Βαζελος-ΠΑΟΚ 2/2-19:30,Novasports1HD
Re: Βαζελος-ΠΑΟΚ 2/2-19:30,Novasports1HD
Μη λέω κι εγώ τα ίδια, τα ίδια πράγματα βλέπουμε, μη τρελλαινόμαστε.
Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο Μάου. Προτίμησε να πέσει στη φάση πριν το "γκολ" του βάζελου. Και απλά πήρε φάουλ. Αν έβγαινε το ένα δύο, ούτε εγώ θα το έχανα. Πολύ μυστήρια ψυχολογία η ομάδα. Πολύ περίεργη.
Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο Μάου. Προτίμησε να πέσει στη φάση πριν το "γκολ" του βάζελου. Και απλά πήρε φάουλ. Αν έβγαινε το ένα δύο, ούτε εγώ θα το έχανα. Πολύ μυστήρια ψυχολογία η ομάδα. Πολύ περίεργη.
- potamda
- Bet Guru 2023
Κι όμως ακόμα και στο σδνα γράφει για μια υποψία χεριού... Φαντάσου τι θα γράφουν οι άλλοι!skalon έγραψε:Πεντακάθαρο!PAOKFC έγραψε:ητανε χερι τελικα?
- ΑποστόληςΑ
Τα παιδιά προσπαθούν, δεν μπορώ να πω. Ο αγώνας έχει ένταση πολλή, αλλά όχι και τόσο τέχνη. Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες που χάσαμε με Σφι και Μάουρο δημιουργήθηκαν από τον Misic, η μία απ' ευθείας και η άλλη μέσω Γιαννούλη.
Η ομάδα φαίνεται ότι χρειάζεται κι άλλο χαφ στο κέντρο, στη θέση του Μάουρο, που να μπορεί να τρέχει πιο γρήγορα και να καλύπτει χώρους. Δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο Πέλκας. Φοβάμαι τον κακό Πέλκα που αχρηστεύει πολλές επιθέσεις.
Ο Βαρέλα έχει κάνει δύο - τρία πολύ σοβαρά λάθη που ευτυχώς δεν στοίχισαν.
Το τελευταίο λάθος πάντως το έκανε ο Γιαννούλης.
Η ομάδα φαίνεται ότι χρειάζεται κι άλλο χαφ στο κέντρο, στη θέση του Μάουρο, που να μπορεί να τρέχει πιο γρήγορα και να καλύπτει χώρους. Δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο Πέλκας. Φοβάμαι τον κακό Πέλκα που αχρηστεύει πολλές επιθέσεις.
Ο Βαρέλα έχει κάνει δύο - τρία πολύ σοβαρά λάθη που ευτυχώς δεν στοίχισαν.
Το τελευταίο λάθος πάντως το έκανε ο Γιαννούλης.
Τι αμαρτίες πληρώνουμε κ μας κατσικωθηκε για άλλη μια φορά παίκτης αμπαλος στα εξτρέμ ;
Δεν ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΛΗΜΝΙΟ τυραννία
είναι και θεμα timing!ron-swanson έγραψε:Παιδιά δεν είναι ότι κραζουμε. Πέρσι πήγαμε εκεί μέσα και τους κάναμε χαβαλε. Γύρω γύρω η μπάλα και αυτοί τρέχανε. 0-2 που αν στο τέλος δεν χάναμε αχαστα έπρεπε να είναι 0-4. Ε φέτος κατεβήκαμε σαν ΠΑΟΚ φτωχός συγγενής. Λυπάμαι αλλά με το ρόστερ που έχουμε δεν είμαστε για τέτοια εικόνα.
κανουμε κοιλια όπως όταν τους βρηκαμε περυσι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όταν εγώ έλεγα πως θέλουμε εξτρέμ αντί του Λημνιου κάποιοι πέσαν να με φάνε...
Dimg4 έγραψε:Με ενα δεξι εξτρεμ που θα εκανε τα βασικα θα ημασταν ηδη 0-2. Για μια ακομη φορα χαιρομαστε που εχουμε εμυντικο εξτρεμ
Σε τέτοιες φάσεις πάντα πας στο πρώτο δοκάρι. Δεν φταίει ο Λημνιός που δεν κινήθηκε κανένας. Που αλλού να περάσει η μπάλα?
μια χαρά με το μπράτσο την έβαλε ο Μακέντας. μην τρελαινόμαστε
- V-olakiotis
Πάμε ρε να τους πατήσουμε!
Ξυπνήστε!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ξυπνήστε!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Caballo Viejo έγραψε:Το βασικότερο προσόν ενός προπονητή είναι να προσαρμόζεται και να προσαρμόζει την ομάδα του στις ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα και να ανατρέπει τη ροή του με τις κινήσεις που κάνει. Ε, αυτό ο Φερέιρα δεν το έχει. Τέλος.
