Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
ο μανατζερ του σεφεροβιτς πανως εχει αριστες σχεσεις με τον γαυρο ειναι ο πιο στενος τους μανατζερ, εχουν παρει πολλους παιχτες απο αυτον
φεισα
μιλιβογιεβιτς(αν πουληθει)
μαρκο μαριν(τον πηραν φετος)
ζντιελαρ
φεισα
μιλιβογιεβιτς(αν πουληθει)
μαρκο μαριν(τον πηραν φετος)
ζντιελαρ
Πως;GoMaRoS έγραψε:στο τέλος θα αφήσει αύριο ελεύθερους όλους που προπονούνται μόνοι τους και άντε στο καλό
SM-G935F
- desperando
- Επικοινωνία:
Γκοσπι ο λουκας είχε δύο χρόνια συμβολαιο το είχαμε επεκτείνει την πρώτη χρονιά που έφυγε δανεικός
@πιλότος για να γράφεις αυτό που γραφεις μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ.
Δεν κατακρίνω αυτό που έκανε ο αρνεσεν,απλά θεωρώ ότι έκανε το πιο φυσιολογικό που θα έκανε και ένας χαζός.
Προσωπικά δεν θα του δώσω συγχαρητήρια για τα αυτονόητα.
Άποψη μου. Δεν έχω την απαίτηση να την υιοθετήσει κανείς
Υγ όταν ακούτε ποσά σε συμβόλαια από το εξωτερικό να ξέρετε ότι μέσα είναι και η εφορία
Όταν δηλαδή ακούγετε ότι ο κονο παίρνει 4 μύρια αυτά είναι μικτά, καθαρά είναι στα δύο.
Να ξέρετε ότι αυτό το να αναφέρονται μόνο οι καθαρές απολαβές του παίκτη μόνο εμείς το χουμε και μάς έχει μείνει κουσούρι από τότε που η εφορία ήταν αμελητέο ποσο
@πιλότος για να γράφεις αυτό που γραφεις μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ.
Δεν κατακρίνω αυτό που έκανε ο αρνεσεν,απλά θεωρώ ότι έκανε το πιο φυσιολογικό που θα έκανε και ένας χαζός.
Προσωπικά δεν θα του δώσω συγχαρητήρια για τα αυτονόητα.
Άποψη μου. Δεν έχω την απαίτηση να την υιοθετήσει κανείς
Υγ όταν ακούτε ποσά σε συμβόλαια από το εξωτερικό να ξέρετε ότι μέσα είναι και η εφορία
Όταν δηλαδή ακούγετε ότι ο κονο παίρνει 4 μύρια αυτά είναι μικτά, καθαρά είναι στα δύο.
Να ξέρετε ότι αυτό το να αναφέρονται μόνο οι καθαρές απολαβές του παίκτη μόνο εμείς το χουμε και μάς έχει μείνει κουσούρι από τότε που η εφορία ήταν αμελητέο ποσο
Εγω λεω μα μην παρουμε κανενα κ να χτίσουμε το νεο προπονητικό τι λετε
;
;
Ναι αλλα φετος paoktzi ο χοντρος δεν εχει μαντιλι να κλαψει οχι να δωσει 5 μυρια για σεφεροβιτς!
στο τζαμπα παει να την βγαλει την δουλεια οπως βλεπεις!
δυσκολο πραγμα να χανεις τα 20 ζεστα του τσου λου!
στο τζαμπα παει να την βγαλει την δουλεια οπως βλεπεις!
δυσκολο πραγμα να χανεις τα 20 ζεστα του τσου λου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Κυρ 28 Αύγ 2016, 16:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Και χθες και σήμερα έχω γ@μηθεί στο ψάξιμο, πέρα από Κονοπλιάνκα δεν έχει γραφτεί τίποτα πουθενά, δεν ξέρει κανένας τίποτα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όταν θα είναι τελειωμένο θα το βγάλει η ΠΑΕ
Δεν έβαλες τόνο στην τελευταία λέξη και προς στιγμήν νόμιζα ότι λες Γλύκο!!!Gospi έγραψε:Μολις ανεβηκε ακομη ενα αρθρο για τον επιθετικο που ερχεται απο το ινπαοκ. Βεβαια σ αυτο αναφερεται πως θα δωθει ενα ποσο πανω απο 5 μυρια για την αγορα και σε συνδυασμο με αυτο π ανεφερε καποιος εδω μεσα οτι ο σεφεροβιτς πωλειται στα 5 μυρια τοτε ισως ψιλοδενει το γλυκο!
Αν ειναι ο σεβεροβιτς μακαρι να ΜΗΝ ισχυει,ο τυπος πιο χασογκολης πεθαινεις
χθες εγινε χαμος παντος με τον σεφεροβιτς, επειδη το εβλεπα live το ματς απο το ιντερνετ οι σπικερ αναρωτιοντουσαν για πιο λογο ο σεφεροβιτς που ειναι ο καλυτερος παιχτης της αιντραχτ ειναι στον παγκο ενω δεν ειναι τραυματιας
τι πως; Θα συμφωνήσει μία αποζημίωση και γεια σας, να τους κρατήσει να κάνουν τι; Μπας και τους πουλήσει τον χειμώνα;pilotos έγραψε:Πως;GoMaRoS έγραψε:στο τέλος θα αφήσει αύριο ελεύθερους όλους που προπονούνται μόνοι τους και άντε στο καλό
SM-G935F
Αρθρο σε 5, 4, 3, 2, 1 "Με 5 εκατομμυρια δενει τον Γλυκο ο ΠΑΟΚ για μια ζωη
"

- john4serres
Δυστυχώς ΔΕΝ μπορούμε να "ακολουθήσουμε" αυτό το ευρωπαϊκό/παγκόσμιο πανηγύρι μεταγραφών.
Τα ποσά που δίνονται είναι υπέρογκα. (μόλις η Ίντερ έκανε ρεκόρ, 45εκ € έδωσε για τον Πορτογάλο Ζοάο Μάριο)
Δυο λύσεις έχουμε:
- Δανεικός με οψιόν (περίπτωση Ιμπάρμπο)
- Αγορά από χαμηλό πρωτάθλημα (πχ Αλιμπεκ)
Τα ποσά που δίνονται είναι υπέρογκα. (μόλις η Ίντερ έκανε ρεκόρ, 45εκ € έδωσε για τον Πορτογάλο Ζοάο Μάριο)
Δυο λύσεις έχουμε:
- Δανεικός με οψιόν (περίπτωση Ιμπάρμπο)
- Αγορά από χαμηλό πρωτάθλημα (πχ Αλιμπεκ)
axristeas έγραψε:Αν ειναι ο σεβεροβιτς μακαρι να ΜΗΝ ισχυει,ο τυπος πιο χασογκολης πεθαινεις
Εδω ειμαστε
εγω λεω θα μπευρδευτουν με αυτο που εγραψες και θα ανεβασουν ασρθρο με τιτλοGospi έγραψε:Αρθρο σε 5, 4, 3, 2, 1 "Με 5 εκατομμυρια δενει τον Γλυκο ο ΠΑΟΚ για μια ζωη![]()
"
"δενει το γλυκο με τον φορ"