5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: 43.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευση από cellophan »

Δεν είμαι καθόλου επηρεασμένος από τη σημερινή τραγική εμφάνιση και ότι πω είναι με κρύο αίμα.

Έχω δει τον παίκτη σε όλα τα αγωνιστικά λεπτά που έχει παίξει. Γερό κορμί, δεν ρολάρεις πάνω του με τίποτα, γενικά αν έχει proximity με τον αμυντικό θα βγει γρήγορα μπροστά του ή θα πιέσει / σπρώξει προς τα έξω, γρήγορος σχετικά (στο σώμα), επαρκής στο ψηλό αλλά ως εκεί.

Τα περί ηγέτη της άμυνας, θα κάνει παιχνίδι από πίσω και τα συναφή δε νομίζω πως θα τα δούμε από αυτόν τον παίκτη για δύο λόγους: α) δεν στροφάρει το μυαλό όσο το σώμα και β) η τεχνική του είναι επιεικώς μέτρια. Πιο πολύ περιμένω από αυτόν 5-6 γκολ μπροστά, παρά μεγαλεία πίσω.

Υ.Σ. Είμαι τρελός που χρόνια τώρα ζηλεύω Φυντανίδη, Λαζαρίδη και παλιότερα Ταυλαρίδη πίσω. Απλά, φτηνά πράγματα του 7/10 σε κάθε αγώνα. Μάλλον είμαι.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Πάγκο μέχρι νεοτέρας, ακόμα ένα γκολ που φταίει 100%.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Cellophan, ειμαι και εγώ μαζί σου για Φυτανίδη, Λαζαριδη..σταθερότατοι και πρα πολύ επικίνδυνοι σε στημένες φάσεις. Χρόνια ζηλεύω και εγω.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μας γλίτωσε και από κάποια γκολ...
Άβαταρ μέλους
cellophan

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μας γλίτωσε και από κάποια γκολ...
Ναι αλήθεια είναι αυτό Αποστόλη. Στη φάση που λες όμως, τη δουλειά την σωστή την έχει κάνει ο Τζαβέλλας.....σε παρόμοια φάση ο Βαρέλα σκόραρε..... :D
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Να έβλεπα τι θα γράφατε το Καλοκαίρι αν σας έφερναν Φυτανίδη-Λαζαρίδη και τι στον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Εγω ζηλευω ναζλιδη,μαντζιο και μπαλαφα.
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Αδερφια νομιζω οτι ειστε αυστηροι!! Εχθες μου φανηκε αρκετα καλος και εκοψε πολλες μα πολλες φασεις εν τη γεννεσι τους. Στο α ημιχρονο κοβει 3-4 φασεις πριν γινει καμια χοντραδα και στο β ηταν σταθερος αν και ολιγον αργος. Η αληθεια ειναι οτι με τζαβελα και κανιας μου φανηκαν οι μονοι που διασωθηκαν. Τωρα για το γκολ ο αμυντικος συνηθως αφηνει το σουτ ειδικα οταν ο επιτιθεμενος εχει πολλες αλλες επιλογες....δεν γινεται να του χρεωνουμε τα παντα!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν γίνεται, αλλά αυτό είναι 100% δική του ευθύνη.
Επ ουδενί δεν αφήνεις παίχτη με φάτσα στην εστία, στο κέντρο του τέρματος, μόνο του στα 2-3 μέτρα!
Πας τον τρως και τελειώνει η υπόθεση.
Φταίει κι όχι μόνο σ αυτό το γκολ και σε πολλά άλλα.
Δεν κάνει για βασικός, τουλάχιστον όχι ακόμα.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

cellophan έγραψε:Δεν είμαι καθόλου επηρεασμένος από τη σημερινή τραγική εμφάνιση και ότι πω είναι με κρύο αίμα.

