Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

NikLiverpool έγραψε:Εμένα αυτές οι κινησεις μου δείχνουν πως υπάρχουν δύο κέντρα αποφάσεων.
Έχψ την αίσθηση ότι ο Μπότο δεν έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων όπως έχει ειπωθεί. Δεν μπορώ να δεχθώ πως ανανέωση Ζίβκοβιτς και πιθανή προσθήκη Κάργα είναι επιλογές Μπότο.

Χωρίς πλάκα χίλιες φορές Μιχάι και έναν απο ΠΑΟΚ Β παρά Κάργα. Τι προοπτικές είδαν δηλαδή?
Όπως είπε και ένας φίλος πριν να δω τι θα γίνει άμα παίζει βασικός σε κανα παιχνίδι με γάυρο ή παράρτημα και κάνει κανα τσαφ.....
Τέτοιους χαρακτήρες θέλουμε στον ΠΑΟΚ???

Όσον αφορά τον Ναρέι και πως θα χωρέσει με Αντρίγια εκεί παίζει να παιχτεί πώληση.

ΥΓ. Δώνης??? ΛΟΛ ρε....
Δεν είναι όλοι οι παίκτες παίκτες προοπτικήης σε μία ομάδα. Πρέπει να υπάρχουν και συμπληρωματικοί που αποδέχονται τον ρόλο τους. Ο κάθε Μιχάι στα 23-24 θέλει να παίξει, δημιουργει πρόβλημα,αλλά και εσύ σαν οργανισμός δεν κερδίζεις κάτι έχοντας έναν νέο σε τόσο συμπληρωματικο ρόλο. Εξαιρέσεις βέβαια μεγάλα ταλέντα όπως ο Μιχαηλίδης που πηδάνε τάξεις, αλλά και η ομάδα μπορεί να κάνει κάποιες βραχυπρόθεσμες θυσίες για την ανάπτυξη τους.

Από κει και πέρα αυτό το "τέτοιους χαρακτήρες θέλουμε στον ΠΑΟΚ" πραγματικά δεν το καταλαβα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

kos έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Όταν έσκασες 2,5 μυρια σε σοαρες
1,8 σε κουαλιατα
Γύρω στο 1,5 σε κοταρσκι
Αλλο 1,5 σε ναρευ

Σου είπε κανείς να μη γράφεις;;

Τι κόλλημα έχετε φάει;;

Αλλά δε θελετε αντίλογο!

Θέλετε να λέτε αυτά που λέτε γιατί θεωρείτε ότι όλα είναι σωστά!

Καλύτερα να κάνεις μονόλογο για να βρίσκεις και το δίκιο σου!

Να θυμηθώ από που πήρε ο ΠΑΟΚ τους αμουστακους μακ γκαρυ τσιμι

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πριν απο 3 χρονια πηρες το νταμπλ και δεν καταφερες να κεφαλαιοποιησεις την επιτυχια. δεν εχτισες πανω σε αυτην. το τι εγινε ειναι γνωστο.

περυσι ειχες με διαφορα την καλυτερη εισπρακτικη σου χρονια. το καλοκαιρι εκανες δυο τεραστιες για τα δεδομενα σου πωλησεις και εβγαλες την χρονια με δανεικους και αποτυχημενες μεταγραφες.

https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... erein/1091
Current transfer record: +€21.55m

εφερες τον προπονητη που σου πηρε το νταμπλ και μολις τελειωσαν οι μεταγραφες αρχισαν οι κουβεντες για κακως δομημενο ροστερ.
ηρθε η ευρωπαικη πορεια και ολοι πλεον καταλαβαν οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι εκει. να κυνηγαει την ευρωπαικη πορεια.
αν και φετος δεν καταφερεις να διορθωσεις τα λαθη σου και πας στην λογικη οτι ο επομενος πρεπει να ειναι φθηνοτερος απο τον προηγουμενο θα εισαι αξιος της μοιρας σου.

υπο αυτην την εννοια δεν ειναι σωστο να πετας αριθμους σε οσους αγωνιουν. ειδικα οταν οι 4 παικτες που ανεφερες στοιχισαν λιγοτερα απο αυτα που πηρες απο τον γιαννουλη.
Σορρυ αλλα άλλο λέω γω και άλλο λες συ

Εγώ λέω ότι δαπανονται χρήματα!

Τώρα αν είναι πολλά ή λίγα είναι άλλο ζήτημα.

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

JohnDag έγραψε:Bane, πέρσι τα έσοδα από μεταγραφές ήταν 22Μ.

Θυμάσαι πόσα από αυτά πήγαν για μεταγραφές;

Αλήθεια δηλαδή πιστεύει κάποιος ότι πέρσι δεν έγινε η παραμικρή επένδυση των μεταγραφικων εσοδων μόνο και μόνο επειδή δεν υπήρχε ΤΔ;

Έχει αλλάξει η στόχευση λέμε και πρέπει να το αποδεχτούμε για να μην χαλιομαστε άδικα.

