Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Gospi έγραψε:
obanebane έγραψε:Εννοείται ότι αν πάει με τους όρους του ο Ζαμπα να παίξει στην χώρα του,τον χάσαμε.
Αν υπάρχουν θέματα πειθαρχικά, εγώ θα τον έστελνα στον Πάμπλο μέχρι τον Γενάρη.
Τα λεφτά που δαπανήθηκαν είναι πολλά για να πεταχτούν στα σκουπίδια.
Το ερωτημα ειναι το εξής.
Αξιζει να ρισκαρεις να προσπαθησεις να πεισεις τον Ζαμπα να ξαναγινει ποδοσφαιριστης?
Η ομαδα επειγει να καλυψει το κενο τοσο στα χαφ οσο και στους μεσοεπιθετικους. Αν μεινει ο Ζαμπα τοτε δεν θα ρθει αλλος μεσοεπιθετικος, που σημαινει οτι αν δεν παιξει τελικα ο Ζαμπα θα βγει το εξαμηνο χωρις εναλλακτικη σοβαρη στους μεσοεπιθετικους..
Αλλο θεμα ειναι το εξης...
Ποσο πιθανο ειναι να επανελθει ο Ζαμπα και να πιασει σοβαρη αποδοση? Κι αν αποφασισει να δουλεψει αλλα δεν μπορεσει να παιξει καλη μπάλα?
Εχουμε την πολυτελεια να ρισκαρουμε? Σε μια τοσο κρισιμη χρονια?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοείται ότι θα αποκτηθεί παίχτης,αν ο Ζαμπα είναι εδώ και δεν παίζει ή αν φύγει δανεικός,το κενό θα υπάρχει.
Το θέμα είναι να βρεθεί τρόπος να επιστραφούν στον ΠΑΟΚ τα χρήματα ή ένα μέρος αυτών που δαπανήθηκαν για τον Βραζιλιάνο.
Εγω μιλάω για την διαχείριση του,όπως σωστά γράφτηκε (Δε θυμάμαι από ποιον) αν ο παίχτης φύγει με τους όρους του,ξεγραψτε τον,ούτε στον ΠΑΟΚ θα τον ξανά δούμε ούτε λεφτά θα πάρουμε.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Για το Ζαμπά θα πω το εξής: οι αμερικανοι στις επιχειρήσεις λένε "fail fast". Που σημαίνει ότι αν ένα νέο πρότζεκτ/επιχείρηση δεν τραβάει, σταμάτα να ρίχνεις λεφτά στον κουβά και προχώρα παρακάτω.

Στην Ελλάδα, την εποχή της φούσκας του χρηματιστηρίου, κάποιοι έκαναν "μουαγέ". Αυτό σημαίνει ότι αν πχ εχω αγοράσει 100 μετοχές με 10€ τη μία και η τιμή της πέσει στα 5€, εγώ παω και αγοράζω άλλες 100, ώστε "η μέση αξία των μετοχών μου να είναι 7,5€" (έχω πάρει 200 μετοχές με 1500€). Στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων φυσικά έχαναν επειδή δεν ήθελαν να δεχθούν ότι έχασαν ήδη τη μισή τους επένδυση αλλά επέλεγαν να πιστέψουν ότι η αξία των μετοχών τους ήταν 7,5€ κάτι που φυσικά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα ψυχολογικό τρικ, που "πουλουσαν" οι αεριτζήδες στους ανίδεους μικροεπενδυτές που αγωνιούσαν για τα χρήματα τους και τους έκαναν να αιμορραγούν ακόμα περισσότερο.

