ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ 14/4 22:00 CosmoteSports
Re: ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ 14/4 22:00 CosmoteSports
Έχω ξεχάσει όλα τα γούρια που είχα με Γάνδη και Μιντιλαντ...Τι black out είναι αυτό;
Μόνο την πολυθρόνα μου στο σαλόνι βλέπω...
Μόνο την πολυθρόνα μου στο σαλόνι βλέπω...
-
Ιστορικό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ μας είναι ήδη νικητής και πανηγυρικά θα προκριθεί!3-1 ίσως φταίει που έχω αίσθημα ευφορίας από το πρωί, ανυπομονώ ..
Πολύ μεγάλο ματς σήμερα.... Ομαδάρα η Μαρσέιγ, με πολύ καλή χρονιά, με πολύ κόσμο, με γηπεδαρα.... Μπαίνεις στο τουιτερ και βλέπεις πόσο ασχολείται μία χώρα του μεγέθους της Γαλλίας με το αποψινο αγώνα. Συνεχείς αναφορές, βιντεάκια από το γήπεδο, άγχος για το αποτέλεσμα...... Μπράβο σε όλους παίκτες τεχνικό τιμ, διοίκηση που φέτος μας έκαναν να αισθανθούμε ότι ανήκουμε ποδοσφαιρικά στην κεντρική Ευρώπη και όχι στην σουπαλιγδα......
- καφέ δερμάτινο
Παραδόξως η μέρα κύλησε εύκολα μέχρι τώρα. Πλέον το μυαλό πλημμυρίζεται από ηδονικές σκέψεις και συναισθήματα, το σώμα τρέμει, οι τρίχες γίνονται κάγκελο και τα μάτια βουρκώνουν. Να ξελαρυγγιαστεί ο λαός, να παρασύρει την ομαδάρα μας και η ομαδάρα μας, να μασάει σίδερα, να παρασύρει το λαό. Ματώνουμε για την υπέρβαση όλοι μαζί για να κατακτήσουμε μια ιστορική πρόκριση απόψε! Μια νύχτα που γράψουμε με χρυσά γράμματα στην περήφανη ιστορία μας! Καθηλωμένος μπροστά στην οθόνη, θα νιώθω ότι το σώμα μου θα βρίσκεται δίπλα στον πατέρα μου μες στο Ναό απόψε, όπου θα ζήσουμε στιγμές που θα κουβαλάμε ως βαριά κληρονομιά μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΟΚ ΕΣΥ, ΕΣΥ, ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΟΚ ΕΣΥ, ΕΣΥ, ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

