και απο κινητο δοκιμασα τιποταnunies4 έγραψε:Δοκιμαστε και απο κινητο μηπως για καποιο λογο απο το pc τρωει ολα αυτα τα μπλοκαρισματα
Κύπελλο Ελλάδος 2021-22
- paokilerou
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2021-22
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- paokilerou
δοκιμασα απο chrome,edge και mozilla απο desktop. από safari σε κινητο, απο chrome και safari σε laptop. παντου το ιδιο,να με πεθανουν θελουν
Τα εισητηρια κλείστηκαν σε δύο λεπτά πραγματικά,δοκιμαστε άλλες συσκευές και browsers μπας και βρείτε άκρη.
Θα κατέβω με αυτοκίνητο και σκέφτομαι που θα το αφήσω και πως θα μετακινηθω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος που το έχει ξανακάνει?
Θα κατέβω με αυτοκίνητο και σκέφτομαι που θα το αφήσω και πως θα μετακινηθω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος που το έχει ξανακάνει?
Εμείς το αφήσαμε την προηγούμενη φορά 3 λεπτά από το ΟΑΚΑ. Εκεί στην Αττική οδό νομίζω κάτι αντίστοιχο με περιφερειακό και το πήραμε με το πόδι. Βέβαια σε έναν παράλληλο δρόμο πίσω από κάτι πλέξι Γκλας περπατούσαν κάποιοι με κιτρινόμαυρα αλλά δεν έγινε τίποτα όλα καλά. Αν φτάσεις την ώρα που θα φτάσουν τα πούλμαν δεν θα έχεις θεμαhulk4teo έγραψε:Τα εισητηρια κλείστηκαν σε δύο λεπτά πραγματικά,δοκιμαστε άλλες συσκευές και browsers μπας και βρείτε άκρη.
Βέβαια ελπίζω η πινακίδα σου να μην αρχίζει από Ν ή κάτι τέλος πάντων που να προδίδει Β.Ελλάδα για σιγουριά…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Δευ 16 Μάιος 2022, 09:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας ζηλεύω μάγκες πάντως! Καλά να περάσετε έχω κοβιντιαστηκα (2η φορά σε 3-4 μήνες) και δεν ρισκάρω να πάρω και να μην πάω . Σάββατο λογικά τελειώνει η καραντίνα ή Κυριακή .
Η αλλη λυση ειναι διοδια και να ανεβεις σε καποιο απο τα πουλμαν.
Το ειχαμε κανει παλιοτερα στον τελικο της Φιλαδελφειας
Παντα υποστηριζω οτι ο ασφαλεστερος τροπος ειναι η πολυπληθης μετακινηση...
Το αρνητικο βεβαια ειναι οτι θα πρεπει να περιμενεις ολη την επιχειρηση αποχωρησης μεχρι να ξανακαβαλησεις καποιο πουλμαν και να πας στο αμαξι σου στα διοδια...
Αλλα ας εχουμε παρει την κουπα και δεν @@@ιεται....
2022 και να συζηταμε στο πως θα παμε γηπεδο με ασφαλεια χτυπαει καπως αλλα τελος παντων.
Το ειχαμε κανει παλιοτερα στον τελικο της Φιλαδελφειας
Παντα υποστηριζω οτι ο ασφαλεστερος τροπος ειναι η πολυπληθης μετακινηση...
Το αρνητικο βεβαια ειναι οτι θα πρεπει να περιμενεις ολη την επιχειρηση αποχωρησης μεχρι να ξανακαβαλησεις καποιο πουλμαν και να πας στο αμαξι σου στα διοδια...
Αλλα ας εχουμε παρει την κουπα και δεν @@@ιεται....
2022 και να συζηταμε στο πως θα παμε γηπεδο με ασφαλεια χτυπαει καπως αλλα τελος παντων.
@paokilerou :
Από chrome 100.0.4896.127 τα κατάφερα.
Από (τη νεώτερη έκδοση )100.0.4951.67, όχι.
Ίσως έχει σχέση
Από chrome 100.0.4896.127 τα κατάφερα.
Από (τη νεώτερη έκδοση )100.0.4951.67, όχι.
Ίσως έχει σχέση
- sourmenetes
- Moderator
Γιάννη να ξέρεις πριν 2 3 μέρες σε σκεφτόμουνα.
Ευχόμαι να σαι καλά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχόμαι να σαι καλά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατι εχει το pc σου..paokilerou έγραψε:δοκιμασα απο chrome,edge και mozilla απο desktop. από safari σε κινητο, απο chrome και safari σε laptop. παντου το ιδιο,να με πεθανουν θελουν
Σε μενα πανευκολα μπαινει απ ολες τις συσκευες
- paokilerou
δοκιμασα απο διαφορετικες συσκευες , εστειλα τα στοιχεια μου σε αλλον και μου εκλεισε. στην τικετμαστερ μ λεγανε δεν εχει αρχισει η διαθεση δοκιμασε στις 15.00.. οτι ναναι αλλα ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑgiliopoulos έγραψε:Κατι εχει το pc σου..paokilerou έγραψε:δοκιμασα απο chrome,edge και mozilla απο desktop. από safari σε κινητο, απο chrome και safari σε laptop. παντου το ιδιο,να με πεθανουν θελουν
Σε μενα πανευκολα μπαινει απ ολες τις συσκευες
Πήγα Τούμπα. ΔΕΝ κάνουν πωλήσεις από εκεί. Το θέμα είναι πως απ' ότι μου είπε μια υπάλληλος υπήρχε πρόβλημα με τις τράπεζες, γι' αυτό μας σταματούσε το σύστημα πριν την πληρωμή. Ωστόσο, είπαν ότι περίπου στις 12 φτιάχτηκε και μπήκαμε με το κινητό στη σελίδα και κλείσαμε κανονικά εισιτήρια!
Εύχομαι να έχει λυθεί το πρόβλημα για όλους!
Εύχομαι να έχει λυθεί το πρόβλημα για όλους!
- ΑποστόληςΑ
Ευχαριστώ Γιάννη για το εισιτήριο που μου έβγαλες!giapas έγραψε:Εκτός του trouman , κανείς.
- ΑποστόληςΑ
Μαζί με τον Γιάννη θα δούμε τον τελικό, όπως τότε, το 2014...sourmenetes έγραψε:Γιάννη να ξέρεις πριν 2 3 μέρες σε σκεφτόμουνα.
Ευχόμαι να σαι καλά!