Euro 2016
Re: Euro 2016
Παιδια αν οι μισοι απτην ενδεκαδα της Αγγλιας επαιζαν στο ροστερ μας θα ετρωγαν περισσοτεροι γιουχα απο Πελκα και Γλυκο
Εχει πεσει παρα πολυ το αγγλικο επιπεδο τοσο σε ενθικο αλλα οσο και στο πρωταθλημα τους.Συνεχιζει να ναι το συναρπαστικοτερο πρωταθλημα βεβαια γιατι ολα τα αποτελεσματα σε ολα τα ματς ειναι ανοιχτα,αλλα πραγματικα οι αγγλοι δεν εχουν ουτε εναν ηγετη αυτη την στιγμη στην εθνικη για να μπορεσουν να πετυχουν κατι.Και ο ρουνευ που ξεραμε δεν υπαρχει πλεον.
Ακομα και την ψοφια ρωσσικη αρκουδα δεν καταφεραν να κερδισουν,απλα απιθανο
Εχει πεσει παρα πολυ το αγγλικο επιπεδο τοσο σε ενθικο αλλα οσο και στο πρωταθλημα τους.Συνεχιζει να ναι το συναρπαστικοτερο πρωταθλημα βεβαια γιατι ολα τα αποτελεσματα σε ολα τα ματς ειναι ανοιχτα,αλλα πραγματικα οι αγγλοι δεν εχουν ουτε εναν ηγετη αυτη την στιγμη στην εθνικη για να μπορεσουν να πετυχουν κατι.Και ο ρουνευ που ξεραμε δεν υπαρχει πλεον.
Ακομα και την ψοφια ρωσσικη αρκουδα δεν καταφεραν να κερδισουν,απλα απιθανο
Και σε όλα αυτά,ας προσθέσουμε και την βλακεία που ξεκίνησε ο Φαν Χάαλ να παίζει ο Ρούνει 8αρι,6αρι,10αρι και δεύτερο φορ,η οποία συνεχίζεται και στην εθνική.
-
Μπαρκαρούτσος
- denyparxeisalio
Πολλά ++++Alastor έγραψε:Ακομα και την ψοφια ρωσσικη αρκουδα δεν καταφεραν να κερδισουν,απλα απιθανο
Το ότι η εθνική τους είναι της πλάκας και αγαπημένη ομάδα των μπουκ το καταλαβαίνεις αν ρωτήσεις κάποιον Κινέζο από αυτούς που υποστηρίζουν Μάντσεστερ, Λιβερπουλ, Τοτεναμ κλπ. Αν τους πεις αν υποστηρίζουν και την εθνική Αγγλίας θα ξεραθουν στα γέλια.
- Παλαιολόγος
δεν το κλεινουν το μαγαζι λεω εγω εκει στην αγγλια
φεραν χ με την χειροτερη ρωσια της δεκαετιας
φεραν χ με την χειροτερη ρωσια της δεκαετιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 11 Ιουν 2016, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
adidas1926
Το πορισμα αυτο πως το εβγαλες?Ρωτα και μαθε ποσοι αγγλοι εχουν απαγορευση εισοδου στη γαλλια κατα τη διαρκεια του euro και επειτα λεγε μεγαλα λογια για σκηνικα στην αλλη ακρη της ευρωπης.Να σε πω εγω οτι δεν ειναι ουτε δεκαδες ουτε εκατονταδες αλλα χιλιαδες..spyretto έγραψε:Ναι αλλα με τους Ρωσους το παιζουν θυματα τωρα γιατι τους εχουν τουλουμιασει στο ξυλο.
Α και που εισαι,οταν οι αγγλοι επαιζαν σουτια σε δρομους και γηπεδα το 80% της ρωσιας δεν ειχε καν δρομους.
COME ON ENGLAND
Εγκατέλειψα την tv στο 80' λόγω νύστας και γιατί δεν ήθελα να δω το 2-0 που φοβόμουν πως θα ακολουθούσε και διαβάζω τώρα από εσάς ότι ισοφάρισαν οι Ρούσκοι!!
Οι Αυστραλοί δεν χωνευουν τους Άγγλους γιατί είναι ο μόνος λαός που έχει βγάλει κοροιδευτικα υποκοριστικα για όλους τους άλλους λαούς με το ειπε ξάδερφος μου που είναι στην Αυστραλία ....το μόνο που αξίζει σε αυτούς είναι συγκροτήματα σαν του CLASH
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 11 Ιουν 2016, 23:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Παλαιολόγος
δηλαδη ειναι μαγκια να τουλουμιαζεις τον αλλο στο ξυλο;
θα μας τρελανετε τι κουβεντες ειναι αυτες;
θα μας τρελανετε τι κουβεντες ειναι αυτες;
Τωρα μαλωνουμε και για το ποιοι παιζουν τα καλυτερο ξυλο; Και μαλιστα υποστηριζουμε κιολας αυτους που ειναι καλυτεροι σε αυτο;

-
Μπαρκαρούτσος
Αυτοί δεν μας λένε wogboys;eorptol έγραψε:Οι Αυστραλοί δεν χωνευουν τους Άγγλους γιατί είναι ο μόνος λαός που έχει βγάλει κοροιδευτικα υποκοριστικα για όλους τους άλλους λαούς με το ειπε ξάδερφος μου που είναι στην Αυστραλία ....
Το καλύτερο ποδόσφαιρο το είδαμε σήμερα στο Αλβανία - Ελβετία πάντως... Και μετά στο Ουαλία - Σλοβακία. Το βράδυ απλώς περιμέναμε πότε θα τη φάνε οι ενγκλέζοι.
ρομαν ξερεις ποτε εχασε τελευταια φορα αυτη η αγγλιαRoMaN έγραψε:Συμφωνώ, αλλά αν αυτή η Αγγλία φτάσει στους 4, θα είναι μεγαλύτερη κλεψιά από το Euro του 2004...
εννοειται οτι αν δε φτασει στους 4 θα ειναι εκπληξη παρα το αντιθετο