93.Terry Antonis

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: 93.Terry Antonis

Δημοσίευση από eorptol »

χαχαχα τσανδαρη ?
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Εγώ αν έχει υγεία το παιδί κι αποδώσει αυτά που περιμένω τον βλέπω ως μελλοντικό αρχηγό του ΠΑΟΚ.Ηγετικός χαφ να οργώνει στο κέντρο με το περιβραχιόνιο,ελληνόπουλο της ξενιτιάς συμβολικό και δίπλα του για πολλά χρόνια ο καλύτερος ξένος θα λέμε που πέρασε τα τελευταία χρόνια από τον ΠΑΟΚ ο Τσίμιροτ.Αυτή την εικόνα έχω στο μυαλό μου ρε μάγκες...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimg4 έγραψε:Για τον ΠΑΟΚ φιλε γκοραν συμφωνω αλλα για το ερασιτεχνικο επιπεδο και παλι διαφωνω. Αφου προφανως το παρακολουθεις για να εχεις τετοιο συμπερασμα, πες μου παικτη σαν τον Harry Kewell που εχει βγαλει η ελλαδα.
Ομαδες σαν την Ελλας Μελβουρνης η την Sydney United οι οποιες θα διεκδικουσαν πρωταθλημα εδω, ειναι 2 δειγματα τα οποια δειχνουν το οτι κανεις λαθος.
Οποτε ο Αντονις οπως εκανε μπαμ, ειναι ηδη ενα κλικ πανω σε ποδοσφαιρικη παιδεια απο τους υπαρχοντες χαφ
Φίλε μου Dimg4 δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, το πρωτάθλημα της Αυστραλίας δεν το παρακολουθώ και δεν κάνω τον ξερόλα, αλλά για παίχτες (τον kewell τον ξέρω φυσικά) που βγάλαμε εμείς έχω τουλάχιστον καμιά δεκαριά απ αυτόν καλύτερους να σου πω...

Κούδας, Δεληκάρης, Μίμης Παπαϊωάννου, Τερζανίδης, Σαράφης, Κωστίκος, Τσάρτας, Βαγγέλης Κουσουλάκης, Χατζηπαναγής, Κωφίδης κ.τ.λ. και δεν αναφέρομαι στην δεκαετία του '60 για κάτι "τέρατα" που δεν πρόλαβα να δω αλλά ούτε καν σε 2ο παίχτη (πλην του Τσάρτα) απ την πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004, ούτε στην νεότερη γενιά...Η Ελλάδα φίλε μου έχει παράδοση να βγάζει παιχταράδες κι απλά να χάνονται τζάμπα!!!

Εσύ όμως μ αυτά που γράφεις για διεκδίκηση πρωταθλήματος στην Ελλάδα από δύο Αυστραλέζικες ομάδες μου φαίνεται πως εκτίθεσαι μιας και δείχνεις να μην "παρακολουθείς" καν το ελληνικό πρωτάθλημα και να μην ξέρεις τι γίνεται σ αυτό, ειδικά από το '80 και μετά που έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο στη χώρα μας...

Εκτός αυτού πες μου σε παρακαλώ αν θέλεις ποιον έχουν προπονητή η Ελλάς Μελβούρνης και η Sydney United και ποια είναι τα βασικά χαφ τους να σου πω τι θέση θα έπαιρναν στο Campionato για παράδειγμα... ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

goran 64 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Για τον ΠΑΟΚ φιλε γκοραν συμφωνω αλλα για το ερασιτεχνικο επιπεδο και παλι διαφωνω. Αφου προφανως το παρακολουθεις για να εχεις τετοιο συμπερασμα, πες μου παικτη σαν τον Harry Kewell που εχει βγαλει η ελλαδα.
Ομαδες σαν την Ελλας Μελβουρνης η την Sydney United οι οποιες θα διεκδικουσαν πρωταθλημα εδω, ειναι 2 δειγματα τα οποια δειχνουν το οτι κανεις λαθος.
Οποτε ο Αντονις οπως εκανε μπαμ, ειναι ηδη ενα κλικ πανω σε ποδοσφαιρικη παιδεια απο τους υπαρχοντες χαφ
Φίλε μου Dimg4 δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, το πρωτάθλημα της Αυστραλίας δεν το παρακολουθώ και δεν κάνω τον ξερόλα, αλλά για παίχτες (τον kewell τον ξέρω φυσικά) που βγάλαμε εμείς έχω τουλάχιστον καμιά δεκαριά απ αυτόν καλύτερους να σου πω...

