Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017
Re: Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017
4.5άρι 23 ετών, φέτος στην Lucenec στη Σλοβακία έχοντας 14 πόντους-7.5 rebounds-3.4 κλεψίματα-1.5 κόψιμο.
[youtube]WyBQlEnBNpw[/youtube]
[youtube]WyBQlEnBNpw[/youtube]
Τις επιλογες των Αμερικανων τις κανει κατα κυριο λογο ο Ματζικ με τον Ζουρνατζιδη να εχει γνωμη,σωστα γνωριζω η μηπως κανω λαθος;
- KalamarGiannis
εννοείται θεωρητικώς και μόνο , αφού δεν υπάρχουν κατ αρχάς τα φράγκα
...αλλά όταν η ομάδα παραπαίει , στη σφαίρα του φανταστικού θέλω να την δω στο μυαλό μου καλύτερη, γαμάτη...
γι αυτό ρωτάω, πως θα ήταν τέλεια με κάνα εκατομμυριάκι;; με παλιούς μας παίκτες και κάνα καινούριο...
πείτε μου κι αν το πιάσω θα τη φτιάξω το υπόσχομαι!!
...αλλά όταν η ομάδα παραπαίει , στη σφαίρα του φανταστικού θέλω να την δω στο μυαλό μου καλύτερη, γαμάτη...
γι αυτό ρωτάω, πως θα ήταν τέλεια με κάνα εκατομμυριάκι;; με παλιούς μας παίκτες και κάνα καινούριο...
πείτε μου κι αν το πιάσω θα τη φτιάξω το υπόσχομαι!!
Γιάννη νομίζω το είχες θέσει αυτό το ερώτημα περίπου αλλά εγω΄θα το σχηματοποιήσω λίγο καλύτερα:
καλοκαίρι 2017, μπαίνει ο σαββίδης στην ΚΑΕ, μένει όλο το τεχνικό τημ οι οποίοι αναλμβάνουν αποκλειστικά να κάνουν recruiting. η ομάδα παίζει στο CL και ας πούμε οτι ο νικητής του τσουλου παίζει του παραχρόνου ευρωλίγκα (φυσικά για να έχεις ελπίδα για final4 εκεί θες ομάδα τουλάχιστον 15 μύρια). Ο σαββίδης δηλώνει οτι το μπάτζετ δεν έχει ταβάνι (όπως και στο ποδόσφαιρο) και οτι όνειρό του είναι ο ΠΑΟΚ να γίνει η παλιά βαρέζε ή οι celtics.
ποιό πιστεύετε οτι θα είναι το ρόστερ αυτής της ομάδας που θα φτιάξουν ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ (φυσικά μιλάμε για 6 τουλ. έλληνες + 6 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ).
για να δούμε τι θα έκαναν οι δικοί μας αν είχαν "άπειρο" χρήμα.
καλοκαίρι 2017, μπαίνει ο σαββίδης στην ΚΑΕ, μένει όλο το τεχνικό τημ οι οποίοι αναλμβάνουν αποκλειστικά να κάνουν recruiting. η ομάδα παίζει στο CL και ας πούμε οτι ο νικητής του τσουλου παίζει του παραχρόνου ευρωλίγκα (φυσικά για να έχεις ελπίδα για final4 εκεί θες ομάδα τουλάχιστον 15 μύρια). Ο σαββίδης δηλώνει οτι το μπάτζετ δεν έχει ταβάνι (όπως και στο ποδόσφαιρο) και οτι όνειρό του είναι ο ΠΑΟΚ να γίνει η παλιά βαρέζε ή οι celtics.
ποιό πιστεύετε οτι θα είναι το ρόστερ αυτής της ομάδας που θα φτιάξουν ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ (φυσικά μιλάμε για 6 τουλ. έλληνες + 6 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ).
για να δούμε τι θα έκαναν οι δικοί μας αν είχαν "άπειρο" χρήμα.
- Kostomanolis
Με την διαφορα οτι CL ειναι υπο την αιγιδα αλλης μπασκετικης αρχης απο την ευρωλιγκα, οποτε αν το σηκωσεις μεχρι εκει πας...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Από το ρεαλιστικοτατο σενάριο που έγραψε ο πολυξεριδης,κράτησες το γεγονός ότι οι δύο διοργανώσεις είναι υπό διαφορετική αιγίδα.
Ωραίος ο kostomanolis.
Ωραίος ο kostomanolis.