Τώρα λοιπόν πρέπει να παρουν αυτή την απόφαση. Αν "τραβάει" το πρότζεκ ή πάμε απλώς για damage control και ότι σώσουμε.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

K_geo έγραψε:
tsaousila έγραψε:o λημνιος στη γερμανια και ο ουαρντα στη μεσημβρια .....αδικο σπορ το ποδοσφαιρο..... αιντε βρε φερρειρα ξυπνα λιγο!!!
και ομως, πολυ δικαιο... όσο κοπιάζεις λαμβάνεις. το ταλέντο είναι απλά μια αφετηρία, όχι η κατάληξη.
Ετσι ακριβως...γιατι οταν ο ενας εβαζε το κεφαλι κατω και δουλευε...ο αλλος εβαζε το κεφαλι κατω και εψαχνε κιλοτακια....
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

obanebane έγραψε:Εμείς έχουμε τρεις παίχτες που παίρνουν κοντά στο μυριο ετήσιο συμβόλαιο και αυτοί έχουν,Σεμεδο,Εμβιλα,Φορτουνη,Ελ Αραμπι,Βαλμπουενα,Ραφινια.
Να μη βάλουμε τους υπόλοιπους,δεν έχει νόημα πιστεύω.
Εκτός λοιπον από την εύνοια που απολαμβάνουν,έχουν και μεγαλύτερο μπάτζετ.
Αυτό σημαίνει ότι δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία,με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τώρα αν εμείς με την αγωνιστική μας εικόνα και την αξία κάποιων παιχτών ματσαρουμε το χάντικαπ,θα φανεί.
Αυτή τη στιγμή όμως στην θεωρία υπερτερούν,για πρώτη φορά εδώ και τρία χρόνια.
Εμείς όμως έχουμε break even σε πωλήσεις αγορές μεταγραφών και αυτοί έχουν +14.000.000 σε πωλήσεις αγορές μεταγραφών. Αυτοί έχουν εγγύηση Ντορας- Αυγενάκη- Κουλλη και εμείς έχουμε πόλεμο παντού. + Εχουν Θεωδορίδη στην ΟΥΕΦΑ και εγγυημένα 30 κάθε χρόνο.

Παρόλα αυτά τα συμβόλαια και η χρηματιστηριακή αξία δεν παίζει μπάλα.

Δεν υπερτερούν για πρώτη φορά. Πάντα υπερτερούσαν σε έσοδα και μπάτζετ χρηματιστηριακή αξία.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:
Gospi έγραψε:
obanebane έγραψε:Εννοείται ότι αν πάει με τους όρους του ο Ζαμπα να παίξει στην χώρα του,τον χάσαμε.
Αν υπάρχουν θέματα πειθαρχικά, εγώ θα τον έστελνα στον Πάμπλο μέχρι τον Γενάρη.
Τα λεφτά που δαπανήθηκαν είναι πολλά για να πεταχτούν στα σκουπίδια.
Το ερωτημα ειναι το εξής.
Αξιζει να ρισκαρεις να προσπαθησεις να πεισεις τον Ζαμπα να ξαναγινει ποδοσφαιριστης?
Η ομαδα επειγει να καλυψει το κενο τοσο στα χαφ οσο και στους μεσοεπιθετικους. Αν μεινει ο Ζαμπα τοτε δεν θα ρθει αλλος μεσοεπιθετικος, που σημαινει οτι αν δεν παιξει τελικα ο Ζαμπα θα βγει το εξαμηνο χωρις εναλλακτικη σοβαρη στους μεσοεπιθετικους..
Αλλο θεμα ειναι το εξης...
Ποσο πιθανο ειναι να επανελθει ο Ζαμπα και να πιασει σοβαρη αποδοση? Κι αν αποφασισει να δουλεψει αλλα δεν μπορεσει να παιξει καλη μπάλα?
Εχουμε την πολυτελεια να ρισκαρουμε? Σε μια τοσο κρισιμη χρονια?

