Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- Mauricio-8-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Εγώ δεν αχγώνομαι καθόλου έχουμε τον ΙΒάν και αυτο αρκέι!Και προπονητη θα πάρουμε και παικταράδες θα έρθουνε και θα πάνε όλα καλα έχετε εμπιστοσύνη στην ομάδα!Πάνω απτον ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΝΑΣ!
Αυτό που οι μπουκ βάζουν αποδόσεις για προπονητές είναι ότι πιο τρελό ακούω λέει κικο ραμιρεζ στο 2,30 δεύτερο φαβορί ...
joshua έγραψε:Αν κατι με ενοχλει στην αποχωρηση Λουτσεσκου ειναι οι επιπτωσεις αυτης στον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας.Τι κανεις τωρα,συνεχιζεις τον σχεδιασμο οπως αυτος ξεκινησε να υλοποιειται η σταματας και περιμενεις την ελευση νεου προπονητη,αξιολογηση ροστερ και εισηγησεις για την συνεχεια? Ειδικα στη περιπτωση του χαφ η αποψη μου ειναι πως πρεπει να προχωρησουμε στην αποκτηση του.Οι αλλες περιπτωσεις μπορει να περιμενουν,αυτη οχι.
Εννοείται ότι παίρνεις τον χαφ. Και ότι προχωράς το σχεδιασμό κανονικά. Ο προπονητής που θα πάρουμε πρέπει πρωτίστως να παίζει το ίδιο σύστημα..
Από τότε που ήταν παίχτης ο σβούρας θεωρούταν μεγάλος καβούριαςkastrakis έγραψε:Αυτό πάντως με τον Παντέλο που κάθε φορά που τον καλεί κάποιος προπονητής στην αραβία την κάνει με ελαφρά,
πρέπει να το δούμε την επόμενη που φορά που θα γυρίσει...
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Pablo Garciapanta έγραψε:πρώτο φαβορί ποιον έχουν οι μπουκ?
Δεν του έχω καμιά τρελή αδυναμία αλλά αν θυμάμαι καλά δήλωσε παραίτηση επειδή σπάστηκε με τους χειρισμούς Βρύζα και μετά απο καμιά βδομάδα τον κάλεσε ο Μπόλονι και πήγε Αραβίαsourdos4 έγραψε:Από τότε που ήταν παίχτης ο σβούρας θεωρούταν μεγάλος καβούριαςkastrakis έγραψε:Αυτό πάντως με τον Παντέλο που κάθε φορά που τον καλεί κάποιος προπονητής στην αραβία την κάνει με ελαφρά,
πρέπει να το δούμε την επόμενη που φορά που θα γυρίσει...
ΑΥΤΗ τη στιγμη ροστερ καλο ΔΕΝ εχουμε.Δεν χρειαζονται πολλες κινησεις αλλα αυτες οι 3-4 ειναι κινησεις που θα θεσουν τα στανταρ της αποδοσης που θα εχουμε ως στοχο,για αυτο και το timing για το στοχο της Ευρωπης ειναι καταστροφικο.Εγω θα προχωρουσα το σχεδιασμο ΑΜΕΣΑ...
Δλδ επειδή θέλουμε μια χαφαρα και ένα καλό αριστερό Μπακ σημαίνει ότι δεν έχουμε καλό ρόστερ??joshua έγραψε:ΑΥΤΗ τη στιγμη ροστερ καλο ΔΕΝ εχουμε.Δεν χρειαζονται πολλες κινησεις αλλα αυτες οι 3-4 ειναι κινησεις που θα θεσουν τα στανταρ της αποδοσης που θα εχουμε ως στοχο,για αυτο και το timing για το στοχο της Ευρωπης ειναι καταστροφικο.Εγω θα προχωρουσα το σχεδιασμο ΑΜΕΣΑ...
Υπερβάλλεις αδερφέ..
σε θυμηθούμε και τον Παντελο που σαν ποδοσφαιριστής μας άφησε για τον βαζελο
Τουλάχιστον δεν σπάνε και τη ρήτρα του Ελ Καντουρί να τον πάρει μαζί του στην Αραβία. Ε φανταστικέ Λουτσέσκου;
Θέλω και πρέπει η μετάβαση στην εποχή του τοπ προπονητή να είναι ομαλή...
Για αυτό προτείνω υπηρεσιακό προπονητή με συγκεκριμένη αποστολή και δίπλα του ο τοπ να βλέπει και να μαθαίνει πρόσωπα και καταστάσεις..
Είναι δύσκολα τα πράγματα...
Για Μιρτσεα φαντάζομαι ο Ιβάν δεν θα θέλει να τον δει στα μάτια του...
Για αυτό προτείνω υπηρεσιακό προπονητή με συγκεκριμένη αποστολή και δίπλα του ο τοπ να βλέπει και να μαθαίνει πρόσωπα και καταστάσεις..
Είναι δύσκολα τα πράγματα...
Για Μιρτσεα φαντάζομαι ο Ιβάν δεν θα θέλει να τον δει στα μάτια του...
Μη σε πω να πάρει κ ουαρντα μαζί τουsourdos4 έγραψε:Τουλάχιστον δεν σπάνε και τη ρήτρα του Ελ Καντουρί να τον πάρει μαζί του στην Αραβία. Ε φανταστικέ Λουτσέσκου;
Μουσουλμανική χώρα
Ταμάμ κ για τους δυο
- sourmenetes
- Moderator
Παιδες οσο μπορουμε μην το ξεχειλωνουμε με τα παρααλειπομενα λουτσεσκου εδω μεσα.
Εχουμε και μεταγραφες που τρεχουν..
Εχουμε και μεταγραφες που τρεχουν..
Το αν θελουμε μονο μια χαφαρα ειναι σχετικο καθως δεν ξερουμε ουτε το πως θα ανταποκριθει ο 22χρονος πρωτη φορα στην Ευρωπη Νταγκλας,ουτε καν ο Μισιτς για τον οποιο δεν εχουμε εικονα.Δεν υπαρχει η παραμικρη σταθερα στη γραμμη αυτη τη στιγμη.Οσο για τον Γιαννουλη,πραγματικα τρεμω στην ιδεα πως θα εχει θεση βασικου σε ευρωπαικο αγωνα.Μονος μου αναφερθηκα σε 3-4 κινησεις δεν ακηρωνω το ροστερ,απλα ειναι συγκεκριμενου ειδους κενα και μαζικα που επηρεαζουν τη συνολικη εικονα.prax έγραψε:Δλδ επειδή θέλουμε μια χαφαρα και ένα καλό αριστερό Μπακ σημαίνει ότι δεν έχουμε καλό ρόστερ??joshua έγραψε:ΑΥΤΗ τη στιγμη ροστερ καλο ΔΕΝ εχουμε.Δεν χρειαζονται πολλες κινησεις αλλα αυτες οι 3-4 ειναι κινησεις που θα θεσουν τα στανταρ της αποδοσης που θα εχουμε ως στοχο,για αυτο και το timing για το στοχο της Ευρωπης ειναι καταστροφικο.Εγω θα προχωρουσα το σχεδιασμο ΑΜΕΣΑ...
Υπερβάλλεις αδερφέ..