Θωμα εγω παντως τετοια ομαδα θα εφτιαχνα
1 Langford (Κιθ) - Ζησης
2 O.J Mayo - Παππας - Θανασης Αντετοκουνμπο
3 Weems - Περπερογλου
4 Randolph(Αντονι) -Μαυροκεφαλιδης-Παπαπετρου
5 Ayon -Singleton
1 Langford (Κιθ) - Ζησης
3 Weems - Περπερογλου
5 Ayon -Singleton
- Kostomanolis
Για να μην πεταμε στα συννεφα....obanebane έγραψε:Από το ρεαλιστικοτατο σενάριο που έγραψε ο πολυξεριδης,κράτησες το γεγονός ότι οι δύο διοργανώσεις είναι υπό διαφορετική αιγίδα.
Ωραίος ο kostomanolis.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
η ερώτηση ήταν σαφής: τί ομάδα θα έφτιαχναν οι Μάτζικ-Τέλης-Σούλης με άπειρο μπάτζετ.BigBaby έγραψε:Θωμα εγω παντως τετοια ομαδα θα εφτιαχνα
1 Langford (Κιθ) - Ζησης
3 Weems - Περπερογλου
5 Ayon -Singleton
PS: οι 4 παίκτες που γράφεις έχουνε συμβόλαιο κοντά στα 2 μύρια. Για να αφήσει κάποιος τη ρεάλ και τη μαδρίτη και να ρθει στη θεσσαλονίκη πρέπει να του δώσεις 3+. Στο ποδόσφαιρο που έχεις τόσα έσοδα έχεις max συμβόλαιο 1 μύριο. Εδώ πώς θα κανε ο ιβάν 3+? και αν δίνεις τέτοια ποσά, γιατί δεν πάς να δώσεις και λευκή επιταγή σε σπανούλη-πρίντεζη ξερω γω?
[youtube]ZoVPTLJ2MbQ[/youtube]
ελεύθερος από hapoel eilat
http://www.sportando.com/en/europe/isra ... eilat.html
ελεύθερος από hapoel eilat
http://www.sportando.com/en/europe/isra ... eilat.html
Kαι? Αφού έχουν Μπράντον ρε των 1.8 πόντων μ.ο, τι μας λες ρε Πάλοκ ξέρω 'γω τώρα να πούμε..!
- Chuck Norris
Αν έμπαινε στην ΚΑΕ ο Σαββίδης πιστεύω το έργο θα ήταν ανάλογο με αυτο το ποδόσφαιρο , δηλαδή το μπάτζετ θα ήταν κοντα στα 2-3 εκ. (Μεγάλο αλλά όχι αρκετά μεγάλο για να κοντράρεις ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ) και το μεγαλύτερο κομμάτι των χρημάτων θα πήγαινε σε συμβόλαιο μέτριων παικτών ! Θα αλλάζαμε 4-5-6-7-8-9 φορες προπονητή και τεχνικό διευθυντή , εμείς θα κράζαμε σε κάθε αποτυχία και θα φωνάζαμε βαρια βαρια του ΠΑΟΚ η φανέλα καθε μάρτη , οπου θα αλλάζαμε και προπονητή , μετά το καλοκαίρι θα αλλάζαμε 12 παίκτες και με την έναρξη της νέας σεζόν οι μισοί θα λέγαμε υπομονή και οι αλλοι μισοί θα λέγαμε ότι δεν χρειάζεται υπομονή για να φτιάξεις ομάδες αλλά παικτάρες. Θα κυνηγάγαμε όποιον παίκτη είχε τατουάζ και ανέβαζε σελφι με γκομενάκια κλπ κλπ .
Γενικά πιστεύω θα ήταν ωραία φάση να ερχόταν ο Σαββίδης την ΚΑΕ

Γενικά πιστεύω θα ήταν ωραία φάση να ερχόταν ο Σαββίδης την ΚΑΕ
περίπου τα ίδια πιστεύω αλλά η ερώτηση δεν είχε να κάνει με τον σαββίδη αυτόν καθ εαυτόν (βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο γιατί αυτός θα βάλει τα λεφτά για να κάνεις την ομάδα) αλλά με τη διαχείριση μεγάλου μπάτζετ από το τεχνικό τημ του σημερινού ΠΑΟΚ. για αυτό η ερώτηση είναι αν είχαμε 2-3-5?-10? μύρια, τι ρόστερ θα έφτιαχναν οι συγκεκριμένοι και αν θα μπορούσαν να χτυπήσουν γαυροβάζελο και ευρωπαικό τρόπαιο.
Τι μπάσκετ θα έπαιζαν για να νικήσουν ομάδες που παίζουν winning μπάσκετ "ευρωλίγκας"? ποιό θα ήταν το πλάνο ΠΑΙΚΤΙΚΑ? οι παίκτες θα ήταν γνωστές καραβάνες της ευρωλίγκας ή από τοπ ομάδες του γιουροκαπ ξερω γω ή θα χτυπάγαμε καναν (πιο άγνωστο στο ευρύ κοινό) αμερικανό τύπου Theodore, Florence, Boatright, Pierre Jackson ξερω γω?? οι ψηλοί θα ήταν mobile, με τρομερό footwork και above the rim παιχνίδι ή θα φέρναμε έναν λάζαρο παπαδόπουλο (ξερω γω τον ΜΕΓΑ άντε τόμιτς) και ποιός μας πιάνει??? ...