Κούδας, Δεληκάρης, Μίμης Παπαϊωάννου, Τερζανίδης, Σαράφης, Κωστίκος, Τσάρτας, Βαγγέλης Κουσουλάκης, Χατζηπαναγής, Κωφίδης κ.τ.λ. και δεν αναφέρομαι στην δεκαετία του '60 για κάτι "τέρατα" που δεν πρόλαβα να δω αλλά ούτε καν σε 2ο παίχτη (πλην του Τσάρτα) απ την πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004, ούτε στην νεότερη γενιά...Η Ελλάδα φίλε μου έχει παράδοση να βγάζει παιχταράδες κι απλά να χάνονται τζάμπα!!!

Εσύ όμως μ αυτά που γράφεις για διεκδίκηση πρωταθλήματος στην Ελλάδα από δύο Αυστραλέζικες ομάδες μου φαίνεται πως εκτίθεσαι μιας και δείχνεις να μην "παρακολουθείς" καν το ελληνικό πρωτάθλημα και να μην ξέρεις τι γίνεται σ αυτό, ειδικά από το '80 και μετά που έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο στη χώρα μας...

Εκτός αυτού πες μου σε παρακαλώ αν θέλεις ποιον έχουν προπονητή η Ελλάς Μελβούρνης και η Sydney United και ποια είναι τα βασικά χαφ τους να σου πω τι θέση θα έπαιρναν στο Campionato για παράδειγμα... ;)
Υ.Γ. Μια χαρά παίχτης μου φάνηκε ο Άντονις αλλά περιμένω να τον δω σε περισσότερα και σε πιο "δυνατά" παιχνίδια πρώτα, να δω και τι διάρκεια θα έχει και μετά να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για την ποδοσφαιρική παιδεία του κι αν είναι υψηλότερου επιπέδου απ του Πέλκα, του Κάτσε και του Τζιώλη... ;)
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

well done mate keep going we have high hopes for ya!
Πολύ καλή εμφάνιση παίδαρε προχώρα σοβαρά υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν σε σένα και το ταλέντο σου!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το Ξαναδα το ματς , όλο τωρα
Νομιζω ειναι Άργος σε πρώτο χρονο σε αντιδράσεις ιςως η δήλωση οτι προέρχεται απο υποβαθμισμένο πρωταθλημα να ναι θεμα φυσικής κατάστασης

Να δουμε τεχνικά στοιχεία π καλα για ντιπ λαιγκ παντως
mbison

Δημοσίευση από mbison »

MANIAKOS έγραψε:Το Ξαναδα το ματς , όλο τωρα
Που μπορω να το δω?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ευχαριστω φιλε
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

εκτος αποστολής με πανιωνιο. :?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Αναμενόμενο πιστευω τουλ σε πρώτη τιμωρια θα μπει
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

john4serres έγραψε:εκτος αποστολής με πανιωνιο. :?
ξενέρωσες,ε;

τι περίμενες δηλαδή; :lol: :lol:

''αναμενόμενο'',όπως λέει κι ο Μανιακός... ;)
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Δεν παμε καλα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μαλλον ο κατσε προσφερει περισσοτερα στα μεχρι τωρα παιχνιδια της ομαδας που εχει παιξει :lol:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

prist64 έγραψε:Δεν παμε καλα.
Επιμονή, τίποτα δεν κατακτάται εύκολα και αμέσως!!!
Σημ. Υπάρχουν και οι ισορροπίες, που πρέπει να προσέχει ο προπονητής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”