- navigator11
Ναι ε; Εντάξει, το καταλαβαίνω, δεν μπορώ να πω. Ίσως επειδή σήμερα επί της ουσίας δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, το έχω πάρει εγώ πιο χαλαρά. Αν και είμαι αμετανόητος, πάλι θα ουρλιάζω σε τυχόν γκολ μαςNapoli4 έγραψε:Εμείς οι νεότεροι πάντως, κύριε Navi, είμαστε μέσα στο άγχος και την προσμονή. Έχουμε να κοιμηθούμε 3 μέρες.navigator11 έγραψε:Ρε σεις, όσο περνάει η ώρα τόσο πιο ανάλαφρος νιώθω. Κάτι πάει στραβά ή από τα 40 κι έπειτα ... σοβαρεύεται η μασίνα;;; Λες και θα παίξουμε εγχώριο ματς με καμιά Λαμία, ξέρω γω, νιώθω. Άλλες εποχές θα με είχε φάει το άγχος από χθες ήδη.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑ
Περαστικα σου φιλε μου , να σε κανει η ομαδα χαρουμενο σημερα. θα φωναξουμε κι για σεναxrisitsapa έγραψε:Περαστικά να είναι φίλε.tolis01 έγραψε:Καλά λαρύγγια στα αδέρφια που πάνε στο ναό.
Κατά μεγάλη πιθανότητα ο Λου θα το πάει συντηρητικά μέχρι το 60. Να τους τρέξουμε δε γίνεται, οπότε μέχρι εκεί σε σετ παιχνίδι, κανα στημένο καμιά βαθιά μπαλιά.
Βασικά ό,τι και να γίνει δε με νοιάζει.
Άντε να δούμε πως θα καταφέρω να δω το παιχνίδι από το νοσοκομείο. Θάλαμος δεν παίζει (θα κοιμούνται), ίσως πάρω το λαπτοπ εξω που πιάνει το WiFi (έτσι ώστε να επιβεβαιωθούν οι προφητείες :
ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ...
Εύχομαι η ΠΑΟΚΑΡΑ να σε κάνει χαρούμενο σήμερα.
- constadine
- Lacedaemonian
Περαστικα φιλεAndrew R έγραψε:Περαστικα σου φιλε μου , να σε κανει η ομαδα χαρουμενο σημερα. θα φωναξουμε κι για σεναxrisitsapa έγραψε:Περαστικά να είναι φίλε.tolis01 έγραψε:Καλά λαρύγγια στα αδέρφια που πάνε στο ναό.
Κατά μεγάλη πιθανότητα ο Λου θα το πάει συντηρητικά μέχρι το 60. Να τους τρέξουμε δε γίνεται, οπότε μέχρι εκεί σε σετ παιχνίδι, κανα στημένο καμιά βαθιά μπαλιά.
Βασικά ό,τι και να γίνει δε με νοιάζει.
Άντε να δούμε πως θα καταφέρω να δω το παιχνίδι από το νοσοκομείο. Θάλαμος δεν παίζει (θα κοιμούνται), ίσως πάρω το λαπτοπ εξω που πιάνει το WiFi (έτσι ώστε να επιβεβαιωθούν οι προφητείες :
ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ...
Εύχομαι η ΠΑΟΚΑΡΑ να σε κάνει χαρούμενο σήμερα.
Θα σε αποζημιωσει η ομαδα αποψε
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
-
Αδερφέ το ίδιο ακριβώς νιώθω και εγώ ,43 πλέον λες και παίζουμε με Απόλλων,απλά σε λίγο θα φάω και τα νύχια των ποδιών..navigator11 έγραψε:Ρε σεις, όσο περνάει η ώρα τόσο πιο ανάλαφρος νιώθω. Κάτι πάει στραβά ή από τα 40 κι έπειτα ... σοβαρεύεται η μασίνα;;; Λες και θα παίξουμε εγχώριο ματς με καμιά Λαμία, ξέρω γω, νιώθω. Άλλες εποχές θα με είχε φάει το άγχος από χθες ήδη.

- PAOK_Antarctica
Δεν θέλω να είμαι γκρινιάρης αλλά η κατάσταση με τους τζαμπατζηδες δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Η 4 είναι σχεδόν γεμάτη και έξω έχει πόσες χιλιάδες κόσμου. Με κάθε εισιτήριο μπαίνει και ένας τζαμπατζης. Θα γίνει καμία μαλακια καμιά μέρα και θα πέσουμε από τα σύννεφα.
Η 4 είναι σχεδόν γεμάτη και έξω έχει πόσες χιλιάδες κόσμου. Με κάθε εισιτήριο μπαίνει και ένας τζαμπατζης. Θα γίνει καμία μαλακια καμιά μέρα και θα πέσουμε από τα σύννεφα.
Απειρα χρήσιμο. Απο που το έχεις αυτό;constadine έγραψε:Τον αγώνα θα τον δείξουν τα παρακάτω κανάλια:
Η Λειστερ χανει, οποτε μας βλεπω με Μπενφικα στον τελικο...

- ΑποστόληςΑ
Απ' ό,τι διαβάζω τα γερόντια έχουν κάνει κατάληψη στο φόρουμ! ΕΛΕΟΣ ΡΕ!
Με Καντουρί αντί Τσιγγάρα κερδίζουμε σε καλύτερο passing game, αλλά χάνουμε σε ταχύτητα/μαρκάρισμα/ένταση.
- ΑποστόληςΑ
SDNA
Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τετράδα στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο και Λύρατζη. Στα χαφ θα αγωνιστεί ο Κούρτιτς, έχοντας στο πλευρό του τον Αουγκούστο δεδομένης της εμφάνισής του στο Βελοντρόμ στη μεσαία γραμμή, με τον Ελ Καντουρί σε έναν πιο προωθημένο ρόλο.
Στα άκρα της επίθεσης θα χρησιμοποιηθούν οι Μπίσεσβαρ - Αντρίγια, με τον Άκπομ στην κορυφή.
Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τετράδα στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο και Λύρατζη. Στα χαφ θα αγωνιστεί ο Κούρτιτς, έχοντας στο πλευρό του τον Αουγκούστο δεδομένης της εμφάνισής του στο Βελοντρόμ στη μεσαία γραμμή, με τον Ελ Καντουρί σε έναν πιο προωθημένο ρόλο.
Στα άκρα της επίθεσης θα χρησιμοποιηθούν οι Μπίσεσβαρ - Αντρίγια, με τον Άκπομ στην κορυφή.