Τι μπάσκετ θα έπαιζαν για να νικήσουν ομάδες που παίζουν winning μπάσκετ "ευρωλίγκας"? ποιό θα ήταν το πλάνο ΠΑΙΚΤΙΚΑ? οι παίκτες θα ήταν γνωστές καραβάνες της ευρωλίγκας ή από τοπ ομάδες του γιουροκαπ ξερω γω ή θα χτυπάγαμε καναν (πιο άγνωστο στο ευρύ κοινό) αμερικανό τύπου Theodore, Florence, Boatright, Pierre Jackson ξερω γω?? οι ψηλοί θα ήταν mobile, με τρομερό footwork και above the rim παιχνίδι ή θα φέρναμε έναν λάζαρο παπαδόπουλο (ξερω γω τον ΜΕΓΑ άντε τόμιτς) και ποιός μας πιάνει??? ...
- Chuck Norris
ΟΧΙ ΤΟΜΙΤΣ .... Οχι φλόρους ψηλούς!
Να κοντράρεις τον ΠΑΟ , και τον ΟΣΦΠ στο μπασκετ είναι εξαιρετικά δύσκολο , μιας και όσο δεν μας αρέσει να το παραδεχόμαστε είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο , ακόμα και στην ευρώπη. Μόνο αν έχεις μπάτζετ μεγαλύτερο από αυτούς γίνεται. Εγώ το πιο ρεαλιστικό πλάνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ένα ρόστερ στα 1,5-2 εκατομμύρια , το οποίο θα φτιαχτεί από Έμπειρους Έλληνες και κρατόντας τους καλύτερους αμερικάνους που έρχονται καθε χρόνο. Επίσης θα μπορούσαμε να φέρνουμε λίγο καλύτερους ξένους και όχι αυτούς που φέρνουμε από τα αζήτητα κάθε χρόνο. Το κακό είναι πως ακόμα και με τέτοιο μπατζετ δύσκολα θα ανταγωνιζόσουν τους αθηναίους, θα είμασταν πιστεύω απλά λίγο καλύτερα από ΑΕΚ, Ρούλη.
Υ.Γ Να ξέρετε εσείς που έχετε προλάβει τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπασκετικό ΠΑΟΚ είστε πολύ τυχεροί , ελπίζω καποια μέρα να δω και εγώ τον Δικέφαλο του Βορρά σε τέτοιο επίπεδο.
Να κοντράρεις τον ΠΑΟ , και τον ΟΣΦΠ στο μπασκετ είναι εξαιρετικά δύσκολο , μιας και όσο δεν μας αρέσει να το παραδεχόμαστε είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο , ακόμα και στην ευρώπη. Μόνο αν έχεις μπάτζετ μεγαλύτερο από αυτούς γίνεται. Εγώ το πιο ρεαλιστικό πλάνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ένα ρόστερ στα 1,5-2 εκατομμύρια , το οποίο θα φτιαχτεί από Έμπειρους Έλληνες και κρατόντας τους καλύτερους αμερικάνους που έρχονται καθε χρόνο. Επίσης θα μπορούσαμε να φέρνουμε λίγο καλύτερους ξένους και όχι αυτούς που φέρνουμε από τα αζήτητα κάθε χρόνο. Το κακό είναι πως ακόμα και με τέτοιο μπατζετ δύσκολα θα ανταγωνιζόσουν τους αθηναίους, θα είμασταν πιστεύω απλά λίγο καλύτερα από ΑΕΚ, Ρούλη.
Υ.Γ Να ξέρετε εσείς που έχετε προλάβει τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπασκετικό ΠΑΟΚ είστε πολύ τυχεροί , ελπίζω καποια μέρα να δω και εγώ τον Δικέφαλο του Βορρά σε τέτοιο επίπεδο.
H πιο τρανή απόδειξη ότι εμείς οι ίδιοι τρώμε τις σάρκες μας!!Chuck Norris έγραψε:Αν έμπαινε στην ΚΑΕ ο Σαββίδης πιστεύω το έργο θα ήταν ανάλογο με αυτο το ποδόσφαιρο , δηλαδή το μπάτζετ θα ήταν κοντα στα 2-3 εκ. (Μεγάλο αλλά όχι αρκετά μεγάλο για να κοντράρεις ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ)