φάση μάλλον υπερτερεί έναντι του Κούτσια...τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ο συγκεκριμένος μόνο σέντερ φορ δεν είναι. Είναι για δεύτερος σε σχήμα με 2 φορ και νομίζω για αυτό και αποκτήθηκε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

astral έγραψε:Η τοξικότητα είναι πολύ εύκολη και δεν ξέρω τι έχει αρκετός κόσμος στο κεφάλι του όταν βλέπει μπάλα. Πολλοί φαίνεται να απολαμβάνουν περισσότερο να ξερνάνε μισος και απαξίωση, εκτος αν μπει κανένα γκολάκι που το χαίρονται κι αυτό για 2-3 δευτερόλεπτα.

Δυστυχώς έτσι παίρνει η μπάλα και τα ποδοσφαιρικά σχόλια γιατί όντως δεν είναι επαρκής για τη θέση (δε φταίει αυτός), ούτε κάνει καλά control, κ.α.
Aπό την άλλη δεν κορόιδεψε ποτε κανέναν και όταν παίζει προσπαθεί πάντα να δώσει ότι έχει και δεν έχει.
Είναι επίσης αλήθεια ότι ταίριαξε καλά στο σχέδιο του προπονητή για το πρώτο ημίχρονο, παρόλες τις αδυναμίες του.

Αυτά μπορεί να συμβούν σε κάθε ομάδα/παίκτη και ίσως την ώρα του αγώνα να είναι εκνευριστικά αλλα δεν είναι λόγος να ξερνάμε μισος για τον οποιονδήποτε.

Τίμιος λοιπόν, και μακάρι η ομάδα να καλύψει την τρυπα στο roster και να μην τα ακούει άδικα ο Τόμας.
Αν ειχε πεταξει το γκολακι στον ΟΦΗ και στον Ατρομητο θα λεγαμε για μεταγραφη αποκαλυψη. Εγω δεν ειμαι φαν του αλλα μια χαρα ειναι ο Μπραντον και οντως δεν ταιριαζει στο συστημα που παιζουμε. Με μεταγραφη φορ ας μεινει ως δευτερος περιφερειακος φορ (δεν ξερω αν συμφερει οικονομικα) να τελειωνεις ολα τα μικρα ματς
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Μα πως, αφού εμείς δε παίζουμε ποτέ με δύο επιθετικούς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”