http://www.sport365.live/en/player/57da ... na/960/540cellophan έγραψε:Όλα τα stream σκατά ρε παιδιά, που το βλέπετε.....; Στα δικά μου όλο διακοπές και ο ήχος άλλα ντ' άλλα με την εικόνα. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα.
Π.Α.Ο.Κ - Fiorentina 15/9 22:05 OTE SPORT 4HD
Re: Π.Α.Ο.Κ - Fiorentina 15/9 22:05 OTE SPORT 4HD
-
Απλά δεν αρκούν... νομίζω ότι θα είναι παραφωνία γενικότερα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάνει πολλά overlaps ο Leovac αλλά τόσο αμυντικά όσο και οι σέντρες του είναι κάτω από το μέτριο.
Γνώμη μου πάντα
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο ΠΑΟΚ πλέον σ αυτά τα δύο ματς με Φιορεντίνα μετράει τις δυνάμεις του.
Κάλλιστα θα μπορούσε να παίξει ένα παρόμοιο τακτικά παιχνίδι με Αγία ή, αλλά τι πάει στα Κορ α Κορ για να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει.
Μπράβο λεω εγώ.
Ήρθε ο καιρός και σε μεγάλα Ευρωπαϊκά ματς ο ΠΑΟΚ να παίζει στα ίσα τους μεγάλους ευρωπαϊκούς αντιπάλους
Κάλλιστα θα μπορούσε να παίξει ένα παρόμοιο τακτικά παιχνίδι με Αγία ή, αλλά τι πάει στα Κορ α Κορ για να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει.
Μπράβο λεω εγώ.
Ήρθε ο καιρός και σε μεγάλα Ευρωπαϊκά ματς ο ΠΑΟΚ να παίζει στα ίσα τους μεγάλους ευρωπαϊκούς αντιπάλους
Συνηθως ειναι πολυ καλος ο Λεοβατς και τα overlap και οι σεντρες του δινουν αυτο το κατι παραπανω που χρειαζεται για να σπασουν κλειστες αμυνες..σημερα πραγματικα ομως δεν ειναι καλος.
Μα αυτο ακριβως, παρολα τα τρεξιματα,δυναμη, ποιοτητα, δεν δημιουργησαν και πολλα...ει[α δεν εχει ΚΑΝΕΙ τιποτα το ιδιαιτερο οχι οτι δεν ειναι...sourmenetes έγραψε:Τι εννοεις ιδιαιτερο;;CCCP έγραψε:Δεν μπορεις να πεις οτι και η Φιορεντινα εχει κανει κατι ιδιεταιρο παντως.
Και αν σκεφτεις οτι δεν υπερτερουμε σε ταχυτητα κτλ δεν τα εχουμε παει ασχημα. Και ουτε εχει ερθει για χαβαλε η Φιορεντινα.
Ισως λιγο ατυχο για εμας οτι ειναι πρωτη αγωνιστικη. Μετα και την ισοπαλια στο αλλο ματς παντως με νικη σημερα εχεις εξασφαλισει την προκρισει κατα 90%
Εγω βλεπω πολυ δυναμη,ποιοτητα,τρεξιματα..

Παντως αν δει καποιος τα κορμια των 2 ομαδων με κατι Καλινιτς,Ιλιτσιτσ,Μπουμπακαρ θα νομιζει πως παιζει μια αντρικη ομαδα με μια κ20.
- hasio_john
Πολυ κατοχη και χτισιμο απο πισω αργα απο οτι εχουμε δει μεχρι τωρα δεν ειναι το παιχνιδι μαςΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Για πρωτη φορα φετος εχουμε κακο στησιμο. Πολυ ψηλα οι γραμμες και ιδιως τα πλαγια μπακ με αποτελεσμα καθε φορα που οι Ιταλοι πιεζουν ψηλα, να γυρναμε την μπαλα στον Γλυκο για διωξιμο. Δεν υπαρχει κανενας λογος για κατι τετοιο, ας χτισουμε με υπομονη τις επιθεσεις απο πισω. Επισης ακομα δεν καταλαβα την χρησιμοτητα του Πελκα στο σημερινο σχημα, χωρις να ειναι κακος ατομικα. Λογικα θελει καποιον πιο επιθετικογενη και γρηγορο απο τον Σακοφ αλλα πιο συνεπη αμυντικα απο τον Μπισεσβαρ. Προσωπικα θα θελα Χαριση, να δωσει τρεξιματα και ενταση στην μεσαια γραμμη.
- ΑποστόληςΑ
Α, ρε Αθανασιάδη μια φορά να πάρεις κεφαλιά! Βάζεις και τον αγκώνα. Πάρε την κίτρινη.
- Caballo Viejo
Δεν εχουμε καταφερει καθολου να βαλουμε τον Γκαρυ στο παιχνιδι.