Εννοείται ότι θα αποκτηθεί παίχτης,αν ο Ζαμπα είναι εδώ και δεν παίζει ή αν φύγει δανεικός,το κενό θα υπάρχει.
Το θέμα είναι να βρεθεί τρόπος να επιστραφούν στον ΠΑΟΚ τα χρήματα ή ένα μέρος αυτών που δαπανήθηκαν για τον Βραζιλιάνο.
Εγω μιλάω για την διαχείριση του,όπως σωστά γράφτηκε (Δε θυμάμαι από ποιον) αν ο παίχτης φύγει με τους όρους του,ξεγραψτε τον,ούτε στον ΠΑΟΚ θα τον ξανά δούμε ούτε λεφτά θα πάρουμε.
Σε μια χρονια που το μοτο ειναι "μια αποκτηση για καθε μια απομακρυνση", δεν νομιζω πως αν μεινει ο Ζαμπα θα αποκτηθει αλλος.
Αρα το διλημμα ειναι ή Ζαμπα out και απαξιωση της επενδυσης αλλα ενισχυση της ομαδας ή Ζαμπα in και προσευχες να παιξει μπαλα αμεσα, αλλιως θα βαφτισουμε τον Βρακα παιχταρα και θα κλαιμε!

Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και αν αποδειχθει οτι ειναι; ή οτι μπορεί να εξελιχθεί σε έναν;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Όχι gospi, σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να φύγουμε από τις όποιες αποφάσεις.
Ειδικά σε περίπτωση πρόκρισης την Τετάρτη,θα υπάρχει μεγάλη άνεση να έρθει και παίχτης στη θέση του Ζαμπα και τον Ζαμπα να τον διαχειριστεί η ομάδα όπως νομίζει αυτή καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

invincible έγραψε:
obanebane έγραψε:Εμείς έχουμε τρεις παίχτες που παίρνουν κοντά στο μυριο ετήσιο συμβόλαιο και αυτοί έχουν,Σεμεδο,Εμβιλα,Φορτουνη,Ελ Αραμπι,Βαλμπουενα,Ραφινια.
Να μη βάλουμε τους υπόλοιπους,δεν έχει νόημα πιστεύω.
Εκτός λοιπον από την εύνοια που απολαμβάνουν,έχουν και μεγαλύτερο μπάτζετ.
Αυτό σημαίνει ότι δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία,με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τώρα αν εμείς με την αγωνιστική μας εικόνα και την αξία κάποιων παιχτών ματσαρουμε το χάντικαπ,θα φανεί.
Αυτή τη στιγμή όμως στην θεωρία υπερτερούν,για πρώτη φορά εδώ και τρία χρόνια.
Εμείς όμως έχουμε break even σε πωλήσεις αγορές μεταγραφών και αυτοί έχουν +14.000.000 σε πωλήσεις αγορές μεταγραφών. Αυτοί έχουν εγγύηση Ντορας- Αυγενάκη- Κουλλη και εμείς έχουμε πόλεμο παντού. + Εχουν Θεωδορίδη στην ΟΥΕΦΑ και εγγυημένα 30 κάθε χρόνο.

Παρόλα αυτά τα συμβόλαια και η χρηματιστηριακή αξία δεν παίζει μπάλα.

Δεν υπερτερούν για πρώτη φορά. Πάντα υπερτερούσαν σε έσοδα και μπάτζετ χρηματιστηριακή αξία.

Παρακολουθησες την κουβέντα ή γράφεις για να γράφεις;
Προφανώς για όλους αυτούς τους λόγους έχουν παραπάνω μπάτζετ.
Εγω δεν εξέτασα τους λόγους,έβαλα ένα δεδομένο στην κουβέντα που άνοιξε ο παρολος λέγοντας ότι έχουμε ίδιο μπάτζετ με τον γαύρο.
Ε δεν εχουμε,πως να το κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

K_geo έγραψε:και αν αποδειχθει οτι ειναι; ή οτι μπορεί να εξελιχθεί σε έναν;
Μακαρι να αποδειχθεί. Αλλα αυτο θα πρεπει να γινει σταδιακα και ισορροπημενα.
Οχι να περιμενουμε απο τον καθε Βρακα να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια επειδη καναμε λαθος σχεδιασμο!
Με 3 διοργανωσεις φετος, ακομη και να ερθει καποιος στη θεση του Ζαμπα ή να μεινει ο ιδιος ο Ζαμπα και να παιξει, θα βρει ευκαιριες ο Βρακας και ο καθε Βρακας.
Αλλα αν πεσει το βαρος στον Βρακα, και δεν τα καταφερει, τοτε θα τον εχεις καψει και αυτον...

