Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Αν θέλετε να μην δημιουργείται θέμα με το να γράφει ο καθένας το μακρί και το κοντό του κάντε ένα τόπικ κλειδωμένο όπου θα ποστάρουν μόνο οι μοντς τις πληροφορίες του Πορκυ Πετρου Μαουρίσιο και όποιου γνωρίζει κάτι μετά απο επικοινωνία μαζί σας. Τις ελεγμένες πληροφορίες δηλαδή. Ονομάστε το μεταγραφικές πληροφορίες τσεκντ 'η οφισιαλ όπου θα ποστάρετε οτι πληροφορία σας δίνουμε οι υπόλοιποι αναφέροντας πάντα το νικ του πληροφοριοδότη, και αφήστε αυτό το τόπικ να ξεχαρμανιάζει ο λαός μετονομάζοντας το σε μεταγραφές χειμώνα 2020 οτι του φανεί ξερω γω
- ΑποστόληςΑ
Δεν είπαμε να μην γράφουμε τίποτε, αλλά όταν γράφουμε κάτι να αναφέρουμε την πηγή. Πχ εγώ ποστάρω μια πληροφορία και γράφω ότι την αναπαράγω από το ινπαοκ, ή το παοκ24, το μετροσπορτ, τη σφίνα κλπ. Αυτό για να μπορεί ο οποιοσδήποτε που διαβάζει την "είδηση" να ξέρει πόση σημασία θα δώσει.
Μερικοί όπως ο Mauricio-8 γράφουν κάτι σαν να είναι τετελεσμένο γεγονός και δεν αναφέρουν ΠΟΤΕ την πηγή της πληροφόρησής τους. Γι αυτό και στην αρχή (σε άλλο, συναφές τόπικ) του έγραψα πως αν δεν βγουν όσα γράφει θα εισηγηθώ μεγάλο μπαν.
Δεν είμαι πια 25 ετών για να καταπίνω αμάσητα ότι φούμαρα πουλάει ο καθένας.
Πρώτα απ' όλα πρέπει να σεβόμαστε τους αδελφούς συμφορουμίτες με τους οποίους επικοινωνούμε καθημερινά.
Μερικοί όπως ο Mauricio-8 γράφουν κάτι σαν να είναι τετελεσμένο γεγονός και δεν αναφέρουν ΠΟΤΕ την πηγή της πληροφόρησής τους. Γι αυτό και στην αρχή (σε άλλο, συναφές τόπικ) του έγραψα πως αν δεν βγουν όσα γράφει θα εισηγηθώ μεγάλο μπαν.
Πρώτα απ' όλα πρέπει να σεβόμαστε τους αδελφούς συμφορουμίτες με τους οποίους επικοινωνούμε καθημερινά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλά και εγώ δε διαφωνώ με τον Αποστόλη αλλά όταν εμφανίζεται ένας Πορκυ και το φόρουμ τον κάνει ήρωα λογικό να εμφανιστεί και Μαουρίτσιο μετά. Δε γίνεται τον έναν να τον παρακαλάμε να γράφει και με τον άλλο να στραβωνουμε και Μπαν.
- invincible
Ο Rafa Soares πολύ καλή περίπτωση για αριστερό μπακ πάντως αν κάποιος πληρώσει την ρήτρα του Γιανούλη.
Ναι και να έχουμε Σοάρες αριστερά ,Σοάρες δεξιά και να μπερδευομαστε ;;;;
Η τεράστια ποιότητα των posts του τιτάνα ΠΟΡΚΕΩΣ-5, ούτε συγκρίνεται, ούτε καν αντιγράφεται από κανέναν....
- invincible
Τρόμος έγραψε:Ναι και να έχουμε Σοάρες αριστερά ,Σοάρες δεξιά και να μπερδευομαστε ;;;;

E τοτες να πάρουμε έναν Suárez

- paokovios1974
Πορκυ5 δεν γίνεσαι ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ.goran 64 έγραψε:Η τεράστια ποιότητα των posts του τιτάνα ΠΟΡΚΕΩΣ-5, ούτε συγκρίνεται, ούτε καν αντιγράφεται από κανέναν....
- kataramenos5
Ελα ρε που τα παιρνετε και σοβαρα.Μεγαλα παιδια ειστε.Βλεπετε καποιον γραφει φουμαρα 1,2,3 ε δε θα δωσεις σημασια την 4η.Μπορεις να κρινεις την αξιοπιστια του.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν είπαμε να μην γράφουμε τίποτε, αλλά όταν γράφουμε κάτι να αναφέρουμε την πηγή. Πχ εγώ ποστάρω μια πληροφορία και γράφω ότι την αναπαράγω από το ινπαοκ, ή το παοκ24, το μετροσπορτ, τη σφίνα κλπ. Αυτό για να μπορεί ο οποιοσδήποτε που διαβάζει την "είδηση" να ξέρει πόση σημασία θα δώσει.
Απο κει και περα οταν οι πηγες οταν αφορουν εσωτερικη πληροφορηση δε μπορουν να γραφτουν ονοματα.Γιατι πολυ απλα θα σταματησουν να ειναι πηγες.
ΥΓ Ο Πορκαρος ειναι το αλατοπιπερο της βαρετης πλεον μεταγραφικης περιοδου(δυσκολα διαρεει κατι τα τελ χρονια)
μη τα κανουμε ολα νεροβραστα
Πορκαρος for modeator
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποια πηγη ρε Αποστολη να αναφερει? Το παιδι ψοφαει για προσοχη και οταν τον κραζουμε δεν απανταει και αγνοει τα μηνυματα.ΑποστόληςΑ έγραψε: Μερικοί όπως ο Mauricio-8 γράφουν κάτι σαν να είναι τετελεσμένο γεγονός και δεν αναφέρουν ΠΟΤΕ την πηγή της πληροφόρησής τους. Γι αυτό και στην αρχή (σε άλλο, συναφές τόπικ) του έγραψα πως αν δεν βγουν όσα γράφει θα εισηγηθώ μεγάλο μπαν.
- kataramenos5
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εισεις που συγκρίνεται πορκυ και Μάου.. είναι άλλο να γράφεις μια φορά το μήνα όπου εκεί ναι όλοι θα το πάρουν στην πλάκα και άλλο να γράφεις κάθε μέρα ασυναρτησίες παρουσιάζοντας τα σαν ειδήσεις..