Αυτό, δυστυχώς
Ο λημνιος δεν μας πηρε το ματς με το Βολο ?ariskatiforos έγραψε:Τι αμαρτίες πληρώνουμε κ μας κατσικωθηκε για άλλη μια φορά παίκτης αμπαλος στα εξτρέμ ;
το ποιο σημαντικο σημερα νομιζω ειναι οτι η μπαλα δεν βγαινει απο την αμυνα στην επιθεση.
δεν κραταμε μπαλα .
ο μαουριτσιο πλεον δεν μπορει να γυρισει το παιχνιδι απεναντι δλδ αριστερα συνεχεια υπαρχει ελευθερος παιχτης . πανε δεξια που ο λημνιο συνεχεια βουταει.
βαρελα δεν μπορει να δωσει πασα απο το δεξι στο αριστερο δυστηχως. και ο αρχηγος εχει βαρυνει παρα πολυ στο παιχνιδι του .
ενας εκ των μαουριτσιο εσιτι πρεπει να βγει και να μπει ενας εκ των πελκα μπισε ,για να τραβηχτει ο μισιτς εκει που πρεπει
δεν κραταμε μπαλα .
ο μαουριτσιο πλεον δεν μπορει να γυρισει το παιχνιδι απεναντι δλδ αριστερα συνεχεια υπαρχει ελευθερος παιχτης . πανε δεξια που ο λημνιο συνεχεια βουταει.
βαρελα δεν μπορει να δωσει πασα απο το δεξι στο αριστερο δυστηχως. και ο αρχηγος εχει βαρυνει παρα πολυ στο παιχνιδι του .
ενας εκ των μαουριτσιο εσιτι πρεπει να βγει και να μπει ενας εκ των πελκα μπισε ,για να τραβηχτει ο μισιτς εκει που πρεπει
- Caballo Viejo
Ξυπνήστε ρε γμτ. Θα χάσουμε απ' αυτή την ομαδούλα; Έλεος κάπου...
Βαρέλα απαράδεκτος.
Μόνινη πηγή καταστροφής για την ομάδα. Ακυρωνει κ τον Γιαννούλη που δεν ανεβαίνει συχνά ψηλά φοβούμενος τις απαραδεκτες ενέργειες του συμπαίκτη του.
Ο Μαουριτσιο υπερβολικά αργός απέναντι σε μια νεανική ομάδα που τρέχει.
Απορώ με όσους κράζουν τον Λημνιό.
Ο μόνος μαζί με Εσίτι κ Μίσιτς που δείχνουν να παίζουν βάση τεχνικής του προπονητή.
Τι θα έκανα εγώ?
Τρεις αλλαγές.
Μπίσε Πελκας αρχικώς σε θέση Μάουρο Βιερίνια κ αργότερα Άκπομπ για Σφιντέρσκι.
Μόνινη πηγή καταστροφής για την ομάδα. Ακυρωνει κ τον Γιαννούλη που δεν ανεβαίνει συχνά ψηλά φοβούμενος τις απαραδεκτες ενέργειες του συμπαίκτη του.
Ο Μαουριτσιο υπερβολικά αργός απέναντι σε μια νεανική ομάδα που τρέχει.
Απορώ με όσους κράζουν τον Λημνιό.
Ο μόνος μαζί με Εσίτι κ Μίσιτς που δείχνουν να παίζουν βάση τεχνικής του προπονητή.
Τι θα έκανα εγώ?
Τρεις αλλαγές.
Μπίσε Πελκας αρχικώς σε θέση Μάουρο Βιερίνια κ αργότερα Άκπομπ για Σφιντέρσκι.
μας είχε φέρει κάποτε ο Λάζλος ένα αλάνι τον Νιμανί! Παίζει να ήταν λίγο πιο τεχνίτης απ'τον Εσίτι!! Όσες φορές έπαιξε κολλάει η ομάδα στο κέντρο. Ο Βιερινια δεν μπορεί εξτρέμ. είναι 34 ετών.και όταν έχεις από εκεί τον Γιαννούλη που περιμένεις από αυτόν , βάσει συστήματος να σου βγάζει τα 3/4 των επιθέσεων, εεε βάζεις κάποιον μπροστά του να τρέχει και να βοηθάει στην άμυνα. Σε κάποια φάση τα έχωσε ο Φερέιρας στον Μίσιτς να βοηθάει λέει τον Μαουρίσιο!! Πού είναι μια ομάδα μόνος του..Τον Τσούμπα θα τον κάνει να πάρει ψυχοφάρμακα στο τέλος..
Έτσι μια μια ..ανάσα αυτά που βλέπω εγώ
Έτσι μια μια ..ανάσα αυτά που βλέπω εγώ