Εν πάση περιπτώσει, επειδή ακριβώς την ίδια συζήτηση κάναμε και πέρσι τέτοιο καιρό (ακριβώς όμως) ας το αφήσουμε εδώ και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α δηλαδή σόρρυ, το να έχεις χασουρα μια δεκαετία σερί, δεν μετράει στην ανάλυση σου

Κοιτάς μόνο τι έγινε μέσα σε μια σεζόν και κρίνεις ότι αυτό ήταν
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

gika έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Ο gika αυτά είπε και περυσι πριν την έναρξη.
(...)
Αλλά εμείς είμαστε τα βύσματα της παε

Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, ούτε καν υπονόησα κάτι τέτοιο.
Μην μου βάζεις λόγια στο στόμα. Έχω περάσει από τη θέση σου και ξέρω.
Δεν θα σε κατηγορούσα ποτέ για κάτι τέτοιο. Ποτέ.

Βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά.
Τα βλέπεις πιο άσπρα, τα βλέπω πιο μαύρα.
ΠΑΟΚ είμαστε, τι πιο λογικό;

Αποδέξου το - και μη μου βάζεις λόγια στο στόμα.
Σόρρυ ρε gika αλλά πέρυσι δεν έλεγες για χάρτινη ότι με τις προσθήκες που έκανε πάει για πρωτάθλημα και εμείς που πάμε;;

Λάθος θυμάμαι;;

EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Παιδιά... χάνουμε το νόημα. Ψυχραιμία... Είναι φυσιολογικό όταν πας για ολική ανανέωση να παίρνεις και κάποιους παίκτες που δεν προορίζονται αποκλειστικά για βασικοί. Όσον αφορά τον Έλληνα εξτρέμ, υπάρχει περίπτωση η λύση να έρθει εκ των έσω; Δηλαδή, έχουμε ας πούμε τον Βρακά που έκανε μεστή σεζόν πέρυσι. Φαντάζομαι θα είναι τουλάχιστον στη προετοιμασία. Πολύ πανικό παρατηρώ και δεν το καταλαβαίνω.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

sourmenetes έγραψε:
gika έγραψε:
(...)

Σόρρυ ρε gika αλλά πέρυσι δεν έλεγες για χάρτινη ότι με τις προσθήκες που έκανε πάει για πρωτάθλημα και εμείς που πάμε;;

Λάθος θυμάμαι;;

Επειδη κι εγω το ελεγα αυτο, πρεπει να παραδεχτω το λαθος μου, αλλα κατα το ημισυ.
Η κουλα δεν πηγε για πρωταθλημα, αλλα ουτε κι εμεις το διεκδικησαμε ποτε σοβαρα.

Ακομα πιστευω οτι ενας Τσουμπερ πχ στα αριστερα, κουμπωνε μια χαρα στην ομαδα, και ισως να μας εκανε διεκδικητες. Αποδειξη οτι παλι τετοιο παικτη ψαχνουμε. Δεν μπορω να δεχτω ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη να εχει υποδεεστερο παικτη απο την κουλα σε ΚΑΜΙΑ θεση.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

sourmenetes έγραψε:
gika έγραψε:
(...)

Λάθος θυμάμαι;;

Δεν θυμάμαι να έχω πει κάτι τέτοιο, αλλά η ένσταση μου ήταν για το ότι σου είπα ότι είσαι βύσμα της παε, κάτι που ουδέποτε έκανα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Επιστρεφουμε στα μεταγραφικα.

Η Ελενη η Μπουτου αναφερει οτι η αρχικη προταση για Ντοουγκλας εχει ηδη απορριφθει, καθως δεν ικανοποιησε την ομαδα, αλλα προφανως παραμενει ανοιχτο το ζητημα.

Φανταζομαι η προταση στον παικτη ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο αυτα που παιρνει εδω, οποτε ισως να πιεσει για να φυγει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Οκ εκεί έχω λάθος.

Δεν έχει ειπωθεί από σένα κάτι τέτοιο εννοειται

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

DimitrisS έγραψε:Επιστρεφουμε στα μεταγραφικα.

Η Ελενη η Μπουτου αναφερει οτι η αρχικη προταση για Ντοουγκλας εχει ηδη απορριφθει, καθως δεν ικανοποιησε την ομαδα, αλλα προφανως παραμενει ανοιχτο το ζητημα.

Φανταζομαι η προταση στον παικτη ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο αυτα που παιρνει εδω, οποτε ισως να πιεσει για να φυγει.
Ένα 5-7 θεωρώ μπορείς να το πάρεις από Αουγκούστο

Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

sourmenetes έγραψε:Οκ εκεί έχω λάθος.

Δεν έχει ειπωθεί από σένα κάτι τέτοιο εννοειται

:pano:

Στα του Αουγκούστο, με το συμβόλαιο να λήγει σε ένα χρόνο 3 έως 5 ακούγονται ιδανικά. Για παραπάνω θα πρέπει να τον ανανεώσουμε πρώτα νομίζω.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

rainmaker έγραψε:
JohnDag έγραψε:Bane, πέρσι τα έσοδα από μεταγραφές ήταν 22Μ.

