PAOK FC -Spartak Moscow 8/8 20:00 PAOKmania Web Radio & NS2
Re: PAOK FC -Spartak Moscow 8/8 20:00 PAOKmania Web Radio &
με την τρνβα αν θυμαμαι καλα 3-3 δεν ειχε ληξει το ημιχρονο; παντως και μενα αυτον τον αγωνα μου θυμισε!ιστορικος αγωνας. 

5-2 τελικό αν δεν κάνω λαθοςAzrael έγραψε:με την τρνβα αν θυμαμαι καλα 3-3 δεν ειχε ληξει το ημιχρονο; παντως και μενα αυτον τον αγωνα μου θυμισε!ιστορικος αγωνας.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ!!!!!!!

-
θελει τεραστια προσοχη παρα το τρομερο μομεντουμ που εχουμε παντως, εχουν την ποιοτητα μπροστα (και την τυχη σημερα) να σε ξεκανουν απο το πουθενα
Ρεελεος εε παιχνιδαρα κανει ο Κρεσπο και ΠΑΛΙ με αυτον ασχοληστε? Τι κολημα ρε ειναι αυτο. Δεν βλεπετε οτι στα αμυντικα χαφ ειναι το οποιο προβλημα αμυντικα?Alastor έγραψε:Τεραστιο μεταλλο η ομαδα για την ανατροπη. Κλασσικα σεβαστηκαμε τον αντιπαλο παραπανω αποσο επρεπε. Εβαλαν και αυτοι 2/2,αλλα μεχρι εκει. Η ομαδα καταλαβε πως μολις κανει αλλαγες με 40αρες μπαλιες βγαινουμε στην επιθεση,γιατι ειχαν ανεβασει παικτες ψηλα στην αρχη του ημιχρονου.
Απιθανη ανατροπη απεναντι σε μια εξαιρετικη ομαδα,θα βαλουμε και 4ο. Μπραβο και παλι μπραβο.
Αν ο δεν ειχαμε την παραφωνια του Κρεσπο,που ο ανθρωπος ειναι σεντερ μπακ και τον Κανιας που δεν κανει για βασικος σε ματς τετοιου επιπεδου,η ομαδα δεν θα χε φαει τουλαχιστον ενα γκολ και θα ταν και πιο δυνατη απτον αξονα.
Παμε γερα και στο β. Ξυπνησε και η Τουμπα και εχουμε τρελαθει τελειως
Το μεγαλυτερο κομπλιμεντ που μπορω να δωσω στην ομαδα ειναι οτι ξεχναω οτιβλεπω ελληνικη ομαδα. Χαλαρωστε ρε και απολαυστε μπαλα και ξεχαστε για λιγο σε πια χωρα ειστε

Ότι και να γίνει είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου
5-3 ηταν και 0-1 στον επαναληπτικοgpaok έγραψε:5-2 τελικό αν δεν κάνω λαθοςAzrael έγραψε:με την τρνβα αν θυμαμαι καλα 3-3 δεν ειχε ληξει το ημιχρονο; παντως και μενα αυτον τον αγωνα μου θυμισε!ιστορικος αγωνας.
-
Και ο κρεσπο μια χαρά αξίζει για μπακ απ' του Βιερίνια δεν νομίζω αυτοί που ακούστηκαν να κάνανε καλύτερα αναβασματα και να είχαμε καλύτερα μαρκαρίσματα μια χαρά για μπακ απ' και ο χατσεριδης ρε παιδιά δεν έφταιγε ο ματος έπρεπε να πέσει πάνω σε αυτόν που έβγαλε την σέντρα στο πρώτο γκολ και κατά δεύτερον ο Βαρελά μην τον σταυρώνουμε άδικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Phoenixgrg την Τετ 08 Αύγ 2018, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ισχύει..navigator11 έγραψε:Αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν μπορεί να το πετύχει όχι μόνο άλλη ομάδα σουπερλιγδ, αυτό είναι ανέκδοτο, αλλά και πολλές σοβαρές ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι αδιανόητο αυτό που έχουμε πετύχει. Ειλικρινά, πρέπει να τους λιώσουμε στο δεύτερο.
Και εμένα μόνο η αντίδραση της ομάδας σε 45 λεπτά μου δείχνει ότι είναι για μεγάλα πράγματα άσχετα τί θα γίνει σήμερα
SM-G965F
5-2 θέλω στους πεταμένους.
Μέσα από τ ναό το συναίσθημα που βγαίνει είναι ότι θα τους περάσουμε από σμρ.
Οι παίκτες είναι ήδη τεράστιοι κ νικητές άσχετα από τ αποτέλεσμα.
Αυτό το ένα ημίχρονο ειχε όλα τα συναισθήματα του ΠΑΟΚ. Είμαστε όλοι τρελαμένοι.
Μέσα από τ ναό το συναίσθημα που βγαίνει είναι ότι θα τους περάσουμε από σμρ.
Οι παίκτες είναι ήδη τεράστιοι κ νικητές άσχετα από τ αποτέλεσμα.
Αυτό το ένα ημίχρονο ειχε όλα τα συναισθήματα του ΠΑΟΚ. Είμαστε όλοι τρελαμένοι.
Αυτό που κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο είναι ανεπανάληπτο!
Περίσσια περηφάνια μας δίνει. Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε ξανά!

Περίσσια περηφάνια μας δίνει. Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε ξανά!

- sourmenetes
- Moderator
Κλασικα!!!Tolaros έγραψε:Ότι μα ότι μα ότι και να γίνει
Φιλάκια σε όσους άρχισαν τη μιρλα στο 16' σε ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ.
Η Τουμπα εχει παρει φωτια για τα καλα παντως,πρεπει να τους λιωσουμε στο β
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πεντάρα ξεγυρισμενη ρίξαμε τότεAzrael έγραψε:με την τρνβα αν θυμαμαι καλα 3-3 δεν ειχε ληξει το ημιχρονο; παντως και μενα αυτον τον αγωνα μου θυμισε!ιστορικος αγωνας.
νομιζω πρεπει να μπει Τζαμπα στην θεση του Καντουρι στο 2ο