Gospi έγραψε:Το ερωτημα ειναι το εξής.obanebane έγραψε:Εννοείται ότι αν πάει με τους όρους του ο Ζαμπα να παίξει στην χώρα του,τον χάσαμε.
Αν υπάρχουν θέματα πειθαρχικά, εγώ θα τον έστελνα στον Πάμπλο μέχρι τον Γενάρη.
Τα λεφτά που δαπανήθηκαν είναι πολλά για να πεταχτούν στα σκουπίδια.
Αξιζει να ρισκαρεις να προσπαθησεις να πεισεις τον Ζαμπα να ξαναγινει ποδοσφαιριστης?
Η ομαδα επειγει να καλυψει το κενο τοσο στα χαφ οσο και στους μεσοεπιθετικους. Αν μεινει ο Ζαμπα τοτε δεν θα ρθει αλλος μεσοεπιθετικος, που σημαινει οτι αν δεν παιξει τελικα ο Ζαμπα θα βγει το εξαμηνο χωρις εναλλακτικη σοβαρη στους μεσοεπιθετικους..
Αλλο θεμα ειναι το εξης...
Ποσο πιθανο ειναι να επανελθει ο Ζαμπα και να πιασει σοβαρη αποδοση? Κι αν αποφασισει να δουλεψει αλλα δεν μπορεσει να παιξει καλη μπάλα?
Εχουμε την πολυτελεια να ρισκαρουμε? Σε μια τοσο κρισιμη χρονια?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείται ότι θα αποκτηθεί παίχτης,αν ο Ζαμπα είναι εδώ και δεν παίζει ή αν φύγει δανεικός,το κενό θα υπάρχει.
Το θέμα είναι να βρεθεί τρόπος να επιστραφούν στον ΠΑΟΚ τα χρήματα ή ένα μέρος αυτών που δαπανήθηκαν για τον Βραζιλιάνο.
Εγω μιλάω για την διαχείριση του,όπως σωστά γράφτηκε (Δε θυμάμαι από ποιον) αν ο παίχτης φύγει με τους όρους του,ξεγραψτε τον,ούτε στον ΠΑΟΚ θα τον ξανά δούμε ούτε λεφτά θα πάρουμε.