Έχω δει τον παίκτη σε όλα τα αγωνιστικά λεπτά που έχει παίξει. Γερό κορμί, δεν ρολάρεις πάνω του με τίποτα, γενικά αν έχει proximity με τον αμυντικό θα βγει γρήγορα μπροστά του ή θα πιέσει / σπρώξει προς τα έξω, γρήγορος σχετικά (στο σώμα), επαρκής στο ψηλό αλλά ως εκεί.

Τα περί ηγέτη της άμυνας, θα κάνει παιχνίδι από πίσω και τα συναφή δε νομίζω πως θα τα δούμε από αυτόν τον παίκτη για δύο λόγους: α) δεν στροφάρει το μυαλό όσο το σώμα και β) η τεχνική του είναι επιεικώς μέτρια. Πιο πολύ περιμένω από αυτόν 5-6 γκολ μπροστά, παρά μεγαλεία πίσω.

Υ.Σ. Είμαι τρελός που χρόνια τώρα ζηλεύω Φυντανίδη, Λαζαρίδη και παλιότερα Ταυλαρίδη πίσω. Απλά, φτηνά πράγματα του 7/10 σε κάθε αγώνα. Μάλλον είμαι.

:pano:
Έχουμε Μαλεζάο και τον βρίζουμε.... I rest my case.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Γενικα χθες δεν ηταν κακος. Όμως εχει πολυ ευκολο αυτο το σημαντικο λαθος που μπορει εντέλει να κρίνει παιχνίδια
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Εξελίσσεται σε μεγάλη μαυρόκαλτσα, όποτε παίζει φάινεται σαν να έχει βρεί τον τρόπο να είναι μέσα στις φάσεις των γκολ. Που δεχόμαστε, εννοείται!!!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Odi έγραψε:Να έβλεπα τι θα γράφατε το Καλοκαίρι αν σας έφερναν Φυτανίδη-Λαζαρίδη και τι στον κόσμο.
Odi, άνετα ακόμα και φέτος άλλαζα τον Μαλεζά με έναν από αυτούς τους δύο. Καλά για πριν τρία χρόνια, δεν το συζητάω, πήγαινα και αεροδρόμιο με βουβουζέλα...... :D
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Η χθεσινή αντίδραση του στο γκολ που τρώμε είναι τραγική...
Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι δεν περίμενε σουτ, αλλά μάλλον δεν είδαν ότι "σταύρωσε" τα χέρια πίσω απ το σώμα του δύο ολόκληρα δευτερόλεπτα και τέσσερα βηματάκια πριν σουτάρει ο αντίπαλος!!!!
Γιατί να το έκανε λοιπόν αυτό αν δεν περίμενε το σουτ? Κακώς δεν πήγε πάνω στην μπάλα, μιας και ούτε άπειρος είναι, ούτε ο επιθετικός ήταν μέσα στην μεγάλη περιοχή για τον φόβο του πέναλτι...Απλά δίστασε!!

Ο παίχτης όμως δείχνει στον υπόλοιπο αγώνα ότι διαθέτει ποιότητα και κλάση...Ρυθμό από παιχνίδια δεν έχει...

Δεν φταίει αυτός όμως που, με τον Τζαβέλα τραυματία ένα μήνα και τον Κρέσπο να είναι ο καλύτερος-σοβαρότερος έως τώρα στόπερ μας, έπαιξε μόνο έναν αγώνα δίδυμο με τον Κρέσπο και σε τρεις συνεχόμενους αγώνες έπαιξε βασικός ο 4ος στόπερ μας, ο Μαλεζάς, με όποιον παρτενέρ...

Λάθος η διαχείριση του έως τώρα κατά την προσωπική μου άποψη...Πολύ λάθος και ανεξήγητο μάλιστα!!!! :roll:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Αυτο με τα χερια πισω σταυρωμενα δεν μου μοιαζει για ελλειψη ρυθμου, αλλα ελλειψη παιχνιδιων ανταγωνιστικου πρωταθληματος. Του εκανε κακο η Ρουμανια τοσα χρονια. Για να μην τον αδικησω δεν ξερω τι παιχνιδια εκανε στην Ευρωπη..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”