Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Και ο Κουαλιάτα τι είναι?Demir έγραψε:Να φέρουν αριστερό εξτρέμ που δεν έχουμε ούτε έναsn0ufel4 έγραψε:Αυτός για αντί Μιτρίτσα μοιάζει παρα για δεκάρι. Δε καταλαβαίνω τι θέλουν να κάνουν αν ισχύει τελικά
bothmbison έγραψε:Ξανθός Σεφερλής, δεν μ αρεσε.
Πολύ φοβάμαι ότι κολλαει του Νάρει ή καλύτερα τον χρησιμοποιούμε για πίεση στους Γερμανούς
Εμεις Τελη θα τον λεμε γιατι το αλλο ειναι γλωσσοδέτης.Magpies4 έγραψε:Σοτέλδο, όχι Σολτέδο ...
-
Και Σωτήρη μην σου πωМир έγραψε:Εμεις Τελη θα τον λεμε γιατι το αλλο ειναι γλωσσοδέτης.Magpies4 έγραψε:Σοτέλδο, όχι Σολτέδο ...
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
-
Ας έρθει ας κάνει στο χόρτο αυτά που βλέπουμε στα βίντεο και ας είναι και ο μπαμπά Στρουμφ..
Με πήραν τα κλάμματα.
Το είπα και στα παιδιά, εχει 22 χρόνια περιμένω να φέρει ο ΠΑΟΚ έναν υδραυλικό από λατινική Αμερική . Κάθε χρόνο ίδια προσμονή.
Από τότε που είχε πάει ο Περσιας ως απεσταλμένος του Μπάγεβιτς να φέρει κάτι λαυράκια (θυμάται κανείς πως τους έλεγαν; δύο ήταν!) Αλλά τελικά δε φτάνανε τα λεφτά και φέραμε Καμπς...
Το είπα και στα παιδιά, εχει 22 χρόνια περιμένω να φέρει ο ΠΑΟΚ έναν υδραυλικό από λατινική Αμερική . Κάθε χρόνο ίδια προσμονή.
Από τότε που είχε πάει ο Περσιας ως απεσταλμένος του Μπάγεβιτς να φέρει κάτι λαυράκια (θυμάται κανείς πως τους έλεγαν; δύο ήταν!) Αλλά τελικά δε φτάνανε τα λεφτά και φέραμε Καμπς...
και μενα μιτριτσα μου φανηκε στο πιο ψωμωμενο...StK έγραψε:Ένας πιο επαγγελματίας και πιο εργατικός Μιτριτσα.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω με μια πρώτη ματιά.
Μια ζωή στο 10 επαιζε .. εδώ και 2 βδομαδες εξτρέμsn0ufel4 έγραψε:Και ο Κουαλιάτα τι είναι?Demir έγραψε:Να φέρουν αριστερό εξτρέμ που δεν έχουμε ούτε έναsn0ufel4 έγραψε:Αυτός για αντί Μιτρίτσα μοιάζει παρα για δεκάρι. Δε καταλαβαίνω τι θέλουν να κάνουν αν ισχύει τελικά
-
Τώρα μπήκα, δεν έχω δει βίντεο, δεν έχω δει που παίζει, αν έχει βάλει γκολ στην καριέρα του, αλλά από τα μούτρα και μόνο, φέρτε τον αληταρα στον ΠΑΟΚ να καυλωσουμε!
- Kabamaru11
Χμμμμ αν ειναι αυτος για να πιεσουμε τους γερμανους και υπαρχει επιλογη μεταξυ των 2,τοτε θα προτιμησω τον ΓερμανοΤογκολεζο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Παρ 08 Ιούλ 2022, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
rainmaker έγραψε:Με πήραν τα κλάμματα.
Tότε ήταν να φέρει έναν φορ ονόματι Τζιτζένα και ένα χιλιανό δεκάρι που νομίζω λεγόταν Βαλένσια
Και περισσότερο απ' το αν ξέρει μπάλα, προέχει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΛΚΑΣ