2. Γιάννης Κάργας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: 2. Γιάννης Κάργας

Δημοσίευση από JohnDag »

kayde έγραψε:Το κακια διοικηση παει στη πλειοψηφια των ποστ που γραφεις οσο καιρο διαβαζω.Δε το εγραψα κουτουρου.

ΥΓ.Ασε τις σαλτσες,κανενας εδω μεσα που ξερει το μισθολογιο του Καργα,δε περιμενε να μας βγει Μπεκενπαουερ.Για τη συγκεκριμενη φαση μιλανε ολοι,για το χρονικο σημειο και το σημειο του γηπεδου που εγινε.
Δεν με διαβάζεις καλά τότε ή μάλλον με διαβάζεις λίγο καιρό.

Απλά σε ένα περιβάλλον που όλοι είναι είτε από την μια πλευρά είτε από την άλλη κάποιος ο όποιος λέει και τα καλά και τα στραβά είναι λογικό να φαντάζει ως εξωγήινος.

Δεν πειράζει, έτσι είναι το στυλ. Δεν θα αλλάξω τώρα στα 40 plus.

Στο προκείμενο δεν υπάρχει καμία σάλτσα. Μπορώ αν θες να σου παραθέσω αρκετά παραδείγματα παικτών που έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο με τον Καργα. Που και περισσότερα παίρνουν και πιο έμπειροι είναι. Άρα ποδοσφαιρικά και μόνο δεν έχει καμία λογική η τιμωρία.

Τώρα αν η διοίκηση θεωρεί ότι υπάρχει κάτι ύποπτο από πίσω, πάλι διαφωνώ με τον χειρισμό. Ή μάλλον σε αυτή την περίπτωση διαφωνώ δυο φορές.

Αν και δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοιες συζητήσεις, είναι άδικο για τον οποιονδήποτε αν δεν υπάρχουν στοιχεία.

Sent from my iPhone using Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Tolaros έγραψε:
JohnDag έγραψε:Αστεία απόφαση απ όπου και αν την πιάσεις.

Στον εσωτερικό κανονισμό είναι, όποιος κρεμάει την ομάδα (όχι απλό τσαφ) μένει εκτός μέχρι την απολογία του.
Καμία λογική δεν έχει η συγκεκριμένη απόφαση.
Θα είχε λογική αν μιλούσαμε για χειροδικία ή κάτι παρόμοιο,αλλά για κόκκινη σε μαρκάρισμα δεν μπορεί να ισχύει υποβιβασμός στην β ομάδα.
Μόνο αν θεωρεί η ΠΑΕ ότι το συγκεκριμένο μαρκάρισμα έγινε επίτηδες δικαιολογεί τέτοια απόφαση
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Γιαννη -απο το John υποθετω- ειμαι εδω απο τοτε που ανοιξε το σαιτ,και να διαβαζω ξερω και να καταλαβαινω,δεν ειμαι βλακας.
Το περιβαλλον αυτη τη στιγμη ειναι ή με τον ΠΑΟΚ ή απεναντι.Παιζεται τιτλος,τριτη θεση,αυτο με νοιαζει εμενα.ΑΦΟΥ τελειωσει η σεζον,μαζι σου στο οποιο κραξιμο.
ΟΤΑΝ η ομαδα σε ολα τα επιπεδα -μπασκετ,χαντμπολ,ποδοσφαιρο κλπ.- εχει να δωσει τοσο σημαντικους αγωνες,κανω μοκο ΤΩΡΑ,δε προκειται να ξεκινησω ιντριγκες ,και στηριζω..

Καταλαβες τωρα γιατι διαφωνω μ'αυτα που γραφεις?
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

renegade έγραψε:
Tolaros έγραψε:
JohnDag έγραψε:Αστεία απόφαση απ όπου και αν την πιάσεις.

Στον εσωτερικό κανονισμό είναι, όποιος κρεμάει την ομάδα (όχι απλό τσαφ) μένει εκτός μέχρι την απολογία του.
Καμία λογική δεν έχει η συγκεκριμένη απόφαση.
Θα είχε λογική αν μιλούσαμε για χειροδικία ή κάτι παρόμοιο,αλλά για κόκκινη σε μαρκάρισμα δεν μπορεί να ισχύει υποβιβασμός στην β ομάδα.
Μόνο αν θεωρεί η ΠΑΕ ότι το συγκεκριμένο μαρκάρισμα έγινε επίτηδες δικαιολογεί τέτοια απόφαση
Ε μάλλον θεώρησαν το συγκεκριμένο μαρκάρισμα εξίσου βλακωδες με χειροδικία.
Σιγά τον υποβιβασμό, σε μια βδομάδα πίσω θα είναι
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο υποβιβασμός στη B είναι μέχρι να δοθούν εξηγήσεις ( δηλαδή προσωρινός) και από ότι λένε έτσι ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός. δεν καταλαβαίνω γιατί το τραβάμε από τα μαλλιά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εύκολο θύμα ο Καργας. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί εφαρμογή του εσωτερικού κανονισμού τα τελευταία χρόνια.

Ναι βλακώδες το μαρκάρισμα του σε αυτό το σημείο του γηπέδου αλλά και του ματς. Ναι και εγώ βγξα εκτός εαυτού όταν το έκανε. Αλλά με αυτήν την απόφαση της η διοίκηση νομίζω ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Γιατί karma is a bitch και επειδη σε εμάς karma is a whore θα γίνει τίποτα ανάλογο από κάποιον από τους ακριβοπληρωμένους παίκτες μέχρι την λήξη της χρονιάς και μετά θέλω να δω αυτά τα χεσμενα της διοίκησης τι θα κάνουν.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

kayde έγραψε:Γιαννη -απο το John υποθετω- ειμαι εδω απο τοτε που ανοιξε το σαιτ,και να διαβαζω ξερω και να καταλαβαινω,δεν ειμαι βλακας.
Το περιβαλλον αυτη τη στιγμη ειναι ή με τον ΠΑΟΚ ή απεναντι.Παιζεται τιτλος,τριτη θεση,αυτο με νοιαζει εμενα.ΑΦΟΥ τελειωσει η σεζον,μαζι σου στο οποιο κραξιμο.
ΟΤΑΝ η ομαδα σε ολα τα επιπεδα -μπασκετ,χαντμπολ,ποδοσφαιρο κλπ.- εχει να δωσει τοσο σημαντικους αγωνες,κανω μοκο ΤΩΡΑ,δε προκειται να ξεκινησω ιντριγκες ,και στηριζω..

Καταλαβες τωρα γιατι διαφωνω μ'αυτα που γραφεις?
Κατανοώ, το σέβομαι και αν θες να βρεις ποστ στήριξης στην ομάδα θα βρεις άπειρα από μένα κατά το παρελθόν.

Εδώ θεωρώ την απόφαση λάθος. Δεν είχα καμία διάθεση να εμβαθύνω επ’ αυτού, άλλωστε το αρχικό μου ποστ ήταν 5 λέξεις.

Το έκανα λόγω παραθέσεων.

Εν παση περιπτωσει, συνεχίζουμε. Να τελειώσει η χρόνια, μακάρι με κατάκτηση 3ης θέσης και κυπέλλου και εδώ είμαστε να κάνουμε απολογισμό και σούμα.

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μέχρι και ο Κάργας έπεσε Β εθνική...ο Λεβαδειακός όχι ακόμα.

buffalobill4 έγραψε:Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί εφαρμογή του εσωτερικού κανονισμού τα τελευταία χρόνια.

Νομίζω ότι ο Warda έχει τύχει αντίστοιχης αντιμετώπισης..
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Συμφωνώ απόλυτα με την απόφαση τής διοίκησης.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Tι σκατα παθατε μωρε? Τωρα πηρα σκουπα,μην το συνεχισετε...
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Σβηστο ρε paok vs all,σου εγραψα για τον αποπανω ειναι,το κερατο μου
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

kayde έγραψε:Σβηστο ρε paok vs all,σου εγραψα για τον αποπανω ειναι,το κερατο μου
τυπε εγω ημουν απο πανω
Δεν εχω κανει μεντιουμ...
ακομα....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενταξει το λυσατε τελος  pls...
kayde

Δημοσίευση από kayde »

.