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:Όχι gospi, σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να φύγουμε από τις όποιες αποφάσεις.
Ειδικά σε περίπτωση πρόκρισης την Τετάρτη,θα υπάρχει μεγάλη άνεση να έρθει και παίχτης στη θέση του Ζαμπα και τον Ζαμπα να τον διαχειριστεί η ομάδα όπως νομίζει αυτή καλύτερα.
Μακαρι να ρθει η πρόκριση Μπανε, γιατι συμφωνω πως θα λυσει πολλα διλημματα και τα χερια του Ρεμπε!

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλα αν μεχρι να φανει αν υπαρχει ζωη στον πλανητη Ζαμπα εχω βρεθει 10 βαθμους πισω ζητω που καηκαμε, γιατι μια τετοια ελλειψη μας στοιχισε με ατρομητο, εγω λεω και με κρασνονταρ και σημερα παλι τρεμει η καρδια μου με βρακα και κουτσια στο παγκο...Η ομαδα ειναι ΑΔΕΙΑ στον παγκο απο εμπειρια και ποιοτητα και αν το σεναριο με Μισιτς αληθευει το προβλημα ειναι ακομα μεγαλυτερο.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

ο τσοριτς που λεγαμε απο ρομα στις αρχες των μεταγραφων λενε απο ιταλια ειναι κοντα στον ρουλη :lol:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

giliopoulos έγραψε:
Parolos έγραψε: Ή μήπως ο γαύρος έχει μεγαλύτερο μπάτζετ? Ούτε καν.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Eχεις καπου χασει την επαφη με την πραγματικοτητα φιλε..
Μπα φίλε μου δε θα έρθω να σου κάνω παρέα.. βγαλτα πέρα μόνος σου και όταν προσγειωθείς εσύ στην πραγματικότητα εδώ θα είμαστε..

Σύμφωνα με την πορτογαλική ojogo ο Σεμεδο αρνήθηκε αύξηση αποδοχών στα 700Κ από τα 500Κ που έπαιρνε και την απέρριψε. Η Μπενφίκα προσφέρει γύρω στο 1,1Μ.

Πιστέψτε ότι γουστάρετε ότι ο Σεμεδο παίρνει εκατόν πενήντα εκατομμύρια το χρόνο.. η πραγματικότητα είναι διαφορετική όμως.

@bane το ύφος δεν πάει σε εσένα που ξέρεις να συζητάς.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Το σεναριο Μισιτς δεν ηταν καλο απο την αρχη. Το παιδι εχει βουνο να ανεβει και ακομη κιαν γυριζε στην αρχη του χρονου θα ηθελε δουλεια πολυ για να ενταχθει στην ομαδα και να φτασει τα περσυνα του στανταρ. Γιαυτο και τοσο καιρο εγω στο μυαλο μου δεν τον υπολογιζα για φετος. Ας αφησουν το παιδι να γινει καλα και να γυρισει οποτε πρεπει και να ειναι δυνατος και παικτουρα. Δεν μπορεις να στηριζεις τον προγραμματισμο σου σε ευχολογια. Πως να τον μετρησω τον ανρθωπο στα διαθεσιμα χαφ? Εχουμε 5, 3, 2 , 15 κλπ. Η υποθεση Βερνμπλουμ που ολο γυριζε και ολο δεν τον εβλεπα ειναι χαρακτηριστικη (δεν λεω με την καμια οτι ειναι ιδια φαση).
Και μην ξεχνάμε μεχρι τον Γεναρη θα εχουν παιχτει πολλα μπορει και ολα. Τοσο στην Ευρωπη οσο και στην Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

laska4 έγραψε:ο τσοριτς που λεγαμε απο ρομα στις αρχες των μεταγραφων λενε απο ιταλια ειναι κοντα στον ρουλη :lol:
ο οποίος είναι 10/8αρι... και στα ...στανταρ μας. δλδ βαλκάνιος, εξελίξιμος με καριέρα που μεχρι στιγμής δεν ανταποκρίνεται στα όσα πίστευαν για αυτούς και μπορεί να ψάχνει μια..ιθάκη. :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”