Θυμάσαι πόσα από αυτά πήγαν για μεταγραφές;

Αλήθεια δηλαδή πιστεύει κάποιος ότι πέρσι δεν έγινε η παραμικρή επένδυση των μεταγραφικων εσοδων μόνο και μόνο επειδή δεν υπήρχε ΤΔ;

Έχει αλλάξει η στόχευση λέμε και πρέπει να το αποδεχτούμε για να μην χαλιομαστε άδικα.

Εν πάση περιπτώσει, επειδή ακριβώς την ίδια συζήτηση κάναμε και πέρσι τέτοιο καιρό (ακριβώς όμως) ας το αφήσουμε εδώ και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος.

Α δηλαδή σόρρυ, το να έχεις χασουρα μια δεκαετία σερί, δεν μετράει στην ανάλυση σου

Κοιτάς μόνο τι έγινε μέσα σε μια σεζόν και κρίνεις ότι αυτό ήταν
Να πάμε και πιο πίσω από την 10ετια αμα είναι να βολέψει την συλλογιστική σου ρε συ Rain.

Σχολιάζουμε τα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή στα χέρια μας.

Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στο ξοδεύω λιγότερα απ' όσα βγάζω.

Καλά έκανε; Για μένα ναι. Γιατί αλλιώς δεν θα ήταν βιώσιμη.

Παντως αυτό με την χασούρα που το έχετε κάνει σημαία είναι κάπως εωλο ως επιχείρημα.

Κι αυτό γιατί το 99.99% των ομάδων που διεκδικούν και κερδίζουν τίτλους παγκοσμίως μπαίνουν κάθε χρονιά μέσα.

Το να μην θέλουμε σαν ομάδα να είμαστε μέρος αυτού του γκρουπ είναι δικαίωμα μας και προσωπικά είμαι ΟΚ με αυτό.

Αλλα μην το παρουσιάζετε σαν κάτι που αφορά αποκλειστικά τον ΠΑΟΚ γιατί μόνο έτσι δεν είναι.

Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

O Σβαμπ γράφτηκε για 2 χρόνια συμβόλαιο από βάζελο, ενώ εμείς δίνουμε 1+1. Με ποιον θα παίζουμε στα χαφ μετα αν πωληθεί και ο Ντάγκλας;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μαουρίσιο; :mrgreen: Θα χαρεί κι ο Ράζβαν.
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

kos έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Όταν έσκασες 2,5 μυρια σε σοαρες
1,8 σε κουαλιατα
Γύρω στο 1,5 σε κοταρσκι
Αλλο 1,5 σε ναρευ

Σου είπε κανείς να μη γράφεις;;

Τι κόλλημα έχετε φάει;;

Αλλά δε θελετε αντίλογο!

Θέλετε να λέτε αυτά που λέτε γιατί θεωρείτε ότι όλα είναι σωστά!

Καλύτερα να κάνεις μονόλογο για να βρίσκεις και το δίκιο σου!

Να θυμηθώ από που πήρε ο ΠΑΟΚ τους αμουστακους μακ γκαρυ τσιμι

πριν απο 3 χρονια πηρες το νταμπλ και δεν καταφερες να κεφαλαιοποιησεις την επιτυχια. δεν εχτισες πανω σε αυτην. το τι εγινε ειναι γνωστο.

περυσι ειχες με διαφορα την καλυτερη εισπρακτικη σου χρονια. το καλοκαιρι εκανες δυο τεραστιες για τα δεδομενα σου πωλησεις και εβγαλες την χρονια με δανεικους και αποτυχημενες μεταγραφες.

https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... erein/1091
Current transfer record: +€21.55m

εφερες τον προπονητη που σου πηρε το νταμπλ και μολις τελειωσαν οι μεταγραφες αρχισαν οι κουβεντες για κακως δομημενο ροστερ.
ηρθε η ευρωπαικη πορεια και ολοι πλεον καταλαβαν οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι εκει. να κυνηγαει την ευρωπαικη πορεια.
αν και φετος δεν καταφερεις να διορθωσεις τα λαθη σου και πας στην λογικη οτι ο επομενος πρεπει να ειναι φθηνοτερος απο τον προηγουμενο θα εισαι αξιος της μοιρας σου.

υπο αυτην την εννοια δεν ειναι σωστο να πετας αριθμους σε οσους αγωνιουν. ειδικα οταν οι 4 παικτες που ανεφερες στοιχισαν λιγοτερα απο αυτα που πηρες απο τον γιαννουλη.
για ποια επιτυχια μιλας αδερφε? Πηρα ενα πρωταθλημα και ο Σαββιδης εδωσε 25εκ απο την τσεπη του. Τι να κεφαλοποιησεις ακριβως?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”